onsdag 9 november 2016

Om den politiska adelns totala nederlag och behovet av en ny folkrörelse

Presidentvalet i USA har varit dagens stora nyhet såklart.

Men vad som inte är så uppenbart är att den politiska adeln nu har förlorat sin största sponsor.

Den korrupta Obama-administrationen i USA.

Hade Killary vunnit hade världen varit väldigt illa ute och varit i akut risk för WW3.

Nu vann folket över makteliten i USA vilket är en storseger för folkets makt, i detta fall det amerikanska folket. Vi svenskar har förlorat allt tack vare vår feministiska regerings politik och alliansregeringens politik före dem. Läs Lars Berns utmärkta analys med titel "den stora förloraren är Sverige" här.

Khazarmaffian som kontrollerar svenska politiker kommer att falla. Läs Benjamin Fulfords senaste geopolitiska uppdatering här.

Så här vi är, en hel nation och ett helt mångkulturellt och extremt splittrat folk utan ledning.

Ingen av 8-klöverns partier förstår eller vill inte förstå då de alla är lika korrumperade av personligt maktbegär och av något som kan liknas vid avgudadyrkan av korrupta regimer i USA.

Sverige har inget hopp inom politiken, det krävs en folkrörelse som redan finns. Folkets demonstration. Den politiska adeln måste fällas och ställas inför rätta.

Jag tillkännager härmed att jag är beredd att ta en ledande roll för denna folkrörelse tillsammans med andra engagerade människor. Jag är redan engagerad i Folkets demonstration och har ökat mitt engagemang på sista tiden.

Låt oss ta tillbaka Sverige. Inget av de etablerade partierna inklusive SD (då de inte förstår problemet eller är en del av problemet) kommer att hjälpa oss.

Folket måste lösa detta själva och ledare behövs.

Jag ställer min kompetens som ledare till förfogande om vi tillsammans kan organisera något som går emot det 8-klövern vill ha. Ett Sverige som är pilotland i NWO.

Folkets demonstration är idag en löst sammansatt folkrörelse och inte mer än så, men vad kan vi bli i morgon?

Förmodligen något väldigt kraftfullt. Ett politiskt alternativ. En konservativ motkraft mot globalismen och för nationalism.

Ärligt talat, sker inget något sådant snart så kommer jag att emigrera. Och det vore ju synd, då jag älskar Sverige och är helt bakbunden att göra något av etablissemanget inkluderande SD då jag ör sanningssägare vilket inte är populärt.

Om SD partiledning byts ut mot människor som förstår globalistagendan (som nuvarande partiledning inte gör) så kan vi göra business. Klyftan mellan SD partiledning och väljarna är episk.

Och nej, jag skriver inte detta för att göra politisk karriär eller sukta för en ledande roll i ett reformerat SD.

Inte alls, jag är bäst i en "think tank". En sådan som Jimmie borde ha haft men som han inte har.

För övrigt är min plan att flytta från Sverige om inget radikalt sker snart.

Så beskyll mig inte för att försöka genomföra en kupp av egoistiska skäl inom SD (ett parti jag lämnat) utan min avsikt är enkel.

Att rekonstruera regeringsformen, som i praktiken är upphävd i den socialistiska diktaturen Sverige och återställa grundlagen som den var före 1975.

För detta reformarbete behövs ledare från folket.

Där ställer jag mig till förfogande, i en folkrörelse som ännu inte finns, eller snarare är löst sammansatt, med vanliga svenskar som älskar vårt land och tröttnat på det politiska vanstyret av Sverige.

Kan vi organisera oss så har vi makt. Folkets makt. Med stöd av regeringsformen.