söndag 9 oktober 2016

Om byggnadsställningar som kan plockas ned

Det mångkulturella helvete som idag är Sverige började byggas redan 1975. Jag skrev i juli 2015 ett inlägg med titeln "Om en ond plan och hur de lyckas" för den som vill veta mer om varför vi idag är där vi är.

Vi är nu framme vid en tidpunkt då Sverige kan gå åt två olika håll. Vad som kommer att ske på Gotland kommer att visa vägen.

Det första alternativet är en totalitär socialistisk diktatur + polisstat. Något jag skrev om här. Gripandet av Robin Boström med tillhörande husrannsakan samt fler poliser till Gotland verkar peka i denna riktning. Läs här och här.

Det andra alternativet är en folklig resning som tvingar fram en förändring. Förhoppningsvis en fredlig sådan. Min bloggranne Peter Harold skriver här att den gotländska medborgarvreden är ett hälsotecken (som medierna försöker sjukförklara).

Hur skall en folklig resning ske, ja det vet jag inte, men det finns en gräns för hur mycket skit som var och en av oss orkar ta och Gutarna lär väl visa vägen antar jag och har väl redan gjort det de facto. Men än är det inte över.

Jag är mycket orolig för att det jag har varnat för i så många inlägg på min blogg om social oro och samhällets sönderfall, bl.a. här, nu bara är veckor borta.

Sverige är idag så polariserat och spänningarna så starka mellan de två lägren "PK-folket/godhetsapostlarna" och "nationalisterna/patrioterna" att en våldsam urladdning tyvärr är högst sannolik väldigt snart.

Staten med sitt våldsmonopol riskerar att ställas mot folket som tröttnat på bilbränder, gruppvåldtäkter, skjutningar, mord, hederskultur, wahhabism och mycket annat destruktivt som idag är en del av det svenska samhället. Svensson är tålig men bara till en viss gräns.

Allt är medvetet uppbyggt av den politiska adeln sedan 1975 och de kan snart börja att ta ned byggnadsställningarna. Bygget är färdigbyggt. Det mångkulturella samhälle som är designat för att förinta sig självt är ett faktum. Den socialistiska drömmen kan äntligen förverkligas i form av en totalitär världsregering.

Allt som behövs nu är att folket revolterar så att undantagstillstånd kan utlysas, en polisstat etableras, och regeringen får sina skäl att kalla in EU/NATO-styrkor att sättas in mot folket. Kan detta vara planen? En del av Kalergiplanen?

Vi lever i mycket farliga tider och var och en av oss kommer att få uppleva det som kommer att ske.

Bågen är spänd till bristningsgränsen. När pilen väl släpps kommer alla att få känna av dess dödliga kraft. Raseriet mot "godhetsapostlarna" som förstört Sverige är massivt och många frihetsälskande svenskar som älskar Sverige som det var förr är rasande.


Jag avslutar med att citera en kommentar upphittad på Facebook och skriven av en person som heter Anders Eriksson som får avsluta detta inlägg.

Mot den egna befolkningen är resurserna outtömliga.

Agerar livvakter åt våldtäktsmän, bjuder på kaffe då hela "utsatta" områden sätts i brand.

Svensk polis har valt sida.

Har du?

Om socialismen som navet för den nya världsordningen

Börja med att läs Peter Krabbes artiklar om Fabianismen innan ni läser vidare.

Del 1 - Fabianismen, del 1. Under sköldpaddans skal gömmer sig Labour, ovanpå rider Rothschild.
Del 2 - Fabianismen del 2, roten till världsregeringen får fäste i Europa
Del 3 - Fabianismen, del 3. Invandring, olja och religion skapar den nya mångkulturen. Men vem vill ha den?
Del 4 - Fabianismen, del 4. Det muslimska uppvaknandet – fredlig handel eller erövring av världen?

