torsdag 20 april 2017

Om yttrandefrihet, åsiktsfrihet och mediadrev - Del 2

Uppdatering 2017-05-05. Den alternativa nättidningen "dissidenter" uppmärksammar mitt fall. Läs här.

Jag har också idag haft ett bra och förtroligt samtal med Chefen för Luftstridsskolan, överste Anders Persson, och uppskattade mycket den öppna och ärliga dialog vi hade.

Enligt min uppfattning kommer utfallet att visa om man som officer och försvarare av demokratin och regeringsformen verkligen åtnjuter de rättigheter som står i grundlagen och om man skall straffas två gånger av samhället när man får en dom på sig.

Därför ser jag fram emot utfallet, då det berör inte bara mig utan även andra anställda i Försvarsmakten och i förlängningen också andra offentliganställda. Jag tror på människans godhet och att det fortfarande, trots mainstreammedia, finns rättvisa kvar i detta land.

Samtalet med min förbandschef var i alla fall en positiv upplevelse och det är något väldigt speciellt med "Flygvapenandan" och därför har jag alltid trivts i Flygvapnet.

Ursprungsinlägg från 2017-04-20 enligt nedan:

Så har det hänt igen. Ett nytt mediedrev har startats mot mig. Förra gången skrev jag om det i ett inlägg som ni hittar här. Den gången stod min arbetsgivare, Försvarshögskolan, upp för mig och min chef, överste Ronny Modigs, kände till skrivningarna i grundlagen (regeringsformen) om bl.a. åsiktsregistrering.

Min chef sade då till mig att han inte ens läst min blogg. Han fick inte, då det skulle vara åsiktsregistrering och därmed vara olagligt. Trots detta tvingades jag bort från FHS mot min vilja då rektor beslutade att inte förlänga mitt anställningsavtal. Jag skrev om detta här i oktober 2016.

Jag blev muntligen informerad tidigare i veckan om att förbandschefen på LSS avsåg lämna in en anmälan till personalansvarsnämnden (PAN) i Försvarsmakten p.g.a. den misshandelsdom som jag tvingades acceptera trots att jag fortfarande anser att den är både orättfärdig och felaktig.

Jag skrev om detta här och tvingas ta det straff som rättssystemet tycker att jag förtjänar. Jag avser inte ytterligare kommentera detta och anser fortfarande att jag är oskyldig till misshandel.

Alltså har samhället redan straffat mig och i ett rättssamhälle så skall man inte straffas dubbelt varför jag tog anmälan till PAN som en formalitet som alltid görs enligt rutin när man döms.

Ett rättssamhälle som politikerna har lämnat åt sitt öde enligt min bloggranne Tommy Norum. Läs här. Min egen analys om rättssystemet från december 2015 hittar ni här.

På tal om polisen som nämns i detta inlägg, blev jag en gång uppringd av en högt uppsatt polis som berättade för mig att han alltid läser min blogg för att hitta sanningen om vad som sker i Sverige. Han uppmuntrade mig att fortsätta skriva och tackade för mitt arbete. Sånt värmer vill jag lova.

Jag har fortfarande inte fått se anmälan till PAN men det har tydligen media fått göra. Minst sagt anmärkningsvärt. Eller så är det bara en sedvanlig medielögn?

Jag blev igår uppringd av en journalist på P4 Uppland som började prata om att jag var anmäld till PAN också för rasistiska åsikter på min blogg. Anklagelsen helt absurd då det inte finns några rasistiska inlägg på min blogg. Men vi lever ju i Sverige där grundlagsskyddade rättigheter som yttrandefrihet, åsiktsfrihet, mötesfrihet och informationsfrihet är upphävda om media får bestämma.

I SVT artikel står det NN har även via sin blogg och på sociala medier bland annat uttryckt rasistiska åsikter. Händelserna strider mot Försvarsmaktens värdegrund och jag ser allvarligt på det inträffade. NN torde härigenom ha gjort sig skyldig till tjänsteförseelser som inte är ringa, skriver Luftstridsskolans chef i anmälan. 

Alla som känner mig och följer vad jag skriver vet att detta påstående är taget ur luften och är ren lögn och enligt mig grovt förtal.

Försvarsmaktens värdegrund som du hittar här står jag helt bakom vilket jag också sade till journalisten igår. Öppenhet, resultat och ansvar är de ord som sammanfattar värdegrunden och det är ord jag alltid har levt efter.

Jag respekterar alla människor och anser inte att vissa raser är mer eller mindre värda. Jag står upp bakom muslimer som de människor de är men är ingen vän av ideologin islam (som inte är en ras).

Islams politiska gren islamismen stöds ju av etablissemanget i Sverige som bekant och att så är fallet är fruktansvärt, Det är det jag vänder mig emot, inte muslimer.

Nima Gholam Ali Pour skriver i denna artikel:

Jag är idel öra och öppen för alla argument. Berätta för mig varför svenska skattebetalare måste finansiera sådana här islamister efter att Sverige blev attackerad av en islamistisk terrorist? 

Berätta för mig varför svenska skattebetalare måste finansiera en ideologi som vänder sig mot det svenska samhället?    

Berätta för mig varför man bjuder in imamer som inte förstår att ett nej betyder nej. Jag lyssnar. Jag vill veta hur ni som arrangerar Muslimska familjedagarna tänker.  

Ja Nima, det undrar jag också. Han skriver också här att Sverige behöver en debatt om Islam. Även där är jag helt enig med honom.

Jag följde min muslimska vän Hanna Gadbans arbete med att skriva boken "min jihad" där hon tydligt och initierat visar på vilket grepp Wahhabismen har över det svenska samhället och hur mycket skattepengar de får av stat och kommun. Jag skrev om detta redan i oktober 2014 i detta inlägg.

