lördag 22 oktober 2016

Om demokraturen Sverige

Ännu ett gästinlägg av Daniel Johansson:

Demokraturen Sverige:

Sverige brukar ofta i olika sammanhang attackera andra länder i världen för de brister när det gäller demokrati och mänskliga rättigheter.

Sveriges ledande politiska och journalistiska elit vill gärna spela bror duktig över andra länder.

Men man ser gärna inte de brister som finns i det egna landet. Sveriges politiker och journalister är riktigt stora hycklare.

Här vill de att alla måste tycka exakt likadant som eliten anser vara de korrekta åsikterna.

Men de personer som är fräcka nog att vara av en annan mening blir grovt förtalade.

Det ser mainstream media till.

De gräver gärna fram någon gammal ungdomssynd i den personens förflutna på något olagligt sätt utan att själva bli straffade för det för att sedan börja sitt drev för att se till att den personen förlorar sitt jobb, dess partner lämnar och att familj och vänner tar avstånd från personen.

Alltså persona non grata.

Under lång tid har folket hållits nere av eliten så att de inte vågar klaga över det allmänna förfallet av landet.

Men tack och lov så har internet inneburit en revolution. Nu kan människor kringgå elitens informationsmonopol.

Motståndet mot den odemokratiska regimen har gradvis ökat.

Det mångkulturella samhällets baksidor har länge gått för media att dölja. Men nu blir det allt svårare för dem att skönmåla. Alternativ media skriver om nyheter som förtigs av mainstream media.

Allt fler människor blir förbannade på den politiska mobbning som etablissemangets partier utsätter Sverigedemokraterna för. SD finns därför att behovet av en eftertänksam och konservativ politik behövs.

Sjuklövern företrädes till stora delar av en vänsterliberal agenda. Därför finns SD.

Det är anledningen till att ett nytt parti bildas. Det måste finnas en motvikt. Den motvikten är SD. Därför allt hat och all demonisering som framförallt Stefan Löfvén håller på med.

Även vissa extremistiska vänsterjournalister.

Vi vill ha våra demokratiska rättigheter som alla andra människor. Vi tål inte att våra valmöten skall mötas av extremvänster människor som står och skriker påhejade av sina vänner inom media och den politiska eliten.

Dessa vänstermänniskor skyddas alltid av media och politiker adeln.

Etablissemanget är rädda för att mista makten och att det då innebär att det mångkulturella samhället avvecklas.

Därför försöker de med diktaturfasoner att hålla folkets opposition borta från inflytande. Det är detta som är demokratur eller demokratisk diktatur. Begreppet demokratur myntades 1965 av Vilhelm Moberg.


De andra partiernas agerande visar nu klart och tydligt för folket att det bara finns två alternativ i valet om två år.

Antingen den vänsterliberala sjuklövern eller det konservativa Sverigedemokraterna.

Sverigedemokraterna är den enda oppositionen här i landet. De andra vill kväva demokratin medan SD vill att demokratin skall respekteras.

Därför är SD den demokratiska oppositionen mot den allt mer totalitära politiska eliten.

Stefan Löfvén är ingen bra ledare utan en inkompetent demagog som inte bryr sig om det svenska folket.

Rädda fosterlandet.

Om det tigande folket och de som inte tiger

Svensken teg när han borde rest sig ur TV-soffan och det blev därefter. Ja, detta kommer kanske framtida historiker komma fram till när de ser tillbaka på vår tid.

Vi hade chansen att göra oss fria från socialismens och kulturmarxismens bojor men vi tog den inte.

Svensson hade chansen att rösta bort de politiker som förstör Sverige men valde Idol på TV 4, Melodifestivalen och fortsätta att låta sig hjärntvättas av mainstremedia istället.

Fabianismens seger blev truimfartad och Svensson förstod aldrig vad som komma skulle. Utom några få såklart, som förgäves försökte väcka de sovande massorna ut tillståndet av apatisk mind control.

Läs Peter Krabbes artikelserie om Fabianismen länkad i detta inlägg. Missa det inte utan läs!

Vi är många som har bloggat och skrivit om vår tid. Försökt att nå fram till människor och varna för det som sker.

Jag är bara en av alla som arbetat med detta och vi som håller på gör detta trots att vi utsätter oss för personlig risk, och som i fallet med min vän Annelie Sjöberg, regelbunden talare på Folkets Demonstration, som blev av med jobbet som lärare enbart därför, att hon utnyttjade sin grundlagsskyddade rättighet att tala på en tillståndsgiven demonstration.

I Sverige idag blir du av av med jobbet eller riskerar att bli av med jobbet för att man är politiskt inkorrekt. Alltså går emot socialisterna. Läs här om mediadrevet mot mig själv.

Vår kärlek till Sverige och vår önskan att försvara yttrandefrihet, åsiktsfrihet, demokrati, informationsfrihet och mötesfrihet är så stark att vi har inget annat val mer än fortsätta framåt.

Kanske kommer vi en gång få erkännande när historien skall skrivas, kanske inte, men vi försökte i alla fall. Vi kan se våra barn och barn-barn i ögonen och säga detta. Jag försökte älskling.

Ett av de få hopp jag ser är folkrörelsen Folkets Demonstration. En kraft och en motrörelse mot socialismens/kulturmarxismens strypgrepp om samhället och medborgarna och där alla arbetar ideellt.

En folkets demonstration som förenar oss som försöker få till en förändring mot alla odds. En gemenskap präglad av kärlek, inte hat, som mainstreammedia och och socialisterna påstår att vi präglas av.

