torsdag 1 december 2016

Om det medvetna söndrandet av Sverige - Gästinlägg

Dags för ett gästinlägg av Kenny Korén. Över till Kenny:

Jag förstår inte varför detta är så svårt att ta in.

Det är Kulturmarxister eller Globalister eller Sionister eller Wahabister med samma mål men med helt olika bevekelsegrunder att söndra de Väst-Europeiska nationalstaterna och dess sammansättning med hjälp av de s.k nyttiga idioter som driver sin "godhets" och faktaresistenta agenda.

Självklart så var EU en konstruktion för att ta bort makten för respektive nation och dess innevånare och det till en maktelit.

Man har medvetet gjort så att 9 av 10 jordbruk försvunnit i Sverige sedan EU-inträdet. Nu har man nyligen beslutat att EU skall besluta hur Sveriges skogsägare skall få avverka sin skog.

Vet inte folk vad Reinfeldt hade för plan? Han har för fan öppet deklarerat den flera ggr.

Här uttalar sig Bo Lundgren Moderaternas Partiledare 1999-2003 om detta och det är endast lite över två minuter långt.


Orkar någon ta in det och reflektera och fundera kring det och dra en annan slutsats än att Reinfeldt är "dum"?

Hur svårt kan det vara och svårt att förstå att Löfvén gör samma sak?

Han är säkerligen inte speciellt begåvad, men så djävla dum är han och hans regering inte att de inte förstår att de söndrar vår välfärd, pensionssystem och trygghet.

Därför blev Dan Eliasson tillsatt och hans söndrande av Sveriges polisorganisation.

Därför så blev Anders Danielsson tillsatt som högsta chef för migrationsverket.

Nationalstaterna skall söndras och vår kultur som vi har inte ens någon enligt många som t.ex Mona Sahlin säger är någonting värt men det är meningen att söndra vår känsla för gemenskap och samfällighet som byggt vårt Sverige .

Man skadar medvetet de som plikttroget byggt upp vår välfärd medans de flesta barn och barnbarn tycker att det är för djävligt men inte gör något.

Globalister och kulturmarxister och vänsterextrema om man så vill är "antirasistiska" genom att döma folk efter hudfärg och säga att det är den vita majoriteten som är problemet och den Kristna kyrkan skall utarmas för en ny trosinriktning samt kvinnosyn och rättssystemet skall förändras för den blivande majoriteten.

Rent demografiskt och i förhållande till barnafödande så är det ingen raketforskning.

För många kulturer är det helt otänkbart att kvinnan skall ut i arbetslivet utan hon är hemma och föder ett större antal barn en riksgenomsnittet.

Dessa barn skall sedan gå i Muslimska statsfinansierade friskolor vilket bidrar till att försvåra integrationen.

Det radikala ökade Islamistiska kvinnoförtrycket i förorten även förtrycket mot även mot unga barn som inte är tillräckligt Muslimska tystas ned av s.k "feminister" och "antirasister" som gärna offrar flickor och kvinnor för att inte uppfattas som rasistiska. Men minns ingen vad Gudrun Schyman har haft för politisk åskådning inom VPK?

En barnvåldtäkt har lite över 2 år på straffskalan så man offrar gärna t.om våra barn.

Jag förstår mig inte på varför många reagerar på fruktansvärda händelser från dag till dag utan att förstå att detta är iscensatt.

Ett mångkulturellt samhälle är ett maxsplittrat samhälle och det är mer lättstyrt för makteliten och dess politikermarionetter.

Detta har jag säkerligen publicerat över 100 gånger men många fattar ingenting ändå.


Hon kanske bara är "dum" i sandlådan Sverige?

Islamister infiltrerar MP och sätter sig i olika nämnder för att föra över bidrag till olika Muslimska föreningar.

SD har en falang med Ted Ekroth som t.o.m. belönats för sina insatser för Sionismen.


Nämen nu väller ditt in 150.000 människor från andra länder trots Sveriges alltmer begränsade resurser där en majoritet inte flyr ifrån något krig och har passerat ett antal länder som inte har krig och av dessa människor så har en majoritet en extremt låg utbildningsnivå.

