tisdag 11 oktober 2016

Om det utslitna ordet "rasist" och socialdemokratin - Gästinlägg

Ännu ett gästinlägg av Karin.

Vi som är upplysta vet att allt handlar om smutskastning. Socialdemokratins paradgren kombinerat med inga lösningar på samhällsproblem. Att rasiststämpla allting är något sossarna adopterat från kommunistpartiet i Sovjetunionen från 1943.

Något jag har skrivit om här.

Nu över till Karin:

Med tanke på SVT:s påhopp på oss som är aktiva och skriver på internet.

Här kommer en repris av ett svarsinlägg på en text, som fick "etablerade media" och vänsteraktivister att "gå i taket".
...............

DE ÄR VÄRSTA SORTENS RASISTER!

Har med intresse försökt följa med i kommentarerna kring mitt inlägg.

Vad som slår mig är att så många ”politiskt korrekta” läser min text som Fan läser Bibeln.

Anklagar mig för att vara en typisk RASIST!

Var någonstans i MIN TEXT har jag utpekar någon speciell RELIGION eller FOLKGRUPP ?

Eller för den delen någon speciell hudfärg ?

Det är de som förfasar sig över min text som påvisar den värsta sortens rasism, nämligen den som gömmer sig bakom vackra ord som ”vi har ett ansvar att hjälpa alla”, ”DE behöver vår hjälp” o.s.v.

De ser ner på människor som försöker få ett bättre liv och behandlar dom som små okunniga BARN.

Vad jag inte tolererar är istället vissa BETEENDEN !!

OAVSETT vem som uppvisar dessa beteenden, vilket framgår av min tidigare text.

HAR TRÖTTNAT PÅ ATT BLI KALLAD RASIST!

JAG ÄR INTE RASIST för att jag förväntar mig att alla i vårt land ska respektera Svensk lagstiftning, detta inkluderar även regeringen och andra myndigheter.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att alla som vistas i vårt land ska respektera vår KULTUR, våra TRADITIONER, vår RELIGION och vårt sätt att leva. Oavsett vilken religion eller kultur de som kommer hit har med sig i bagaget.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att VI HAR RÄTT ATT STÄLLA KRAV på de människor som kommer till vårt land.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag insett att VÅRT LAND INTE HAR RÅD att försörja alla människor på flykt som vill till vårt land.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att vi ska inte ta emot fler människor än vi har råd med. Då inberäknat alla kostnader för kommande år.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att vi INTE ska skrota vår egen välfärd

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att alla som söker bidrag (svensk medborgare eller inte) ska behandlas på samma sätt.

Nämligen att vederbörandes privata ekonomi ska granskas enligt de regler som redan gäller för oss svenska medborgare. Oavsett vilket land de personerna har sina privata bankkonton. Utan undantag!!

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att de som inte har giltigt skäl till asyl ska avhysas med omedelbar verkan till antingen deras hemland eller var de senast kom ifrån.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att de som uppgivit falska uppgifter vid ankomst till vårt land har förverkat sin rätt till att få asylansökan prövad.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att ALLA som ansöker om asyl ska lämna fingeravtryck, på samma sätt som vi med Svenskt medborgarskap får lämna våra fingeravtryck då vi ansöker på ett Svenskt pass.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att INGEN har rätt att vägra registrering /lämna fingeravtryck om de vill stanna i vårt land oavsett religion.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att de som kommer till vårt land och begår brott omedelbart ska avvisas på livstid. Inte bekosta vårt lands redan ansträngda ekonomi genom att på ett fängelse kosta skattebetalarna tusentals kronor / dygn.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att våra egna barn och gamla inte ska få försämrad standard och sämre sociala villkor än de som kommer hit.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag vill att vi ska bevara och föra vidare våra Svenska traditioner till våra barn och barnbarn.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag vill ha kvar Luciatåget, skolavslutning i Kyrkan och Svenska Nationalsången och andra traditionella sånger vid skolavslutningen.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag vill att vi ska bevara våra Svenska mattraditioner i våra Svenska skolor.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag vill att vi även i fortsättningen ska få sjunga Sveriges Nationalsång vid olika idrottshändelser.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att ALLA ska respektera den Svenska Flaggan

