tisdag 14 juni 2016

Om ett stort tack till alla som försöker rädda Sverige

Jag skrev på Facebook sent igår kväll:

Jag skäms över mitt land. Som behandlar de svagaste i samhället sämre än kycklingar i en kycklingfarm.

De gamla vanvårdas, svälts och barn och unga vuxna med särskilda behov negligeras. Unga vuxna utan högskoleutbildning generellt kommer aldrig in på arbetsmarknaden och kommer att sluta sina liv som utslagna.

Bostad kan de bara drömma om.

Ett land vars politiker aktivt fördummar skolor, universitet och högskolor där vetenskap ersätts av flum som genusvetenskap. En djävulsk plan som kommer att förstöra generationers möjlighet att etablera sig på arbetsmarknaden.

Syfte är enkelt. Människor skall inte tänka själva och definitivt inte kritiskt mot regimen.

Varför röstar Svensson på de politiker som aktivt förstör Sverige? Jag förstår inte.

Jag vill bara här ifrån. Maktlös som jag är mot allt vansinne. Jag bor i ett land där få bryr sig om framtiden för våra äldre, barn och barnbarn.

Ett land i händerna på bankstermaffian med den politiska adelns goda minne. En land som är pilotland för FN Agenda 2030 och Kalergiplanen.

Ett land som styrs av partier som avskyr Sverige och svenskar och vill byta ut oss med människor från MENA-länder från ruttna kulturer.

Ett land som förmodligen idag leder statistiken över grova sexualbrott där ingen längre kan känna sig trygg. Ett land som straffar brottsoffer och tycker synd om förövarna.

Allt kan sammanfattas med ett ord. SORG. Vi är på väg mot helvetet, och i flera avseenden är vi redan där.

Dagens kvällsbetraktelse. Nu jackar jag ur för idag. Orkar inte mer.

Så långt gårdagens alster, vilket illustrerar vilken vanmakt och förtvivlan jag känner.

I kampen om att försöka rädda Sverige är jag dock inte ensam. Jag har många bloggrannar och aktiva vänner på Facebook som gör ett heroiskt jobb med att försöka väcka det sovande folket. Jag vill inte nämna någon, för då glömmer jag någon, men jag tror ni som läser detta känner igen er.

Dessa hjältar, för det är ni faktiskt, är från alla partier. En del är Sverigedemokrater som jag själv, en del är centerpartister, en del är moderater, en del är liberaler, en del är kristdemokrater, en del tillhör borgerlig framtid och en del är socialdemokrater.

Vi har inga problem att umgås, och vi respekterar varandra. En demokrati kräver ett demokratiskt samtal, olika åsikter som utbytes. Jag hämtar styrka från er. Från er klokhet, era kommentarer och uppskattar mycket vad ni gör för att försöka rädda det som är kvar av vårt Sverige. All respekt och all kärlek till er, sanna demokrater.

Jag vill lyfta fram en person. Och det är Tino Sanandaji. En av Sveriges skarpaste hjärnor och förmodligen Sveriges bästa nationalekonom. Din insats är enormt viktig. Tack Tino!

Jag vet inte om det är försent, men vi ger oss inte. Tack till er alla. Vi skall laga Sverige igen, men vi måste hjälpas åt. Förenade genom önskan att återinföra demokratin igen och hela Sverige. Hårt arbete, men vad har vi för val?
Om det nya perversa Sverige och införandet av NWO

Det kulturmarxistiska övertagandet av svensk media, svenska skolor, svenska högskolor, svenska universitet, svensk massmedia och svensk politik innebär en aktiv och medveten fördumning och en pervers normjustering av av främst våra barn. Det finns få undantag för smittan. Allt har med planen för NWO att göra, FN Agenda 2030. Läs här och här.

Som en normalt fri tänkande människa är det idag som att leva i en mardröm när man ser det ena perversa uttalandet, den ena perversa videon eller bilden lyftas fram i svensk media. Här är ett utmärkt exempel från Bonnierägda Expressen (som också äger DN).

Läs här artikeln med titeln "Vem eller vad styr DN?".

