onsdag 10 augusti 2016

Om vårt land - Gästinlägg

Jag bryter löftet att stänga bloggen med ett nytt gästinlägg av Daniel Johansson. Det är alldeles för bra för att inte delas. Över till Daniel:

Vårt land

Det är med stolthet jag känner att jag föddes i Sverige. För mig är Sverige det vackraste landet i världen. Därför smärtar det mig extra hårt nu när jag ser hur vanstyre präglar landet.

En korrupt och inkompetent ledning håller nu på att förstöra hela landet. Förfallet har sakta men säkert ägt rum sedan 70-talet då Palme styrde. Mycket av det eländet vi kan skönja idag är hans verk. Det var Palme som drev igenom i det tysta de mångkulturella samhället.

Det är också skrämmande att självhatet är så utbrett här. Det finns inte något annat land i världen där dess regim och media och kultursfär uppmanar till självhat.

Kärlek till det egna landet ses av dem som något ont. Rasism och andra hemskheter.

Man kan verkligen fråga sig vilket syftet är med att vandra på denna undergångens väg. Frågan är inte om utan när landet kommer kollapsa.

Det unika välfärdsystem som svenska arbetare byggt hotas också allt mer av den stora invandringen och mångkulturen.

Etablissemanget uppfinner nya konfliktlinjer för att flytta bort fokus från det som håller på att hända. Därför allt detta manshat och extremfeminism. De verkar vilja splittra män och kvinnor vilket naturligtvis inte alls är bra.

Dagligen så sker det skjutningar, bilbränder och gruppvåldtäkter i mångkulturens skugga.

Är det verkligen värt allt detta?

För de styrande tycks det vara viktigare med att vara politisk korrekt än att värna om sin egen befolkning. Det är ju detta som politikerna skall göra. Men de gör ingenting annat än att skänka bort landet till andra länders medborgare.

Feminismen i sig har tankar som är viktiga. Kamp för jämställdhet mellan könen är ett väsentligt mål.

Sverige som land har kommit långt här men det hotas nu av den allt mer högljudda extrema radikalfeminister på vänsterkanten.

Dessa individer gör ingenting annat än att försöka få fram hat mellan könen.

Manshat är deras drivkraft. Många av dessa aggressiva är vänsterkvinnor.

Det talas mycket om människovärde och jämlikhet. Men vänstern själva har hatet i sina hjärtan. Kommer det kritik mot feminismen eller liknande saker kallas det direkt för kvinnohat. Vänstern har aldrig tåligt kritik.

Genuspedagogik på förskolan och vanliga skolan måste förbjudas.

Det är rent vansinne som pågår på vissa ställen där man försöker hjärntvätta barnen med sina sociala experiment att sudda ut deras kön. Vi är alla män och kvinnor. Hen existerar inte. Hen betyder höna och ingenting annat. Det är dags nu att låta förnuftet åter få styra.

Det är tragiskt att stora delar av artist och skådespelare eliten har anammat etablissemangets agenda vilket visar hur okunniga och naiva de är.

Det kan finnas många förklaringar till att detta händer. En tänkbar orsak till att vänstern och liberaler ägnar sig åt att förstöra landet kan för socialister och kommunister vara en metod att med hjälp av så mycket elände och kaos som möjligt lättare få med sig folk att börja skapa ett socialistisk samhälle med en total statlig kontroll och en monsterös byråkrati.

Sverige är tillräckligt byråkratiskt för att få ännu mera. Liberalerna är motståndare till principen med en nationalstat utan vill hellre ha mer lösa sammansatta regioner som också försvagar staten. Med hjälp av detta tycks de tro att friheten skulle öka.

Ett land har rätt till att ha en egen kultur och historia. Det har Sverige vad än politikerna säger. Ett välmående och välfungerande samhälle kräver att människorna som bor där känner trygghet och en samhörighet med sina medmänniskor. I ett splittrat mångkulturellt samhälle är detta inte möjligt.

Sverige har i över 1000 år varit ett kungadöme. Det är en del av vår historia och kultur vilket är unikt för Sverige och några andra länder. Sverige har inte följt strömmen med att införa republik som många andra länder i Europa gjort.

