fredag 14 oktober 2016

Om Camilla Sandelius på Gotland och media

Mina tankar går idag till en kvinna jag inte känner och aldrig har träffat, men som jag ändå beundrar väldigt mycket. Camilla Sandelius i Visby.


Min vän Stefan Fahlander skriver om Camilla:

NI FEGA USLINGAR

Hur har ni bara mage att som en flock vilddjur kasta er i strupen på, trakassera, jaga och håna Camilla från Visby. Camilla som inte gjort annat än använt sin självklara demokratiska rätt att uttala sig och jobba emot övergrepp och rättsligt förfall.

I min värld spottar man inte på sådana människor, utan man hyllar dem för deras mod, och ger dem det stöd de förtjänar. Camilla har helt enkelt fått nog och gör något åt det. Det borde vi alla göra.

Vi behöver flera Camilla Sandelius i vårt Sverige.

Med vilken jävla rätt sätter ni fega uslingar igång att jaga henne?

Ni borde skämmas.

Med ni menar jag hela det politiskt korrekta etablissemanget med politiker, mediafolk, kulturfolk och hela deras svans av falska medlöpare.

Så långt Stefan.

Vad är då hennes brott?

Gotländskan Camilla Sandelius, 26, är arg för att lokaltidningen kallar henne och medborgargardet för en “rasistisk mobb”. – De kallar vanligt folk för rasister. Hur kan de stämpla oss så bara för att vi protesterar mot gruppvåldtäkten och vill hedra offret? säger hon.

Läs här och här.

Detta bevisar ännu en gång hur avskyvärda svenska journalister är och hur svårt skadat Sverige är av masspsykosen politisk korrekthet.

Jag skulle försvara Camilla med mitt liv om det behövdes. Hennes enda brott är att ha uttryckt det som alla vettiga människor tänker och instämmer i.

Så om du läser detta Camilla, så skall du veta att vi är många som stödjer dig och vill skydda dig.

I Stockholm finns det också två byggnader där de värsta av de värsta av dessa s.k. "journalister" sprider ut sitt hat och sina lögner mot vanliga svenskar.

Det ena huset ligger nära bron till Kungsholmen vid Centralstationen och det andra ligger på själva Kungsholmen, Expressen/DN-huset i Marieberg.

För mig är de som arbetar där bara värda förakt och spott och spe och jag skulle gärna se båda husen jämnade med marken med grävskopa och samtliga journalister avskedade.

Camilla däremot, skulle jag kunna försvara på vilket sätt som än krävs mot dessa vidriga gamar som kallas journalister i detta sjuka land, fördärvat av politisk korrekthet/kulturmarxism.

Läs även några av mina tidigare inlägg om media:

Om media och oärliga journalister
Om yttrandefrihet, åsiktsfrihet och mediadrev'
Om Nordkoreansk TV i Sverige
Om en oändlig tröttnad på media

Reflektera över innebörden i att svensk media gör att människor blir mordhotade, eller blir av med sin försörjning för familjen genom att bli av med jobbet.Om bildning i politiken

Att den politiska adeln framstår som ett gäng lallande idioter är tydligt, och egenskapen att prata floskler och fladdra med läpparna är något jag måste erkänna att de är mycket duktiga på.

Det de saknar helt dock bildning, alltså goda allmänna kunskaper på många områden. Kombinerar man avsaknad av bildning med att i princip alla lever i en parallell verklighet långt från oss andra, så framträder en fruktansvärd bild.

Vi låter oss styras av ett gäng lallande idioter vars höga lön vi dessutom betalar.

Riksdagen är Sveriges lagstiftande församling med 349 ledamöter. Trots att Sverige har varit en del av EUs tyrraneri i över 20 år har inte denna siffra ändrats utan är densamma som före EU-medlemskapet.

Varför är då detta intressant?

Europaparlamentet består av 750 ledamöter. 20 av dessa är från Sverige (20/750= 2,7%) och kan inte lägga fram några lagförslag. Dock har de en stor roll i då de antar budgeten för EU och kan uppmana EU-kommissionen att lägga fram förslag.

Europeiska kommissionen (EU-kommissionen) motsvarar en regering och kan lägga lagförslag (förslag på förordningar, direktiv eller beslut) och lägga fram en budget för EU-parlamentet.

Europeiska unionens råd (ministerrådet) består av ministrar från EUs samtliga medlemsländer och ministrarna varierar utifrån vilket ärende som ska avhandlas. De har en lagstiftande funktion likt EU- parlamentet men kan inte lägga fram egna förslag, dock kan den uppmana EU-kommissionen om att göra det.

En förordning inom EU är bindande för alla medlemsstater och står över nationell lagstiftning samt har direkt effekt.

Ett direktiv inom EU är likt förordningar bindande dock är det upp till varje nationellt parlament att tolka intentionen och välja HUR man ska implementera dem varför de saknar direkt effekt.

Ett beslut inom EU är bindande och berör funktioner som att utse kommission och EUs gemensamma angelägenheter, t.ex. strategiska mål för unionen och internationella förehavanden.

En förordning i EU står alltså över nationell lagstiftning och innebär alltså att EU-kommissionen i praktiken stiftar alla våra viktiga lagar, inte riksdagen längre.

Riksdagen får istället granska direktiv från EU och välja HUR de skall implementeras i Sverige. ATT de skall implementeras har redan det överstatliga EU beslutat åt oss.

Kvar för riksdagen blir att stifta mindre viktiga lagar som det överstatliga EU inte finner vara viktiga nog att bry sig om.

Frågan är uppenbar. Vad skall vi med 349 riksdagsledamöter med som dessutom i många fall saknar bildning och verklighetsförankring?

Vore det inte bättre om riksdagens utskott bestod av bildade personer och specialister i en bra blandning, än av de floskelmaskiner vi kallar för politiker?

De skulle kunna granska de direktiv som EU kör ned i halsen på oss och fundera på HUR dessa skulle kunna implementeras på bästa sätt baserat på fakta och inte känslor och tyckande som icke bildade personer styrs av.

För övrigt anser jag att EU borde förstöras och utplånas.

Läs Lasse Wikmans krönika om det onda i ett söndrat EU här.