Public Service sysslar lika mycket med agendasättande journalistik som DN gör och är inte längre opartiska utan ett verktyg för vänsterindoktrinering. Läs detta inlägg av Egor Putilov. Om vi inte kan ha tilltro till pressen är vi förlorade säger Edward Snowden här. Ack så rätt han har.

Morgonprogrammen i t.ex. TV 4 har utvecklats till en märklig exposé över besynnerliga diskussioner som är så icke intellektuellt stimulerande och märkliga att man som en normal människa somnar om trots att man nyss vaknat. Eller så förskräcks man å det grövsta (vilket är ett sundhetstecken).

Sverige har blivit en mardröm, kulturmarxismens högborg, satanisternas våta drömsamhälle. Vänsterfeminismen skapades enbart för att destabilisera samhället, få möjlighet att beskatta kvinnorna och förbereda för NWO säger Aaron Russo.Planen i 8 steg är verkligen satanistisk. Läs här.

Våra barns klassiska barnböcker av Astrid Lindgren censureras och plockas undan. Skolböckerna prepareras med kulturmarxistisk propaganda från de bokförlag som globalisterna äger, t.ex. Bonniers. Läs denna text av Mauricio Rojas på Timbro om socialistisk politisk indoktrinering i skolböcker.

En av nedanstående bilder anses olämplig för barn. Gissa vilken?Titta på bilderna här från en svensk barnbok "Melvin möter Vildis & Tildis" utgiven av förlaget Avaltea. Läs kommentarerna om boken här. Öppnar kidsens sinnen? Vad tycker du själv? Läs här.

Våra stackars barn tvingas ut i bisarra parader som här som visar ett pridetåg i Ukraina. Bilden hade lika gärna kunnat varit tagen i Sverige.


Och här ytterligare en bild som kan vara tagen i Sverige:En Facebook-vän skrev:

Människor får för mig vara hur de vill, men våra barn skall ej utsättas för detta. Jag förstår att så många ungdomar i detta land mår dåligt, att de t.o.m. väljer att ta sitt liv.

Våra barn ska växa upp med Pippi och Alfons och få vara barn så länge som möjligt. Livets allvar präglar dem fort nog ändå, verkligheten kommer fort nog ändå, utan att vi behöver indoktrineras med sjuka, perversa saker. Sådant kan människor hålla innanför sina egna dörrar och den promille som sysslar med dylika ting får gärna hållas, men pådyvla ej mina barn och barnbarn detta.....

En annan Facebookvän skrev:

Homosexualitet ska accepteras men inte glorifieras. Artens framtid hänger på mamma+pappa=barn. Det är det naturliga. Får inte kvinnor i genomsnitt 2,1 barn per kvinna så dör folket ut.

Två män kan av naturen inte få barn med varandra. Inte två kvinnor heller. Det måste av nödvändighet vara man och kvinna inblandade för att det skall resultera i barn.

Detta är självklarheter. Ändå så hänger vi oss till att uppmuntra ökat homosex-agerande genom glada gayparader och färgglatt glitter med glada människor, alltså en folkfientlig rörelse som leder till vår undergång.

Visst man kan som kvinna låta sig insemineras o.s.v, men det innebär konstgjorda familjer för barnen, eller att växa upp med bara en förälder.

Dessa barn får sneda uppfattningar om en sund, naturvänlig och hållbar familjebildning. De lär sig inte den naturliga "mamma-pappa-barn"-familjen och vi får söndriga dysfunktionella medborgare.

Detta gäller främst i Västvärlden där allt homo glorifieras utan eftertanke. Även den svenska kyrkan har ju hakat på homotrenden och hjälper till att glorifiera den. Helt sjukt!

Hela samhällsstrukturen skulle behöva läggas om. Stoppa inflödet av migranter, och satsa på svenskarna (etniska svenskarna).

Uppmuntra kärnfamiljen, se till att de svenska ungdomarna kan få en egen bostad som underlättar familjebildning.

Nu får dom vänta så många år på egen lägenhet så att det kanske inte hinner bli något barn alls, eller bara ett barn. Därför sluttar kurvan neråt.

Underlätta par- och familjebildning genom att se till att de får bostad, samt erbjud bonus till dem som skaffar fler än två barn, liksom ge bättre möjligheter att vara hemma med sina barn.