Jag gissar att det är detta som anses vara "rasism" i ett samhälle där kulturmarxismens politiska korrekthet ligger som en våt filt över samhället och speciellt över mainstreammedia som bekant. Att jag som troende kristen som lever efter evangeliet skulle vara rasist är en helt absurd anklagelse det också.

Kan någon av mina bloggläsare hitta något rasistiskt på min blogg så vore jag tacksam om ni meddelade mig vad detta kan vara. Men jag bedömer att förklaringen finns här i ett blogginlägg om socialdemokratin från maj 2015.

Det är återigen riktlinjer från Sovjetiska Kommunistpartiets centralkommitté från år 1943 som används när man spelar ut det utslitna rasistkortet:

"Medlemmar och frontorganisationer måste oupphörligen besvära, misskreditera och uttrycka sig nedsättande om våra kritiker. När motståndarna blir alltför irriterande, stämpla dem då som fascister eller nazister eller antisemiter. Kopplingen kommer efter tillräcklig upprepning att bli ett "faktum" i det allmänna medvetandet."         

Stefan Löfvén använder ofta "fascist" för att smutskasta meningsmotståndare. Vem är fascist när alla är fascister? Läs här. Allt handlar om hjärntvätt. Läs Dr. Lasha Darkmoons artikel om detta här.

Förra gången drevet gick mobiliserades förmodligen varenda journalist på DN och på SR för att hitta något "rasistiskt" på min blogg, Jag såg detta i trafiken på bloggen som nådde ett "all time high" de aktuella dagarna, De gick dock lottlösa från sökandet.

I SVT artikel står också Officeren är kvar i tjänst men har just nu ett ”begränsat arbetsområde, enligt chefen. Detta betyder i klartext att jag f.n. saknar arbetsuppgifter och har så gjort i ca tre månader nu.

Hur tror ni det känns att dag in och dag ut sitta på ett kontor utan arbetsuppgifter när allt jag vill är att göra skäl för min lön som skattebetalarna betalar? Försök att sätta er in i hur det känns. Allt jag vill ha är intressanta och värdiga arbetsuppgifter givet min grad, kompetens och erfarenhet.

Anledningen är att jag bara sitter där är att MUST anser att jag har alkoholproblem vilket innebär att jag inte får ta del av sekretessbelagda uppgifter eller ha internationella kontakter. Därför har LSS inte hittat några arbetsuppgifter åt mig då alla arbetsuppgifter innebär någon form av hanterande av sekretess eller innebär internationella kontakter. LSS måste följa MUST beslut och de vet lika lite som jag vad MUST beslut grundas på.

Också denna anklagelse är fullständigt absurd då jag är helnykterist sedan i november och jag började på LSS i januari. Jag har alltså inte druckit något mer än nattvardsvin sedan jag började där. Beslutet att sluta med alkohol skrev jag om här och här i samband med att jag skrev om min frälsning.

Jag genomgår f.n. en s.k. "rehabutredning" som i praktiken innebär blodprovstagningar. Denna medicinska utredning kommer att bevisa (har redan bevisat) att jag är helnykterist men några arbetsuppgifter lär jag inte få innan MUST ändrar sitt beslut. Ett sådant ändrat beslut tar normalt 5 år att ändra meddelade LSS mig. Fem år är normaltiden i "frysboxen". Jag går i pension 1/11 2022.

Jag är officer, nationalist med globala tankar - som beskrivs här, och valde yrket en gång för att försvara Sverige och demokratin. Jag reflekterade över vad detta innebär i ett av mina första blogginlägg från september 2014, Läs här.

Det är precis det jag gör på min blogg då media sviker att rapportera sanningar. Jag delar mina egna analyser, ofta från alternativa och utländska källor, som jag aldrig påstått är rätt, men jag har under åren studerat en hel del källmaterial och fått feedback som tyder på att jag inte är helt ute och cyklar.

Jag var särskilt glad över feedbacken om mitt blogginlägg om sionism som lästes av judiska personer boende i Israel och de bekräftade det jag skrev. I just detta blogginlägg använde jag också många judiska källor för att hämta information.

Just judar brukar media hänga upp sig på. Men när jag pratar om "falska judar" så är det även där andras begrepp jag använder. Benjamin Fulford och många andra utländska källor använder begreppet "Khazarian mafia" som i detta inlägg av Fulford exempelvis eller detta tal av Jack Otto.

Själv vet jag att judarna är lika oskyldiga till politisk sionism som muslimerna är till islamism. Allt pekar mot andra krafter som gärna skuldbelägger både judar och muslimer för att skapa motsättningar mellan olika grupper.

Jag är så trött på alla som beskyller judarna för allt ont i världen.

Det finns ingen judisk konspiration mot oss. Det är ett antal hemliga sällskap som konspirerar mot alla världen i jakt på makt och pengar och med Luciferism som dröm som en världsreligion. New World Order (NWO). Läs näringslivsnestorn Lars Berns artikel här med titeln "Är globalismen en judisk konspiration". Citat från artikeln:

På senare år har dock globalismens baksida blivit allt mer uppenbar för mig och jag har blivit övertygad om att den, om den fortsätter som nu, innebär slutet för demokratin. Det som stör mig mest är vårt politiska etablissemang som tycks helt obekymrade av denna utveckling, så länge som deras egna arvoden fortsätter att svälla. Jag tror faktiskt inte de förstår vad som händer och att de själva är en del av problemet.

