måndag 25 april 2016

Om kritik av totalitära ideologier och vad man får göra och inte göra

Att gå ut och hylla Nationalsocialismen är med rätta ett socialt tabu i Sverige. Detta trots att Hitler och hans lakejer var amatörer vad gäller massmord jämfört med två andra totalitära ideologier, kommunismen och politisk islam. Läs här, Kritiserar du dessa ideologier så är du "rasist", "islamofob" eller "fascist" och en ond människa som bör stigmatiseras och socialt frysas ut från samhället.

Varför är det så?

Ni som läst min blogg vet att Olof Palme värvades som KGB-agent redan 1962 och att socialdemokratin sponsrar islamisterna i muslimska brödraskapet precis som Nazityskland gjorde. Läs här.

Sedan dess har den kommunistiska ideologin närts och vårdats av det politiska etablissemanget samt svensk massmedia. Inte så konstigt att förstå om man lyssnat på Stefan Torssells tal om hur kommunismen tagit greppet om svensk massmedia.Förstår man också att islamism och kommunism är två närbesläktade ideologier som har väldigt mycket gemensamt så börjar bitarna falla på plats. Läs Mons Krabbes inlägg med titeln "Den oheliga alliansen mellan extremvänstern och islamismen" här.

Om man dessutom förstår att socialdemokratin sedan minst 1994 aktivt arbetat för att islamisera Sverige och släppa fram de mest extrema islamisterna på ledande befattningar i samhället så börjar man förstå varför det ser ut som det gör i Sverige idag. Det råkar vara samma år som diktaturen etablerades i Sverige. Läs här.

Jag lämnar över till Johan Widén för en tankeväckande text:

"VAKNA! ISLAMISERINGEN KNACKAR PÅ DÖRREN

Sedan 1994 har Socialdemokraterna (S) samarbetat med Muslimska Brödraskapet (MB)
Man har lovat dom bland annat att ge muslimer förtroendeposter i landsting och kommuner. 

Vad vill MB?
Införa islam i hela världen. 

Att Socialdemokraterna hjälper dom med detta är glasklart och här följer några tydliga bevis på detta. 

Punkterna med kommentarer är hämtade från Muslimska brödraskapets hemsida, länk nedan,
där jag valt ut dom som är lätta att koppla samman med regeringens agerande som ett led i bevisningen. 

(jag använder Google translate för att göra det enklare att förstå, därför blir en del formuleringar och ord fel men läs gärna sidan på engelska)

"2. Undvik öppna allianser med kända terroristorganisationer och privatpersoner för att bibehålla utseendet av "moderation"
📍BEVIS: Det gjorde Mehmet Kaplan tills media avslöjade honom. 

"5. Undvik sociala konflikter med västerlänningar lokalt, nationellt eller globalt, som kan skada den långsiktiga förmåga att expandera den islamistiska maktbas i västvärlden, inklusive stöd heltids administratörer och arbetare"
📍BEVIS: Alla som avslöjas som islamister avgår istället för att ta konflikten, 4 avhopp på en vecka, två i S och två i MP. 

"11. Bygg omfattande sociala nätverk av skolor, sjukhus och välgörenhetsorganisationer tillägnad islamistiska ideal så att kontakt med rörelsen för muslimer i väst är konstant"
📍BEVIS: Det finns redan islamska friskolor i Sverige och fler är på väg. 

"12. Involvera ideologiskt engagerade muslimer i demokratiskt valda institutioner på alla nivåer i västvärlden, inklusive regeringen, icke-statliga organisationer, privata organisationer och fackföreningar"
📍BEVIS: Mehmet Kaplan är det enklaste exemplet. Bostadsministern som rest till Turkiet 17 gånger sen september 2014. Bygger vi mycket bostäder i Turkiet?
Minns också att Turkiet just nu släpper in massor av muslimska "flyktingar" till Europa. 
Mehmet Kaplan gav Bolagsverket direkt order att hitta bostäder åt "flyktingar". 
Varför tror du att dessa flyktingar med kommande anhöriga, som inte ens ännu finns i landet, får gå före i bostadskön?

"13. instrumentellt använda befintliga västerländska institutioner tills de kan omvandlas och tas i bruk av islam"
📍BEVIS: Vilka är det idag som jobbar som handläggare på Migrationsverket?

"19. Stöd Jihad rörelser över hela Muslim världen genom predikan, propaganda, personal, finansiering och tekniskt och operativt stöd"
📍BEVIS: Återvändande får bostäder, bidrag och jobb. 
Samt, viktigast av allt, den lagstiftning mot "terrorresor" som regeringen tagit fram tog flera år att hosta upp och den är helt tandlös. 