JAG ÄR INTE RASIST för att jag vill bevara vår yttrandefrihet

JAG ÄR INTE RASIST för att jag uttrycker en annan åsikt i sakfrågor

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att Svensk press ska rapportera sakligt och inte dölja något.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag vill att mitt land ska börja utöva demokrati gentemot sina egna medborgare. Lyssna på ALLA utan undantag och respektera folkets val av representanter i Riksdagen.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att alla ska behandlas LIKA och att INGEN ska kunna kräva / få särbehandling på andras bekostnad genom att hävda religiösa skäl.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag hellre skänker pengar till svältande massorna i de flyktingläger som finns i olika närområden (främst i de olika Afrikanska länderna där nöden är störst), än jag avstår en krona till de som haft nog med pengar för att resa genom hela Europa.

Pengar de kunnat leva på drägligt i närområdet till de skaffat sig ett nytt arbete i ett land där de kan språket och kulturen.

JAG ÄR INTE RASIST FÖR ATT JAG TROR PÅ ALLA MÄNNISKORS LIKA VÄRDIGHET OCH ALLA MÄNNISKORS GEMENSAMMA ANSVAR.

Med detta menar jag att även de som kommer hit har ett ansvar gentemot oss som redan bor här och gentemot varandra.Om humanism, antisemitism och islamofobi

Detta inlägg tar tid att läsa med alla länkar. Jag ber om ursäkt för detta. Men som vanligt är det upp till dig.

Jag är förutom människa även humanist. Jag tror på att alla människor förtjänar samma respekt oavsett om man är jude, muslim, kristen, ateist, Buddhist eller något annat. Vi föds till ett liv på denna jord för endast ett syfte. Att lära oss älska alla levande varelser. Där har Buddhismen och Bibeln rätt.

Sen finns det ord, ord som används för att stigmatisera, hota och förfölja människor utifrån ondskefulla syften. Två sådana ord är antisemitism och islamofobi. Jag skall försöka mig på att förklara vad jag menar med detta.

Om vi börjar med antisemitism så säger detta ord att man är emot semiter. Man är antisemit. De flesta tror att det innebär att man är emot judar, men så enkelt är det inte.

Läser man på Wikipedia hittar man följande:

Semiter eller semitiska folk härrör från Bibeln och betecknade ursprungligen folk nämnda i Första Moseboken 10:21–31 som ättlingar till Noas son Sem, i sin tur far till Elam, Assur, Arpaksad, Lud och Aram.

Idag används begreppet av etnologer med (ungefär) betydelsen folk som talar semitiska språk. Begreppet användes regelmässigt under rasbiologins storhetstid för att klassificera nedanstående folkgrupper i Mellanöstern och Afrikas horn.

De västsemitiska folken består av araméer, fenicier, hebréer, kanaanéer och araber.

De östsemitiska folken består av akkader, amoriter, assyrier, babylonier också kallade kaldéer, vilka invandrade västerifrån till Babylonien omkring 1000-talet f.Kr.

De sydsemitiska folk folken består av amharer och Tigréer.

Hoppsan, även araber är semiter alltså, och följaktligen kan ordet lika gärna betyda att man är emot araber! Intressant.

Och vilka var det i Sverige som vurmade för rasbiologin? Jo, just det socialdemokraterna!

Läser man en artikel den utmärkta Petterssons blogg så hittar man följande:

1938 framförde Sverige genom statssekretare Tage Erlander (S) och Schweiz, oberoende av varandra, ett önskemål om att de tyska judarna skulle få särskilda pass. Detta ledde till att den tyska regeringen införde de så kallade ”J-passen”.

