fredag 27 maj 2016

Om livet i dårhuset

Stefan Torssell skrev i sitt gästinlägg på min blogg "Vi som förstått har glädjen av varandra, men en dag drabbar samma verklighet även oss."

Just så är det, vi har idag glädjen av varandra och ger varandra styrka att orka leva ännu en dag i jordens sjukaste land, som just nu kan sammanfattas med ett ord, "dårhus".

Sverige är så sjukt att jag undrar varje dag om det går att bo kvar länge till, men så tänker jag på den gemenskap som finns mellan oss som förstår och skall man överleva den verklighet som en gång kommer att drabba även oss, så är de nätverk man bygger idag ovärderliga när samhället snart kollapsar fullständigt.

En man som heter Jan-Ola skrev en kommentar på Stefans gästinlägg:

Suverän analys och dessvärre är det ungefär likadant som det står i Bibeln att "utan att I bliven såsom barn" så ska inte blockerade akademiker och andra verklighetsförnekare kunna ta till sig den verklighetsbild som vi JUST NU LEVER I INNAN DET ÄR FÖR SENT. Men då har den blinda massan redan skapat sitt eget fängelse.

Torssell har under sitt liv fungerat i många olika sammanhang och skaffat sig BRED livserfarenhet vilket "våra folkvalda" politiska landsförrädare totalt saknar.

Eftersom svenskarna sedan flera årtionden är programmerade att lita på STATEN som alla goda gåvors givare så kan de inte ta in att LAGEN RUTTNAR I DET LAND DÄR STATEN STYRS AV RÖVARBAND, och att framtiden blir en ständig kamp för överlevnaden för att alltför få människor förmådde se den gradvisa upplösningen av nationen.

Det är tragiskt att den nuvarande föräldragenerationen kommer att ge sina barn och barnbarn en mycket svår framtid i arv - en fruktansvärd perversion av begreppet föräldrakärlek.

Precis så är det. De som idag väljer att blunda för verkligheten, i decennier programmerade av staten och mainstreammedia, och istället väljer att vara tysta förnekar i själva verket sina barn en trygg och bra framtid. De stora förlorarna är våra barn och barn-barn. Tragedin är fruktansvärd och framtiden ser lika fruktansvärd ut för oss alla.

För mig är det i alla fall så att det är gemenskapen mellan oss som förstått som gör att jag orkar med en dag till samt framför allt kärleken till min livskamrat Lotten.

Hur detta stöd mellan oss som inte vill följa fårskocken kan gestalta sig kan illustreras väl av denna text av Bechir Rabani:

Nu har svensk privatägd media med sina nyttiga idioter återigen spottat på yttrandefriheten genom att jaga SD-folk eller människor som inte tänker likt lemmeltåget. Man kör klippa och klistra artiklar med ord och meningar som är tagna ur sitt sammanhang för att på så sätt stämpla folk som ”rasister” och skrämma dom till tystnad.

Denna gången råkade Nina Drakfors och Annelie Sjöberg ut för lynchmobben. Är dessa två härliga starka kvinnor "rasister?"

Så klart inte, faktiskt raka motsatsen. Två underbara kvinnor som jag har lärt att känna ganska nyligen. Rak på sak, skinn på näsan och ärliga.

Finns absolut inget i dessa kvinnors DNA el personlighet som kan definieras som rasism. De gör som övriga trötta och överkörda svenskar, de talar klarspråk och resonerar förnuftigt. Idag betyder nämligen "rasism"= förnuft, logik.

Men eftersom Sveriges majoritet grundar sina åsikter på känslor så faller all logik, då uppstår dilemmat agera först, tänka sen, just för att man utgår från sina impulsiva känslor utan någon vidare eftertanke.

Det är därför samhället idag på många håll liknar det människor flydde ifrån. Man tar sig vatten över huvudet och först när allt nästan har havererat , först DÅ börjar man att tänka. Alla blir lidande och det skapar riktig rasism på båda fronter. Frustrationen hos folket sprids runt istället för uppåt.

Om du vägrar att tänka med känslor så kommer stämplarna likt ett brev på posten, du ska tystas ner. Detta leder till att kastrullen kokar över pga att man håller locket på. Folket känner sig mer arga, besvikna, överkörda och det i sin tur skapar ett förakt och desperation.

Folket försöker hitta olika kanaler för att nå maktelitens öron, men ingen lyssnar. Man går med i SD och de började äntligen att lyssna. Därför växer SD. SD kunde lika gärna ha hetat ”de besvikna, de trötta, de överkördas” parti. För det är exakt vad SD är.

Ser ni samma media knacka på hos kommunister som aktivt försöker återinföra en ideologi som slagit världsrekord i folkmord, nämligen kommunism? Nej, de hyllas och får istället jobb och tv-tid.

Ser ni samma media kritisera människofientliga organisationer likt expo och researchgruppen. Som terroriserar folk med annan åsikt i en ”demokrati”? Nej de hyllas och jobbar sida vid sida med den privatägda median.

Det komiska här är att alla färger och religioner står bakom dessa två kvinnors kamp.

