lördag 24 september 2016

Om kärlek och hat i samhället

Efter att ha varit funktionär vid folkets demonstration i Stockholm idag vill jag gärna reflektera lite och dela mina reflektioner.

Expressen kallar oss vanliga svenskar som är där för att demonstrera mot regeringens destruktiva politik för "högerextrema". Vi, vanliga svenskar som förstått och inser varåt det barkar, är alltså högerextrema. Vi skall hålla käften tycker Expressen liksom regeringen och inordna oss i den nya världsordningen (NWO).

Vi har ingen kritiskt granskande media kvar i Sverige, förutom alternativ media som håller mycket hög kvalitet i de flesta fall. All media ägs av samma intressen och smutskasting är standard mot oss nationalister. Läs här. Svensk media ägnar sig inte längre åt att granska makten utan att åt få folk avskedade från sina jobb och ren osaklig smutskastning mot enskilda medborgare.

Tack också till våra poliser som hjälpte oss idag. Ni är demokratins främsta försvarare. Ni är våra hjältar!

Lyssna på vad sossarnas verklighetsfrämmande ideologi tycker. "Jag tycker ibland att det är bra att det är poliser som slutar"

Jag kommer särskilt att minnas dagens demonstration för alla gamla damer som tog sig till Raul Wallenbergs plats i Stockholm, med sin rullator. De har säkert kämpat mycket för att få vara där och lyssna och vara delaktiga. Min bedömning, tillsammans med Fredrik Vargas, som hade tillståndet för demonstrationen att vi var ca 800 personer där. Men var är övriga?

Denna siffra är till trots att vissa hade gått upp t.ex. kl 0130 i Malmö för att låta sig bussas alla milen till Stockholm, eller människor från Norrland eller andra delar av landet.

De som bokade buss tycker det var värt det att stå upp för Sverige och demonstrera för demokratins återinförande. Men tydligen inte fler i Sveriges folkrikaste region, mälardalen. Där bryr man sig inte om vanstyret av vårt land är den signal man får.

Många bokade dessutom buss men dök inte upp på anvisade hållplatser. Dåligt tycker jag.

Kärleken i samhället, att få en känsla för den, upplever man på folkets demonstration. Som bonus får man en perfekt demonstration av hatet i samhället från vänstern som mobiliserat sin hatkör som inget annat har att säga än den gamla repade skivan "inga rasister på våra gator". Så vi vanliga svenskar som är oroliga över tillståndet i landet är alltså rasister?

Idioter och vrålapor är vad dessa vänsteranhängare är. Intellektuell kapacitet är lika med noll. Intresse för ett demokratiskt samtal är lika med noll.

Vad jag såg idag är fascism i sin tydligaste form bland de som vrålade. För glöm inte att Nationalsocialismen är en socialistisk ideologi som förnekats sin rätta plats i historien. Läs här.

Tack min vänner. När vi sjöng nationalsången med deltagarna rann en tår. Folkets demonstration handlar om kärlek, till varandra och vårt land. Sällan blir väl hatets rätta ansikte tydligare än under en folkets demonstration.

Jag hatar inte extremvänstern. Hat är vänsterns patent. De har rätt att uttrycka sin åsikt som alla andra i en demokrati.

Problemet är bara att de har ingen åsikt. Bara kulturmarxistiska slagord inympade i personer som förlorat förmågan att tänka självständigt och kritisk.

Sammanfattningsvis, nyttiga idioter för NWO. Precis som Sveriges första feministiska regering.

Jag är mycket orolig för Sverige då inte fler än ca 800 personer kom trots arrangerade bussar från hela landet. Folkets demonstration är det enda tillfället vi har att skicka våra signaler till makteliten i politiken och i media.

Dock all kärlek och ett stort tack till er alla som faktiskt kom, och vissa av er gick till och med upp mitt i natten för att vara på plats i Stockholm idag.

Ni är svenska hjältar och förtjänar en plats i "the hall of fame" en dag då räkningen skall göras upp med högförrädarna som sålt ut vårt land.

Ett speciellt tack till våra talare, på bilden nedan, som fick mig att känna vad kärleken egentligen betyder till vårt land.

Ni är hjältar liksom arrangörerna och vi kommer aldrig, aldrig att glömma era insatser eller personliga uppoffringar. Jag älskar er alla, förenade som vi var när vi sjöng nationalsången tillsammans som bilden nedan visar. Förenade genom vår kärlek till Sverige. Och vår kärlek och vår gemensamma övertygelse om demokrati.

Globalismen skakas just nu i sina grundvalar, och det är bara vi, folket, som kan göra en skillnad. Läs vad Peter Krabbe skriver på sin blogg här.