fredag 26 augusti 2016

Om tider av stor förvirring

Vi lever i dagar av stor förvirring när kyrkan har förlorat sin tro på Gud och istället anordnar koranstudier och väljer att avlägsna själva symbolen för Jesus lidande, korset.

Facebookgruppen "mitt kors" har fått många att ta på sig sina kors som en manifestation för förföljda kristna har nu ca 10 000 medlemmar. En tillväxt som skett under ca en månad. Fantastisk! Bakom initiativet Mitt Kors står Kristen Opinions redaktion - Johanna Andersson, Annika Borg och Helena Edlund. Läs här.

Gruppens medlemmar vill ta ställning för världens förföljda kristna genom att öppet och med stolthet bära korset runt halsen i vår vardag.

Trots detta kristna budskap kom kritiken från svenska kyrkan snabbt.

"Uppmaningen känns uppviglande och okristlig i de motsättningar som redan råder. Vill vi dra saken till religionskrig när det handlar om något helt annat?", skriver Svenska kyrkans kommunikationschef, Gunnar Sjöberg, på sin Facebooksida.

Gunnar Sjöberg valde ändå, trots att han kritiserat initiativet hårt, att gå med i gruppen "Mitt kors" på Facebook, men han fick inte fick vara med. Här förklarar en av grundarna, Annika Borg varför Gunnar Sjöberg inte fick vara med. Självklart fick Gunnar Sjöberg kritik tillbaka, som i denna artikel i världen idag.

Johanna Andersson valde senare att träda ur svenska kyrkan och sluta som präst. Något hon skrev om här.

Lyssna på TV-debatten mellan Marcus Birro och svenska kyrkans ärkebiskop Antje Jackelén här.

I dagens samhälle verkar människor istället vara ute efter en ”snabb fix" på Myspace, WhatsApp, Instagram, Facebook och med hjälp av demoniska dataspel som handlar om att kunna döda så många som möjligt.

Borta är dagarna av sann "tro och under" inom kyrkans väggar och inom sig själv.

Många är de i dag som istället är bundna med läkemedlens bojor på livstidsdom för att dämpa sin ångest tack vare det cyniska "Big Pharma". Många är de som istället förgiftas eller blir sjuka/sjukare av läkemedel producerade av "Big Pharma".

Vi verkligen lever i de ”sista dagarna” och vi bryter de flesta av Guds regler och vi glömmer eller bortser från allt vad andlighet heter.

Vi har lyckats att skrota allt heligt genom meningslös planering där Helig Ande var tänkt att styra och få våra själar blomstra i kunskap och sanning.

Vi tar droger bara för att orka genom vardagen med våra tomma huvuden och ensamma själar som vet att något är mycket fel. Vi väljer att inte lyssna på vår inre röst utan väljer istället att leva vidare på sopor som trams på sociala medier, underhållning från Hollywood, våldsamma meningslösa datorspel och annat mörker vi suger i oss törstigt samtidigt som vår Gudomliga själ skriker.

Vår självupptagenhet har inga gränser och vårt fokus på det verkliga livet "här och nu" och på människor, levande människor, omkring oss har vi förlorat.

Gud hjälpe oss!

Det är nu dags att hitta tillbaka till vårt ursprung. Så som vi föddes en gång. Som fria oskuldsfulla själar välsignade av av Gud och som varande älskade av våra föräldrar. Många föräldrar, mina och jag själv med min son, valde gåvan dop in i den kristna tron för sitt barn.

Det är en stor gåva som innebär att man redan finns i Guds rike. Allt man som människa behöver göra är att förvalta och utveckla denna gåva för att alternativet, den mörka sidan som jag skrivit så mycket om, manifesterad genom NWO, är en realitet. Skall denna mörka kraft styra ditt liv? Valet är ditt.

Nu gäller det att våga bära korsets tecken. Inte bara som en symbol som visar att man står upp för förföljda kristnas lidande utan också som en symbol för att man har tagit ställning för ljuset och väljer att strida för den ljusa kraften i den heliga treenigheten.

Gör man det så förlorar de onda krafterna makten över en, och man kan fokusera på mycket viktigare saker än sin dagliga dos av Pokémon Go och ångestdämpande mediciner.

Jag har tagit ställning. Nu är det upp till dig.