Den fråga man bör ställa sig är i vad mån världens och vårt samhälles utveckling skall styras via de globala megaföretagens styrelserum eller via demokratiska val? Det är i grunden reaktionen mot den här maktförskjutningen, från demokratiska församlingar till globalisternas företag och banker, som ligger bakom den folkliga revolten mot det av globalismen förblindade etablissemanget.

Svaret på den rubricerade frågan är – nej!

Den politiska adeln och journalistkåren i mainstreammedia är medlöpare i denna antidemokratiska plan. Därför är Sverige så sjukt.

Handlar Judaismen om Lucifer? Nej, Judaismen är baserad på Thoran och andra böcker som man ha tillsammans med kristendomen. Böckerna brukar sammanfattas med begreppet gamla testamentet.

Ni som läst mitt blogginlägg om sionism (länkat ovan) vet att det finns avfällingar från judendomen, döhmejudar, a.k.a. Satans synagoga. Men dessa satansdyrkare har inget gemensamt med Judaismen eller Judar då de är just avfällingar som har blivit djävulsdyrkare.

De skuldbelägger dock gärna judar för att kunna själva verka i det fördolda för sin djävulska agenda. För detta använder de olika hemliga sällskap, som det främst brittiska frimurereriet, illuminati och skull and bones på Yale University.

Då vi pratar djävulens agenda som är baserad på lögn (i islam Taqqiyya - helig lögn) är den frimurarloge Merkel tillhör, B'nai B'rith, ett gott exempel på hur djävulen jobbar genom lögner och vilseledning.

Denna frimuraloge är knuten till det brittiska frimureriet. City of London och Washington DC är också navet för den politiska sionismen (satans synagoga) och NWO, inte Israel. Läs här, här och här.

B'nai B'rith säger sig företräda judarna men det är i praktiken exakt tvärtom. Det är ytterligare en av djävulens lögner.

De som skuldbelägger judar är medlöpare till dessa mörkrets krafter och visar att de är faktaresistenta och inte har förmåga att skilja på äpplen och päron.

Det var därför jag grävde i sionismen. För att få stopp på påståenden om att judar ligger bakom allt ont i världen. Det är inte så, lika lite som Muslimer ligger bakom all terrorism.

Tänker man lite till och skaffar sig fakta så förstår man att Wahhabismen också en är en skapelse av satans synagoga.

Men deras effekter som vi ser i internationell terrorism är inte en frukt av islam, utan en frukt av Wahhabismen.

Muslimer är alltså lika mycket offer som judar för deras djävulska agenda.

Så om ni inte har gjort det, läs mitt blogginlägg om sionism. Har ni läst det, men inte förstått, läs det igen och hjälp till att sätta strålkastarljuset på de verkligt skyldiga och hjälp till att försvara både judar och muslimer.

Hittar ni brister i mitt blogginlägg om sionism meddela då mig detta med referenser/källor.

Vi måste enas mot fienden som är djävulen. Judar, muslimer och kristna måste tillsammans inse vem fienden är.

Fienden vill skapa motsättningar mellan oss och gärna blodiga konflikter/krig. Att understödja judehat och muslimhat är att stödja djävulen och Wahhabismen.

Jag har också helt tröttnat på pajkastningen i svensk inrikespolitik och är numera partilös demokrat och anser att vår viktigaste grundlag regeringsformen skall gälla i Sverige. All makt utgår från folket precis som det är skrivet och jag tror inte längre på representativ demokrati, bara direktdemokrati.

SD lämnade jag i oktober 2016 och jag skrev om varför i ett antal inlägg, t.ex. detta.

Jag anser att alla partier är lika korrumperade i synarkin Sverige och jag ser egentligen ingen skillnad på partierna längre. Dock intresserar mig geopolitik fortfarande därför läser jag geopolitiska analyser fortfarande.

När jag skrev om min situation på Facebook idag kommenterade en kvinna från Iran följande:

Jag är så jävla ledsen. Men hoppas att det går bra. Sverige är inte normalt. Politikerna är inte normalt. Förhållandena är inte normalt. Fruktansvärt. Fruktansvärt.     

Jag är så så så ledsen. Jag hoppas att allting går i rätt hål.men tyvärr jag är mycket pessimistisk om allt. Eftersom allting är konstigt och tyvärr svenska folket sover. Jag är mycket ledsen.  

Vi som är från iran är mycket rädd av islam. Vi har varit själv muslimer och vi vet att islam är mycket farligare än man tror. Och vi fattar bättre än svenska om faran om odemokratiska socialister och feminister. Vi har erfarenhet. Hjälp. 

Ibland min mamma sitter och gråter. Hon säger" jag kan inte andas, jag mår dålig. Vad har hänt här? Det finns ingen framtid". Jag önskade att ni kunde persiska! 

Samhället är borta och är mycket farligare än man tror.   

På buss hållplats i kista, kvinna säljer sig för 500 kronor. Hon är mamma till 3 barn. 

Hon diskutera med mannen att hon måste skynda på. 

Barnen kommer och hon har lite tid. Blanda persiska, kurdiska. 

Men man fattar.  

På Willys 5 Afganer säljer sig. De pratar mellan 500 till 3500 kronor. Och bråkar med mannen som har palestinska sjal. Han är svensk. Socialist? Vänster?  

I alla fall palestinska sjal som vi iranier Hatar. I restaurangen sitter en pojke och en flicka som är tillsammans , sitter och äter mat.  

Afrikaner kommer och spotta på deras mat och säger AllahoAkbar. Pojken och flickan blir jätte arg och pratade efteråt att de ska säga till någon bekant att mörda de.      

De gick till restaurang chefen och berättade. Han sa : ni kan få mat men jag vill inte säga något. 

