tisdag 1 november 2016

Om att förstöra våra barns chanser till ett bra liv

Familjen är den viktigaste sociala konstruktionen i våra liv. Det är familjen som är den starkaste gemenskapen som finns och familjen måste hålla ihop i en sjuk värld mot alla faror och onda krafter som finns i vår värld.

Familjen är den starkaste gemenskapen vi har och det är familjer som håller ihop samhället i den sociala konstruktion som förenar oss alla, nationalstaten.

Detta vet kulturmarxisterna och de arbetar oförtrutet med att krossa både familjen och nationalstaten för att göra alla människor till viljelösa slavar i den fruktansvärda ondska som går under namnet den nya världsordningen (NWO). Människor från dysfunktionella kulturer används för att krossa Europas nationalstater. Något jag skev om här och som Lars Bern skrivit om här.

Både svenska kyrkan och katolska kyrkan med den Jesuitiske påven är en del av etablerandet av NWO. Kyrkan har förlorat sin funktion som ett kristet trossamfund och en själavårdande institution. Kyrkklockorna har slutat att ringa som Stefan Torssell skiver här.

Den Jesuitiske Påven har funktionen att etablera den nya världsreligionen, dyrkandet av Lucifer, som skall bli världsreligion i NWO.


Från det att vi är små indoktrineras vi i kulturmarxism och de lättaste målen är familjerna. Det hela har pågått länge, minst sedan 60/70-talet och dagens feminism, HBQT-rörelse, skola, universitet och högskolor är instrumenten för hela agendan.

Vi skickar våra barn till skolor som indoktrinerar dem i kulturmarxism och motarbetar eget kritiskt tänkande genom att fostra dem till "den rätta värdegrunden".

Föräldrar har själva gått på universitet och högskolor (Södertörns högskola är ett skräckexempel) där de har indoktrinerats i samma tankebanor som barnen indoktrineras i genom skolan. En effekt är att många svenska föräldrar idag curlar sina barn å det det grövsta samt låter bli att uppfostra dem och hindrar därmed deras utveckling som fungerande självständiga och kritiskt tänkande individer. Läs denna artikel som handlar om detta.

I agendan för NWO är Kalergiplanen essentiell för att skapa splittring och sönderfall i samhället.

Detta är förklaringen till massinvandringen och folkutbytespolitiken som den politiska adeln genomför på uppdrag av globalisterna.

Svensk skola är idag ingen plats där man fostrar självständigt och kritiskt tänkande individer och som ger möjligheter för individer att lära för livet. Istället är svensk skola essentiell för att påskynda sönderfallet av samhället.

En plats för kaos och med barn och lärare som mår extremt dåligt. Läs Helene Rose brev till Stefan Löfvén här och ett annat inlägg här.

Alla lärare är dock inte kulturmarxister, men de som inte är det, som Annelie Sjöberg, tvingas att sluta.

Det räcker att man tittar runt i ungdomsgrupper på Facebook så ser man att svenska barn ställs mot invandrarbarn och vice versa. Muslimer ställs mot kristna och vice versa. Läser man kommentarer så ser man bara vulgära kommentarer fulla med svordomar och hets. Likadant från båda hållen. Grupp ställs mot grupp ivrigt påhejad av den kulturmarxistiska skolan. Mycket farliga spänningar i samhället byggs upp redan i skolan. Receptet för social oro är utskrivet.

Idag postade en viss Musa en bild på påven i en grupp och skrev att "horungen har landat i Malmö ".

Förutom alla skällsord och att folk ska knulla varandras mammor så ser man kommentarer som denna:

"Ni är så blåsa svenskar ni har gett invandrare hela Sverige och mer eller mindre kastat ut era egna😂😂".

Hur tror ni att det kommer att sluta? Jag vet hur det kommer att sluta.

I kaos och våld, familjebildningens sammanbrott, utplånandet av könsidentitet (alla skall bli "hen") och samhällskollaps och med självmordstal som kommer att rusa i höjden exponentiellt, vilket är bra för depopulationsagendan i FN Agenda 2021/2030 och därmed stödjer planen för NWO.

Det finns en anledning till att man i år slutat föra statisk över självmord i Sverige. Sanningen skall döljas. Senaste statistiken är från 2014. Läs här

Av samma anledning har politikerna nedrustat polisen, arbetat för ett havererat rättssystem och slutat redovisa den ökande kriminaliteten, inklusive våldtäktsstatistiken i samhället.

Sanningen skall döljas, det viktigaste är att Kalergiplanen genomförs så att den socialistiska drömmen NWO kan genomföras. Något jag skrev om här.

Nu talar jag klartext till dig som läser. Skall dina barn och barn-barn ha någon framtid värd namnet är det dags att resa sig ur TV-soffan och göra något för att stoppa utvecklingen. Vakna för tusan!

Det kanske inte hjälper då det kanske redan är försent. Men gör något, och sluta i alla fall att curla dina barn och ställ krav på både barnen och skolan och följ upp vad barnen får göra i skolan!

Men svensken är livrädd för att höja rösten och sticka ut från mängden, därför offrar man hellre landet och allas vår framtid istället. De flesta svenskar är dessutom så hjärntvättade av mainstreammedia att man inte ser vad som sker överhuvudtaget.

Resistensen mot att se verkligheten är total som Karl-Olov Arnstberg skriver här. Läs och begrunda.

Jag känner mig inte som svensk längre. Det svenska folket har svikit sitt eget land och förtjänar det öde som väntar. I USA kommer de att gå samma öde till mötes som Europa om Hillary Clinton vinner.

Att svenskarna skulle gå ut på gatorna och protestera i tiotusental som polackerna gör är en dröm, vilket bevisas vid folkets demonstration där bara 800-1000 personer dyker upp varje gång. Lär av Polen Svensson! Vakna!!!


Facebookgruppen för Folkets demonstration innehåller nästan 12000 medlemmar som säger sig stå bakom Folkets demonstration. Bedrövlig att så få visar sitt stöd vid demonstrationen då tycker jag, och som sagt, svensken förtjänar sitt öde.

Det är synd om våra barn och barn-barn dock. De är ju oskyldiga till föräldrarnas skuld.

Människor börjar att vakna och förstå att de blivit förda bakom ljuset av den politiska adeln, men det går för långsamt. Läs vad Lars Bern skriver här.

Och var skall våra barn bo och bilda familj? Är det rätt att våra skattepengar används för att köpa bostadsrätter i kommunerna för nyanlända och som dessutom blåser upp bostadsbubblan? Eller att vanliga svenskar sägs upp och tvingas flytta? Fundera på det ni! Läs här och här.

Må Gud vara med oss!