Staten tvingar kommunerna att slå sönder sin ekonomi och det genom att kraftigt försämra för dess infödda innevånare.

Detta är för fan meningen att det skall ske. Ylva Johansson driver en agenda men hon är inte "dum" däremot en fullblodspsykopat som medvetet söndrar Sverige. Läs här.

Så långt Kenny.

Läs också detta blogginlägg av Christer Brandt med titeln "DEN OUPPKLARADE HISTORIEN – SIONISMEN OCH DEN SJÄLVUTNÄMNDA JUDENDOMEN I ASIEN"

Om alkohol

6. Ödmjuken eder alltså under Guds mäktiga hand, för att han må upphöja eder i sinom tid.

7. Och »kasten alla edra bekymmer på honom», ty han har omsorg om eder.

8. Varen nyktra och vaken. Eder vedersakare, djävulen, går omkring såsom ett rytande lejon och söker vem han må uppsluka.

Första Petrusbrevet 5:6-8

Man blir aldrig nöjd med sig själv. Som människa har man alltid gamla surdegar som ligger och skvalpar och andra brister som man har som människa även om man försöker att vara en tjänare åt Gud.

Vi har alla ångest som man känner man måste döva. Speciellt över Sverige och vår framtid.

När och om du möter en partner som du ser Guds ande i hennes ögon. Då måste du ifrågasätta dig själv och vad du själv lever för liv. Det har jag gjort.

Detta är inte lätt, och att be och bli frälst är en färskvara. Jag gör vad jag kan, men fortfarande på något sätt fast i mitt gamla liv även om många positiva förändringar redan har skett men mer återstår och går att göra.

Jag förväntar mig inga underverk men jag kan säga er att känslan av att titta in i en annan människas ögon som har Gud och den helige ande inom sig som jag ser i min älskade Irinas ögon, det är speciellt.

Därför har jag tagit ett beslut igår. Ett beslut jag borde tagit för länge sedan. Men man skall inte gråta över spilld mjölk.

Jag har tagit beslutet att sluta med alkohol.

Så mycket skit som alkoholen har ställt till med i tidigare förhållanden, jag vill inte uppleva det igen.

Jag hoppas mitt X har tagit samma beslut, för hon behöver det lika mycket som jag behöver det.

Alkohol var en bidragande orsak till att vårt förhållande tog slut. Mer detaljer ger jag inte.

Men, hade det inte varit för all alkohol vi konsumerat tillsammans så hade det som hände förmodligen aldrig hänt.

Alkohol är ett sätt för satan att hålla dig kvar i hans rike. Det är en destruktiv kraft som förstör inte bara liv, din kropp utan också dina förhållanden. Tell me about it. I know.

Nu är jag fri med Guds hjälp. Jag har inga kemiska band till alkohol, och har aldrig haft. Jag har bara insett hur mycket skiten förstör och det räcker nu. Jag har fattat ett beslut.

När jag upplever min älskade Irina. Då skall det bli utan alkohol i kroppen. Det skall vara en upplevelse utan kemiska influenser.

Bara kärleksinfluenser. Därför skall jag i år fira mitt livs första vita jul och nyår någonsin och lämna alkoholen bakom mig.

För vad får du ut förutom misär och ångest? Ett kortvarigt rus, eller förnedring beroende på hur mycket du konsumerar?

Vad är det värt jämfört med ett kärleksrus och ett stabilt förhållande? Inget.

Min vän Stig Fredriksson:

"Alkohol gör att vi slutar älska oss själva och alla vet att kan vi inte älska oss själva kan vi inte älska någon annan.

Lika fullt nyttjar vi alkohol och påstår att vi älskar någon, gör vi det eller tror vi bara?

Vet vi vad sann kärlek är om vi nyttjar alkohol?"

Nej Stig det vet vi inte, och det var exakt detta jag kom fram till också. Kärlek till oss själva och till vår partner skall upplevas med alla sinnen som inte skall vara dövade av alkohol eller någon annan drog.

Nu var det lätt för mig att fatta mitt beslut då jag inte har något beroende, men människor fast i ett beroende har det inte lika lätt.