De kommer att bränna min restaurang! I solentuna centrum 2 kurder blir arg och hotar att kommer att våldta henne och mörda henne.  

Hon har sagt nej till en av de. .............Gud hjälp hjälp hjälp. 
  Det är vardagen i sverige. Total katastrof. Fruktansvärt.   

Jag ser inget positivt med det här utvecklingen. Hjälp. Gud. Är det här sverige? Hot och våld..........ibland stänger mina ögon och öron. Jag vill inte höra. Jag är rädd att höra. Hjälp    

Det är för henne och alla andra skräckslagna människor i ett sönderfallande samhälle jag skriver. Hon ensam är värd alla risker med att inte vara politiskt korrekt. Just de som flytt från islamistiskt förtryck från länder i Mellanöstern, som kvinnan från Iran ovan och Hanna Gadban (bördig från Irak), ligger mig extra varmt om hjärtat.

En annan invandrarkvinna skriver i en kommentar:

Jag känner igen din frustration Mikael men är glad att du inte ger upp. 

Jag såg igår en troende som bad på en offentlig plats och som vanligt så skall jag alltid lägga mig i. 

Det visade det sig att kvinnan som satt bredvid mig var från norra Irak var typ kristen. 

Hon blev lite rädd eftersom hon i deras ögon är otrogen.  

Hon var klädd som mig. Vi pratade om situationen i landet, hon kunde bara hålla med mig. 

Hon kände sig inte trygg längre. Sedan på väg hem möter jag dessa män igen men de var inte 2 längre utan 5 st då var jag tvungen att hoppa av vid nästa busshållplats som var en halv mil ifrån där jag bor. 

Jag gjorde det av rädsla för även om jag är alltid kaxig så är jag ingenting mot 5 män. 

Men även om jag blir deppig på utvecklingen i landet så ger jag inte upp, även den dagen de dödar mig p.g.a. min inställning till detta så dör jag med stolthet.  

Vill poängtera för de som inte känner mig att jag är invandrare (Sydamerika) och lider med er för allt som händer i Sverige, demokratur, diktatur, terrorattacker är jag mycket bekant med och jag börjar känna igen detta. 

Jag kan bara beklaga och hoppas att det sker en ändring innan det är för sent. 

Kram ❤️ 

Det är för alla våldtagna kvinnor, flickor och pojkar jag skriver. Sverige toppar inte bara Europas lista över flest anmälda våldtäkter. Av världens OECD-länder är det bara Australien som har fler anmälda våldtäkter än Sverige. Läs här.

Det är för alla 40 000 undernärda fattigpensionärer jag skriver. 15,6 procent, eller närmare 40.000 av de 253.000 över 65 år i Sverige som har hemtjänst, korttidsboende eller särskilt boende är undernärda. Läs här och här.

Geriatrikprofessorn Yngve Gustafson skräder alltså inte orden när det gäller innehållet i matlådorna till de äldre som bor hemma i Skellefteå.

– Gamla svälter ihjäl, säger han.

När SVT skickade en av matlådorna till ett laboratorium så visade det sig att kycklingrätten bara innehöll 300 kcal – en femtedel av ett dagsbehov för en 80-årig kvinna. Läs här.

Den lådan har serverats till äldre som har hemtjänst i Skellefteå. Yngve Gustafson är överläkare och professor i geriatrik – han är upprörd.

– Om de här siffrorna stämmer så är det nästan skandal, i praktiken svälter de gamla ihjäl. Det handlar inte bara om mängden kalorier, utan om att det är näringstätt, säger Yngve Gustafson.


Som jag skrev här, jag vägrar se rättssamhällets upplösning, vanvården av våra gamla och att bara acceptera att våra barns framtid är förstörd. Jag accepterar det helt enkelt inte. Jag ställer inte upp på den beslutade vägen mot samhällskollaps som Gunnar Malmström skrev om här i ett gästinlägg.

Jag vägrar acceptera att svenska skolan förfaller och att våra barn istället för att lära sig tänka kritiskt och självständigt indoktrineras i kulturmarxism i skolan. Läs detta skrämmande gästinlägg på min blogg om hur våra barn indoktrineras i kulturmarxism i den svenska skolan.

Läs den anonyme lärarens berättelse om skolan som finns i form av ett gästinlägg i två delar här och läs detta Facebookinlägg om kulturmarxism i svenska skolan. För enkelhets skulle hittar ni texten citerad nedan:

INDOKTRINERIGEN I SKOLAN UNDER ÅREN SOM GÅTT! 

Efter "ungdomsrevolten", Kårhusockupationen, "Vietnamrörelsen", "Kvinnans frigörelse" m.m. började vänsterrörelsen att splittras. 

Ungdomsrevolten innebar också sådana rörelser som hippie, Flower-power och andra ungdomsrevolter som innebar ett ökat missbruk av Narkotika. 

http://www.dn.se/pa-stan/karhusockupationen-1968-en-ogonblicksbild/

http://www.rku.nu/rebell/2013-2/en-protest-mot-hela-etablissemanget

http://www.minnenasjournal.nu/valkommen-till-60-talet/

http://www.marxistarkiv.se/sverige/sp/k-o_om_svenska_trottarna.pdf

http://www.blaskan.nu/Blaskan/Nummer30/Annika_Danielsson/subkulturens_historia_3_7_hippies_mods.html

Den Marxistiska vänsterns grupp "Trotskisterna" infiltrerade det Socialdemokratiska partiet utan främst SSU. 

Nu framträdde Kulturmarxisterna som insåg att om de skulle få något att säga till om måste de infiltrera HELA SAMHÄLLET. 