Vad vi nu tydligt kan se är att socialismen har arbetat för en totalitär världsregering i decennier och maskerat sig som legitima partier som socialdemokraterna i Sverige. Läs denna artikel med titeln "Varför nazismen var socialism och varför socialismen är totalitär". Läs denna artikel om varför kommunism, islamism, nazism och fascism är samma andas barn.

Människor är blinda för vad som sker och vartåt vårt land är på väg för att de saknar kunskap om historien. Både Lars Bern och Peter Krabbe har utmärkta bloggar för den som vill förstå de ondskefulla krafter som verkar i vår samtid och deras rötter.

Gå in där och läs. Lars Berns blogg hittar ni här och Peter Krabbes blogg hittar ni här.

Jag har länkat till både Krabbe och Bern många gånger i mina blogginlägg och jag hoppas att ni har läst och förstått.

Hade människor förstått den egentliga agendan som socialdemokratin har, en totalitär marxistisk diktatur i form av en världsregering i FN, så hade nog Stefan Löfvén och andra ledande sossar inte vågat visa sig ute överhuvudtaget.

Risken är uppenbar att att Löfvén hade drabbats av samma öde som diktatorn Benito Mussolini eller Nicolae Ceaușescu gjorde.

Jag förstår inte att människor vill rösta på ett statsförstörande parti som socialdemokraterna. Något jag skrev om här.

Enda förklaringen är nog decennier av socialistisk indoktrinering som inneburit att förmågan att tänka självständigt och kritiskt försvunnit.

Vakna nu svenska folk. Vi måste krossa socialismen för gott innan de krossar oss! Läs här om hur vänsterns åsiktsregistrering fungerar. Mycket värre än IB någonsin var, och naturligtvis under beskydd av staten.

En vän som heter Jan-Ola Gustafsson skriver om socialdemokraterna:

Egentligen är socialdemokratiska partiet en sorts produkt av Adam Weishaupts idéer från 1776 då han instiftade Illuminatorden. (Alla socialistiska, kommunistiska, anarkistiska och andra vänsterrörelsen firar ju den ockulta 1. Maj som sin "helgdag").

Weishaupts tankegångar och principer har legat till grund för de flesta "revolutioner" alltsedan den Franska statskuppen 1789, som i likhet med statskuppen i St Petersburg 1917 kallats för "revolutioner", då de i själva verket var utflöden av de ordenssällskap som bekände sig till Weishaupts doktriner.

Socialdemokratins rötter finns detaljerat beskrivna i en artikelserie på nätet som ni bör läsa för att förstå sammanhangen. Socialdemokraternas ruttna historia.

När överklassaren Hjalmar Branting i den tidiga socialdemokratin tog över ledningen så mildrade han de ursprungliga radikala målen att avskaffa bl.a. monarkin och kyrkan. 

Tillsammans med sina frimurarbröder, kung Gustav V och Marcus Wallenberg sr ("häradshövdingen") så skapade han en lightversion av kommunism som kallas socialdemokrati, men har kvar Weishaupts slutmål om en världsstat.

Den svenska modellen kallas synarki, d.v.s. en intim samverkan mellan den politiska ledningen, storfinansen och det dominerande näringslivet och är mycket likt den grundstruktur som finns i fascism, bl.a i Mussolinis Italien. 

Med denna princip behövs inte blodiga skottlossningar och strider utan man kan med "mjuka" metoder genomföra en smygande statskupp och om processen får tillräcklig tid på sig så märker ingen vad som sker.

Gunnar Myrdal (som också var frimurare) och hans fru Alva började redan under mellankrigstiden att forma det blivande Sverige och presenterade öppet sina idéer i de böcker de skrev MEN som ingen nu levande svensk har läst. 

De tillbringade krigsåren i USA och förberedda då den "social engineering" som satte fart efter kriget.

