onsdag 20 december 2017

Om Sveriges statsförfall - Gästinlägg

Jag gjorde för ett år sedan en analys om huruvida Sverige befann sig i statsförfall eller inte. Du hittar min analys här. Frågan kvarstår nu ett år senare, befinner sig Sverige i statsförfall? Döm själv, och läs vad Olle Ljungberg, 85 år, skriver nedan. Över till Olle:

Nu har de invandrade islamisterna nått ett av sina mål. Att tvinga tillbaka de svenska kvinnorna inom hemmets väggar. Och Stefan Löfvén går dem till mötes genom att uppmana kvinnorna att stanna inne!

Massinvandringen av individer tillhörande den kulturkrets där islam är statsreligion har inneburit och kommer att innebära den största katastrof Sverige och svenska folket någonsin drabbats av.

Därför måste också de politiker - sjuklövern- som är ansvariga för denna anses vara de grövsta brottslingarna i Sverige sedan vårt land blev en nation.

Det innebär att vi som hela tiden varnat för följderna av massinvandringen aldrig får mattas i våra strävanden att för medborgarna förklara sjuklöverns och mediernas brott mot svenska folket. Detta måste innebära att vi på alla sätt informerar om deras skuld för att därmed påverka väljarna att välja företrädare som kastar ut dem som inte respekterar vår värdegrund men också med målet att en gång ställa dem till ansvar som är skyldiga till den svenska historiens värsta brott mot medborgarna.

I omtanken om vårt eget folk får vi emellertid inte glömma alla de invandrade kvinnorna och flickorna från den nämnda kulturkretsen som lever i ett fruktansvärt förtryck och lidande inte minst i förorternas parallell- och klansamhällen från sina egna män, söner och bröder. Det som borde vara en självklarhet, nämligen stödet från feministerna och vänstern för dessa utsatta existerar tyvärr inte.

Endast ett fåtal intellektuella invandrarkvinnor från framförallt Iran, Irak etc har modet och moralen att bekämpa förtrycket. De blir i sin tur förföljda och riskerar i flertalet fall att även strykas från t ex riksdags- och fullmäktigelistor.

I detta sammanhang slår en tanke mig. #Metoo har ju visat att ett ganska stort antal av de vilka avslöjats som sexualförtryckare också är vänsterprofiler. Självklart är det främmande för dessa att gå i spetsen för kvinnors rättigheter och rätten för dessa att bli respekterade.

Trots att vi dagligen får information om grova brott som mord, våldtäkter, rån, brutal misshandel av så väl unga som äldre människor försöker politiker, myndigheter och poliser dölja vilka det är som är utövare av våldet.

Detta gör man trots att de vet att invandrare är överrepresenterade och kanske i 75-80 procent av fallen är förövare!

I stället för att ställa upp på sitt folks sida och komma med radikala och effektiva åtgärder mot våldet gör sjuklövern i stort sett endast, till intet förpliktigande uttalanden mot detta, utan att komma med åtgärder som neutraliserar förövarna genom inlåsning och efter avtjänat straff utvisning.

Detta citat av kulturminister Alice Bah Kuhnke säger i sin enfaldighet allt om regeringens och ansvariga politikers realism och seriöst menade avsikter att göra något åt brottsligheten. Citatet gäller i det här fallet hennes yttrande i anledning av muslimernas allt mer aggressiva antisemitism;

"Jag är här för att markera mot hatet mot judar och antisemitism, men också för att manifestera för kärlek och alla människors lika värde".

Återigen samma godhetspekoral där adressaten aldrig pekas ut eller tydliggörs. Inte förrän de senaste antisemitiska utspelen i Malmö har det någon gång från politiker, myndigheter och poliser uttryckts att det i huvudsak är muslimer som står för hatet och hoten. I stället har man såväl verbalt som underförstått påstått att det är nazister och Sverigedemokrater som är förövarna. Jag avskyr nazister men av den anledningen skall de inte beskyllas för något de inte är ansvariga för.

I alla sammanhang när det gäller invandrare från den islamska kulturen mörkar de som skall bekämpa våldet om vem som är ansvariga. På så vis präglas samhället från PK-sidan i dag av en slags paradox vad gäller medkänsla för offren.

Men även lagstiftningen får slagsida till mer hänsyn mot förövarna än mot offren. Så till exempel kommer våldtäkt (som är ett mycket frekvent brott vad gäller invandrare från den islamska kulturkretsen) att få två nya brottsrubriceringar: Oaktsam våldtäkt och oaktsamt sexuellt övergrepp!

Kan detta bero på en överslätande attityd mot de grupper där denna

form av brott är synnerligen frekvent? En våldtäkt måste ju all- tid anses vara en fruktansvärd kränkning och att då rubricera den på detta sätt är inte endast löjeväckande utan en respektlöshet mot offren som saknar motstycke. Och kan en våldtäkt vara aktsam?

Vänsterns och de politiskt korrekta är på väg att utsläta och nivellera språket för att det skall sammanfalla med det s k godhetssyndromet och snällismen.