OCH framförallt satsade marxisterna på yrken inom skolan, socialtjänsten, rättsväsendet (advokater och åklagare), fackföreningarna och andra sektorer där de kunde påverka samhället. 

Men framförallt så satsade de på att söka sig till LÄRARHÖGSKOLORNA. Nu då de hade tillgång till både studiebidrag och studielån.

http://skolvarlden.se/artiklar/den-svenska-ddr-skolan 

De skulle "uppfostra" kommande generationer till sin "VÄRDEGRUND" och syn på hur Sverige skulle styras i framtiden. 

De hade bestämt sig för att DE skulle vara den "samlande kraften" som enade de olika ungdomsfraktionerna som bilades på 1960-talet.  

De bestämde sig för att INDOKTRINERA kommande generationer även i "allas lika värde". Deras argument för detta var "ingen ska få bestämma över någon annan", "vi har alla rätt att påverka vår vardag", "det är vår framtid". "vi är framtiden" osv.  

Kulturmarxisterna var välutbildade i argumentation, retorik, debatteknik och det var lätt för dessa marxister att övertyga unga sossar att de hade rätt.

Verkligheten och sanningen var inte så viktiga, det var "framtidsvisionen" och "känslorna" som betydde något för dessa unga marxister.

För Marxisternas främsta argument var "är du inte med oss, så är du emot oss" och de framställde sig själva som "de svagastes försvarare". 

ALLA SKULLE FÅ VARA MED OCH BESTÄMMA BARA OM MAN TYCKET SAMMA SOM DOM.

De agiterande med att "det är vi unga som är framtiden", "vi måste få visa vad vi kan", "det gamla är förlegat och vi unga är välutbildade och kunniga" (till skillnad emot den tidigare generationen där många inte hade någon lång teoretisk utbildning), "det är vår framtid och vi vill vara med och forma den", "inte fastna i gamla hjulspår" osv. 

Allt detta lät bra för de ungdomar som kom från arbetarhem och som ville komma upp sig i samhället. Slippa slita sönder kroppen som föräldrar och tidigare generationer gjort. 

Nu såg framtiden ljus ut, för denna ungdomsgeneration såg möjligheterna till en riktig "klassresa", vi var inte längre förutbestämda att följa i våra föräldrars fotspår. 

De insåg inte att för att ett samhälle skulle fungera så måste makten vara uppdelad för att förhindra korruption och maktmissbruk. 

Utan de ville att "folket" skulle få makten även över ekonomin i samhället. Ta makten från de som ägde företagen och ansågs vara "utsugare" som gjorde sig rika på folkets arbete. 

Det argumentet drev de hårt för att makten över pengarna skulle finnas hos "folket", i deras ögon hos fackföreningarna och politikerna som ansågs vara "folkets företrädare". 

De drev och fick med sig många inom Socialdemokratin där de fick igenom ett förslag till MBL-lagen, som senare reviderades till att bli en "informationslag". 

De hade förlorat det som de var ute efter, nämligen ett "förstatligande" av företagen, där Socialdemokraterna kunde ha styrt genom fackföreningarna.

Istället så satsade Kulturmarxisterna på att införa "MEDBESTÄMMANDE" på dagis och på skolan. Smyga in den ändring av makt och beslutanderätt de var ute efter. 

Även om MBL-lagen finns, så innebär den lagen oavsett namnet INGET MEDBESTÄMMANDE utan är en ren INFORMATIONSLAG. 

Dåvarande Regering och Riksdag sa NEJ till Medbestämmande på arbetsplatser och ute i samhället. Och skolan är en arbetsplats både för lärare och elever!

Det är Kulturmarxisterna som försöker införa "medbestämmande" bakvägen genom att indoktrinera barnen.

Skolan och lärarna skulle inte längre vara en "auktoritet", utan ett instrument som barnen och ungdomarna skulle få utnyttja i sin jakt på kunskap. 

Det var barnen och ungdomarna som skulle "forma framtiden" och därmed också undervisningen. 

De små barnen skickades hem med orden "säg till dina föräldrar hur du vill ha det", "prata med dina föräldrar och KRÄV att du ska få bestämma själv". 

Barnen skulle helt plötsligt uppfostras av dagispersonal, skolpersonal och fritidspersonal och det blev ett herrans liv om någon förälder vågade protestera.

Ett led i INDOKTRINERINGEN var att nervärdera tidigare generationers kunskaper, erfarenheter och kompetens. 

Den äldre generationen var bara ett hinder för ungdomens framgångar. De insåg inte att de skulle komma att behöva göra sina egna misstag helt i onödan. 

De argumenterade med att det var de unga som var utbildade och kunniga. Sverige skulle lämna det gamla bakom sig och gå in i en ny "bättre" framtid. Bara man ställde sig bakom de värderingar som skolan lärde ut.

Vad dessa unga agitatorer missade, var att den teoretiska utbildningen endast var en inkörsport i arbetslivet, och den egentliga utbildningen fick man på arbetsplatsen av äldre kunnig och erfarna arbetskamrater och chefer. 

Senare riktade skolan in sig på att ALLA skulle läsa på gymnasiet och gärna fortsätta med vidare studier, för enligt marxisterna (sossarna) är det bara de teoretiska kunskaperna som duger i samhället. 

De som istället hade fallenhet för praktiska yrken ansågs som "mindre vetande". Även om dessa praktiska yrken krävde nog så goda kunskaper i yrkesutövandet.

Marxisterna lyckades i en sak, de indoktrinerade barn från alla samhällsklasser oavsett vilka föräldrarna var och vilken politik föräldrarna ansåg vara den bäste.  

Vad de inte räknade med var att människan av natur är girig och att de flesta som kom upp sig i samhället helt struntade i "folket" utan de var bara ute efter den MAKT, som deras föräldrar aldrig haft.

