torsdag 21 april 2016

Om att vända vreden åt rätt håll

IS är en terroristorganisation skapad av väst och understödd och utrustad av väst. Vi känner alla till NATO-landet Turkiets affärer med IS. Det är viktigt att komma ihåg att många muslimer, förmodligen de flesta, bara vill leva sitt liv i lugn och ro liksom vi.

Islamism skulle aldrig ha uppstått utan kombinationen av Hassan al-Banna and Haj Amin Husseini i slutet av 30-talet.

De mottog finansiellt och ideologiskt stöd från nazi-Tyskland. Efter VK 2 så fortsatte stödet från tyska nazister som fördes till Egypten där det muslimska brödraskapet hade grundats redan 1928 av just Hassan al-Banna.

Muslimska brödraskapet blev islamismens ideologiska plattform och är det än idag. Något jag skrivit om här.

Vi borde aktivt stödja alla de muslimer som själva är förföljda och hotade av islamister och som vill modernisera Islam utan islamisternas ideologi, utan bara har islam som en personlig tro.

Här är några lärda muslimer som riktar stark kritik mot IS ideologi. De sänder ett budskap till IS att de inte förstår Islam.

Låt oss hoppas att det finns fler som dessa och att de kan organisera sig mot islamismen. Annars kommer världen att gå under i kaos och våld.

Det är Saudisk Wahhabism, som grundades av Muhammad ibn Abd al Wahhab på Arabiska halvön på 1700-talet, som hotar oss.

Muhammad ibn Abd al Wahhab (1703-1792) har gett namn åt wahhabismen och företräder en sträng syn på hur islam ska utövas. Wahhabismen som finns bland annat i Saudiarabien som statsideologi kan ses som en del av salafismen och anhängare brukar även kalla sig muwahhidun (bekännare av Guds enhet) och betraktar alla andra muslimer som avgudadyrkare.

Salafismen är en riktning inom islam som vill gå tillbaka till religionen så som de själva uppfattar att den lärdes och praktiserades av de tre första generationerna av muslimer efter profeten Muhammed.

Gemensamt för salafisterna är deras idealbild av hur de första muslimska samfunden såg ut och de försöker följa Muhammed och hans följeslagare så mycket som möjligt i sina handlingar.

Giltigheten av sann salafism erkänns av Ammanbudskapet som är ett internationellt dokument med syfte att fastställa islamska normer och att klargöra islams sanna natur och naturen hos sann islam.

Jag avskyr islam som ideologi manifesterad i salafismen, men hur jag betraktar muslimer, det beror på den aktuella muslimen eller muslimerna.

Jag anser det vara mycket viktigt att inte generalisera om muslimer att alla är potentiella mördare och terrorister, för de flesta är helt vanliga människor.

Min vän Hanna Gadban, liberal muslim, har skrivit en bok som heter "Min Jihad" som du bara måste läsa. Läs här. i sin bok beskriver hon tydligt i vilket grepp salafisterna har om det svenska samhället.

Tyvärr är det en regel, utan i princip några undantag, att vi i väst generaliserar Islam till bara "ett Islam" när vi egentligen borde helt fokusera på salfister och wahhabister. Läs här.

Det är de som hotar och terroriserar oss och som understöds av stater som har islam som statssystem och vars rättssystem (om man kan kalla det så) är sharia.

Se detta inlägg där jag skrev just om hur farligt det är att relativisera alla muslimer till en enda homogen grupp.

Dessa militanta fanatiker används sedan av globalisterna som ett vapen mot oss för att krossa västs demokratier enligt Kalergiplanen och FN Agenda 2030. Läs här

Så min uppmaning är att rikta vreden åt rätt håll. Utan globalistagendan och sossarnas avtal med Saudiarabien i samband med oljekrisen 1973 hade vi inte varit där vi är idag.

Då hade vi kanske fortfarande haft vårt trygga land kvar. Vår vrede bör helt riktas mot den politiska adeln och alla regeringar sedan 70-talet. Allt började med Olof Palme. Allt kretsar kring socialdemokratin och Saudi-Arabien.

Läs vad Aje Carlbom, docent i socialantropologi och lärare i religionsfrågor vid Malmö Högskola, skriver här i en artikel med titeln "Så vill Saudiarabien omvända Sverige till den islamiska läran".

Det är de, och endast de, som försatt oss i den situation vi befinner oss idag. Hade den politiska viljan funnits hade Sverige fortfarande varit ett tryggt land att leva i. Det är ju inte så att muslimska brödraskapet hymlar med sina planer.

Muslimska brödraskapet berättar själva om sin strategi för att ta över Europa som du kan se här i en norsk dokumentär från 2008. Denna information finns tillgänglig även för den politiska adeln, men då deras agenda är en annan, och mycket ondsintare, så bortser de helt från denna information som vem som helst kan hitta på Internet.

De vill krossa Sverige och Europa, någon annan förklaring finns inte. Salafismen är ypperligt att använda för detta syfte. Många s.k. "muslimska terrodåd" är dock False Flag Operations syftande till att piska upp hat mot ALLA muslimer och regisserade av globalisterna och deras lakejer. Läs här.

Och glöm aldrig att islam grundades år 691 som ett verktyg för arabisk imperialism, inget annat.

Något du kan läsa om här och även se en video om. Se till att upplysa dig så du kan hjälpa till att få en sakligare debatt om islam. Det är ditt ansvar i hela denna soppa förutom att rösta bort den politiska sjuklövern i nästa val (om det blir något).

Allah bestämmer inte i Sverige och skall så aldrig göra heller som Nima Gholam Ali Pour skriver här.

Läs även Mons Krabbes inlägg med titeln "Miljöpartiet har förvandlats till en politisk rötkammare" här.