Skolsystemet omformades radikalt, skattesystemet gjorde 1971 att det med ens blev omöjligt att försörja en familj på en förvärvsinkomst (vilket tidigare hade gått bra med upp till 4 barn), även små barn skulle uppfostras kollektivt och man skapade också räntesubventioner för lån som gjorde att en del skattebetalare subventionerade andras överkonsumtion, så att vi nu har huvuddelen av svenskarna på kroken som ränteslavar åt bankerna.

Majoriteten sliter idag med sitt "livspussel", sina skulder och sin oro för friställning, sjukdom, separation och andra faktorer som dramatiskt förändrar situationen för den som drabbas av detta.

Ångest och oro tynger många människor, och inte blir det bättre med det sönderfall av samhället som nu är märkbart. Svensken har sedan länge förlorat förmågan att se vad som sker i det som synes ske, och tyvärr rullar vi vidare mot en mycket otrevlig framtid.

Jag avslutar med ett citera en person som heter Conny:

Partiprogrammet för NSDAP innehöll mycket socialism. Och, extrem nationalism samt judehat.. Den extrema nationalismen var dock inte något ovanligt, för partier som Bondeförbundet (Centerpartiet) och Socialdemokraterna var då lika extrema.

Judehatet var stort i Sverige då också, minns hur svenska staten behandlade judar som ville fly Tyskland.

Men ser man socialister idag spy galla över t.ex. C och S för deras historia? 

Nää, för tar vi t.ex. Anders Lindberg (yrkeshatare på Aftonbladet) så är han sosse och varit högt inom partiet.

Hyckleriet bland socialister är enormt, och man har oftast inte nog med skämskuddar när man ser hur de i panik och med patetiska medel försöker undvika fakta..:)

Socialism och dess ideologiska syskon nazism och fascism handlar primärt om att folket skall vara till för staten, inte tvärtom.

Detta kan de bara uppnå med tvång, terror, lögner, förtryck och minskad frihet. Därför de avskyr folkomröstningar, för folket kan rösta fel.. Se reaktionerna på Brexit som exempel.

Att nassar och kommunister inte gillar varandra beror på att de konkurrerar om samma sak, total kontroll över folket och makten att utöva förtryck och terror över dem.

Första Maj, som sossarna firar, är en ockult helgdag som valdes av Adam Weishaupt då han denna dag 1776 grundade Illuminati (de upplysta) - en frimurarorden som redan från början fick en ledande ställning inom hemliga sällskap som sympatiserade med ordens doktriner.

Illuminati blev från början grunden till de många revolutionära rörelser som påbörjades vid den tidpunkten. Exemplevis kommunism, socialism, anarkism och faktiskt också "feminism" som längre fram i historien kom att användas i kampen för att upplösa samhällen.

Slutmålet är ett världsrike under EN regering i FN, alltså det som åtskilliga internationella politiker i åratal pratat om som "The New World Order".

EU är en deletapp mot detta mål, som i praktiken blir en slavstat som styrs av en liten internationell elit. Kolla på google The Georgia Guidestonesoch läs de främsta mål som ska förverkligas då.

En suverän beskrivning av vad som pågår och som planerats för många decennier sedan och som alla borde ta till sig hittar du här.

Observera att det är inte judar som ligger bakom detta utan den rörelse som oftast kallas sionism och inte har med judendomen som religion att göra, utan är den ateistiska rörelse som har sina rötter i Sabbatai Zevi's och Jakob Frank's sekter under 1600-talet, respektive 1700-talet och så småningom gav upphov till den moderna sionismen. Jag skrev om detta här.

Det finns också en rätt utbredd orimlighet som kallas "Kristen sionism". Ulf Ekman var exempelvis anhängare av denna.Om mångkulturens 7 nedåtgående trappsteg - Gästinlägg

Ännu ett gästinlägg av Stefan Torssell. Denna gång om mångkulturens sju nedåtgående trappsteg:

För något drygt år sedan började jag skissa på olika utvecklingsalternativ för att kunna tolka när förändringar kommer. Att Sverige förändras är uppenbart för mig.

