tisdag 7 mars 2017

Om att manipulera den svenska befolkningstillväxten - Gästinlägg

Ännu ett gästinlägg av gästkrönikören Karin. Tidigare inlägg av Karin hittar ni här (Om svenska regeringars största misstag) och här (Om invandringsvansinnet).

Att manipulera den Svenska Befolkningstillväxten genom åren!

För att på lång sikt byta ut hela befolkningen, eller rättare sagt blanda ut den med människor från andra kontinenter!

Det började för mer än 50 år sedan efter andra världskriget, då Kvinnorna behövdes i arbetslivet.

Kvinnorna uppmuntrades till att föda färre barn, och FN började att "inventera" världens befolkning

Först var siktet inställt på "familjeplanering" och försöka få befolkningarna i de folkrikaste länderna att börja med "barnbegränsning", vilket stred mot flera Religioner och kulturer i dessa länder.

Detta gick trögt även om det gjordes stora satsningar på utbildning och information. Barn ansågs vara en familjs största tillgång, ju fler desto bättre.

Då kom tankarna på att förflytta stora delar av människorna från de barnrika och fattiga länderna till länder med bättre ekonomi.

Något som bland annat Sverige hakade på!

Ett Sverige som alltid velat se sig som "världsledande i humanitet".

Men för att kunna ta emot människor från dessa länder behövdes alla vuxna ute i arbetslivet! Sveriges HELA befolkning behövde arbeta och betala skatt för att kunna bekosta importen av outbildade människor från "tredje världen".

Men det var viktigt att syftet med denna agenda inte blev känd av "befolkningen", för dåtidens politiker insåg att det skulle bli protester.

Detta var samtidigt som "efterkrigsbarnen" födde stora kullar barn på 1960-talet. Nu gällde det att bygga ut barnomsorgen, som dels gav arbetstillfällen och därmed också skatteintäkter. Dels fick mammorna att ta ett arbete utanför hemmet.

Då försöken med "barnbegränsning" inte lyckats i de andra länderna så skulle det lyckas i Sverige.

Nu var "goda råd dyra" och det startades flera kampanjer!

Både från FN och från dåvarande Regering kom skräckrapporter om jordens överbefolkning och den KRIS som den inom en snar framtid skulle innebära.

http://varldskoll.se/jordens-befolkning-hur-manga-manniskor-finns-det-i-varlden/1692/

http://www.so-rummet.se/lektioner-och-lararmaterial/lararhandledning/befolkningsexplosionen-vad-beror-den-pa

http://www.millenniemalen.nu/blog/familjeplanering-en-mansklig-rattighet-som-gynnar-ekonomisk-utveckling/

Det kom skräckrapporter om att maten inte skulle räcka till alla om befolkningsexplosionen inte stoppades!

http://www.perm1949.se/befolkning.html

https://www.svd.se/nya-ovantade-ron-jordens-befolkning-exploderar

http://www.millenniemalen.nu/bvb/framsteg-du-kanske-inte-kande-till/befolkningsokningen-avtar/

Vi svenskar skulle gå i bräschen och "vara ett föregångsland" genom att begränsa Sveriges befolkningsökning. Vi uppmuntrades att istället adoptera barn från fattiga länder.

Vi blev hela tiden matade med olika slagord!
"arbete åt alla", "barnafödandet är en kvinnofälla", " mödraskapet är överskattat", "kvinnans rätt till sin egen kropp" o.s.v.

Vi blev bombarderade med information om olika preventivmedel och abortdebatten tog fart.

http://www.rfsu.se/sv/Sex--relationer/Preventivmedel/

http://www.1177.se/Stockholm/Tema/Sex-och-relationer/Preventivmetoder/Preventivmedel--skydd-mot-graviditet/?ar=True

http://preventivmedel.nu/

http://www.lul.se/Global/HOH/SUF_kunskapscentrum/Informationsmaterial/Information_preventivmedel.pdf

Den sexuella frigörelsen var en del av den tidens manipulation, vi skulle kunna ha sex utan att bli med barn.

Vi uppmanades till att syssla med "fritidsintressen" och "social samvaro" istället för att koncentrera oss på att bilda familj.