Medan tex Wåg, Nicklas på DN, Jonathan på expo osv. Dessa håller sig i sina välmående trygga områden där den lokala pizzabagaren är deras syn på "mångkultur".

Detta är "antirasisterna" i ett nötskal. Det är karriärsmänniskor och det betyder att hela deras identitet och levebröd är beroende av att "rasism" existerar. De behöver den, de göder den.

Alternativt så är det bekräftelsesökande, att bli känd genom selektiv "antirasism". Som afrikanen som tycks ha fastnat i "black power" handen upp position. Hon vet att kamerorna är där och hon drivs av godhets narcissism, se mig, hör mig, bekräfta mig, men orkar inte hjälpa på riktigt. De flesta av dessa är godhets narcissister, de gör sitt namn på människors misär och lidande.

Fråga samtliga av namnen jag rabblade upp här ovan följande tre frågor:

Har du flyktingar hemma hos dig?
Har du besökt ett boende som volontär?
Har du donerat större summor till behövande?

Jag lovar er med största sannolikhet att de kommer att svara nej på samtliga frågor. Jag kan den typen av personlighet in och utan till, tack vare livets erfarenhet av människor.

Men istället lägger man allt fokus på två godhjärtade, förnuftiga och bra människor som är rädda om sitt land och sitt folk. Media lyckas inte hitta något konkret, så man tejpar istället ihop en fantasibild och eftersom svenskarna köper allt på ytan utan att fördjupa sig så faller man i fällan. Man vill karaktärsmörda dessa två kvinnor så att ingen vågar ta i dom med tång.

Dela detta vansinne och sprid budskapet, hur de selektiva "antirasisterna" använder fascistiska metoder för att jaga påhittade ”rasister”. Dessa kvinnor har jobb och familj och de ska fan ta mig inte få lida för att de vill göra landet bättre.

Vi står bakom er till hundra procent även om många av oss inte är SD. Vi älskar er❤️

Det är just detta som Bechir skriver på slutet som är styrkan mellan oss vakna. Vi står bakom varandra och överger inte varandra i situationer av mediedrev och annat hat från vänstern. Istället stöttar vi varandra, både via sociala medier och vid fysiska möten.

Vi hatar nämligen inte. Det överlåter vi till vänstern och vi berörs heller inte av deras hat mot oss. Det rinner av oss som vatten på en gås.

Vi älskar istället vårt land och har den allra största respekten för det som generationer före oss har byggt och försöker värna, på de sätt vi kan, framtiden för våra barn.

Och vi ger oss aldrig! En dag skall rättvisa utkrävas.

Jag låter min Lotten avsluta med några rader. Min största styrka i mitt liv för att orka med ännu en dag i dårhuset.

Endast idioter och uppköpta horpolitiker tror att det är bättre att hjälpa folk som invaderar landet, unga män med bortkastade pass, i märkeskläder och med iPhones och som klagar på maten, än att hjälpa VERKLIGA FLYKTINGAR!

Människor som flyr för sina liv och endast lyckats ta sig över gränsen från sitt krigshärjade land till ett annat fattigt lands flyktingläger.

Enligt Hans Rosling (professor i internationell hälsa), kommer det så kallade flyktingmottagandet i Sverige i år kosta DUBBELT SÅ MYCKET som FN:s budget för FLYKTINGMOTTAGANDET I HELA VÄRLDEN!

INGEN med något som helst förnuft i behåll, kan tycka att detta är HUMANT!

Och så står våra politiker och slår sig för bröstet och kallar vårt land en humanitär stormakt!

Jag tror inte människorna i flyktinglägren håller med.
Om dumhet som ett provisoriskt skydd mot verkligheten - Gästinlägg

Ännu ett gästinlägg av Stefan Torssell:

Analysen kommer på slutet. Jag ska försöka göra läsningen så angenäm som möjligt fram dit. Kanske värt att läsa.

När jag var 9-10 så följde jag med en grabb till en verkstad. Han sa att man kunde tjäna några slantar. Vi fick sopa järnspån och avklippta delar av järnstängsel. Jag kröp under arbetsbänkar och bakom maskiner. Vi fick pengar och köpte glass.

När jag var 13 arbetade jag på ett tryckeri på helger och lov. Vid 18 täckte jag gods i hamnar med presenningar och vid 19 jobbade jag ett par månader i en mekanisk verkstad.

Under de åren tyckte jag att många vuxna verkade dumma i huvudet (tolka inte fel nu).

Även flickvänners föräldrar verkade korkade. En mamma började gråta när jag sa att hon hade ansvaret för sitt liv. En spontan tanke.

När jag försökte diskutera med kloka vuxna fick jag det förenklade svaret att det är skillnad på folk och folk. Jag underkände svaret.

Dessutom fanns ett kunskaps- och bildningsförakt i Sverige. Från jag var 15 seglade jag till sjöss.

Så på okända stigar kom jag in på universitetet. En helt främmande värld. Plötsligt var all dumhet omkring mig borta. (Återigen, gör ingen enkel tolkning).

