fredag 13 maj 2016

Om uppvaknande och diktatur

Börja med att läs denna artikel från Snaphanen.dk och se filmen om det överstatliga EU.

Sverige blev en diktatur 1994. Läs här.

Nu är det dags att lämna skiten och låta EU kollapsa som det förtjänar. Min prognos är att det tar minst ett år innan kollapsen är ett faktum, men den kommer. Var så säker.

Den 23/6 röstar alltså britterna om "Brexit", alltså utträde ur EU. Risken är att det går som för Irland, alltså att globalisterna ingriper och manipulerar valresultatet. Något jag antyder här.

Men låt oss innerligt hoppas på att globalistagendan kollapsar, just därför att personer som du läser min blogg och börjar förstå vilka onda djävulska krafter som styr världen och där vår korrumperade politiska adel är en signifikant del av problemet för oss som älskar Sverige och vårt land. De är alla högförrädare mot Sverige

Det, och att upproret mot Khazarimaffian i USA lyckas och att US Military arresterar dem alla, det är mitt lilla hopp just nu. Jag hoppas att samma sak sker i Sverige så småningom.

Migrationen vi drabbas av är orkestrerad av globalisterna och är inget annat än Jihad mot oss med den politiska adelns godkännande och stöd. Läs här.


Jag önskar er alla styrka att stå emot ondskan. Islam som ideologi är ondska. Islam som ideologi understödd av salafisterna i bl.a. Saudiarabien som en ledande Salafiststat som vill krossa oss. De äger redan svenskt näringsliv.

Islam används som ett verktyg av Khazarimaffian att krossa Europas nationalstater. Våra politiker i den politiska adeln har korrumperats av dessa krafter. Därför hatar de nationalism, Sverige och svenskar. Vi skall alla underkasta oss islam och Sharia. Det är statsministerns agenda fullt tydligt. Sjuklövern är oikofober och Sverigehatare.

Tillsammans grejar vi det. Våga bara vakna och stå upp för dina nya insikter. För din och dina barns skull. Och framför allt för Sveriges skull. Framför allt våga prata med människor. Du har all information du behöver på min blogg.

Jag citerar Peter Nilsson:

Så du tror att globalistelitens mål om NWO är en konspirationsteori?

Då är du en ignorant fördummad människa. John Kerry - Secretary of State - USA kritiserade i veckan Trumps planer på en mur mot Mexico och sa att folk skulle förbereda sig för en värld utan gränser/nationer.

En värld utan gränser/nationer måste givetvis styras av en världsregering med en världsarme, världspolis och ett rättsystem som är globalt. NWO!

Globalisternas plan är att kontrollera och styra varje individ runt om i världen enligt en mall DOM upprättat. Vad innebär detta för Sverige? Dödsstraff? Sharialagar? Fan vet! Det enda jag vet är att vi måste motsätta oss detta genom att vakna upp och krossa deras planer innan dom implementeras fullt ut.

EU är globalisternas senaste försöksprojekt där EU-lagar ska styra över medborgarna i samtliga europeiska länder. Makten ska centreras till Bryssel.

Tack och lov vägrar vissa stater som Ungern, Polen Tjeckien, Slovakien mfl och kräver sina länders suveränitet MOT unionen. 

Om Storbrittannien skulle lämna EU i sommar - Brexit. Så skulle det bli den sista spiken i EUs gistna, stinkande likkista. 

Hoppas för i Sverige har globalisternas sjuklöver styrt i 25 år redan och är helt EU/NWO fokuserade. 

Titta bara på Löfven. Han kan knappt prata om att ta ett politiskt beslut för Sverige utan att nämna EU (den europeiska förmyndaren)

Slutligen, ett citat från Lotten Ekström:

Nu står Sveriges statsminister i Vita Huset och blir gullad med av president Obama.

Obama har lärt sig att säga välkommen på svenska och de två herrarna fnissar tillsammans som små barn.

Löfven får mycket beröm för sin insats när det gäller att ta emot "flyktingar" och den gamle svetsaren lapar förnöjt i sig allt smicker.

Han och hans gelikar förstör vårt land. Han och hans kumpaner förintar vår nation!

Vi medborgare misstänkliggörs, förföljs och trakasseras. 

Vi hånas, idiotförklaras och tystas.

De har sitt exitpaket klappat och klart med bostad i ett säkrare land samt säkerligen också en våning i en femstjärnig lyxbunker.

Vi får finna oss i att leva i ett förstört land.

Ett land i kaos och krig.

Ett land som vi och våra förfäder byggt upp och som Löfvén och co står och får så mycket beröm för att de förstör. Obama säger efteråt att han nästan skäms:

"Oj. Det var visst inte mycket till toppmöte det här. Aldrig har jag haft ett toppmöte där jag bara ger beröm".


Globalisterna är snart i mål.

Vågar du vakna?

Slutligen:

Alla judar är inte sionister. Alla Israeler är inte Sionister. Sionismen som den började på 1870-talet var en nationalistisk rörelse som jobbade för en judisk stat. Något jag stödjer fullständigt. Israel är en judisk stat som bildades 1948 och som jag stödjer med mitt hjärta.

Jag vet att ortodoxa judar inte erkänner Israel då denna statsbildning inte är given av Gud som Abraham utlovade.Israel grundades som en tullstation av globalisterna (Khazarmaffian) då flödet av strategiska naturresurser övergick från fartyg till järnväg. Syftet var att kunna fortsätta kamma in tull och hålla igång deras brottsliga banksystem (som allt jämt råder).

Jag bryr mig inte om hur Israel grundades, då jag anser att det judiska folket förtjänar en egen stat.

Dessutom är Israel den enda sekulära demokratin i Mellanöstern och vårt främsta försvar mot islamismen och dessutom ett väldigt innovativt land. Innovationer som kommer hela mänskligheten till godo.

Palestinierna är ett ett icke existerande folk som egentligen är invaderande araber. De är islamister som Erdogan i Turkiet. Det arabiska imperiet skapade Islam år 691. Läs här.

Det är inte Israel och judarna som ligger bakom globalistagendan. Det är Khazarmaffian, som har sina maktcentra i Washington DC, New York, Chicago, Hollywood, London och vissa individer i Israel.

Så sluta att beskyll judarna och Israel för allt elände i världen! Nationer eller folkgrupper är inte ondskefulla. Individer är.