Och skaffade vi oss barn skulle dessa "uppfostras" av utbildade barnpedagoger på dagis, skola och fritids.

All denna indoktrinering lyckades!

Allt fler avstod från att skaffa barn, eller så skaffade svenskar bara ett eller två barn. För det var för dyrt med alla avgifter för "barntillsynen".

Det var ett av sätten att manipulera svenska familjers storlekar.

Nu kom nästa fas i processen med att importera människor från andra länder.

Vi fick religionsfrihet och mångkultur för att locka människor med annan religion och kultur till Sverige.

Men merparten av de som immigrerade till Sverige vägrade att anpassa sig till vårt sätt att leva. De skapade ett parallellt samhälle i vårt land och många valde att leva på bidrag, istället för att bidra till den gemensamma välfärden.

Internationellt startade "FN agenda 2030" som arbetade aktivt med denna förflyttning av jordens befolkning. Och Sverige var en av de pådrivande länderna.

http://www.scb.se/sv_/Hitta-statistik/Artiklar/Sa-arbetar-SCB-med-de-globala-malen-i-Agenda-2030/

Olika händelser runt om i världen påskyndade denna "folkomflyttning" och invandringen eskalerade i en omfattning ingen räknat med.

Men Sverige hade förbundit sig till FN agenda 2030 och globaliseringstanken, och ville inte backa ut.

Politikereliten var fortfarande förblindade av tanken på "Sverige som en humanitär stormakt", "Världsledande inom utrikespolitiken", "Den Svenska Modellen" o.s.v.

Nu kämpar politikereliten för att Svenska folket ska acceptera att få sämre social standard till förmån för personer som vägrar att införlivas i det Svenska samhället. Personer som anser att de är förmer än svenskarna och att de har rätt att bestämma i vårt land.

Men hela Sveriges befolkning är inte så indoktrinerade som eliten hoppades att vi skulle vara och svenskarna har på senare tid insett att de under lång tid blivit lurade och förledda.

Nu börjar kampen för att "bevara Sverige Svenskt" och fler och fler ansluter sig i den kampen.

Ett uppföljande inlägg av Karin hittar du här.4 kommentarer:

 1. OCH Hans Rosling har ju visat att barnafödandet ställer in sig på cirka 2 då man låter länder gå från fattigdom och annat till mer utvecklade . . . det är samma som klimatet det våra politiker och "experter" tutar i oss fungerar inte....
  Länk som visar att den förbättring av demografin som önskas blir med de senaste decenniernas invandring till Sverige kontraproduktiv och N.B. under 10 år har demografin förblivit persistent trots en invandring på över 500 000.... S.I.C.
  https://bjornwiklund.wordpress.com/2017/02/06/demografi-i

  SvaraRadera
 2. Det mest intressanta nu är att vi ska få hit 600 000 människor på ca 3 år. Det är 2% per år. Varje år dör just nu ca 1% (vita svenskar 75-95 år). Procenten muslimer i Sverige just nu är 12%. För denna uträkning utgick jag från att Pew Research hade rätt om att den muslimska befolkningen i Sverige år 2005 var 450 000. Sedan har jag räknat med in- och utvandring, födda, döda osv. På 3 år dör ytterligare 3% svenskar och så kommer det 6% muslimer. Idag är muslimerna 1,2 miljoner + 600 000 + nästan 0 döda. Idag är icke-muslimer 8,8 - 300 000 döda. Muslimer 1,8 m och icke-muslimer 8,5 m. Muslimprocenten blir 17,5%. Sedan måste vi räkna på födda som är ca 1% per år, ca 100 000/år. Ca 1/3 av dessa blir muslimska barn och 2/3 icke-muslimska barn. Muslimer 1,9 m och icke-muslimer 8,7 m. Muslimprocent 18%. Utvandring icke-muslimer kanske 50 000/år. 18% muslimer.