Det finns starka krafter inom etablissemanget som även här vill ta bort en del av historia.

Det är helt möjligt att förena en monarki med en fungerande demokrati. Så det finns ingen anledning till att ändra på detta.

Inför varje öppnande av riksdagen så skedde det i en fin och gammal ceremoni i rikssalen på Stockholm slott där konungen läste upp regeringens program i sitt trontal och Karl XIs drabanter marscherade in.

Denna ceremoni var väldigt pampig och värdig Sveriges riksdag. Men det sägs att Palme inte gillade att sitta vid konungens fötter nedanför tronen utan ville själv vara i centrum.

Han visste att det inte finns något stort folkligt stöd för att införa republik där han kunde göra sig själv till centrum.

Han fick nöja sig med att utvattna vårt statsskick. Istället som i andra monarkier med demokrati så får inte vår monark agera som statschef när det gäller regeringsbildandet utan den måste ledas av riksdagens talman.

Utan folkets vetskap så genomfördes 1975 i det tysta det mångkulturella samhället som idag håller på att rasera hela landet.

Socialdemokraterna som en gång i tiden kom till för att den dåtida eliten försummade folket då den vanliga arbetaren lämnat livet som jordbrukare för att börja arbeta i en av de många nya industrier som då började byggas upp.
Dåtidens arbetare saknade helt och hållet trygghet i sina liv.

Socialdemokraterna genomförde väldigt viktiga saker i dess begynnande då de fick den politiska makten. Den allmänna rösträtten, åtta timmars arbetsdag, lagstadgade semestern och andra sociala förmåner var viktiga reformer som genomfördes.

Men under 60-talet var det en helt ny vänster som började titta fram i debatten. Människor födda under 40-talet som var den generation som var den första att växa upp i välfärdens samhälle kände under 60-talet någon slags skam att de hade det för bra medan det fanns fattiga människor.

Det svenska världssamvetet växte fram med den nya vänstern eller 68-vänstern som den också kallades med hippies och progg och Vietnamdemonstrationer. Människor som var konservativa utsattas för mycket hat. Vänstern har alltid varit duktiga på att hata.

Vänstern är de som gärna säger sig hålla moralens fana högt och talar vackert om kärlek och medmänsklighet.

Men det är även samma personer som är de som är mest intoleranta. Om det är partier som håller demonstrationer eller torgmöten som de inte gillar går de gärna ut för motdemonstrera genom att skrika och kasta saker.

Dessa människor är sådana hycklare när de och ena sidan talar om tolerans och andra fall mer än gärna vill begränsa andras tryck och yttrandefrihet.

Det visar ju allt för tydligt vad vänstern står när det gäller frågan om demokrati.

Den är bara bra så länge den gynnar dem själva.

När Sverigedemokraterna valdes in i riksdagen för sex år sedan så var det vänstern som gick ut på gator och torg för att demonstrera mot valresultatet som de inte gillade. Många är tyvärr väldigt högdragna och otrevliga mot sina politiska motståndare bland vänstern.

Och det är denna idélogi som för närvarande styr samhället och kulturlivet.

En sund och ett eftertänksamt förhållningssätt är något de inte tål.

Skall man genomföra genomgripande förändringar är det alltid väldigt viktigt att gå försiktigt till väga så att man inte riskerar att hoppa i galen tunna.

Det är bl.a. vad konservatism handlar om.

Att ratta skutan med lugn och inte göra för hastiga och obetänkta förändringar.

Konservatism handlar också om att man vill behålla positiva saker från det gamla inför framtiden.

För mig är just konservatism med ett socialt ansvarstagande den bästa politiska riktningen.

Att man förenar samhällets skyldighet att stå upp för de svaga i samhället och att ratta samhällsskutan med lugn. I konservatism ingår att man värderar sin kultur, värderingar och traditioner. Socialkonservatism är den idélogi jag står för.

Ett land har rätt att ha sina traditioner och kultur.

Det är helt förkastligt när dess ledande politiker med brått mod vill ta ifrån sina medborgare detta.

Allt svenskt förtalas.

Allt som kommer utifrån är automatiskt bra i deras ögon.

Sossarnas fd partiledare Mona Sahlin sa att svenskar är avundsjuka på invandrare som har en kultur medan vi bara har midsommar och sådana töntiga saker.