Socialdemokraterna slog sig som vanligt för bröstet och pratade om "den Svenska modellen".

Nu började man prata om vad som var "politiskt korrekt" istället och sökte sig till utlandet för att hitta en "ny underklass" som kan kunde säga sig vara "förkämpar" för. 

Nu har det kommit in ännu en grupp människor som anser att det är DERAS åsikter och ideologi som ska gälla i Sverige, och de vill vara de som INDOKTRINERAR nästa generation skolbarn i Sverige (oavsett vad barnens föräldrar vill). 

Resten känner vi alla till.....

Läs också gästinlägget på min blogg med titeln "Om när Marxisterna tog över Sverige" här,

Dessa människor som står upp för sanningen och mår dåligt i Sverige av idag är värda alla personliga risker jag utsätter mig för genom att förmedla sanningen om Sverige. Jag ser det som min uppgift då jag svurit soldateden att stå upp för folket och för regeringsformen som den är skriven. En sanning som mainstreammedia inte vill berätta om och som den politiska adeln är väl medvetna om men struntar i.

Jag tillsammans med andra bloggare och alternativ media tvingas göra det som regimtrogen mainstreammedia vägrar göra, och som är det journalistiska uppdraget, att granska makten.

De jagar hellre enskilda bloggare och medborgare som jag för att få oss uppsagda och arbetslösa.

Ibland lyckas de, som med min vän Annelie Sjöberg som jag skrev om här. Hon är en ledare och en mycket modig kvinna som fick betala priset att bli av med jobbet och familjens försörjning för sina sunda åsikter och tala på en tillståndsgiven demokratisk demonstration.

Min vän Bechir Rabani har råkat ut för samma sak som jag. Expressen, som använder den kriminella researchgruppen, har kontaktat hans arbetsgivare för att få honom avskedad. Läs här.

En annan Facebookvän skrev som en kommentar:

Antar att du som yrkesofficer är edsvuren att försvara nationen mot både yttre & inre fiender, som jag ser det, är det ju precis det du gör med din blogg & djävligt effektivt till på köpet, Sverige befinner sig under attack från mycket sofistikerade & ondskefulla fiender som inte vill oss väl.  

Eftersom du tillhör den exklusiva skara som genomskådat fiendens strategi & exponerar att hotet kommer inifrån nationen blir du automatiskt en måltavla & utsätts för systematisk stigmatiserande marginalisering.

För oss nationellt sinnade, är du en högaktad sann krigshjälte & vi hoppas du oförtrutet fortsätter försvara nationen trots de skador fienden utsätter dig för.

Personligen kan jag inte hitta någonting på din blogg som kan upplevas rasistiskt av en normalt funtad människa.

Sanningen segrar alltid till slut.

Ja, jag svor soldateden en gång i början av 80-talet och det är inget annat än försvar av demokrati och vår viktigaste grundlag, regeringsformen, jag ägnar mig åt. Människor har rätt att få veta vad som pågår i Sverige och då mainstreammedia sviker så får alternativ media och bloggare som jag presentera våra analyser istället.

Sverige är dödligt sjukt och människor mår jättedåligt som min Facebookvän från Iran skrev. Jag vill inte ha ett Sverige som ser ut som det gör nu och som förfaller mer och mer och blir våldsammare för varje dag. Jag måste kunna se min son i ögonen och säga "jag gjorde vad jag kunde för att få människor att förstå vad som händer".

Politikerna kan inte fortsätta att behandla vårt land på detta sätt. Vi måste få ordning och reda igen och människor har rätt att få känna tillförsikt och framtidstro. Sverige behöver helas och svenskarna också. Jag skrev om detta här igår senast.

Artikeln om terrordådet som media ondgör sig över är detta gästinlägg av Gunnar Malmström. Jag anser att Gunnars analys är bra. Han är en pensionerad officerskollega som gjort flera kloka inlägg på min blogg under åren.

Läs nedanstående text upphittad på Facebook. Skriven av en person som är lika orolig över Sverige som jag är. Läs och begrunda:

SVENSKA SAMHÄLLET håller på att försvinna med de senaste REGERINGARNAS GODA MINNE:

De började med att FÖRNEKA den Svenska Kulturen.  

Att påstå att vi i Sverige inte har någon egen kultur, visar bara att de inte har förstått ordets sanna innebörd. 

Svensk kulturs viktigaste delar är: Demokrati, offentlighetsprincip, frihet, frivilligt samarbete, tolerans, respekt, yttrandefrihet, valfrihet, humanism, religionsfrihet.  

I svensk kultur ingår också att vi varit och är ett folk med emigration och immigration. Vad som ÄR viktigast att komma ihåg, är att i detta ingår att de som kommer hit blir upplysta om vilka förväntningar vi har på dom.

OCH vad vi INTE accepterar i vårt samhälle. Nämligen brist på respekt för vår kulturs viktigaste delar (enligt ovan)!

Att vi på individuell nivå precis som på Nationell nivå förväntar oss att vårt lands särart SKA respekteras.

Den dagen det skrevs in att Sverige var ett Mångkulturellt samhälle, började Sveriges stora problem.

Istället för att som tidigare arbeta för "assimilering" (anpassning till det Svenska samhället, "bli svensk"), vilket gällde för de som invandrade.

Skulle nu helt plötsligt ALLA "integreras", d.v.s. även svenska medborgare skulle tvingas anpassa sig till de regler som finns i invandrarnas tidigare hemländer!