Jag återvände till sjöss. Livet dansade och sjöng. Men något hände 1987. Jag började vantrivas i kulturen. Och dumheten kom tillbaka.

De klokaste var bönder, fiskarhustrur, byggnadsingenjörer och de i fria yrken.

Dummast tyckte jag professorer var. Jag träffade inte så många, men riktiga korkskallar.

Jag läste och försökte bilda mig som människa. Melankoli, nedstämdhet.

Så lyssnade jag på radion 2011. En reporter berättade om hatsajten Avpixlat (hette Politiskt Inkorrekt då).

Jag visste inte ett smack om vad som skrevs på nätet. Det var inget hat. En beskrivning av Sverige som jag uppfattade korrekt. Kommentarsfälten var härliga.

Så var jag på Folkets Demonstration på Raoul Wallenbergs plats den 22 maj. Stämningen var nästan magisk. Vilken vänlighet och värme. Härligt att få vara med om något sådant.

Dessutom har kunskaps- och bildningsföraktet försvunnit ur Sverige.

När Jan Sjunnesson talar om behovet av bildning så glädjs jag.

När jag skrev på Avpixlat diskuterade jag omkring 100 timmar med en kvinna i min bekantskapskrets. Hon framstod som genuint korkad.

Jag stämde inte in i hennes bild av någon som säger att Sverigedemokraterna har gjort den bästa analysen av invandringspolitiken.

Jag avfärdade mångkultur och ifrågasatte begreppet flyktingar för dem som kommer till Sverige och lämnar fru och barn hemma och åker på semester till hemlandet etc.

För henne var förklaringen att jag inte tyckte om invandrare och undrade om jag deltagit i uniformerade nazistiska aktioner. Hon var totalt korkad, men förvirrad för enligt hennes föreställningar så skulle jag inte ens kunna läsa.

Så lyssnade jag på radion i morse. Kanske någon minister och LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson. De talade om hur de skulle få invandrare i arbete. Varannan mening bestod av förnekelser. Självklart kommer de inte att få ekvationen att gå ihop med välfärdsstat, enkla jobb och höga löner.

Jag låg och funderade en lång stund.

Nu kommer analysen:
De jobben en tioåring kunde göra finns inte längre. Vi har inte en gammal förenklad maskinpark och omvärlden ligger inte i ruiner. Sjömannen idag är en ingenjör. Hantverkaren är en avancerad yrkesman. Hamnsjåaren är logistikansvarig.

De som hade de enkla jobben, och de var många, visste att förändringarna skulle drabba dem. Många valde förnekelsen och valde också dumhet och kunskaps- och bildningsförakt.

När jag gick på universitet och åren därefter så var jag omgiven av människor som trodde på framtiden. Inte en enda dumskalle träffade jag under 20 år.

Och så blev dumheten kompakt igen. Innerst inne förstår den korkade kvinnan att invandringen kommer att göra att hon inte får någon pension och att hennes liv riskerar att sluta i armod. Hon saknar formell utbildning.

Sverige upphör snart som välfärdsland. Dubbelt så många ska leva på kakan som bakas. Många väljer då dumhet som skydd mot verkligheten.

Att byta åsikt innebär en social förändring som kan vara plågsam.

Dumhet innebär alltså förnekelse av verkligheten.

Den kompakta dumhet som finns bland professorer, journalister, politiker och andra välutbildade är inget annat än förnekelse. Deras karriärer vilar på lögner.

Risken för unga svenska flickor att råka ut för obehagligheter i mångkulturella områden är 100 %. Familjer med unga flickor flyttar därför från områden med invandrargäng. Få vågar erkänna.

Korruptionen inom myndigheter kommer att bli denna nations gissel. Vi har ännu inte börjat tala om det.

Dumheten behärskar vårt land.

Trots att nästan hela det politiska systemet ändrat åsikt i invandringsfrågan, vet inte dumskallarna hur de ska förhålla sig. Och vi som vågar tänka självständigt och vågar agera därefter är än så länge alldeles för få.

På 1980-talet fick jag en bok publicerad. Under några år umgicks jag med kulturmänniskor på Österlen. Jag antar att många av de kulturmänniskor jag en gång känt, i dag är de värsta dumskallarna man kan finna i riket. Men då var det en behaglig tid.

Samma tankens lyft känner jag inom Folkets Demonstration. Det är människor som tänkt till och utvecklar vänlighet mot andra.

Och bara några tiotals meter från Folkets Demonstration skrek motdemonstranter som Dror Feiler, den yrkeskränkta Tess Asplund och den yrkeskrimminella tårtkvinnan Irene Matkowitzc i knogjärn, alla hyllade av journalistskocken.

Att försöka tala med dem som stod och vrålade bakom de nödvändiga kravallstaketen skulle vara som att ge sig in på Säters fasta paviljong.

Så stora och så nära är kontrasterna i Sverige i dag.

De svårigheter Sverige riskerar att hamna i inom bara några år gör att många föredrar dumhet som ett provisoriskt skydd mot verkligheten.

Vi som förstått har glädjen av varandra, men en dag drabbar samma verklighet även oss.