söndag 30 oktober 2016

Om en rejäl tankenöt och folkets demonstration

Det finns en fråga som är hopplös att besvara. Ni ser den på bilden nedan.


År 2014, före valet, trodde jag att vi inte kunde få en sämre statsminister än Fredrik Reinfeldt, men ack vad jag bedrog mig.

I hela 10 år nu i oktober har vi lidit av statsministrar som avskyr det folk som röstat fram dem och gör allt för att byta ut svenska folket mot muslimska invandrare från MENA-länder. Sverige skall bli ett nordiskt kalifat kontrollerat av Wahhabister (Saudiarabien) och muslimska brödraskapet.

Varför någon röstar på deras partier är för mig ännu en gåta. Jag vet dock vad det beror på trots allt, hjärntvätt och mind control från mainstreammedia. Men att människor är så korkade och inte kan tänka själva är vansinnigt skrämmande.

Min respekt för dessa herrar existerar inte. Tvärtom avskyr jag dem båda djupt. Jag hoppas få sitta med när folkdomstolen ställer dem inför rätta någon gång i framtiden.

En statsminister är dock inte mycket värd i dagens läge då ingen vill göra något för nationen Sverige och ingen vill lyssna på folkets vilja. Vi har som folk ingen nytta av vare sig regering eller riksdag längre. De har tvärtom blivit en belastning för oss.

Vi är idag helt utlämnade åt oss själva och de nätverk av vänner och bekanta som vi skapar. Det är vi som tillsammans kommer att få ta igenom samhällskollapsen orsakad av dessa två statsministrars politik.

Vi kan inte räkna med någon hjälp av vare sig stat, kommun eller landsting då hela systemet är korrupt och dysfunktionellt, ja man till och med säga kollapsat.

Det är försent för politik i Sverige. Det är nu folket mot den politiska adeln som gäller.

Jag hoppas mycket på den energi som finns i Folkets Demonstration. Igår var jag ute på stan tillsammans med tre vänner och lappade ca 3000 bilar med information om Folkets demonstration och jag hoppas på rekorddeltagande vid nästa demonstration 2016-11-26 i Stockholm.

Det var intressant att prata med vanliga människor också. Folk är verkligen rosenrasande på det politiska vanstyret av vårt land.


Så om du har någon energi kvar efter tankenöten, engagera dig i Folkets Demonstration som är det enda hopp vi har kvar. Ring runt till vänner och bestäm hur ni skall åka till Stockholm. Dela ut lappar i grannarnas brevlådor som jag gjorde med mina grannar.

Vi måste göra denna folkrörelse oerhört stark så att den politiska adeln inte längre kan ignorera oss. Gemenskapen och den positiva energin i vår folkrörelse är enorm. Något jag skrev om här.

Köp nytt bläck till skrivaren och börja printa. Se det som motion att lappa bilar. För det tar på krafterna kan jag lova att röra sig på stora parkeringar i 5-6 timmar det vet jag av egen erfarenhet.

Dock sover man gott om natten efteråt. Hjälp till nu - för Sverige i tiden.

Om makt och korruption i politiken

I denna artikel klargörs det tydligt hur korrumperat Sverigedemokraternas partiledning är. På slutet finns en lång lista med referenser.

Denna korruption och det massmissbruk som partiledningen ägnar sig åt genom massiva uteslutningar ur partiet av personer, som tänker själva och dristar sig att kritisera partiledningen, var en mycket stor bidragande orsak till att jag valde att lämna SD som medlem. Jag skrev om mitt beslut här.

Jag förstår idag att de personer som uteslöts när SDU hamnade i kylan var mycket bättre "Sverigeräddare" än vad partiledningen är. Jag hoppas de startar upp ett nytt parti och blir en motkraft till det politiskt korrekta SD.

Vi behöver ett parti som kämpar för Sverige med modiga och kloka personer som tar sitt förtroendeuppdrag på allvar och vågar ställa upp bakom sina medlemmar på ett sätt som SD inte gör.

Vi behöver en konservativ motkraft i samhället som kan samla oss konservativa. SD har genom sina försök att blidka makteliten förlorat sin trovärdighet som ett socialkonservativt parti och är nu lika PK som resten av makteliten. Sjuklövern har blivit åttaklövern.

Flirtandet med Reinfeldtklonen Batra är ett bra exempel på prostitution och hur man sviker sina ideal och sina väljare. Motivet bakom denna prostitution är enkelt att inse, att få behålla sin egen maktposition och höga lön i riksdagen.

Det finns inga ursäkter överhuvudtaget att flirta med andra partiledare som förrått vårt land och sålt bort det till globalisterna.

Kan man inte tro på sin egen politik och stå för den i alla lägen har man blivit ett parti av prostituerade. Kanske är till och med SD en del av problemet då man aldrig med ett enda ord kritiserat banksystemet och globalistagendan? Jag tror det är så, SD är minst lika korrumperat som de andra partierna.

Jag skrev ett inlägg där jag påpekade hur viktigt det är att angripa grundproblemet i vårt samhälle, banksystemet. Ni kan läsa det här.

Jag har nu förstått att SD aldrig kommer i ord och handling göra detta utan partiledningen är lika lydiga lakejer till globalisterna som Löfvén och de andra partiledarna är.

Jag tror ärligt talat att man aldrig får ett uppdrag i någon partiledning om man inte godkänts av globalisterna och storfinansen som Wallenberg. Man måste stå bakom agendan för NWO annars släpps man inte in i riksdagshuset överhuvudtaget.

Det kommer att följa fler inlägg här på min blogg skrivna av personer som valt att lämna SD. De kommer i sina texter förklara varför de tog sitt beslut på samma sätt som jag själv gjorde.

Kanske är det så att en representativ demokrati aldrig kommer att fungera? Alla människor i politiken tenderar att korrumperas i sin längtan efter makt då detta ligger i den mänskliga naturen. Det är därför jag aldrig kan bli politiker då jag inte låter mig korrumperas av makt, inte vill svika förtroenden och inte medvetet ljuga.

Jag blir mer och mer övertygad om att direktdemokrati á la Schweiz är det enda som fungerar.

Så sluta hoppas på SD som "Sverigeräddare", ni kommer bara att bli grymt besvikna.

Jag tror på folkrörelsen Folkets Demonstration. Det är där kraften finns. Hos dig och hos mig, och inte hos korrupta politiker som bara längtar efter egen makt och struntar i dig och mig.