Uppmuntra till fler barn! Detta skulle säkert också ge gladare och mer harmoniska människor. Ska alltså gälla bara etniska svenskar - inte andra redan barnrika folk.

En manlig Facebookvän som är homosexuell skriver:

Jag är ju homosexuell själv som sagt men har aldrig känt samhörighet med dessa grupper och kan helt ärligt säga att jag inte har mer än två gay-vänner för jag klarar helt enklet inte av att umgås med dem. 

Deras ytlighet och totala översexualisering är för mig djupt tragisk och självdestruktiv på väldigt många sätt.

Jag aldrig förstått varför det behövs ett tåg genom städer med allsköns märkliga sexualiserade individer som måste exponera sig maximalt för att veta vem de är?

På något sätt finns det en djup sorg i den oerhörda ytlighet och osäkerhet de flesta av dessa individer måste bära och projicera på sin omgivning för att göra ett försölk att komma till freds med sig själva och sin sexualitet!

Ja, det som sker handlar om kulturmarxistisk indoktrinering syftande till att bryta sönder de naturliga strukturer som naturen skapat, familjen, könet, länders kultur, etik, moral. HBQT-rörelsen är till stor del en del av extremvänstern, och med detta följer hat och våld.

Läs: http://nyadagbladet.se/inrikes/hot-hat-och-vald-fran-hbtq-aktivister-vid-goteborgsfestival/.

Befolkningsutbytet skall accelereras och naturlig reproduktion hos svenskar skall minska ännu mer så att befolkningsutbytet går snabbare. En muslimsk kvinna föder i genomsnitt 3,1 barn globalt sett.

Rubb och stubb som är självklart för oss som älskar vårt land och vår kultur ska knäckas på mitten och det ska ske genom en kataklysm.

Marxisten Engels citerade Göthe: "All that exists deserves to perish". Läs här.

Det är ingen slump att Lucifer porträtteras med två kön.

Människor här knallar runt med högt huvud, kallar sig "scientister", "humanister" etc, ofta med ett religionsförakt i grunden utan att ha en susning om att man i själva verket är Luciferian utan att vara medveten om det.

Dyrkandet av Lucifer är en del av The New World Order och vi kommer säkert få se fler och många tatueringar som denna demoniska tatuering framöver.


Denna bild på Annika Lantz från Pride i Stockholm får tjäna som en illustration på det nya bisarra och perversa Sverige som svensk kulturmarxistisk media gärna ger sändningstid och spaltmeter i tidningar. Allt för att indoktrinera oss syftande till att krossa familjen och sedan nationen.


Ett annat bevis på hur sjukt Sverige är att personer som definierar sig som "hen" skall få bada topless i badhus enligt ett beslut av DO. Läs här.Gud har han det inte lätt idag. Han behöver hjälp av ALLA kristna att förkunna det enda sanna evangeliet.

Lucifer vinner till synes seger efter seger och till och med Svenska kyrkan, och katolska kyrkan, viker sig för Luciferianerna/Satanisterna OCH Islam. Svenska kyrkans kurs i kristen tro erbjuder numera koranstudier. Läs här.

Vatikanen är hemvist för antikrist. Läs vad David Nikao skriver här och på bild nedan.


Svenska kyrkan som inte längre är kristen utan kulturmarxistisk ordnar koranstudier.


Här kan du enkelt och snabbt gå ur Svenska Kyrkan som fullständigt svikit sina kristna ideal.

Visste ni förresten att frihetsgudinnan i New York är en Luciferiansk frimurarsymbol? Inte? Läs här.Marxismen och Satanismen frodas överallt, speciellt i svensk media, inom ramen för införandet av NWO där även Påven är med och är i själva verket en av de ledande figurerna i NWO.

Titta på dessa chockerande videos från öppnandet av världens längsta tunnel i Schweiz. Detta är dyrkande av satan som Illuminati sysslar med för NWO. Och de bryr sig inte ens om att dölja sin agenda längre. Vill du förstå det som sker i världen? Läs då denna bok med titeln "The 13 Satanic Bloodlines - Paving the Road to Hell" av Robin de Ruiter.
Respekten för tidigare generationers slit och ansträngningar för vår skull smulas sönder. Vilket kan illustreras med ett citat av Marx:

The tradition of all dead generations weighs like a nightmare on the brains of the living.