Liksom de förordar det kravlösa samhället söker de göra språket så utslätat som möjligt och tror sig därigenom uppnå ett jämlikare samhälle!

Detta är ju inget annat än humbug och charlataneri.

Ett uttryck för härför är t ex att gå in och ändra på texten i vår litteratur.

Ex i Astrid Lindgrens böcker m fl. Redan när jag gick i folkskolan ansågs censur av litteratur vara en av de lägsta och uslaste handlingar en stat kunde utföra. Historiskt framgår det ju också att det är diktaturerna som står för dessa brott.

Vi är med andra ord på väg att få (vi har det till viss del redan) det samhälle som Orwell varnade för; där ja är nej och nej är ja.

Vi har kommit ganska långt på denna nedförsbacke mot ett samhälle liknande de gamla kommunistländerna som Sovjet, DDR men också Hitlertyskland och dagens länder som styrs genom islam och sharia.

Att så är fallet bestyrks vi snabbt i om vi lyssnar på Stefan Löfven eller övriga partiledare och inte minst om vi läser PK-medias ledare och Publik service nyhetsrapporter.

Det är en kuslig utveckling som väntar oss om inte fler träder fram och bekämpar den. Detta skulle aldrig kunnat inträffa perioden 20-50-tal därför att vi hade så många stora författare och konstnärer som med skärpa och klarhet skulle motsatt sig denna kulturella nedgång. Vissa av dem deltog intensivt i samhällsdebatten.

Problemet i dag är att det finns inga stora sådana längre och de som skulle kunna vara en blåslampa har sålt sig åt PK-alliansen.

När vi som i går möts av att invandrade våldtäktsmän frias i tingsrätten trots att spermier från tre män påträffas hos den våldförda kvinnan förstår man att kampen för kvinnors rättigheter måste startas på nytt.

Att sedan invandrarmän kan få störa de demonstranter som demonstrerar mot den kränkande domen visar också på att rättssystemet inte längre tjänar medborgarna.

Det behövs i dag ingen vetenskaplig utredning i Sverige för att fastslå att den kamp upplysta, frimodiga och modiga kvinnor och män startade för hundra år sedan och resulterade i ett samhälle, som väckte beundran överallt i världen nu är på väg mot sitt slut pga av sjuklöverns totala kapitulation för invandrade barbarer.

Kvinnornas frigörelse och jämställdhet mellan kvinnor och män ersätts med sjuklöverns goda minne av normer från de helt outvecklade kulturerna vad beträffar upplysningstidens idèer.

Svensson! År Du beredd att avge nyårslöftet att denna utveckling skall vi tillsammans göra slut på det kommande året? Det kan innebära att inte ge sjuklövern din röst men det kan också innebära att vi använder nödvärnsrätten, som folkrätten tillförsäkrar oss. Om inte, kan Du inte svära dig fri den dagen din hustru, dotter eller annan anhörig blir ett offer för de invandrade barbarerna!

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Olles tidigare inlägg hittar du här.

Avslutningsvis, jag är benägen att hålla med Katie Hopkins som framgår här. Sverige har fallit. Lyssna till henne här när hon talar på David Horowitz´s restoration weekend i USA.

Så var det med den "Sverigebilden" Löfvén!

Bianca Muragtagic konstaterar i denna artikel att det är fler våldtäkter i Sverige nu än under Bosnienkriget. I denna artikel ställer hon frågan "vem kommer att skydda mig och min familj i dessa farliga tider?"

Svaret är Bianca, inte staten i alla fall. Sverige har fallit, och statens våldsmonopol fungerar inte längre. Lika illa är det med rättssystemet. I Sverige kan fem män våldta en kvinna och sätta eld på hennes underliv och ändå gå fria trots överväldigande teknisk bevisning.

Läs vad Marcus Birro skriver här. Oavsett om det är domstolen eller polismyndigheten som är genomkorrupt så bevisar detta att rättssystemet har kollapsat och att Sverige nu är en bananrepublik.

"Det jag aldrig trott skulle hända i vårt land, har 2017 blivit verklighet i Sverige. Allt snabbare framväxt av skuggsamhälle där flickor och kvinnor far illa, grova våldtäkter, misshandel, gängkriminalitet och ett samhälle som präglas av osäkerhet, våld och sist men inte minst av en ”acceptans” av icke önskvärda företeelser såsom separation av män och kvinnor i publika miljöer.

Svenska värderingarna som jämlikhet och frihet har kommit att gälla även frihet för extremister som fritt får förkunna sin lära. Den nuvarande utvecklingen är en skam för Sverige", skriver f d organisations- och ledarskapskonsulten Kerstin Hofgren Ingasdotter här.

Slutsats: Medborgarkontraktet mellan staten och medborgarna är brutet. Det är vad jag kallar statsförfall!4 kommentarer:

  1. En fantastisk man denna Olle som jag har följd nu under två års tid.Önskar så innerligt att våra politiker hade tagit till sig det som Olle får på pränt.

    SvaraRadera
  2. Mycket bra skrivet Olle! Och det är ju en sanningens ord.

    SvaraRadera
  3. Olle du är verkligen lysande , vilken man du är :-)

    SvaraRadera