Helt i strid mot FNs Flyktingkonvention (på originalspråket) 

(Article 34 naturalization - The Contracting States shall as far as possible facilitate the assimilation and naturalization of refugees. They shall in particular make every effort to expedite naturalization proceedings and to reduce as far as possible the charges and costs of such proceedings)

Var tog demokratin vägen? När Regeringen samtalar med andra partier så får inte alla folkvalda partier göra sig hörda. N

Detta då andra politiska partier som precis klarat 4%-spärren inbjuds. Tilltron till regeringen och den demokratiska processen har allvarligt skadats av myndigheternas agerande.

Var har offentlighetsprincipen tagit vägen? Regeringen, andra myndigheter och även den regeringstrogna pressen mörkar och underhåller information från Svenska medborgare. 

Regeringen mörkar sanningen och sätter munkavel på offentligt anställda. 

Var tog Svenska folkets frihet vägen? Frihet att kunna gå ut på kvällar och nätter utan att vara rädd för att bli överfallna och/eller våldtagna. 

Frihet att öppet visa sin sexuella läggning. Frihet att utöva våra traditioner som vi gjort i 100-tals år. Frihet att klä oss som vi vill. Frihet att OM vi vill, ta till oss andra länders mattraditioner. o.s.v.  

Var tog det frivilliga samarbetet vägen? Nu blir det Svenska folket tvingade att hjälpa andra oavsett om de vill, kan eller har råd! 

Varför ställs inte samma krav på Invandrarna som de krav från Myndigheterna som vi svenska medborgare tvingas leva upp till.

Varför ska inte de som kommer hit inte visa tolerans och respekt mot den inhemska befolkningen, med Svenskarna ska (om de inte vill bli behandlade och bemötta som paria) visa tolerans och respekt mot allt de fått lära sig inte ingår i en demokrati!

Var tog vår yttrandefrihet vägen?

Idag så tystas du om du försöker hävda en åsikt som inte stämmer överens med den politiskt korrekta inriktningen.

Det finns inte längre en ÖPPEN, ärlig dialog som får höras! Vi ska tvingas anamma en åsikt som myndigheter och regeringstrogen press står för.

Var tog valfriheten vägen? Idag så ska även fattiga kommuner TVINGAS använda sin ansträngda ekonomi för att bistå Regeringen i deras politiska ambitioner.

Var tog det humanistiska tänkandet vägen? Idag resulterar Regeringens politik till ett tänkande DOM och VI. Från båda håll!

Det är inte humant att släppa in de personer som i hemlandet förföljt och våldfört sig på de som först kom hit för att få skydd och ett säkert boende.  

Det är inte humant varken mot den inhemska befolkningen eller mot de som kommit hit med berättigade asylskäl.

Bättre att ta in färre och ge dessa människor ett humant och respektfullt mottagande, än som idag ha öppna gränser, där vi inte vet vilka som går över vår gräns.

Religionsfrihet ska inte bara gälla de extremistiska fundamentalister som kommit hit! 

Utan även för oss andra, infödda svenskar och nyblivna svenskar. 

Till alla svenska s.k. "journalister", jag ställer mig helt bakom budskapet i denna video nedan som min vän Bechir Rabani förmedlar.

Jag står också helt bakom Annelie Sjöberg, Nina Drakfors, Fabian Fjällström, Katerina Janouch, Peter Springare och alla andra som står upp för sanningen och landets bästa. Ni har inte lyckats knäcka dem och ni kommer inte lyckas knäcka mig heller. Jag har Jesus, vad har ni för uppdragsgivare? Någon med hovar och svans?

Att ni kan leva med er själva är en gåta. Vad tänker ni när ni tittar er i spegeln på morgonen? Är ni stolta över er själva?Har ni som läser min blogg fortfarande inte förstått ondskan i agendan för The New World Order och FN Agenda 2021/2030, trots allt jag har skrivit om detta på min blogg, se denna sammanfattande video nedan och läs denna artikel. Det är för dessa som de flesta svenska mainstreamjournalister jobbar.

Reflektera sedan över ditt eget ställningstagande och vad du skall stå upp för och försvara. Speciellt om du har barn och barn-barn. Det gjorde jag själv för flera år sedan, och för detta straffas och smutskastas jag nu offentligt liksom mina vänner har gjort.

Ni i media kommer aldrig förstå att vi som är kritiska mot invandringspolitiken inte avskyr invandrare utan det är förd politik som vi kritiserar. I själva verket tror jag att det är invandrare som Bechir (arab från Syrien) och Nima som jag citerar ovan (bördig från Iran) som är hoppet.

De vet vad förtryck är för de och deras familj har själva upplevt det precis som vi som vågar försvara regeringsformen och demokrati och stå upp för sanningen nu drabbas av samma förtryck. Alla har samma rätt att göra så. Även offentliganställda. Det är skrivet i grundlagen.

De flesta Svensson är allt för indoktrinerad i socialism sedan decennier för att vakna. Socialism, som är navet i NWO, och deras dröm är en totalitär marxistisk världsregering i FN som NWO syftar till. Läs här.

Men kära journalister och ni i den politiska adeln, alla sover inte längre. Ni har redan förlorat kampen om ordet som jag skrev om här i november 2016 i mitt inlägg "Om en förlorad kamp och att förstå att det är dags att ge upp", och det är precis som min vän Lars Bern skriver i denna artikel; "Människor upptäcker plötsligt hur man blivit förd bakom ljuset". Ni är på väg bort, nya krafter kommer att ta över. Goda krafter.


Jag har Jesus och där hämtar jag min styrka, så mig knäcker de inte. Jag skall arbeta för en väckelse i Sverige för det är det som betyder något i ett läge när det är försent för politik. Gud välsigne er som läser min blogg och liksom jag kämpar för Sveriges och världens framtid. Sanningen skall segra till sist.