Vi ser resultatet i svensk sjuklöverpolitik varje dag som helt lojalt arbetar med införandet av NWO inkluderande det folkutbyte som är en del av Kalergiplanen.

Sverige går sönder, vi är på väg mot en totalitär Marxistisk diktatur enligt FN Agenda 2030. En global maktelit förstör demokratin i Sverige som Lars Bern skriver här. I utbyte får vi en totalitär Marxistisk diktatur där Lucifer dyrkas.

Det är hög tid att slå tillbaka mot ondskan och vansinnet. Kanske är det redan försent?

Om att kämpa för Sverige, eller ge upp - Gästinlägg

Ännu ett mycket läsvärt och tankeväckande gästinlägg av Soheila Fors:

Ni som aldrig varit med om det känner er kanske oroade och förvirrade över det som sker idag. Vi som är invandrare från Mellanöstern är inte ett dugg förvirrade.

Vi vet precis vad som håller på att ske i Sverige men oroade är vi, mycket oroade.

För mer än trettio år sedan var jag tonåring i Iran. Den militanta islamismen hade inget större intresse av Gud men däremot en brinnande passion att kontrollera, underkuva, döma och straffa människor.

Därför mötte den oss först i gestalt av män som attackerade oss för vår klädsel, hår och smink.

Vi lärde oss att alltid ha en sjal i väskan som vi kunde sätta på oss för att inte bli antastade av de män som lärt sig att den kvinna som inte är rätt klädd inte är värd respekt.

Vi anpassade oss snabbt till dem och förstod först försent att det inte var anpassning - det var underkastelse.

Samtidigt växte dubbla rättssystem fram, ett världsligt och ett religiöst. De styrande församlingarna, polisen och militären övertogs efterhand av den religiösa eliten.

Media ägnade sig först åt självcensur, sedan blev de censurerade och oliktänkande arresterades och undanröjdes.

I vårt hemland blev det en konfrontation mellan de moderata och islamisterna.

Jag tror inte att det kommer att hända i Sverige. Här förlamar konflikträdslan landet.

Politiska partier agerar redan idag nyttiga idioter åt religiös fundamentalism.

Av konflikträdsla kommer våra partier att förtrycka den tro, den demokrati och de mänskliga fri- och rättigheter som födde dem.

I mångfaldens namn kommer de främja just det odemokratiska samhällssystem som förött vår värld.

I toleransens namn håller de tyst eller ser bort från övergrepp och kvinnoförtryck i förorterna.

Helt i linje med denna hållning kallar inte regeringen förföljelsen av kristna för folkmord, trots europaparlamentets resolution, för vad ska de odemokratiska grupperna säga?

Nu känns det som 1978 i Iran igen. Samma film spelas upp igen.

Moderata muslimska kvinnor i Sverige har också sjalen i väskan, precis som vi hade.

De tvingas bära slöja för att inte råka ut för närmanden och övergrepp i förläggningar och förorter.

Judar i Malmö och kristna flyktingar från Mellanöstern har förstått vad som händer och fattat samma beslut.

De har börjar packa sina väskor för att lämna Sverige. De vet att det är dags att flytta vidare.

Vi som är födda i Mellanöstern är inte förvirrade. Vi vet vad som kommer.

Den stora fråga vi invandrare ställer är: Finns det så mycket livskraft och vilja att överleva i det svenska samhällsbygget, så mycket kärlek till demokrati och mänskliga rättigheter i Sverige att vi står raka för medmänsklighet, att vi kan vinna både oss själva och de nykomna för toleransen och friheten?

Ska Sverige fortfarande vara ett stort land med plats för kristna och muslimer, socialister och konservativa, yazider, judar, araber, svenskar och invandrare eller ska vi i mångfaldens och toleransens namn bli enfaldiga och intoleranta?

Vi som kommit nyligen vet. Vi vet att Sverige är värt att kämpa för.

Vi vet hur dyrbar den skatt är som era förfäder vunnit åt er. Ni lever varje dag i Sverige de liv vi drömde om och kämpade för i hemlandet.

Vi är många invandrare som ber er svenskar att inte ge upp. Ta era förfäders arv av frihet och demokrati i besittning och håll Sverige stort, varmt och öppet!