Hjärnans belöningssystem ger inte upp så lätt. Kräver att få det som den är van vid. Och hur kan hjärnans belöningssystem användas för kärlek och annan njutning i en relation om den bara suktar efter alkohol?
Om socialdemokraterna i Sverige - Gästinlägg

Ännu ett gästinlägg av min vän Gunnar Malmström. Över till Gunnar:

Grunden det svenska socialdemokratiska partiet vilar på är minst sagt solkig och förfärande.

Det går att vända på ett antal solkiga stinkande sanningar om Socialdemokraternas väg till maktens gyllene korridorer och rum i Sverige.

En del av er kommer kategoriskt att förneka de beslut och handlingar som fattats av den svenska riksdagen under nittonhundratalet och dess konsekvenser för nationen Sverige och även för stora delar av Europa.

Tyvärr är flera partier invävda i en härva av förfärande beslut och brott mot såväl enskilda som folkgrupper och nationer.

Socialdemokratiska partiet står främst i raden då det gäller ödeläggande beslut och genomförda handlingar.

Sammanfattningsvis visar dokument och handlingar att det svenska socialdemokratiska partiet i princip aldrig stått för en stabil och demokratisk grundsyn över för den egna nationen och medborgare.

Dokumenten visar tvärtom en skrämmande blandning av ideologiska lappkast mellan socialism, nazism, kommunism och från tid till annan en fullständig frånvaro av all form för demokrati i så mening att svenska folkets vilja i allmänna val fullständigt har åsidosatts och i många fall totalt nonchalerats.

Mot nämnda bakgrund kan det ses som mer eller mindre naturligt att galenskapens tankar omsattes i praktisk handling.

Svenska sällskapet för rashygien bildades 1909. Bakgrunden finns att finna i trendvetenskaperna, antropologi och genetik, före 1909 fanns det en rasbiologisk grupp av forskare och politiker som diskuterade förutsättningarna för att skapa övermänniskor.

1912 hölls en stor konferens i London där ämnet övermänniskan diskuterades.
1918 föreslog en professor vid karolinska institutet att ett nobelinstitut för rasbiologi borde inrättas.
1921 lades en motion undertecknad av samtliga riksdagspartier, beslut togs med stor majoritet i Sveriges riksdag.

Institutet för rasbiologi stod klart 1922 i Uppsala. Statens institut för rasbiologi. Som Chef utsågs Herman Lundberg.

Ett stort antal tyskar kom och studerade och föreläste. En viktig person var Hans F Günther som senare blev Nazisternas ideolog i och för rasfrågor.

1932 höll rasbiologiska sällskapet världskongress I New York. Hans Lundborg var där, tillsammans med delar av den Amerikanska överklassen, namn som Harriman, Kellogg Rosevelt i centrum med flera, ett antal dignitärer från Tyskland var närvarande.

Mötets ordförande var Ernst Rudin som inom en kort framtid skulle leda Hitlers gigantiska steriliseringsprogram.

Svenska statens institut för rasbiologi knoppades av till Kaiser Wilhelm institut für Rassenhygiene i Berlin.

Socialdemokraterna I Sverige förordade sterilisering av förståndshandikappade och som även genomfördes på grund av rashygieniska skäl. Herman Lundborg ersattes 1936 av Gunnar Dahlberg som ändrade institutets inriktning i vissa avseenden från rasbiologi till social ingenjörsteknik genom humangenetik, vilket ledde till tvångssterilisering av tusentals personer, så kallade förståndshandikappade.

I åtskilliga fall handlade det inte om förståndshandikappade, även politiska och andra minst sagt tvivelaktiga skäl låg till grund för tvångssterilisering.

Aftonbladets Torsten Kreuger en stark protysk och ägare av Aftonbladet stod även bakom Herman Lundborgs tes om att Judarna var biologiskt underlägsna individer.

För att bevisa sin tes användes Herman Lundborgs berömda skisser av människoprofiler av såväl barn, vuxna, män och kvinnor. Ett utslag av svensk socialdemokratis värderingar.

Kaiser Wilhelm institut für Rassenhygiene i Berlin var i sin tur en viktig förutsättning för förintelsen.

Institutet mottog med tacksamhet Herman Lundborgs berömda skisser av människoprofiler av såväl barn, vuxna, män och kvinnor.

