måndag 15 maj 2017

Om skulder som betalats 

Så är då skulden till samhället betald. Helgen som var betalade jag hela mitt straff, 50 timmars samhällstjänst, genom att vara funktionär vid ett cykellopp i Uppsala.

En mestadels (det var stundtals kallt) mycket trevlig upplevelse med många trevliga möten med människor. Jag kan faktiskt tänka mig att ställa upp på frivilligt nästa år också trots att jag inte heller då får betalt som frivillig. Här är jag klädd i funktionärsväst.


Mitt s.k. brott skrev jag om här och jag anser fortfarande att jag är oskyldigt dömd.

De monetära skulderna är också betalda. 5922:- till x:et fick hon direkt överfört, trots att hon valde att behålla den systemkamera som jag betraktade som "omfördelning inom familjen" och som jag bad henne returnera, som är värd minst lika mycket, och som hon ändå valde att behålla.

Jag bryr mig inte om detta. Materiella ting och pengar betyder inget. Hon får leva med detta beslut liksom hon får leva med de lögner som hon uttryckte i rätten. För mig var allt som hände en välsignelse och jag har förlåtit henne inför Gud och nu också tagit mitt straff som jag som sagt inte upplevde som ett straff.

Att allt som hände efter 2016-07-02 var en serie välsignelser förstod jag inte förrän nu.

Jag kom ur ett destruktivt förhållande med en kvinna med en psykisk diagnos som inte var lätt att hantera. Det var den första välsignelsen trots att när det hände kändes tvärtom. Men idag, med distans, är jag bara tacksam.

De största välsignelsen som kom ut av allt detta var mitt möte med Jesus och allt som följde därutav.

Jag skrev om detta här. Jesus förde mig också samman med min blivande hustru som också totalt förändrade mitt liv till det bättre.

Jag förstår idag vad kärlek är och att mitt tidigare förhållande inte handlade om kärlek, utan om annat.

Strulet på jobbet som jag skrev om här kommer att lösa sig, det är jag övertygad om. Jag har förtroende för min arbetsgivare Försvarsmakten och har Jesus bakom ryggen.

Media fortsätter att kontakta mig. Har fått två samtal från den vedervärdiga tidningen DN med sin "agendasättande journalistik" nyligen och jag vet inte vad dessa amöbor till "journalister" håller på med då jag vägrar prata med dem.

Jag vet förstås vad deras avsikt är, att skrämma mig till tystnad, smutskasta mig och försöka få mig arbetslös men det kommer de aldrig lyckas med då all min fruktan för vad människor kan göra lämnade mig i samma ögonblick som Helige Ande kom in i mig.

Jag är idag iklädd Guds rustning och de kommer inte åt mig. I denna rustning ingår sanningens bälte och det tar jag aldrig av mig, liksom inget annat heller.


De kan skriva vad de vill, jag har både talets gåva och förmåga att skriva, så jag kommer att bemöta alla lögner som de kan tänkas skriva jag gjort tidigare här på min blogg eller i alternativ media som når fler läsare.

Så till alla agendasättande journalister på DN och i all annan hatmedia, stick och brinn där ni hör hemma.

Så när något händer i ditt liv som ser ut och känns som en katastrof när du är mitt uppe i det så kan det sluta med en eller flera välsignelser i slutändan. Allt beror på hur man själv hanterar det och vilka val man gör.

Jag gjorde de rätta valen och fattade de rätta besluten, därför är jag idag lycklig och fri från allt gammalt skit i mitt liv. Det är bara jobbsituationen kvar, men som sagt, jag vet att också det kommer att lösa sig till det bästa.

Jag är fri att bygga ett nytt liv med min älskade blivande hustru. När vi gifter oss så är det ett bröllop mellan tre. Den tredje är Jesus vars närvaro i vår relation kommer att befästas i vigselringens utseende.

Life is good even though the world is evil.



1 kommentar:

 1. Hej jag är Lionel Eli Efter att ha varit i relation till Claudio i flera år bröt han med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningsklipparen Di ISIKOLO och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00 . Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direktlinje +2348133261196. Du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare

  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196

  SvaraRadera