Se också denna långa (2 tim 14 min) film nedan med titeln "The invisible Illuminati Empire Exposed" A Satanic Agenda om New World Order och förstå vilka hemliga elitsällskap som egentligen styr världen, hur de är organiserade, några mäktiga män bakom och vad deras agenda är.

Om du vill lyssna på krigsjournalisten Tim Poole när han talar om att ha integritet i dagens mainstreammedia.


Förstå också hur mainstreammedia används för kontroll av massorna av den finansiella eliten som äger dem. I filmen beskrivs också bl.a. några kända False Flag Operations genom i historien. Läs mer om False Flags här och här.


Lyssna på denna dokumentär om hur man manipulerar olika översättningar av Bibeln för att förbereda massorna för The New World Order. Läser man King James Version (KJV) så har man den bästa översättningen av Guds ord som finns till engelska. Jag avråder starkt från NIV och NKJV. Varför förstår ni om ni ser denna dokumentär och läser denna artikel.


Politisk korrekthet är som nämns i denna artikel a method of controlling and dictating public speech and thought. Jag är inte politiskt korrekt då jag ifrågasätter uttalanden av kända lögnare utan står upp för sanningen där den viktigaste källan till sanning är Nya Testamentet i Bibeln.

Ett samhälle som styrs av djävulens lögner kan inte bestå utan kommer att kollapsa. Ett samhälle som hämtar vägledning från Ordet kommer att frodas och blomstra.

En uppföljande artikel hittar du här.


8 kommentarer:

 1. Hej Mikael!

  Gott att du är frälst

  Du ska veta att Gud har en plan med ditt liv
  även ang denna mobbing du är utsatt för.
  Det kommer att samverka till ditt bästa
  Absolut!
  Du finns i min bön

  mvh Lennart.S

  SvaraRadera
 2. Stå på dig! Inga fel på bloggen, som jag anser tar upp några av de stora samhällsproblemen.

  SvaraRadera
 3. Av Roland Salomonsson:
  Den som är insatt i hur Hitler organiserade nazisternas maktövertagande, ser genast att alla de komponenter Hitler disponerade nu är på plats i Sverige. Det är dock av vikt att maktövertagandet formellt skall ske via till synes fria och rättvisa parlamentsval. Hitler hade sitt SA och vi vår AFA m fl icke demokratiska organisationer. Precis som Hitler, så är SÄPO nu direkt underställt Statsministern. S gömde undan IB när detta avslöjades, men med nya uppgifter (nu skall man inte registrera kommunister längre), så återskapades IB igen , nu under namn av Expo (notera - eg en internationell organisation), Researchgruppen m fl. Polisen i Sverige har närmast gjorts funktionsoduglig, samt tillika rättsväsendet. Alla i DDR1.0 hade rösträtt och fick välja sina representanter till parlamentet, men det var ändå en diktatur. Det blir ett ödesval 2018!

  SvaraRadera
 4. Av Roland Salomonsson:
  När jag läste inläggen i FB efter att ha läst ditt blogginlägg, så började jag fundera. De parlamentsval i Europa som senaste tiden genomförts, har följts av rykten om FUSK. I Österrike blev de så besvärande att valet gjordes om, men vem vet om resultatet inte fortfarande innebar fusk. I Holland hade vi liknande. Nejsidan i BREXIT-omröstningen var ju tvärsäkra på att vinna, vilket kanske berodde på att de visste att fusk skulle ske, men sedan blev ursinniga då de misslyckades. I Frankrike är "officiellt" 500000 röstsedlar dubblerade, men vem vet om det i verkligheten inte är så många fler, vilka sedan kommer att avgöra resultatet. Rätt smart att meddela att det finns förutsättningar för fusk, för att gömma hur stort ev fusket är. FRÅGAN I SVERIGE ÄR: Hur kommer det att fuskas här kommande val? Det vanliga sossefusket kommer väl att ske, d v s "valkurser" för muslimska män, som dessutom medför sina fruars röstsedlar. Och så rösthjälpen åt pensionärer på "hemmen". Men det finns ju andra mer sofistikerade metoder, typ ingrepp i IT-stödet, vilket måste följas av motsvarande ingrepp i sluträkningen. I Turkiet hade man uppenbarligen en metod där 800000 röstsedlar "var felaktiga". I Österrike något liknande. Är det liknande september 2018 också.

  SvaraRadera
 5. Har följt dig en längre tid på FB och har aldrig hittat ett enda ord som skulle antyda någon form av rasism eller hets mot någon grupp. Även om jag inte håller med dig om dina religiösa inlägg (jag hoppar över dem) så har du ändå rätt till din tro och din yttrandefrihet. Kämpa på Mikael, jag tror att vi är ganska många som står bakom dig.

  Mvh
  Erling Fryde

  SvaraRadera
 6. Fråga: anser du att bolsjevikrevolutionen som ledde till kommunismens spridning i världen baserades på en judisk konspiration eller inte...mao var judar groteskt överrepresenterade i denna med tanke på att dom endast uppgår till 0,2% av världsbefolkningen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Peter Nilsson: Det finns mängder av info om just det du undrar över, och som är skriven av judar som förklarar skillnaden mellan hedervärda judar och de avfälliga sekterister som drar skam och motvilja över de judar som inte är medlemmar i dessa extremsekter.

   Läs bl.a artiklar på www.henrymakow.com eller Nathanael Kapners hemsida www.realjewnews.com
   På den senare får du en mycket bra beskrivning av t.ex. VEM som genomförde folkmordet på armenier för ungefär hundra år sedan.

   Radera