Den 5 oktober 1938 blev alla judiska pass ogiltiga och skulle lämnas in till polisen inom två veckor. Judarna fick därefter ansöka om nya pass. Passen stämplades med ett rött ”J” på första sidan.

Anledningen till det svenska kravet var att alltför många judar lyckades ta sig in i Sverige eftersom deras namn inte avslöjade dem. Så Tage Erlander, som då var statssekreterare åt socialminister Gustav Möller (S) som också var chef för hemliga polisen åkte på regerings uppdrag till Tyskland för att försöka stoppa judeexporten till Sverige.

Tage Erlander (S) medverkade alltså till att Tyskland införde det stora J som stämplades in i varje tysk judes pass och detta bara en av socialdemokraternas åtgärder mot underlägsna människotyper.

1942 inleddes en registrering av ”tattare” på initiativ från socialminister Gustav Möller och statssekreterare Tage Erlander. Anledningen var att genom detta kunna sätta in sociala åtgärder, det vill säga att sterilisera ”mindervärdiga” människor."Oj då, ja socialdemokratin verkar vara riktiga antisemiter när det gäller judar, men älskar den andra semitiska stammen araber. Stasiminister (avsiktligt felstavat) Löfvén kallar ju Fatah för "vårt kära systerparti" och har visat också i praktisk politik att det verkligen är så. De har ju till och med fått öppna ambassad i Sverige och därmed formellt erkänts av regeringen Löfvén.

Fatah är det styrande partiet i den Palestinska Myndigheten i det område som oftast går under benämningen Västbanken. Om bakgrunden till ordet Fatah bör vi också känna till att det har en islamistisk konnotation och är samma ord som användes för att beteckna ”erövring” då Jerusalem, Konstantinopel och hela imperier lades under Islams makt.

Fatah har döpt sin militära gren till Al Aqsa Martyrerna, efter en av de heligaste platserna enligt muslimer, moskén som restes på resterna av det judiska templet i Jerusalem.

Al Aqsa Martyrerna har agerat som mordiska terrorister mot judiska och arabiska civilbefolkningen i Israel i mer än ett årtionde och är terrorstämplade av bland annat EU.

Socialdemokraterna omfamnar alltså gladeligen araber (semiter) men avskyr judar (semiter) och den judiska staten Israel. Något förvirrande minst sagt. Eller är det inte det?

Ligger ideologin "socialism" och bubblar i bakgrunden, en ideologi man delade med Adolf Hitler. Läs här och döm själv.

Gräver vi vidare på wikipedia under rubriken semitiska språk så finner vi att det är är en grupp språk som talas av drygt 467 miljoner människor i stora delar av Mellanöstern, Nordafrika och Östafrika. De tillhör de afroasiatiska språken.

Den semitiska språkgruppen är väldigt omfattande och delas in i flera inriktningar samt en mängd olika subgrupper och undergrupper. Dessa är

Centralsemitiska språk (57 språk), arabiska språk, hebreiska, etc.
Nordöstsemitiska språk (12 språk), aramaic, etc.
Nordvästsemitiska språk (2 språk), turoyo, etc.
Östsemitiska språk (17 språk)
Sydsemitiska språk (endast i Östafrika) (21 språk)[1]

Semitiska språk var bland de första som fick skriftspråk. Akkadiskan finns i skrift från mitten av 2000-talet f.Kr.

Så arabiska och hebreiska är båda centralsemitiska språk. Intressant! Tja, vi har ju fortfarande arabiska siffror.

Hebriska är alltså ett semitiskt språk som talas av cirka 9 miljoner människor, främst av judar runt om i världen och i Israel, där hebreiska är officiellt språk.

De riktiga judarna kommer från stammen "Juda" som härstammar från Abraham, samme anfader som araberna ser som sin.

Khazarerna som jag skrev om här var dock krigare som bara låtsades omfamna judendomen av rent politiska skäl och de skapade sitt eget språk, jiddisch. Så semiter är de inte då de inte härstammar från stammen juda.

