tisdag 17 januari 2017

Om hur vi indoktrineras att hata oss själva - Gästinlägg

Ett nytt gästinlägg av Bechir Rabani (av arabiskt ursprung). Denna gång om hur vi indoktrineras att hata oss själva och vår kultur via mainstreammedia och svensk kulturmarxistisk skola:

Igår gjorde jag ett inlägg om hur skolorna hjärntvättar minoriteter. I detta inlägg skrev jag:

"Jag märkte att många av er chockades över den kulturmarxistiska SFI-boken "Typiskt svenskt", skriven av Anders Westerberg och utgiven av LL-förlaget som tillhör MTM. "Myndigheten för tillgängliga medier, MTM, tillhör Kulturdepartementet". Läs om boken här.
Nej detta är inget skämt, det är fullt allvar. I skuggan av allt "rasism" tjat mot etniska svenskar, så formar man invandrare subtilt till att håna svenskar och Sverige.Nu kanske ni förstår varför attityden gentemot svenskar och vita överlag är respektlös och brutalt nonchalant?

Hur ska man kunna respektera landets värderingar och samspel, när de som kommer hit pumpas med uppenbar accepterad rasism mot svenskarna och samhället?

Jag kan inte låta bli att häpna hur öppet detta sker och hur accepterad den formen av rasism är.

Detta leder ju till att man slutar känna empati och förståelse för svenskar = brott mot svenskar ökar, våldtäkter mot svenskar ökar, bedrägeri mot staten ökar, allt negativt mot svenskar ökar i takt med den misslyckande migrations- och integrationspolitiken.

Man raderar svenskarnas existens genom att normalisera bilden av ett icke svenskt Sverige och samtidigt hånar man svenskarna. Detta leder ju till att ni alltid kommer att betraktas som ett skämt. Likaså polisen, straffen, samhället, skolan osv osv.

Ni ber ju för fan om det självmant, genom att hela tiden vika er likt dörrmattor. Förstår ni inte att all er ignorans och naivitet kommer att slå tillbaks tio ggr om mot era barn och barnbarn?

Om själva boken (givetvis är det som vanligt de tabubelagda nazismrasismfascism sidorna som vågar att diskutera den verkliga rasismen). Läs här och här."

Det är dock inte enbart minoriteter som formas om. Även svenskarna får ta del av hjärntvätten, genom att konstant få höra hur onda vita människor är, hur mycket ansvar de bär pga att Hitler var vit, att de alltid måste stå upp för invandrare även om de beter sig illa för annars finns risken att en ny Hitler kan dyka upp.

Hjärntvätten är total och därför hör ni ofta hur svenskar drar upp 30-talet som exempel i precis alla diskussioner som handlar om invandrarnas skyldighet och ansvar gentemot samhället som gav dem ett bättre liv.

Efter att skolan är slut för dagen så tar media över hjärntvätten med precis samma budskap.

Så egentligen kommer man aldrig ifrån det. Det sker hela tiden och det sker öppet. Speciellt inom serier, film och folkkära tv-program. Har man väl lärt sig om agendan att krossa nationalstaterna och dess etniska befolkning för utländska finansiella intressen, så ser man mönstret ganska så snabbt.

Hela Europa håller på att genomgå en enorm kommunistisk/kulturmarxistisk hjärntvätt. Där man använder invandrare, islam och nyttiga godhets-knarkare till att dagligen normalisera bilden av ett icke svenskt Sverige. Även företagen spelar på "mångfald"= billig arbetskraft kortet.

Man infekterar bilden av Sverige genom att ge personer likt Özz, Soran, Gina osv rampljus på bästa sändningstid, där de öppet kan håna svenskarna och beskylla allt som kan förstöra deras räkmacke-liv för "rasism". Man anställer personer efter "rätt" åsikt inom media och div myndigheter.

På så sätt så hålls hjärntvätten intakt och samtidigt kan de frysa ut "fel" åsikter på arbetsplatsen. Det skapar en effektiv känsla av att man minsann har rätt, för alla runt om tycker "rätt". Noll chans till utveckling och eftersom deras levebröd hänger på deras åsikt, så kan ni ju föreställa er envisheten med att aldrig erkänna brister.

Våra länder krossade globalisterna med krig eftersom vi är kulturellt och religiöst starkare än väst. Nu när våra länder snart är aska, så kommer globalisternas företag och banker att erbjuda lån med ränta och hopplösa avtal för att kunna bygga upp våra länder under deras händer.

Dessutom så plundrar man våra länder och dess naturresurser genom oljeföretag och byggföretag som ägs av samma finanselit som genom media hetsade fram krigen och flyktingströmmarna.