"20. Gör Palestinafrågan en global kil orsak för muslimer"
📍BEVIS: Det första S och MP regeringen gjorde när dom tillträde var att erkänna Palestina. 

21. Anta totala befrielsen av Palestina från Israel och skapandet av en islamisk stat som en hörnsten i den plan för global islamisk dominans"
📍BEVIS: Det första S och MP regeringen gjorde när dom tillträde var att erkänna Palestina.

22. inleda ett konstant kampanj för att väcka hat av muslimer mot judar och avvisa alla diskussioner om förlikning eller samexistens med dem"
📍BEVIS: Medan Margot Wallström kramar om förintelseöverlevare och mumlar om att vi inte ska glömma, så pågår judeförföljelsen i Malmö, av just muslimer (minns Uppdrag Granskning 2015)

"23. Aktivt skapa Jihad terrorceller i Palestina"
📍BEVIS: Det första S och MP regeringen gjorde när dom tillträde var att erkänna Palestina.

"25. Samla tillräckliga medel för att på obestämd tid bevara och stödja Jihad runt om i världen"
📍BEVIS: Återigen, Mehmet Kaplan, han undertecknar att Husbymoskéns konto ska tömmas på sina tillgångar. Hundratals medlemmar kräver svar från ministern om vart 1,3 miljoner kronor försvunnit.

Av 25 punkter så pågår minst 11 av dom rätt framför näsan på oss. 
Flera av dom andra punkterna kan man också styrka men vi tar dom som är så uppenbara att till och med en sovande svensk kan förstå. 

Medan vi är upptagna med att skjutsa barn till fritids, kolla på Let's Dance och käka chips så pågår islamiseringen så uppenbart att Löfven som högsta regeringschef borde åtalas för landsförräderi. 

Med tanke på att den här så kallade "flyktingpolitiken" ska bibehållas oavsett vilket parti som sitter vid makten så är det tydligt att 7-klövern är överens om islamiseringen. 
Kom dock ihåg att det är MP, med Mehmet Kaplan, som tvingat igenom i princip fri invandring. 

Så vi har faktiskt bara två val:

1 Konvertera nu så att det är klart. 
Eller
2 Frånta främst S och MP deras makt. Ut ur riksdagen med dom!

Vad väljer du?

Så långt Johan Widén. En annan text, kopierad från Facebook av en okänd skribent ger ytterligare kött på benen om socialdemokratin, miljöpartiet och islamismen:

"Sosseregeringen 1999, under Göran Persson, valde att begå landsförräderi genom att skriva ett skriftligt avtal med Muslimska brödraskapet med löftet att hjälpa dem till makten på alla nivåer i det svenska samhället och spendera miljarder med skattekronor på att bedriva propaganda för deras tolkning av islam (minns t.ex. handskakardiskussionen när SVT, statens propagandakanal, bedrev just en sådan propagandakampanj med sin serie Halal-TV), samt förfölja alla kritiker mot det (alla kampanjer mot "islamofobi", "rasism" o.s.v., samt även smetande av tillmälen som "rasist" och "islamofob" på alla kritiker, inklusive mot många icke-vita invandrare med muslimsk bakgrund), i utbyte mot att brödraskapet värvar muslimska röster åt sossarna. 

Därefter har landsförräderiet fortsatt med varje ny regering. Kan det vara så att de nuvarande och forna regeringspartierna, inklusive myndigheter, större delen av det svenska etablissemanget m.m., inte är så sugna att få en diskussion om att de har begått det största landsförräderiet i Europas historia genom att under fredstid - utan att landet är ockuperat - hjälpa en fientligt sinnad, främmande makt få makt över det egna landet och det egna folket?

Muslimska brödraskapets paraplyorganisation för Sverige är Sveriges muslimska råd (SMR), som i sin tur har en rad organisationer under sig. 

Brödraskapets europeiska paraplyorganisation är Federation of Islamic Organizations in Europe (FIOE). Om du ser på alla mer omtalade islamister på nationell nivå, så lär du märka att samtliga har varit verksamma inom dessa organisationer. Islamiska förbundet i Sverige (IFiS) är både en del av SMR ochFIOE. 

Dess ordförande, Omar Mustafa, valdes av sossarna in i partistyrelsen 2013, men partistyrelsen fick ge vika för den utomstående kritiken mot att välja in en islamist och Mustafa fick avgå. Innan dess var Mustafa verksamhetschef på studieförbundet Ibn Rushd och Sveriges Unga Muslimer och dess europeiska motsvarighet Forum for European Muslim Youth and Student Organisations (FEMYSO), även samtliga dessa Muslimska brödraskapetsorganisationer under SMR respektive FIOE.