Araber och judar är dock semiter, men Khazarer är det inte och inte heller judar.

De är ett krigarfolk som fortfarande krigar och håller på att förstöra världen genom den s.k. Khazarmaffian som kapat många västerländska länder, bl.a. USA. Googla på "Khazarian maffia, Benjamin Fulford", så hittar du mycket intressant att läsa. Här är en bra ingång.

Slutsats:

Om man beskyller någon för att vara antisemit, vilket frimurare i de högre graderna gärna gör, så går man deras ärenden och stigmatiserar oskyldiga människor genom att klistra en stigmatiserande etikett på dem som får denna människa att framstå som den värsta människa som finns, en judehatare som dyrkar Hitler och förintelsen, och därmed är helt legitim att förfölja och hänga ut.

Tittar vi på "Islamofobi" så är det ett uttryck uppfunnit av Wahhabister och muslimska brödraskapet i mitten av 90-talet (läs här och här) för att få något att stigmatisera personer som kritiserar den allra värsta och mest extrema varianten av ondska som finns, Wahabbismen som är statsideologi och legalt system (sharia) i bl.a. Saudi-Arabien,

Det är ett land som namnet till trots inte alls styrs av araber utan av s.k. Döhmerjudar eller kabbalister, avfällingar från judendomen och satansdyrkare.

Verkar det rörigt? Ja det är det verkligen, och förvirrande minst sagt. Jag har försökt att bringa ordning i detta kaos i mitt blogginlägg om sionism som du hittar här.

Judiska vänner har sagt till mig att min analys håller och i stort är korrekt, vilket jag är glad för. Andra har en annan uppfattning.

Så vad handlar allt detta om egentligen? Jo, det handlar om samma sak som världens religioner, makt, kontroll och förtryck av människor för att driva en agenda som handlar om samma sak.

Makt och kontroll.

Läser ni mitt inlägg om hur islam grundades år 691 och varför islam skapades så förstår ni vad jag menar. Länk här.

Själv nöjer jag mig att utropa mig själv till humanist, med en personlig tro på vår herre Jesus Kristus och den heliga treenigheten.

För detta behöver jag ingen religion, och framför allt inte svenska kyrkan, som fullständigt svikit sina kristna ideal. Läs Stefan Torssells gästinlägg på min blogg här med titlen "om kyrkklockor som tystnat".

För kom ihåg vad religion och kyrkor handlar om, ett system uppbyggd av människor för makt och kontroll av människor. Inget annat. Så skapades alla religioner, t.ex. islam och katolicismen.

Att katolska kyrkan idag har kapats av satansdyrkare är en annan sak som jag inte gräver vidare i här och nu. Det kanske blir ett framtida blogginlägg om detta, men jag kan tills vidare ge er en video och en artikel att läsa som handlar om detta.Klistrar någon etiketten "antisemit" eller "islamofob" på mig så fastnar den inte. Jag är som en gås därvid.

Det säger mer om dem som försöker klistra den på mig än om mig. De har ingen makt eller kontroll över mig.

Den makten och kontrollen har bara den heliga treenigheten. Och det är jag tacksam för. För det är där den verkliga humanismen och kärleken till allt levande finns. Inte i någon religion skapad av människor.

Därvid är min vän Hanna Gadban, som är muslim, och jag helt överens. Andlig tro är en personlig angelägenhet som inte behöver ett makt- och kontrollsystem som en religion är.

Denna video nedan får symbolisera humanism. Vad människor tillsammans kan åstadkomma.
Om en kulturmarxistisk statskupp i Sverige

Ett gästinlägg av en man som heter Roland Salomonsson. Över till Roland:

ÄR SVERIGE PÅ VÄG MOT EN KULTUR-MARXISTISK STATSKUPP?