Era länder är mer vilsna och försvagade, där räcker det med kulturmarxistisk destruktiv regnbågs/mångkulturell propaganda genom media och litteratur. Eftersom svenskarnas senaste krig var fälttåget mot Norge 1814, så har er mentalitet varit fredlig och ert rättsystem anpassat för just era värderingar och kultur.

Vad tror ni då händer om man tar sig vatten över huvudet och bjuder in folk med överlevnads mentalitet till ett land med fredlig mentalitet, utan varken struktur eller resurser? Svar: Zverige idag. Då de som gapar högst gör minst.

Era länder kommer att med tiden förstöras från insidan av de som tror att de kämpar för något bra.

Resultatet kommer att bli precis som i våra hemländer. Nationalstaterna kommer att rasa p.g.a. inre konflikter och genom att makteliten demolerar välfärden.

Inga av de europeiska länderna ska kunna vara självständiga eller självgående. När länderna har fallit så kommer precis samma maktelit med sina banker och avtal att bygga upp Sverige som de vill.

Där vinstmaximering och kontroll kommer att utgöra den större delen av agendan.

Där EU utgör en stor roll för att på nytt förvandla Europa till ett kommunistiskt system. Makten tas från nationerna och centreras genom EU. One ring to rule them all.

"To colonize people's minds you must first demonize their cultures, then their traditions."

Ert land har länge genomgått en psykologisk krigsföring där många av er utgör fiendeskaran. Svenskarna tror att man kämpar för rättvisa, men gräver egentligen sin och sina barns gravar.

Invandrarna tror att de bekämpar "rasism", men egentligen för de ett krig mot den etniska befolkningen och landet i fråga.

Antirasism är den mest fientliga av dem alla. Den sitter färger mot färger. Framförallt färger mot majoritets färgen. Man använder helt enkelt godheten mot befolkningen.

Bilden om vita mannen är från SVT igår (16/1).


Så vad har vi framför oss?

1. Invandrare som fostras genom skola och media till att subtilt avsky vita. Mer känt som "antirasism", en selektiv sådan och innefattar inte vita. Därför ser ni aldrig invandrare stå upp för svenskar med div galor, insamlingar, chändizars engagemang, fördömande av politiker och medias uppmärksamhet.

Fråga er själva om hur ofta invandrare har ställt sig upp för etniskt svenskar? Inte ett ljud gällande massvåldtäkterna, våldsbrotten, gängkrigen, klan-krig osv. Kontra till hur ofta som etniskt svenskar och kristendomen konstant ställer sig upp för oss, även om vi gör tydliga fel. För kom ihåg, att kräva skyldigheter och ansvar från invandrare= ny Hitler på ingång.

Jag var själv en del av denna hjärntvätten. Vi hetsades subtilt i skolan till att jaga "rasism", ingen visste riktigt vad det var, förutom att den alltid är vit och att den aldrig tyckte som oss. Man göds med ett subtilt förakt i skolan, som man senare mot helgen eller vardagen tog ut på de som man ansåg vara "rasister".

Det kunde handla om precis vad som helst, t.ex. som att inte få sin vilja igenom eller om någon kanske tittade "rasistiskt" på en. Det räckte för att provocera fram ett meningslöst idiotiskt våld, grundat på absolut ingenting.

Man pratade aldrig illa om de värsta folkmördande parasit-ideologierna likt kommunism/socialism/kulturmarxism, utan all fokus la man på 30-talet, kolonialism och slaveriet.

Samma eko som ni idag hör från minoriteter och faktiskt de flesta svenskar som har svalt hjärntvätten med hull och hår.

2. Svenskar som fostras till självhatande, förnekande, toleranta och naiva individer, med ett enormt dåligt samvete för allt hemskt som har hänt över hela världen, genom historien. Skolorna lär dem att all ondska kommer från vita män. Att de alla är Hitler, Breivik och vikingarnas ättlingar. Samt att alltid värna om minoriteternas rätt, även om minoriteter själva ställer till med problem.

Se bara på vilket "engagemang" som de etniskt svenskarna visade/visar för varandra, genom att ställa sig på gärningsmännens sida vid våldtäkter.

Där man sätter pressen på kvinnorna och beskyller dem för att klä sig för lätt och att de borde ta omvägar genom samhället för att slippa bli våldtagna.

Den enda anledningen till att denna hjärntvätten har fungerat så effektivt är pga att man har lyckats att hålla befolkningen isolerad från verkligheten så pass länge. Det är 60-70 talisterna som egentligen utgör kärnan av det som Sverige genomlider idag.

