tisdag 24 maj 2016

Om NATO-samarbete - Gästinlägg

Ännu ett gästinlägg av Beschir Rabani. Det första idag hittar ni här. Om ett ämne som är så viktigt för många Sverigedemokrater att det kan avgöra om de vill stanna kvar i partiet eller inte så krävs det ett beslut på landsdagarna.

Om SD lämnar sitt principprogram och backar om vilandeförklaringen om NATO då lämnar jag partiet också. Jag konstaterar att att jag i så fall är än en gång utsatt för ett episkt svek liknande det jag drabbades av som gammelmoderat en gång i tiden. Jag har tidigare skrivit om varför vi inte skall ha något med NATO att göra bl.a. här. Läs denna och denna mycket läsvärda artikel också.

Över till Beschir:

Inte så oväntat, ni som har följt mig i några år vet att jag och många andra har varnat er för ett samarbete med Nato. Att utländsk militär kan få operera på svensk mark.

Titta på timingen, man skär ner på svenska poliser, man tröttar ut poliserna, man öser in folk från Mellanöstern och Afrika utan hjälp till integration el samspel. Samhället bli som en kall tickande bomb. Förorterna brinner, våldtäkter, konflikter överallt i samhället.

Helt plötsligt, mitt i allt detta kommer detta avtalet som ett brev på posten. Räddningen som ska göra oss "trygga".

Detta genomskådade jag och många andra tidigt, men blev då stämplade som "foliehattar". Vi sa att man kommer spela på rädsla och konflikt för att ta steget ut till Nato och påbörja uppbyggnaden av det nya zverige polisstaten.

Låt mig förklara för er vad det innebär att vara med i Nato:

1. Natos konflikter blir Sveriges konflikter. Det kommer upprättas baser och i värsta fall kärnvapen ramper.

2. Sverige blir partiska i krig som inte är svenskarnas ensak.

3. Nato är USAs privata milis. Likt ett tv-spel så klickar USA med musen och in kommer Nato. Detta betyder att USAs och de övriga imperalistländernas fienden blir Sveriges.

4. Rysslandsparanoian som är grundad på rena lögner och falskspel. Men nu kommer Putin få upp ögonen för Sverige på allvar. Man ber om det. Skulle ett krig bryta ut mellan USA och Ryssland så kommer Sverige att dras in i det. Ryssland hat överlevt två världskrig och det är ett land man inte vill möta i strid. Deras armé är brutal och erfaren.

5. Avlossat Nato kärnvapen från svensk mark så kommer även det att svaras med kärnvapen.

Med andra ord: We are proper fucked!

Vänstern och SD röstade emot, nu backar SD. Det stinker ganska mycket kring denna story och det känns ganska givet. Jag väntade bara på det.

Sveriges s. k. relation med Nato var bara en tidsfråga (officiellt).

Och ja, även katolska kyrkan och svenska kyrkan är inblandade och infiltrerade i denna NWO-strävan som snart är ett faktum! Att provocera fram WW3.

Uppdatering

Då jag slutat titta på SVT så kom ändå här ett klargörande från Jimmie som just sändes i SVT.

Jag hoppas att SD partiledning sätter sig in i globalistagendan vilket inte är en konspirationsteori utan en reell konspiration! Innan dess kan man inte fatta några långsiktigt strategiskt viktiga informerade beslut!

Putin är inte hotet även om han är en diktator och kleptokrat som vi inte vill samarbeta med!

Men vi har inte muskler att utmana honom och att Sverige är ett säkerhetsvacuum i Östersjöregionen bekymrar självklart Ryssland. Vilket är ett faktum efter alliansens och den rödgröna regeringens politik.

Globalisterna genom USA är det största hotet! Och sjuklöverns politiker är korrumperade av dem!

Vi måste bygga ett nationellt försvar som återställer det säkerhetsvacuum som nedrustningen av försvaret har inneburit. Vi bör göra det med företrädesvis Finland.
Om att välja att förstå eller välja att leva i en illusion - Gästinlägg

Ännu ett gästinlägg av Bechir Rabani:

För att förstå vad som händer i väst och i Mellanöstern så måste man verkligen koppla bort allt ideologiskt tänk och inprogrammerade beteenden/åsikter.

Själva målet med allt som händer idag är kopplat till det skuldbaserade finanssystemet och för kommande finanssystem som gynnar de få. Männen i kostym, finanseliten.

Hela vår värld idag är vinklat till "cash is king" eran. Precis allt idag drivs mot vinstmaximering, genom storföretagen och bankerna. Man får enkelt med det känslostyrda folket genom samma privatägda media som finanseliten styr med järnhand.

Ta tex Schibstedt som har delägare som amerikanska banker likt Goldman Sach, The Bank of New York, JP Morgan och många fler.

Förstår ni att svenskarnas informationsflöde styrs av utländska företag och banker?