Innan Mustafa tog över, så var Abdirizak Waberi ordförande för IFiS. Waberi är idag vice president för FIOE. Under Alliansregeringen satt han i Försvarsutskottet som moderat riksdagsledamot.

Sossarnas huvudsakliga kontaktman när man genomförde landsförräderiet var Mahmoud Aldebe, som var ordförande för Sveriges muslimska förbund, som på den tiden var en del avSMR (de uteslöts 2010). Han kandiderade även till Riksdagen som centerpartist, men misslyckades ta sig in. 

Bättre gick det för hans ideologiskt likasinnade fru, Ebtisam Aldebe, som är en centerpartistisk politiker och tidigare ersättare i Riksdagen samt nämndeman i Förvaltningsrätten i Stockholm.

Mehmet Kaplan har varit både sekreterare och ordförande för brödraskapsorganisationen Sveriges unga muslimer, samt har även varit presstalesman för brödraskapet svenska huvudorganisation SMR. 

Han startade även organisationen Svenska muslimer för fred och rättvisa (SMFR) tillsammans med Yasri Khan, 

SMFR hade i sin tur bakgrund i brödraskapets tidigare nämnda studieförbund Ibn Rushd. Utöver det har Kaplan varit ledamot i Miljöpartiets partistyrelse (2003-2011), blev miljöpartistisk riksdagsman 2006 och miljöpartistisk minister i den nuvarande regeringen.

Värt att notera är att ordförande för brödraskapets europeiska paraplyorganisation FIOE är den svenske medborgaren Chakib Ben Makhlouf, som 2008 fick tala i Sveriges Riksdag under ett möte initierat av Mehmet Kaplan.

Om ni granskar fler islamister i maktens korridorer i Sverige, som t.ex. Yasri Khan, så lär ni med god sannolikhet finna kopplingar mellan dem och Muslimska brödraskapets organisationer. Det är inte alls något svårt. 

All information jag skrev här ovan om organisationerna och de nämnda islamisterna går att finna på svenska och/eller engelska Wikipedia, så det är inte några statshemligheter vi talar om. Det är ingen slump att det är så, utan beror på att sjuklöverister valde att förråda sitt land och sitt folk".

Läs även här om den tunna röda linjen mellan galenskap och diktatur.

Så summa summarum, kritisera nazismen ryms inom åsiktskorridoren. Kritisera islamism och kommunism, aja baja, det får man INTE göra. Då är man nazist, fascist och/eller islamofob.

Varför röstar människor fortfarande på dessa politiskt korrekta partier? Vill man förslavas och förtryckas i sitt eget land? Avskyr man sig själv och sina barn så mycket? Jag förstår inte.

Själv skulle jag aldrig låta mitt barn gå i svensk kulturmarxistisk skola. Nedanstående video ironiserar om politisk korrekthet i skolan, men så ofta förr överträffas verkligheten av dikten. Dina barn och barnbarn kommer aldrig att få lära sig tänka självständigt och kritiskt. De blir lätta offer för totalitära ideologier, precis som sjuklövern vill.

Svensk skola har alltså inte förfallit, allt följer en plan. Globalistagendan med Kalergiplanen. Läs här och här.Om du inte vill se denna framtid så är det hög tid att vända vreden åt rätt håll. Vi har bara tre valmöjligheter just nu; underkastelse under islam, repatriering eller inbördeskrig. Det är tre partier i Sveriges riksdag som öppet stödjer Sharia. Socialdemokraterna, vänsterpartiet och miljöpartiet, här från en säker källa i form av imamen i Gävle moské Sheikh Abu Raad (imamen i den moské som spridit islamism som Gävle Dagblad granskat så ingående). Läs här, här, här, här och här.

Varför tillåter vi islamister att använda till synes legitima riksdagspartier son kanaler för sin vidriga ideologi? De värvar människor som inte ens kan svenska. Varför förråder sjukövern Sveriges folk på detta sätt och tillåter detta? Vad har dessa sju partier emot oss svenskar?

För mig är de alla högförrädare och jag hoppas att någon gång skall de alla i vänstern stå till svars inför folket tillsammans med övriga högförrädare i alliansens partiledningar som hatar och föraktar Sverige och svenskarna. De är alla oikofober, Läs här.

Läs också  här och här. Börja tänk själv och sluta indoktrineras av mainstreammedia! Du har ett ansvar, liksom jag, att skrika ut "nu räcker det!"

Läs också Daniel Larssons gästinlägg här med titeln "Om Islams övertagande av Sverige".