söndag 17 april 2016

Om ett delat Europa - Gästinlägg

Ännu ett gästinlägg av Daniel Larsson:

Ett delat Europa!?

Idag sjösätter SVT en kraftsamling, som de kallar det, med en rad debatter, artiklar och annat i SVT och på webben.

Man behöver inte fundera speciellt länge vad som är agendan med detta och vi minns alla Sveriges exploatering av Alan Kurdi när SVT skulle "kraftsamla" för att skapa en opinion för en vansinnig flyktingpolitk.

Nu är vi där igen.

Jag vill hävda att det inte finns ett delat Europa eller ett Europa där onda karfter ska ställas mot goda. Eller där viljan att hjälpa ska ställas mot vilja att överleva eller att forstätta leva i ett land man känner igen.

Nej Europa är inte delat, Europa är sönderslaget av utopiska förblindade politiker med en självgodhet och arrogans i förhållande till folket de styr över och deras vilja som är häpnadsväckande.

I Sverige är det mer påtaligt än på många andra ställen där vår Statsminister åker utomlands och beklagar sig över att folket "gnäller".

Europa har slagits i spillor i ett mångkulturellt projekt som var dömt att misslyckas från början. Vurmandet för mångkulturen med Tyskland och Sverige i spetsen har lett till kulturella yttringar i vårt Europa som nu gör att lag och ordningsmakten står handfallna inför politikernas domedagsbygge.

Politikerna i sin tur skyller på "högerextremism" och "främlingsfientlighet" som inte fanns där innan detta vansinniga projekt inleddes och dessa krafter som nu trots allt vaknat, för de finns där men inte i den utsträckning media och politiker på vänsterkanten vill ha det till, dessa har vaknat som en direkt konsekvens av det hot främmande kulturer riktar mot oss, våra medmänniskor och vårt öppna fria samhälle!

Europa är inte delat, Europa är slaktat och under hot från en ideologi/religion som har hatet som livsnerv och där demokratin och dess öppna fria samhälle är den röda mittpunkten som det gäller att träffa med så många skott som möjligt.

Samtidigt som detta sker så kraftsamlar svenska medier till förmån för denna ideologi, tar den i försvar och hävdar att dess kritiker är hatiska och rasistiska. Sedan undrar de varför Europa reagerar som det gör?

Sätt stopp för religiösa makter i det offentliga samhället, utvisa kriminella asylsökare/flyktingar/Invandrare, upprätta ett gediget och kontrollerat gränsbevakningssystem och se till att värna om Europas demokrati, öppenhet och frihet så kan jag lova att vi inte bara kommer se ett starkare, mer solidariskt Europa men också kommer vi frigöra resuser för att kunna hjälpa långt fler i nöd, på plats i första hand men också här i Europa genom ett fungerande asylsystem där brott, kriminalitet och religiös fanatism inte är välkommet.

Stärk Europa genom att deklarera ett hundarprocentigt stöd till det sekulära demokratiska Europa och låt därmed göra klart för Islamisterna en gång för alla att Europa är och förblir demokratiskt vare sig ni vill det eller ej och här gäller våra lagar och inte religiösa regleverk.

Det första som förlorar sin livsgnista i ett gemensamt Europa är högerextremismen och sedan faller också Islamismen i samma andetag eftersom de båda delar samma grund att stå på.

Europa har kraftsamlat under två världskrig och kommit ur dessa än mer demokratiska, öppnare och friare.

Låt oss även göra det denna gång och låt oss stå enade i denna prövning!