Och fd statsminister Fredrik Reinfeldt kallade i en intervju ursvenskt för rena barbariet.

Att ett land har haft ledande politiker som ens haft mage att uttrycka sig på ett sådant nersättande sätt om det egna landet. Detta självhat är ingenting annat än nerbrytande.

Sverige behöver en ny politisk kurs. Jimmie Åkesson är den rätta mannen för jobbet.

Skulle jag vara den person som i framtiden skulle bli statsminister så skulle jag genomföra en mängd förändringar.

En viktig åtgärd är att öka den nationella medvetenheten hos det svenska folket. Att folket får en positiv nationalkänsla är viktigt om vårt land skall ha någon framtid.

Vi är ett gammalt land med en tusenårig historia.

Egentligen har det funnits människor här sedan inlandsisen drog sig tillbaka för ca 14 000 år sedan. Men det är inte för en under vikingatiden på 800-talet som de första formerna av statsbildning kommer.

Vi svenskar har ett arv. En skyldighet att förvalta ett land som folket under mer än tusen år har skapat.

Detta hotas nu på allvar. Den vansinniga politik som förts här i landet de senaste decennierna håller på att köra landet helt i diket.

Skolresultaten sjunker hela tiden och kriminaliteten ökar.

Splittringen har aldrig varit större i samhället än det som nu är.

Jag skulle en gång för alla ta tag i invandringspolitiken och kraftigt begränsa den och sedan börja ställa hårda krav på de som vill bosätta sig här.

Invandrare som begår grova brott skall utvisas från Sverige på livstid.

Straffen för grova brott måste kraftigt skärpas.

Flummet i den svenska skolan måste bort och istället börja lära ut riktiga kunskaper samt forma barnen att känna en nationell stolthet.

Ett folk som känner samhörighet blir mycket lyckligare. Mångkulturen måste avskaffas.

Radikalfeminismen måste bekämpas. Dessa är ett hot mot allt jämställdhetsarbete med sitt eviga manshat.

Ena män och kvinnor istället för att splittra oss att hata varann.

Bort med alla tendenser till könsapartheid i badhus och på andra ställen.

Vi skall anslut inte gå tillbaka hundra år igen då män och kvinnor skulle separeras.

Överge feminismen och börja istället att tala om jämställdism. Det är vad jag kallar verklig jämställdhet. Där samma rättigheter och skyldigheter skall gälla för de bägge könen. Inga särrättigheter.

Vänstern i Sverige är den grupp som är den största hataren något som de kallar alla sina kritiker.

Kritik är alltid automatiskt hat för dem. Är trött på okunniga så kallade kändisar som skall vinna pk poäng genom att försöka mästra oss när det bl.a. gäller invandringspolitiken.

Dessa personer är för det nästa helt okunniga. De lever i en helt annan värld än vad vanligt folk gör.

De bor i områden som är helt befriade från mångkulturen. Det är alltid lätt att förespråka det så länge de själva slipper leva mitt i den. Jag kallar detta rent hyckleri.
Hyckleri är det som tyvärr präglar det svenska etablissemanget.

Återställ monarkin i Sverige som den var före 1973 då monarken fick agera som statschef som han ändå är. Detta levandegör vår historia och traditioner. Jag skulle gärna åter se att kungahuset återtog traditionen med att låta sig krönas. Traditionen är urgammal.

Rensa upp i svenska kyrkan. Under 30 års tid har socialdemokraterna helt lagt beslag på svenska kyrkan så den spårat ur.

Nyligen så fördömde kyrkan ett initiativ att visa solidaritet med förtryckta kristna i Mellanöstern genom att bära kors.

Kyrkans elit anser plötsligt att det är att hetsa mot muslimer att bära korset som är symbolen för kristendomen. Den så kallade ärkebiskopen vill till och med montera ner korset i en kyrka vilket borde vara helt otänkbart för den svenska kristenhetens främsta företrädare.

Precis som med monarkin så är kyrkan en i Sverige tusenårig tradition. Kyrkan har på många sätt bidragit till att forma vårt land till det den är idag.

Fortsätter dessa galenskaper i kyrkan så fruktar jag att kristendomen i Sverige kommer att försvinna.

