lördag 15 oktober 2016

Om bevis vilka som skapade IS

Obama och Clinton är båda globalister och knutna till Illuminati. Båda två representerar mänsklig ondska när den är som värst.

Här och här presenteras bevis att de låg bakom skapandet av ISIS och vi vet sedan tidigare att de lämnat fortsatt stöd finansiellt och i form av fordon och vapen till IS.

Låt oss hoppas att Putin inte låter sig provoceras av deras eviga försök att starta det tredje världskriget utan står emot. Läs vad Lars Bern skriver här.

Allt handlar i slutändan om petrodollarn, kontroll av flödet av strategiska naturresurstillgångar och betalningssystemet.

Allt elände i världen kretsar kring västvärldens banksystem med navet i det privatägda Federal Reserve System som äger nästan alla världens centralbanker, inklusive den svenska. Läs här.

När petrodollarn snart kraschar så kommer USA att kollapsa och kastas in i ett blodigt inbördeskrig som får det första att blekna i jämförelse. Resten av västvärlden kommer också att kollapsa, inklusive Sverige.

Likheten med Romarriket är slående. Den politiska adeln har fullständigt eliminerat vår nationella handlingsfrihet för att få glänsa i finrummen med dessa ondskefulla män och vi ägs nu därför alla av dessa globalister.

1% av jordens befolkning kontrollerar världen men är inte nöjda ändå. De vill ha mer och mer och mer. Detta i en värld där alla resurser är ändliga. Läs här och här.

Nedan är planetens ondast man, George Soros, svenska politiker är extremt lojala mot honom, liksom Obama och Clinto. Läs här.Om svensk politik och svenska partier

Sedan inträdet i EU fyller de politiska partierna bara ett enda syfte. Bröd och skådespel åt folket så vi inte skall se vad globalisterna håller på med geopolitiskt. Läs här.

SD anklagas ofta för att vara kontrollerad opposition som skapats med det enda syftet att få lite dynamik i det annars så illaluktande stillastående vatten som är svensk politik.

Kanske är det så att detta är enda syftet med SD? Lite livets ord över det hela om ni förstår vad jag menar.

Hur det än är med den saken så är svensk politik och svenska partier helt ointressanta för mig numera. Ingen av dem menar allvar med den politik de säger sig vilja föra, om de överhuvudtaget har någon d.v.s.

Inget parti kan eller vill gå emot de geopolitiska krafterna, alla ställer dig bakom globaliseringsagendan med en världsregering i FN, CETA, TTIP, GMO, avfolkning av landsbygden och förstörelse av odlingsbar mark genom byggnation.  FN Agenda 2030 gäller för alla partier.

Är det någon som vet eller förstått skillnaden mellan partierna i 8-klövern?

Vad vill dagens socialdemokrater mer än att vara motorn i NWO mot en global totalitär marxistisk världsregering i FN och att islamisera Sverige? Läs här.

Tyvärr är det jobbigt och omtumlande att dra denna slutsats. Svensk politik betyder ingenting annat än bröd och skådespel åt folket. Svensk mainstreammedia är naturligtvis en del av allt detta också.

Får jag råda mina läsare något så är det att sätta sig in i geopolitiken. Det är där som vår framtid, eller avsaknad av framtid, avgörs. Det är mot dessa krafter som vi som folk måste protestera. Inget av partierna i riksdagen står bakom oss, utan vi är helt utlämnade åt oss själva.

De historiska lärdomarna vi skulle kunnat dra är svåra att sätta sig in i p.g.a. medveten historieförfalskning av eliten. Vi förnekas få veta sanningen om t.ex. andra världskriget och vilka krafter som startade och finansierade båda sidorna i kriget.

Vill man veta sanningen får man gräva själv och leta i alternativa källor som jag har gjort och skrivit om på min blogg. Jag har skrivit två inlägg med rubriken "om sanningen" som du hittar här och här. Lycka till i ditt eget grävande och ödsla inte mer tid på nationell politik. Låt de hålla på att leka i den politiska sandlådan.