torsdag 7 juli 2016

Om konspirationsteorier

Jag har ofta beskyllts för att vara konspirationsteoretiker för att jag presenterar sanningar som vi förnekas att få veta av globalisterna kontrollerad media.

Den verkliga konspirationen är Rysskräcken där Ryssland utpekas som hotet mot oss. Ingen kunde vara mer felaktigt. Denna föreställning är vida spridd i Sverige. Ryssland är hotet.

Jag är ingen vän av Putin, alltså en "Putinist", men faktum kvarstår.

Det är inte Ryssland som försöker provocera fram det tredje världskriget. Det är Khazarmaffian/Iluminati som kapat den amerikanska konstitutionen och som äger världen genom banksystemet baserat på Federal Reserve System som hotar oss. Läs här.

Ryssland, ja de förstår hotet och vill självfallet försvara sig. Läs här.

Ryssland har inte kapacitet och förmodligen inte heller intresse för några större och mer omfattande operationer och risken är uppenbar att de istället svarar på provokationer direkt med taktiska kärnvapen.

Genom värdlandsavtalet med NATO ses vi nu som en del av NATO som är globalisternas militära organisation. Läs här, här, här och här.

Så har det inte alltid varit, en gång i tiden var NATO en försvarsallians men inte längre. Vill ni förstå varför, läs denna bok som förklarar allt. Boken finns som e-bok bl.a. här. Läs den.

Allt för att förstå NWO finns på min blogg. Många texter, timmar av videos. All is said and done.

New World Order är inte längre en konspirationsteori utan en högst reell konspiration. Inse det!

Jag har erbjudit er alla möjligheter för att förstå detta på min blogg. Om ni mina läsare har tagit tillfället i akt att ta del vet jag dock inte.

Här är en möjlighet till att få kunskap om geoengineering (även känt som chemtrails) direkt från CIA Director John Brennan. Se även här.

Har ni avstått, jag då förstår ni fortfarande inte vilka krafter som styr världen. Vilken ondska som driver deras agenda för NWO. Här har jag länkat, bland många ställen, om EU och NWO.När nyheten har kommit om ett "bankvirus" som tvingar bankerna att stänga över helgen och de öppnar på måndagen igen , då har man alltså 72 timmar på sig att vidta åtgärder enligt video ovan. Denna artikel av Susanne Posel som pratar i videon är daterad 16/7 2016 (jag skriver detta 15/7 2016 - lokal tid) och det är förmodligen detta scenario vi kommer få se före den stora bankkraschen.Vissa hävdar att Jesuitorden och de frimurarsekter de och Khazarmaffian kontrollerar är infiltrationsorganet för NWO. Påvens antikristna/globalisteuforiska uttalanden tyder på på denna koppling. Läs här.

Det är ert problem om ni inte satt in er i det som hotar er och era barn. Jag lovar er att uppvaknandet kommer att bli hårt och brutalt. Kanske hinner ni inte ens vakna innan ett taktiskt kärnvapen förvandlar er till aska.

Det finns dock ett litet hopp som man kan läsa om i denna artikel. Originalet hittar ni här. Låt oss hoppas att det som står där stämmer då det är det enda hoppet för oss. Jag ger er ännu en video att titta på. Gör det.Och kom ihåg, detta är inte judarna som ligger bakom. vilket ni kan förstå om ni läst min blogg. Äkta judar har inget med NWO att göra. Det är en agenda av ett antal mycket mäktiga individer som kallas globalisterna. Läs här i denna utmärkta kunskapsbas om globalistagendan om du vill förstå hur världen egentligen styrs och hur du manipuleras av globalisterna.

Trevlig sommar. Tiden rinner ut.