De sitter tryggt på inflytelserika poster inom myndigheter, Forskningsinstitut, myndigheter likt Brå, underrättelsetjänster, polisen, kommunala verksamheter, socialtjänsten, utbildning, näringsliv, Media, med många flera. Där de kan fortsätta att spy ut sin partiska propaganda genom kanaler som påverkar i stort sett hela befolkningen. De växte upp utan internet. En era där propagandan var som starkast.

Utan internet så är det hur enkelt som helst att sprida lögner och fulspel för att uppnå sina mål. (Ja, det kan bli betydligt värre än idag puhhh).

Även under denna tidsepok så var man beroende av partiska journalister. Det ansågs på den tiden som ett respektabelt och prestigefullt jobb(haha ja det är sant😂).

Alla tyckte ju lika vart man än gick. Man kom aldrig ifrån det. Du hade dina val av åsikter, det som var socialt accepterat. Många av åsikterna tillhörde vänster-relaterade/sosse-hållet. Där all statistik, resultat, kunskap och analyser bygger på exakt samma partiska hjärntvättsmaterial som används i skolorna. Från födsel till graven, fast i ett evigt avlopp av enkelriktade lögner

Frågar du svenskar från den tiden hur deras familjer röstade så kommer extremt många av dem att svara sossar eller vänster-relaterade partier.

Man trodde efter WW2, att om man ville undvika en ny (tjat) Hitler incoming (tjat) skulle uppenbara sig så skulle man tillhöra de folkmördande rödas sida (vänster/sosse). Efter att de allierade inklusive Ryssland "vann" WW2 så spreds mycket av Sovjet/väst propaganda över hela Europa.

Det är därifrån som uttrycket "vinnare skriver historien" bottnar i. Därför är många i Europa så frälsta i vansinnesideologier som tillhör vänsterns röda färg.

Internet blev den friska fläkten för informationsflödets utveckling. Detta vet makteliten om och därför har ni den sista tiden sett diverse förändringar kring regler för just internet "för vårt eget bästa, näthat bla bla" och det nya nu "fake news, rätt värdegrund".

Allt handlar egentligen om att försöka vända tiden till den tid då lögner och propaganda segrade. För att ni förstår, människor vaknar när de inser att verkligheten inte alls passar med det som sägs och skrivs. Man lyssnar alltid på den vars ord speglar vardagen. Därför sjunker media till botten och "rasism" ökar. Det svenska folket har börjat att inse denna gigantiska blåsning. "Rasism"= ett brutalt uppvaknande.

3, "Hemundervisning var tillåtet enligt den svenska Skollagen (1995:1248) kap 10 § 4 (men förbjuds i de flesta fall genom lagändringen godkänd den 22 juni 2010):

4 § Ett skolpliktigt barn skall medges att fullgöra skolplikten på annat sätt än som anges i denna lag, om det framstår som ett fullgott alternativ till den utbildning som annars står barnet till buds enligt lagens föreskrifter.

Behov av insyn i verksamheten skall kunna tillgodoses. Medgivande kan lämnas för upp till ett år i sänder. Under dess giltighetstid skall prövas hur verksamheten utfaller. Medgivandet skall återkallas med omedelbar verkan, om nödvändig insyn i verksamheten inte ges eller om det av annat skäl inte kan antas att förutsättningar för godkännande fortfarande föreligger."

Ok, så vi har två motpoler i skolan som fostras till att gemensamt bryta ner nationalstaten och attackera all form av patriotism. Hmm, vems intresse kan detta gynna?🤔

Vilken sida är känd för att avsky gränser? Ja exakt, vänstern så klart.

Det de missar är att även makteliten älskar vänsterideologier, de har en bra struktur för att kontrollera och plundra befolkningen under total bevakning.

Men makteliten har inget intresse i att hjälpa fotfolket. De använder dem som nyttiga idioter för att bryta ner nationalstaterna i hela Europa. Faktum är att när det väl är för sent så kommer man att avrätta de nyttiga idioterna först, av ren rädsla att de ska forma ett större motstånd, när de väl inser hur lurade de blev. "Thats How communism works".

Motarbeta detta genom att aldrig sluta hylla Sverige. Hylla ert folk, er kultur och er historia. Var stolta över ert land och flagga. Skaka om era barn från hjärntvätten, möt dem hemma och tala klarspråk med dem. Krossa den kulturmarxistiska cementen som sitter i skallen på befolkningen.

Stå upp för ert folk!


1 kommentar:

  1. Denna utmärkta artikel förklarar väldigt mycket av den konstiga attityd svenskar har till sitt eget land och dess befolkning. Hur man har två bedömningssystem för brott som begås av invandrare och sådana som begås av svenskar. VAKNA SVENSKA FOLK!!!

    SvaraRadera