  År 2005: 5%
  År 2016: 12%
  År 2020: 18%

  Nästa intressanta sak att räkna på är muslimprocenten låt säga 2020 för människor 10-38 år. Det är denna ålderskategori som föder barn perioden 2020-2030. Det är alltså människor födda mellan 1982-2010. Jag skulle gissa att muslimprocenten i detta åldersspann per 2020 ligger på ca 40%, men jag är osäker. Som bekant föder de fler barn, men turligt nog inte lika många som de gjorde i hemlandet. Men om vi räknar med att etniska svenskar ligger på 1,5 barn och muslimer på 2,5 barn så blir procenten muslimska barn ca 60% av alla födda barn. Det innebär att det blir 720 000 muslimska barn och 480 000 icke-muslimska barn.

  Döda under 2020-2030 blir ca 1 miljon och nästan undantag är det ännu bara icke-muslimer.

  Utvandring av icke-muslimer och främst etniska svenskar kommer att vara större 2020-2030 av många anledningar och allra främst pga en havererad svensk ekonomi. Låt säga att det flyttar ut 100 000/år, dvs 1 miljon.

  Invandring lär väl fortsätta som vanligt även 2020-2030. Vi gillar ju invandring i Sverige, särskilt sedan 2006, dvs Reinfeldt. Vi räknar lågt med 100 000/år, dvs 1 miljon muslimer.

  Hur ser muslimprocenten då ut 2030?

  Icke-muslimer 2020 uppskattades ovan till 8,55 m. Lägg till 500 000 barn. Dra ifrån 1 miljon döda. Dra ifrån 1 miljon utflyttade. Antalet blir då 7 miljoner.

  Muslimer 2020 uppskattades ovan till 1,9 m. Lägg till 700 000 barn. Lägg till invandring 1 miljon. Antalet blir då 3,6 miljoner.

  I Sverige finns då i år 2030 ca 10,6 miljoner och muslimprocenten är då 34%. Alltså 1 av 3 är muslim i Sverige 2030. År 1990 var det ca 1 av 100 som var muslim i Sverige. En viss skillnad på 40 år.

  Om man räknar 20 år till så är det ju främst gamla svenskar som dör 2030-2050, alltså födda 1950-1970 och där finns ju knappt en muslim. Av födda barn så blir det kanske 80% muslimska barn. Ännu fler kristna och ateister som flyr undan Sharialagar och som ogillar att Sverige blivit en icke-demokrati i vår bemärkelse. Det är ganska lätt att förstå fortsättningen.

  2030 kommer Sverige att vara beboeligt för många svenskar, men med tiden dör vi bort och ersätts totalt. År 2050 är vi ytterst få. Det Sverige vi en gång kände är sedan lång tid tillbaka dött.

  SvaraRadera
 3. Befolkningsutbytet funkar enbart om de invandrade utan hinder kan låta kvinnor från hemlandet efter giftermål ansluta som anhöriga. I annat fall tar det avsevärt längre tid att byta ut svenskarna.

  I flera EU-länder är det stor bussines att sälja sig för giftermål i hemlandet (nämns 100000 euro) och när "oskulden" är gravid reser mannen tillbaks och ansöker om anhöriginvandring. När kvinnan, som kan vara en 2:a eller 3:e hustru anländer med sitt barn, så levereras en stor merca (ca 100000 euro). Turkar kan göra om detta 2-4 ggr. Dessa kvinnor placeras ofta som "ensamstående" kvinna med barn och i Sverige skulle detta inte generera något myndighetsingripande, utan försörjningen blir alla upptänkliga bidrag. Ingen låtsas om att en "ensamstående muslimsk mamma" inte skulle leva särskilt länge, om inte annat så skulle pappan hämta den egendom barnet anses vara, i synnerhet om det är en son.
  TÄNK!

  SvaraRadera
 4. På det ena eller andra sättet så får människor som kommer till Sverige alltid, alltid stanna. Avslag betyder inte att de åker hem. Förr eller senare får de uppehållstillstånd (och även medborgarskap)och får ta hit fruar. Bakåt i tiden har det inte varit ett problem för dem. Man har sagt att man ska införa nya regler som stramar åt anhöriginvandring, men de nya reglerna gör varken till eller ifrån. Nu kanske de inte kan få hit 3-4 personer som tidigare, men en hustru tror jag helt klart de kommer få ta hit. Anhöriga har tidigare varit ca 3 per asyl/skyddssökande. Tro mig, de kommer att få hit fruar och skaffa barn i Sverige.

  SvaraRadera