tisdag 27 september 2016

Om behovet av klara besked från SD

Jag är less på att se bilder på politiker (speciellt Löfvén). Jag är less på bilder från riksdagens plenisal där allt de gör där är att prata bort skattebetalarnas pengar utan någon som helst payback till oss, det svenska folket. Inget konkret kommer ut. Bara mer skit och eviga floskler.

Ständiga floskler är allt som produceras i den tandlösa riksdagen. EU (och därmed globalisterna) stiftar alla viktiga lagar och i kombination med uselt ledarskap från regeringen och statsministern har detta lämnat Sverige som en båt utan kapten i den största geopolitiska storm världen någonsin skådat. Införandet av NWO manifesterad genom UN Agenda 2021/2030.

Framtiden ser verkligen inte ljus ut. Och SD kommer kanske inte att kunna eller vilja frälsa oss, om det nu är som vissa påstår att de har röstat för TTIP och ställer sig positiva till CETA, vilket jag inte vet än. Är det så, då förlorar de mig som medlem.

Man kan inte med trovärdighet bedriva en politik som man kallar "nationalistisk" och värna Sverige om man inte förstår geopolitiken och samtidigt stödjer globalistinitiativ som CETA, TTIP och GMO och dessutom inte heller förstår varför EU skapades. Initiativ som i praktiken innebär att demokrati, folkhälsa, miljö och nationell självständighet spolas ned i toaletten. EU som federalt system har jag skrivit om här.

Stödjer man detta är man antingen kontrollerad opposition, vilket många hävdar, eller nyttiga idioter för globalisterna (vilket egentligen är samma sak).

Jag kräver raka besked och har mailat partiet om detta. Resultatet kommer jag att skriva om på min blogg och där kommer jag också kungöra mitt ställningstagande.

Det är ett gigantiskt problem om medlemmar är mer kunniga i geopolitik, vilket jag upplever vara fallet, än partiledningen är. Hur skall man då kunna strategiskt och taktiskt inrikta politiken?

Mitt meddelande skickat i kväll:

"Hej!  Jag är medlem i SD och önskar veta partiets ståndpunkt om det jag har skrivit om i rubriken (CETA, TTIP, GMO). Mig veterligt har detta aldrig varit uppe på landsdagarna vilket det borde ha varit. Har partiet röstat för, eller är positiv till, något av det jag skriver om i rubriken. I så fall, med vilket mandat från medlemmarna?"

Läs också Lars Berns artikelserie om USA nykolonialism som det stora hotet mot världsfreden:

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4

En Facebookvän skrev:

"Överallt där USA inte kontrollerar ett land är det idag krig, revolutionsrörelser och kaos! Detta är ingen slump, när hänsynslösa finanskretsar använder amerikanska staten för att tvinga till sig ekonomisk kontroll och att de tidigare skuldfria (genetemot IMF) länder som inte lät USA styra ett enda dugg (Irak, Libyen, Syrien) idag är försatta i kaos.

Och dessa finanskretsar har försatt Europa i en beredskap för att skapa kaos även här (muslimska invällandet), i det fall Europa inte åtlyder hänsynslösheten. I de nationalstater där USA inte fritt får härja, kommer det snart att bli islamska "frihetsrörelser" och geurillakrigföring. Notera de många attentaten i Frankrike, som är det land i Europa, vilket traditionellt har mest avvaktande relationer till USA. Sverige är ett av de länder ligger högst i risk.

Efter att ha läst denna krönikeserie, så hoppas jag alla med sunt förnuft inser vikten av att STOPPA TTIP, CETA och liknande avtal. Handel JA, men allt annat som har med finansiell kontroll resp kontroll av naturresurser måste avvisas. Detta skall inte ens förhandlas om. Vill USA ta till maktspråk måste sunda länder omedelbart knyta sig närmare BRICS och deras investeringsbank.

USA (globalisterna) försöker hindra den utvecklingen genom att skapa en kris mellan Ryssland och EU (Ukraina mm)."

Jag kan bara instämma.


Om en oändlig tröttnad på media

Jag vet att ni journalister läser min blogg då ni startat drev mot mig från dagens eko och DN i syfte att få mig avskedad från mitt arbete. Då vet ni också att jag tycker ni är Sveriges mest avskyvärda yrkeskår. Jag kan inte tänka mig något annat yrke som är värt så mycket förakt.

Vad jag inte förstår dock är att ni orkar fortsätta att försöka smutskasta och demonisera oss konservativa nationalister som med stolthet tycker Sverige var bra som det var och oavsett vad ni och vänstern tycker. Vi ska ta Sverige tillbaka och ni marxister från Frankfurtskolan skall få joina tiggarna utanför Coop en dag med en pappmugg. Det är ni som skall bli av med jobbet.

Tiggarna skulle säkert uppskatta lite sällskap. Det finns dåliga förlorare och sen finns det förlorare som inte förstår att de har förlorat.

En stor del av Sveriges befolkning skulle aldrig komma på tanken att titta på SVT, TV 4 eller läsa de lögner ni skriver i era tidningar. Det roligaste jag vet är när en säljare från DN eller SvD ringer och vill erbjuda en prenumeration. Den stackars säljaren får definitivt något att prata om på fikarasten det lovar jag.

Folket skrattar åt er och är oändligt trötta på er, utlänningar bara skakar på huvudet åt svensk media och ni skulle kunna riskera att skämma ut oss om det inte vore så att ingen längre tar er på allvar. Färre och förre läser skiten ni skriver.

Fortsätt jaga oss som värnar om vårt land och framtiden för våra barn. Vi kan i alla fall fortfarande titta oss i spegeln vilket jag antar att ni inte kan utan att spegeln spricker. Vi tystnar inte och människor går mer och mer över till alternativ media och bloggar som min. Ni är de moderna fascisterna, precis som Marcus Birro skriver här.

En av Sveriges journalister i mainstreammedia värda respekt, avled nyligen och jag sörjer honom verkligen. Kjell Albin Abrahamsson. Vila i frid Kjell Albin och jag är mycket tacksam att jag fick lyssna på honom förra året. Något jag skrev om här.

Den andre som förtjänar respekt är Janne Josefsson, sen kommer jag inte på fler (men jag har ju å andra sidan sedan länge slutat att titta på nyheter på TV). Ni andra är avskyvärda och skall bara skämmas. Ni offrar journalistiken på mångkulturens altare som Lars Åberg skriver här.

Dessutom är ni en säkerhetsrisk för Sverige som nation. Ett fungerande psykologiskt försvar kräver mediarapportering som folk litar på och vem litar på svensk media? Ni är alltså ett hot mot rikets säkerhet.

Sverige är svenskarnas land precis som det sägs på Tobias Lindbergs blogg. Läs gärna denna utmärkta artikel och förstå någon gång att vi aldrig ger upp! Det är ni som får ge upp och skämmas.

Lycka till i tiggeribranchen!