Utifrån böcker jag läst samt egna funderingar kom jag fram till att Mångkulturen leder till följande försämringar i samhället (staten + invånarnas verksamheter).

Mångkulturens 7 nedåtgående trappsteg

1. Yttrandefriheten begränsas
2. Kriminaliteten ökar
3. korruptionen ökar
4. Institutionerna försvagas
5. Ekonomisk tillbakagång
6. Diktatur införs
7. Inbördeskrig

Krav om begränsad yttrandefrihet möter vi dagligen och kriminaliteten har ökat på gator och torg.

Finns det inga gemensamma sammanhållna värderingar i ett samhälle så ökar korruptionen. Vi står nu med en fot var på trappsteg 2 och 3.

4 och 5 hör ihop. Det är Gunnar Myrdals tes i boken "Asiatiskt drama" som han senare fick Nobels ekonomipris för.

Ett sätt att undvika inbördeskrig är att införa diktatur. Inbördeskrig är sista trappsteget.

Allt detta kan ske i Sverige.

4 och 5 kan ske omkring 2020 och diktatur eller inbördeskrig före 2030.

Utifrån denna skiss kan man fundera på vad som sker på Gotland.

Ett märkligt tilltagande promiskuöst beteende verkar ha utvecklats i Sverige.
Kvinnor söker sig ut på kvällarna, små 13-åriga flickor, kvinnor i alla åldrar, och ger sig in i omedelbart sex och gruppsex utan att veta namn på eller kunna tala med dem de möter. Det sker numera dag som natt.

Sedan ångrar kvinnorna sig och säger sig ha blivit våldtagna. De utpekade frikänns som i massamnestier. Det är den officiella bilden som våra myndigheter förmedlar till svenska folket.

En kvinna på Gotland i rullstol säges frivilligt ha inlett en flera timmar lång orgie utan att ens veta vilka männen var.

Enligt våra institutioner (se punkt 4) verkar det bara vara ensamkommande barn som varken kan svenska eller svenska seder som kommer i kontakt med dessa "promiskuösa" kvinnor.

Beteendet är likartat. Kvinnorna blir ensamma med en grupp unga män, de har sex, kvinnan bryter samman och anmäler till polisen som omedelbart lägger ner anmälan.

Riksdagen, institutionerna och media tiger (se punkt 1 och 4).

Svensk lagstiftning börjar likna saudisk sexuallagstiftning där mannen frikänns och kvinnan döms vid en våldtäkt på kvinnan. Så långt som att hon får piskrapp och sedan fängelse har det inte gått än i Sverige.

Och det är här Gotland kommer in. Frisläppandet av männen kan närmast betraktas som en provokation.

En del säger sig känna kvinnan. Hon är inlagd för vård och befinner sig i ett traumatiskt tillstånd. Jag vet inte vad som är sant.

En massmobilisering av poliser till Gotland har skett de senaste dagarna.

Gotlandsfärjan klockan 12 i dag är inställd med hänvisning till hårt väder.
Just nu blåser det 14 meter per sekund vid Landsort (18 i byarna) som Gotlandsfärjan passerar och vid Harstena en bit längre söderut är vindhastigheten 8 meter per sekund (16 i byarna), vid Gotska Sandön är vindhastigheten 9 meter/sekund (20 i byarna). Fårösund (norr om Visby) 12 m/s (16 i byarna).

Är det hårt väder? Njäe. Det kan vara besvärligt med vinden från nordost.
Jag har en känsla av att polisen genomför en övning för att se hur man snabbt mobiliserar stora grupper poliser mot uppretade medborgare.

Det intressanta är att när upploppen är i Husby, Rinkeby, Gårdsten och Biskopsgården så står poliserna och tittar på. När det är svenskar, så mobiliserar polisen sig snabbt för aktioner mot befolkningen.

Det ser inte lovande ut för Sveriges befolkning.

Stefans tidigare gästinlägg om ett hotande inbördeskrig i Sverige hittar du här.