onsdag 1 juni 2016

Om mer om globalistagendan och TTIP - Gästinlägg

Ännu ett gästinlägg av Bechir Rabani. Insiktsfullt och stödjer mitt tidigare inlägg om TTIP som du hittar här. Detta är den i särklass viktigaste ödesfrågan för oss alla. Läs här. Över till Bechir:

TTIP ”The Transatlantic Trade and Investment Partnership”. Det transatlantiska handelsavtalet mellan USA och Europa.

Visst låter det underbart, dessa fina termer, dessa vänskapsband som kommer knyta ihop Europa med världens ”vänligaste” nation. En nation som dessutom är ökänd för att alltid ställa upp för andra länders bästa…Eller inte:)

Så var vi där igen, den här ytan som många i Sverige och övriga finansländer ofta nöjer sig med. Man vill ju så klart sätta fokus på bättre tider även om det innebär en total kognitiv dissonans. Om vi tar och dyker ner på djupet av detta avtal för att se vad det egentliga syftet är, följ med:)

Ett avtal som på ytan betyder att man ska underlätta samarbetet mellan USA och Europa, att det ska bli lättare för amerikanska företag att etablera sig i Europa. Det lovas ekonomisk tillväxt och fler jobb. Eftersom många tyvärr tänker med röven och egot så köper man denna fasad. För vem vill inte ha mer pengar och fler jobb i dessa tider av ”kriser”. Ihåliga förhoppningar och tomma löften, en evig deja vu.

Om vi då gräver lite djupare i detta avtal så ser man ganska snabbt att detta handlar enbart om att gynna företagen till ett pris som kan få förödande konsekvenser för miljö, djurliv och hälsa. Detta betyder att de utländska företagen får fria händer och kan ösa in kemikalier i både djur och natur för att driva produktionen till maximal vinst. Vi kommer få se ett överflöd av GMO produkter på hyllorna, vi kommer få se djur som plågas för att prestera mer än de egentligen klarar av eller för att ge mer kött än de naturligt klarar av att ge. Naturen kommer att skövlas för att ge plats åt storföretagen och deras giftiga avfall. Vi kommer att få se folkets hälsa köras rakt ner i botten, eftersom GMO ingen färdigutvecklad metod. Alla tester som man har gjort på djur har resulterat i katastrofala följder. Ett rent gift som redan idag smyger runt bland vår mat. Med TTIP kommer man inte behöva smyga mer.

Nu kommer det som kommer få de flesta att tappa hakan. I TTIP avtalet finns det något som heter ISDS (Investor-State Dispute Settlements).

Det betyder att om företagen tex skulle göra en dålig investering, att deras produkter inte säljs el hotas av tex miljökrav osv, så kan de STÄMMA staten. De kan på fullaste allvar stämma det svenska folket på enorma summor.

Det har redan hänt i Tyskland där vattenfall stämde den tyska staten för att man ville avveckla kärnkraften till år 2020. Även i Australien stämde tobaksbolaget Philip Morris landet för att man ville ha varningsbilder på cigarettpaketen istället för företagets logga. TTIP är ett rent vansinne och det ska inte mycket research till för att förstå vad detta kommer leda till. Skriv på alla protestlistor ni ser och protestera så fort ni får chansen till det.

Egentligen räcker det med att USA vill göra Europa en ”tjänst” för att man ska höja på ögonbrynen. För om EU innebär Evig Underkastelse till den globala finanseliten och bankerna, så innebär TTIP ungefär samma men här lämnar vi vår hälsa, djurens hälsa och moder naturs hälsa till samma finanselit. Vinstmaximera hela världen i ett enormt pyramidspel där 1% får njuta av misären som vi övriga 99% får betala för.

Sprid budskapet och läs på om detta, alla kommer att bli lidande om detta går igenom.

Detta avtal kommer att förändra hela vår livstil, matkultur och hälsa. Även djur och natur kommer att slaktas till priset av storföretagens vinstmaximering och expansion.

Lägg även märke hur alla pjäser spelas i samma takt, sida vid sida för att krossa Europas enighet, självständighet och möjlighet till självförsörjande. Krossa nationalstaterna och öppna upp länderna för banker och storföretagen.

EU: kedjade fast Europa finansiellt och tog makten från ländernas regeringar.

"Mångkultur": Man krossar våra länder med krig och genom att stödja extremism. Krigets och misärens konsekvenser använder man för att fälla Europas nationalstater från insidan. Man använder sig utav selektiv "antirasism", minoritets-makt för att låta minoriteter och deras mindre vänliga delar av sina kulturer och religioner att äta upp landets välfärd, värderingar, moral och samhällsstruktur.

Nato: Man använder rädsla så som "Putin och isis kommer hit" "Isis sågs på Ikea" "Putin äter glass på svensk mark" och annat trams för att skrämma in det svenska folket in i Nato. Vilket Sverige är så gott som med i nu. Man använder Nato för att kontrollera ländernas försvar, motstånd och militär.

Och sist men inte minst, TTIP. Som kommer att ge fria händer åt amerikanska och övriga utländska företag i Sverige.

Hela världen håller på att förvandlas till ett enda stort pyramidspel. Ett gigantiskt arbetsläger utan dess like. Där refugees är den nya arbetarklassen. Halva lönen, samma jobb.

Så långt Bechir. Läs även mitt inlägg som innehåller en uppmaning till SD här.