Svenska kyrkan är inte längre kristen på samma sätt som förr.

Om ett år kommer det hållas val till svenska kyrkan. Då hoppas jag att vi kan mobilerna väljarna att gå och rösta. Rösta för en förändring. Rösta för att återställa kristendomen och Jesus i svenska kyrkan.

Vi måste minska invandringen för att få ordning på det här landet.

Regeln borde alltid tillfälliga uppehållstillstånd som gäller så länge behov av skydd finns. Illegala invandrare skall avvisas. Om de inte har har några id handlingar skall de sändas tillbaka. De människor som har verkliga flyktingskäl och som kommer via FNs kvotsystem skall naturligtvis få skydd.

De som kommit för att bosätta sig i Sverige permanent måste anpassa sig till det svenska samhället. Jag anser också att ett prov skall genomföras för att kunna få medborgarskap. Den skall bestå av svenska, svensk historia och hur det svenska samhället fungerar.

Vi människor lockas mycket bättre att anstränga oss mera när man blir belönad.

Särskilda insatser som innebär något viktigt för Sverige borde bli belönad med ordnar.

Därför borde vi återinföra ordensväsendet i Sverige. Idag är det bara kungafamiljen och utländska medborgare som kan erhålla Sveriges högsta orden Serafimerorden och alltså inte vanliga svenskar.

Återigen var det Palme som gjorde förändringen under 70-talet.

Detta i en slags meningslös överdriven jämlikhetsanda som präglar socialdemokraterna.

Vi borde även återinföra rätten att kunna bli adlad. Jag tänker mig absolut inte att man skall få de privilegium som adeln förr i tiden hade utan mer som en symbolisk sak som ett tecken på att detta är en person med stor värdighet som gjort något viktigt för Sverige och det svenska folket.

Jag vill frångå den allt mer fanatiska nymodernism när det gäller byggnadsarkitektur.

Dagens hus som byggs är för det mesta väldigt fula lådor som saknar allt skönhetsvärde.

Detta har präglat Sverige sedan 30-talet då funkisen kom. Mycket har under det senaste 50 åren blivit förstört av socialdemokraterna. Det gäller massrivningarna av gamla hus i Stockholm och andra svenska städer. Det är på tiden att försöka återställa dessa skönhetsvärden i Sverige.

Den svenska skolan behöver verkligen stärkas. Skolresultaten har ständigt försämrats sedan den stora skolreformen 1963. Mer kunskap i skolan och bort med allt flum ur lektionerna. Lärare skall lära ut kunskaper till eleverna. Inte skall de sitta själva och leta fram allt.

Stimulera barnen redan på förskolan i en sund nationell grund. Barnen måste få lära sig att Sverige är ett bra land att leva i. Detta skall motverka pk föräldrar att förstöra barnen med sina svenskhatiska värderingar.

Det måste helt enkelt få ett slut om vi som nation skall ha någon framtid. Då måste vi bryta med det eländet som präglat landet under en så lång tid.

Allt detta och mycket annat går att genomföra. Då måste vi få andra makthavare. Makthavare som är modiga och vågar ta de stora besluten utan att bry sig om vad EU eliten tycker.

Jag anser att det var ett stort misstag att Sverige gick med i EU.

Eliten ljög för folket om hur fantastiskt det skulle bli om vi gick med. Men trots att det blev ja i folkomröstningen 1994 så var det väldigt jämt.

Man kan nästan misstänka fuffens. Etablissemanget har inte dragit sig från att ägna sig åt valfusk i de ordenarie valen. Speciellt mot SD.

Jag vill stärka demokratins fundament som yttrandefrihet, mötesfrihet, tryckfriheten och valsystemet genom att försvåra för valförrättare att försöka fuska.

Med ett annat styre så har vi stora möjligheter att få vårt land på fötter igen.

Då måste svenska folket en gång för alla rösta bort Löfvén och hans inkompetenta regim.

Vårt land är värd en bättre regering. En regering som älskar sitt land och sitt folk. Då kan vi inte ha en socialdemokrati som har svikit allt vad Sverige heter.
Rösta på SD i nästa val för vårt lands bästa.

Heja Jimmie!