Ett utslag av svensk socialdemokratis värderingar över rashygien och olämpliga individer, samt att judarna ansågs vara en underlägsen ras.

Svensk socialdemokrati menade på fullt allvar att pogromer mot och förföljelse av Judar var helt i sin ordning. Det var även ett diplomatiskt förslag från Sverige till Nazisterna att stämpla ett rött J i de judiska passen, förslaget godtogs av Nazisterna.

Till denna förfärande samling av galenskap skall även läggas Alva och Gunnar Myrdals program som stöds fullt ut av socialdemokraterna, när det gäller om att splittra kärnfamiljer för att på enklast möjliga sätt indoktrinera barnen i den rätta varierande politiska andan.

Även detta program av socialdemokratisk galenskap godtogs av Nazisterna och låg till grund för Hitlerjugend.

Av samtliga politiska partier i Sverige har socialdemokraterna genom tiderna en förfärande bakgrund. Allt från Marxister, Socialister, Kommunister, Nazister, socialdemokrater.

Lägg märke till att i princip hela det socialdemokratiska partiet stod enat bakom Adolf Hitler från 1927 och fram till att krigstillståndet vändes i förluster för Adolf Hitler och Nazismen.

Därefter ha socialdemokraterna i tur och ordning fördömt USA för att vara ett gemensamt hatobjekt under ca 60 år. För att plötsligt utse Ryssland till det förnämsta hatobjektet i nutid.

Glöm aldrig bort Socialdemokraternas främste ideolog Olof Palme som gång på gång upplyste världen och Sverige om det fredsälskande broderlandet Sovjetunionen så länge han levde.

Förtrycket mot Estland, Lettland, Litauen, Polen, Ungern och Tjeckoslovakien ansågs helt i sin ordning.

Sveriges dåvarande utrikesminister Sten Andersson klargjorde med eftertryck att det inte förelåg någon grund i påståendet att nämnda länder var ockuperade av Sovjetstaten.

Är det någon som ställer sig frågande till att Socialdemokraterna i Sverige fulständigt tappat kontakten med verkligheten?

I brist på politiskt vägval söks i dag en ny lika galen ideologi som tidigare av Socialdemokraterna, nu tenderar pendeln svänga åt en avläggare till socialism och islamism.

Fast i verkligheten handlar det om en ny form av världsomspännande nazism som en del kallar för NWO.

Socialdemokraternas strateger har fortfarande inte förstått att kommunism, socialism, kapitalism, nazism, Islamism och NWO drivs av samma förfärande drivmotorer totalt och fullständigt herravälde.

Än mindre har socialdemokraterna förstått att korruption frodas allra bäst i en omgivning där föraktet mot den egna nationen är huvudspåret.

Det enda och minst onda är demokrati som utgår från nationens medborgare och att lika barn leka bäst.

Det går inte att blanda hipp som happ och tro att det kommer ut något positivt.

Denna enkla sanning har inte i något avseende lyckats tränga in på djupet av det socialdemokratiska partiet i Sverige.

I Sverige står en statsminister och skriker fascister och nazister i parti och minut, till trots för det egna partiets brunröda bakgrund och historiska beslut.
Om en fåfäng förhoppning

Det totala vansinne vi ser i Sverige har en enda bakomliggande orsak. Banksystemet baserat på petrodollarn och Federal Reserve System med dess agenda för en ny världsordning (NWO).

USAs centralbank ar ett privat bolag ägt av familjen Rothschild och inte en del av den federala regeringen. Inte ens amerikanerna själva förstår hur USA är uppbyggt.

USA är en frivillig union av självständiga delstater där delstaterna kan gå ur unionen.

Kalifornien har tydligen begärt utträde. Texas har länge velat göra detta. Delstaterna har under årens lopp uppgivit en del av beskattningsrätten till den federala regeringen. Centralbanken "The Fed" inrättades 1913 och dessförinnan hade delstaterna egna valutor.

I princip är man medborgare i den delstat man bor i. Den federala regeringen i Washington DC skulle ursprungligen bara ha hand om delstaternas säkerhet. Inkomstskatten var från början en s.k. War tax/krigsskatt. Unionen var alltså tänkt att vara en decentraliserad union, inte med en president som agerar kung/kejsare som i de europeiska länderna.