Därför är det ingen slump att USAs fiender är Sveriges fiender, att media propagerar för läkemedelsindustrin, GMO mat, ”mångkultur”, konsumtion, krig osv.

Den röda tråden är ganska lätt att se om man sätter sig in i det lite.

Tro inte för fem öre att svenska repeterare ”journalister” är trovärdiga eller opartiska. De är nyttiga idioter, knutna till stora studielån och fokuserade på karriär.

De skriver det sin arbetsgivare ber om för att klättra uppåt, så enkelt är det. Därför ser svensk media nästan identiskt ut i sin rapportering.

Även folkets åsikter är snarlika varandra och ofta mellan två val p.g.a. illusionen ”demokrati”. När sanningen är att skiten kommer från två avlopp kopplade till ett huvudrör.

Hur krossar man då nationalisterna?

I väst är det enkelt, genom media och känslor. Lite bilder på döda barn, lite samvetspropaganda och vips folket hakar på direkt.

Dessutom samma krig som media i första hand propagerade för. Men eftersom världshändelser har en lika lång hållbarhet i Sverige som ett paket mjölk, så kan man enkelt fortsätta att spela med folkets sinne.

Idag använder man sig av ”mångkultur” och samtidigt banar man vägen ren med ”antirasism”.

Genom ”mångkultur” och minoritetsmakt så förändrar man successivt landets struktur, kultur och värderingar med mindre utvecklade sådana.

Samtidigt som man genom reklam, film, utmärkande jobb så som programledare/politiker, nöje osv sätter enorm fokus på minoriteter. På så sätt normaliseras bilden av ett icke svenskt Sverige.

Man byter helt enkelt ut landet mitt framför ögonen på den hjärndöda befolkningen, som själva tack vare ideologier likt vänstern och ”antirasism” är fullt upptagna med att hata vita män och snyfta åt oss mörka offer.

För det är precis vad ”antirasism” gör, den placerar oss i fack, färg mot färg, där vita ska hålla käften, medan vi mörka varken har skyldigheter el behöver stå i kö, för vår hudfärg ger nämligen förtur för vi är ju offer.

”Mångkultur” och antirasism jobbar successivt sida vid sida för att krossa nationalstaterna i väst och öppna upp landet för utländska intressen. Se denna video om varför vi är drabbade av massinvandring från dysfunktionella kulturer.

Samtidigt som man i skuggan utav detta driver igenom "Trans Atlantic Trade And Investment Partnership" (TTIP) som kommer ge fria händer åt utländska makter på europeisk mark. Man krossar helt enkelt länderna från insidan, ”antirasisterna” gör halva jobbet åt makteliten.


Men i mitt kära Mellanöstern är det lite knepigare att krossa länderna. Där är folket religiöst och kulturellt starkare än i väst. Därför behöver man krigen och smuggla vapen till härliga grupper likt isis osv. Man ger vapen till alla parter, viskar i allas öron ”han prata skit om din mamma”, tar ett steg tillbax och njut av showen.

För så enkelt är det att skapa konflikt bland oss araber och övrigt folk. Så nu förintar folket varandra istället, länderna är snart så försvagade och splittrade att det knappt finns något motstånd kvar i Mellanöstern för imperialist-makterna. Som snart kan dansa in i länderna och ta alla naturtillgångar utan det minsta bekymmer.

Man kommer även där att binda upp länderna till finanssystemet. Efter all förödelse så kommer man återbygga länderna efter egen design, där man erbjuder hopplösa lån och evig skuld i utbyte mot ägandedel i länders infrastruktur, företag, politiker, media osv.

Finanseliten är bestämda inför att förvandla hela världen till ett enda enormt pyramidspel. Där vi är evigt skuldsatta och sliter för smulor, medan makteliten högst upp roffar åt sig precis allt.

Mitt i all denna soppa kommer enorma konflikter att uppstå mellan folket. Vilket kommer att ge makteliten ett guldläge till att använda folkets rädsla och otrygghet till att ge myndigheter och militär mer makt och kontroll.

Därför förknippar man nationalism eller annan form av ”älska mitt land” åsikter som ”rasism”. Man vill kväva all form av stöd till enighet. Enighet är precis det som kan knäcka maktelitens destruktiva planer att krossa länderna från insidan.

”The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.”

Så långt Bechir Rabani. Titta också på denna viktiga film om EU som kan introduceras på detta sätt:

"This films explains the complete dictatorship that is behind EU:s polished front. If we don´t get to understand this and find our way out of it, real soon, we shall (and our children), for a long time be forced to play their game, a game that will lead us into slavery.Let´s hope the UK votes for BREXIT at the 23:rd of June and that Sweden and the other countries will follow. That is the only chance to save our nations.

Svenskarna är tack vare att vi saknar fri mainstreammedia världens förmodligen mest hjärntvättade befolkning. Läs här vad Karl-Olov Arnstberg har att säga om detta.