Den som varit på plats på en demonstration vet vad jag talar om. Googla på "folkets demonstration Hagenbo" så ser ni vad jag tidigare har skrivit om mina intryck.

Vi som är engagerade i Folkets Demonstration tiger inte. Vi syns och hörs både på Raoul Wallenbergs plats i Stockholm, Götaplatsen i Göteborg, i bloggar och på Facebook.

Vissa av oss är talare, andra skriver, som jag själv, andra är funktionärer, som jag själv, och andra visar sitt stöd genom att åka långa sträckor i en obekväm buss till Stockholm ända från Umeå eller Malmö.

Detta är sann kärlek till vårt land och respekt för det arv våra förfäder lämnade åt oss och det land våra barn och barn-barn skall ärva efter oss.

Kanske är det försent, kanske inte?

Som jag tidigare skrivit är det försent med politik nu. Det krävs en fredlig folklig resning utan våld.

Förena dig därför med oss som försöker rädda vårt land den 26/11 i Stockholm. Gå med i Facebookgruppen Folkets Demonstration och håll dig uppdaterad.

Välkommen i vår gemenskap präglad av kärlek, inte hat, så ses vi på Raul Wallenbergs plats klockan 1300 den 26/11 i år. Det är vi som har Gud på vår sida, inte socialisterna och kulturmarxisterna.

All kärlek till er som läser min blogg och engagerar er för vår gemensamma framtid och tack för att ni bidrar till kanske en annan historiebeskrivning än den dystra dito som jag inledde med.

Jag hoppas min vän Jan-Ove Malmgren har fel i det han skriver i bilden nedan.

Det är upp till dig och mig om han får fel eller rätt, och hur historien kommer att återge vår tid som vi just nu lever i. Ingen annan kan skriva historien än du och jag.Om ett maktlöst folk

Sveriges folk är redan slavar under bankstermaffians NWO och befinner sig nu i ett tillstånd av fullständig maktlöshet. Socialismen är navet i införandet av NWO i hela Europa. Något jag skrev om här.

Svensk politik är riggad och korrupt och ingen kan därför hoppas på förändring genom politik. Vi måste vara beredda att förändra oss mer säger Fredrik Reinfeldt här. Det räckte inte med att öppna våra hjärtan.

I själva verket kan vi inte göra ett smack för att rädda resterna av Sverige då det är geopolitiska krafter som avgör vårt öde. Dessa krafter kontrollerar helt de svenska politikerna på riksnivå som sålt bort oss till globalisterna. Läs här om hur Stefan Löfvén låter sig kontrolleras.

Skulle Trump vinna presidentvalet i USA, vilket är osannolikt då deras valsystem är riggat av George Soros och demokraterna, läs här och här, då skulle förändringar kunna börja inledas som innebar massarresteringar av hela den korrupta politiska elit som är ansvariga för att Sverige brinner och faller samman. Så detta är en from förhoppning som tyvärr är ytterst osannolik.

Det finns krafter i den amerikanska administrationen och i federala organ Agencies och i Pentagon som jagar Khazarmaffian för att arrestera dem. Clinton och Obama vet att de lever på lånad tid och att de en dag kommer att ställas inför rätta för "High treason" mot det amerikanska folket.

Är Donald Trump farlig för dem för att att han avslöjar graverande fakta om makten i USA? Lyssna på hans tal i West Palm Beach, Florida här.

Jag har hoppats på Benjamin Fulford och hans "White Dragon Society" länge nu men inget synbart har skett ännu.

Så vår framtid avgörs inte av marionetter för Khazarmaffian i svensk politik, den politiska adeln, utan avgörs i det amerikanska presidentvalet.

Vinner Clinton, vilket verkar sannolikt p.g.a. valfusk så står vi alla inför att få uppleva WWIII med kärnvapen och utrullande av NWO i full skala. Läs här och här.

Under tiden vi väntar så brinner Sverige.

Våra kvinnor och flickor blir utsatta för gruppvåldtäkter av män som aldrig borde släppts in i Sverige. Det finns ingenstans att fly utan det är bara att förbereda sig på att försvara dig och din familj och att överleva det som komma skall. Polisen har gett upp och vädjar om stöd från medborgarna. Läs här.

Man kan ju också fråga sig, även om Trump skulle vinna, hur blir vi av med de medeltidsmänniskor som sjuklövern så länge importerat troget följande Kalergiplanen? Människor som inte vill integreras, bara mörda oss. För ut ur landet måste de. De har kommit hit som vapen mot oss alla. Läs här.

Som Roland Fransson säger i bilden nedan; Sverige var fantastiskt men allt som var Sverige finns bara i våra minnen, vi som är gamla nog att ha fått uppleva 70- och 80-talet.

Läs denna läsvärda artikel med titeln "När normen blir att inte våga fråga".

Läs också Ann Heberleins artikel här om tillit.

"Tillit måste också vinnas, upprätthållas och bekräftas – och när tilliten börjar tryta kan det gå mycket fort."

Så, svenska folk, fortsätt att diskutera bilbränder och utanförskapsområden med våra hjärntvättade politiker om ni orkar, de har ingen aning om vad de själva och deras föregångare ställt till med under de senaste 40 åren. Även om de skulle ångra sig finns det ingen återvändo längre. En stilla undran kan vara i vad mån man förutsåg att deras beslut skulle leda till en ren folkvandring eller inte. Den muslimska andelen av befolkningen i Europa närmar sig nu 20 % och kommer att fortsätta öka i framtiden. Finns det en gräns? Jag tror inte att våra politiker anser det.

Peter Krabbe. Källa här


Jag avslutar m