Genom olika manövrar genom krig etc har bankirerna roffat åt sig makt, och mer makt.

Det USA vi ser idag liknar mer det romerska imperiet än den republik som det ursprungligen var.

Sverige är uppbyggt på ett helt annat sätt än USA. Sverige har alltid varit en monarki/synarki och aldrig varit uppbyggt som en republik med folkstyre.

Makten har bara förflyttats fran monarken/adeln till ett byråkratvälde.

Den s.k. demokratin är bara ett spel for gallerierna. Sverige har aldrig heller varit uppbyggt på invandring, utan genom egna födelsetal trots ca 500.000 som dog under alla krig pa 16- och 1700-talen och den stora emigrationen 1850 till 1920 då ca 1.4 miljoner svenskar emigrerade.

Om du tror att valet 2018 kommer att ändra något är du extremt naiv. En röst på SD, sen fixar SD detta! Tänk om! SD är en del av problemet eller förstår inte problemet. Båda alternativen är lika illa.

Eftersom Sverige inte har någon tillväxt i realekonomin måste den politiska adeln, genom regeringen, fortsätta att öka den kollektiva skuldsättningen, annars kraschar banksystemet.

Kraschen kommer oundvikligen ändå, så vad man försöker göra är att hålla liv i ett dödsdömt system ett tag till genom att skuldsätta oss alla med digitala pengar utan reellt värde. Pengar skapade ur luft.

Om Sverige fortfarande existerar 2018, vilket inte är säkert, så kommer allt att fortsätta som förut oavsett valresultatet. Det är inte politikerna som styr Sverige, det är bankoligarkerna.

Så vakna upp och sluta hoppas på att SD skall frälsa oss. SD är kontrollerad opposition för hade de inte varit det så hade de kommunicerat det jag kommunicerar med er just nu. Roten till allt ont, banksystemet, och riggat till principprogrammet så det speglar en politik som bekämpar systemet.

Redan i mars i år skrev jag ett blogginlägg om detta som innehöll en uppmaning till SD. Du kan läsa det här.

Någon reaktion kom aldrig trots att jag är säker på att många ledande SD-politiker läste mitt inlägg.

Sverige ser ut som vanligt. Ditt bostadsområde ser ut som det alltid har gjort. Ett rikt land med stora resurser. Tänk om. Du lever i en kuliss i en nation som är en kopia på Grekland. Ett tomt skal där innanmätet har ruttnat fullständigt genom politisk och medial korruption.

Att hoppas på valet 2018 är en fåfäng förhoppning som kanske gör dig lyckligare i din slummer, men valet (om det blir något) kommer inte att förändra ett smack.

Inse fakta och vakna ur din slummer. Nu krävs en folkresning där vi syns på gator och torg. Det krävs politiskt ledarskap från politiker som vi inte har som inleder processen att lämna EU och närmas oss Ryssland och Kina. Total frikoppling från USAs dollarhegemoni är ett måste.

Vi får alltså hoppas på BRICS-länderna med Ryssland och Kina i spetsen. Det är endast de som kan ta över det konkursbo som vi känner som västvärlden där Sverige är ett av de mest konkursmässiga länderna. Om de vill ta över resterna d.v.s.

Ryssland och Kina har en ekonomi uppbackad av guld, inte luft som är dollarhegemonins bakomliggande "värde".

Dollarsedlarna är mindre värda än toalettpapper då de inte ens kan användas till toalettpapper.

Släpp nationell politik. Sätt dig in i hur banksystemet fungerar och vilka krafter som styr geopolitiken. Förbered dig och din familj för den oundvikliga ekonomiska kollapsen. Lagra mat och vatten för minst sex månader. Köp guld eller silver om du har möjlighet.

Har du möjlighet att odla mat, gör det! Men sluta och var naiv och hoppas på Jimmie och SD! Förbered dig istället på överlevnad i ett kollapsat samhälle.

Engagera dig också i folkets demonstration. Nu är det upp till oss. Vi kommer inte få någon hjälp från politikerna då de är alla korrumperade av bankoligarkerna.