fredag 10 juni 2016

Om det monumentala hyckleriet från vänster till höger - Gästinlägg

Ännu ett mycket läsvärt gästinlägg av Daniel Larsson.

I Sverige idag, anno domino 2016, så är hyckleriet den enda norm som faktiskt tycks vara helt given i samhället.

Vänstern hycklar obehindrat vidare och pratar om antirasism och empati samtidigt som de sprider det mest utstuderade hatet jag skådat på mycket länge!

Vänstern skriker om anti hit och anti dit men det enda de sysslar med är att vara pro allt det där som de påstår sig vara anti mot!

Inga är så fixerade vid raser, etnicitet, diskriminering och spridandet av hat riktat mot vissa i samhället som vänstern.

Vänstersocialismen har öppnat Sveriges dörrar för allsköns extremism och terrorism och nu förvånas dessa av hur tillståndet har blivit i landet.

Samtidigt så kan inga utvisningar ske för att de misstänkta terroristerna kan få dödsstraff om de utvisas!?

Men de som riskeras att dödas på Svensk mark har tydligen inget värde alls hos dem som i samhället skanderar ”Allas Lika Värde”

I och med att landet öppnat för denna typ av terrorism och extremism och vägrar att göra något åt den samtidigt som man påstår sig stå för det öppna och fria samhället så bevisar det hur illa ställt det faktiskt är och hur hotat det öppna och fria samhället är.

Hyckleriet kan inte bli mer monumentalt än så.

Sedan har vi högern som då smutskastar vänsterns samtidigt som de sitter i en riksdag där de absolut inte gör något för att förhindra den politik som de så argt förfasas över.

En opposition som är helt verkningslös, helt handikappad och befriad från allt oppositionellt ansvar att agera för landets bästa.

Ute på högerkanten sitter det människor och beskyller alla muslimer för terrorism och frågar konstant varför ingen muslim är ute och protesterar mot IS, extremism, terrorism eller antidemokratiskt förtryck?

Muslimer har ett ansvar säger de som ett heligt mantra men aldrig finns det något ansvar att avkräva från dem, de är alltid offren, de och inga andra!

Ja förklaringen är enkel! I ett samhälle där vänstern släppt lös dessa krafter och kallat det rasism och nazism att agera mot dem, övergett varje förort där extremismen och terroristtillhörigheten växer sig större och skenheligt stått och pratat om sin medmänskliga politik.

I ett sådant samhälle kan ingen muslim som vill gå ut och säga sitt hjärtas mening göra det utan att risken för att bli utsatta för våld som kan leda till döden är överhängande.

Muslimerna är också offer, trots att högern inte vill ha det så. De är offer för vänsterns empatihets, skenhelighet och enorma galenskap men också offer för högerns fluffiga offerkoftor och oförmåga att ta över makten och se till att säkerställa att landets lagar skyddas och upprätthålls av en ordningsmakt värd namnet!

Högern kastar bara skuld på alla andra utom sig själva. Hyckleriet är som sagt monumentalt.

Hur ska vi någonsin kunna försvara ett öppet och fritt samhälle när hela det politiska spektrat gömmer sig bakom hyckleri, lögner och förnekelse.

Hur ska muslimer som vill leva i fred och frihet med respekt för demokratin kunna öppet tala om det när vi som nation försvarar och tar terrorister och extremister i beskydd?

Hur ska vi som svenskar kunna försvara vårt land när varje försök till dialog om vad som måste göras slutar med rasistanklagelser och hat?

Nej Sverige, vi har enorma problem och ta itu med och nu är det dags att vi tar varandra i handen och kräver lösningar på bred front.

Oavsett om vi är Muslimer, Kristna, Ateister, Homosexuella/Heterosexuella, Hinduer eller Buddhister så måste vi enas om vi någonsin ska få stopp på hat, våld, extremism och terrorism.

Om vi ska ha en fredlig framtid att se fram emot i Sverige och Europa så måste vi exponera lögnerna och sveken från makten och stå emot deras söndrande och hatskapande agenda.

Låt oss börja idag!