Socialdemokraterna (S) har enligt bästa nazistiska modell från 30-talet skapar sig kontroll över ett antal väpnade respektive mäktiga (budgetstarka - lätta att "fiffla" med) myndighetsorganisationer.

Först återskapade S för några år sedan det gamla IB (idag kallat Expo, Researchgruppen m fl). Läs här: Expo-nätverket Exponerat

Notera att S har representanter i deras styrelser sedan grundandet.

Därefter utfördes en ombildning av polisen som till chef fick "politrucken" Eliasson.

Att denne har någon annan uppgift än att göra polisen till en organisation, som skall slå ned på minsta missnöjesyttring från "etniska svenskar" råder knappast något tvivel om.

Värre är att i likhet med Hitlers modell, så ställdes SÄPO direkt under statsministern.

SÄPO var under flera år under ledning av Danielsson, och som jag ser det så hade denne då omdanat SÄPO till något annat än vad medborgarna tror.

D.v.s. man samarbetar intimt med sådana som Expo/Researchgruppen och låter vänstern göra en massa skitjobb ostraffat och övervakar istället särskilt de etniska svenskar, som kan tänkas bli desperata av missnöje.

Andra politrucker har samtidigt omdanat åklagarväsendet respektive domstolsväsendet till lydiga PK-redskap.

Politrucken Danielsson skickades sedan från SÄPO till Migrationsverket och man kan undra vad han nu hade för uppdrag.

Kan hans uppdrag ha varit att tillse att det blev möjligt att smuggla in en massa soldater i Sverige 2015?

Ja, några kommer säkert senare som "anhöriginvandrare".

En ny politruck har sannolikt ersatt Danielsson som SÄPO-chef. Skall vi gissa att just nu bearbetas Försvarsmakten internt av en/flera politrucker?

Försvarsmakten är en potentiell maktfaktor i händelse av att etniska svenskar till slut tappar tålamodet och tar till drastiska metoder, så att polis anser sig tvingad att "ta till vapen" och att SÄPO börjar använda metoder typ KGB:s "hemliga" gryningsrazzior.("Kultur- ) Marxister har aldrig litat på militärer då de vet att de leds av andra än en fanatisk grupp av "egna", då militärer ofta "kan tänka själv" och är nationalister, samt kan tänkas reagera om det blir en massa konstiga ingripanden från polis respektive SÄPO.

Det vi ser på Gotland kan tänkas vara en förövning på något mycket värre som drabbar alla "etniska svenskar" över hela landet.

Kan det tänkas dra ihop sig till en statskupp i samband med eller kort efter valet 2018 (om folket "röstar fel").

Allt fler bedömare börjar anse Sverige som experimentverkstaden för hur EU skall omdanas till en multikulturell region (diktatur).

Framförallt liknar situationen den som Hitler manövrerade fram när Nazisterna tog makten i Tyskland.

Har ni lagt märke till den Orwellska" omformuleringen av svenska språket (även något som hämtats från -ismernas "manualer" för politisk agitation), d v s socialismens/kommunismen/islamismen/kultur-marxismen gör om språket så att de anklagar alla motståndare (främst SD) i termer som rör nazismen TROTS ATT DE ANKLAGADE INTE UPPFÖR SIG SOM SÅDANA, medan de själva anammat ALLT sådant uppförande som nazisterna är kända för att utföra.

D v s en "liten klick" utför politiskt våld, politiska upplopp, personförföljelser, skadegörelser, förtal, diskriminering, manipuleringar inom rättsväsendet respektive Public Service, lögner i media, mörkningar i media, begreppsvändningar sett från officiella ordlistor etc.

Man omformulerar regelmässigt internationella konventionstexter till något dessa översatt till normalsvenska inte står för (t ex när "dignity" - normalt "värdighet" - blir till värde - vilket sista således inte har något som helst internationellt stöd).

Mycket lömskt när naiva svenskar sedan tror på "sanningar" utan att värdera själv.

VAD TROR NI?