lördag 16 april 2016

Om tisdagen den 19 april 2016

Jag har tidigare skrivit ett inlägg med titeln "Om ett möjligt slut på globalisternas imperium" som du hittar här, ett inlägg med titeln "Om att födas in i ett mentalt fängelse" som du hittar här, ett inlägg med titeln "Om globalisternas planer att mörda oss med hårda och mjuka metoder" som du hittar här, ett inlägg med titeln "Om att stå upp för vår kultur" som du hittar här, ett inlägg med titeln "Om enda möjligheten att rädda Sverige - och en uppmaning till Sverigedemokraterna" som du hittar här, ett inlägg med titeln "Om en allvarlig uppmaning till alla svenskar" som du hittar här och slutligen ett inlägg med titeln "Om drömmen om världsherravälde" som du hittar här.

I alla dessa inlägg har jag redogjort för mina egna tankar och farhågor om hur situationen i världen ser ut. Jag påstår inte att jag har rätt, men som min bloggs namn indikerar är det just mina tankar.

Alla dessa inlägg är rika på länkar till olika källor. Till sådant andra har skrivit så det finns hur mycket som helst att läsa för den som önskar.

I mitt grävande och analyserande över vilka krafter som EGENTLIGEN styr världen har jag funnit många värdefulla källor som ser samma sak som jag. Jag brukar ofta länka till Lars Bern och Peter Krabbe, men det finns många fler jag läser och även diskuterar med

Idag har fler artiklar dykt upp som pekar på att en ödesdiger händelse tisdagen den 19/4 2016. På sista tiden har det varit en ström av artiklar i utländsk media och bloggar som säger samma sak.

Västvärldens banksystem står inför ett gigantiskt sammanbrott. Att säga när detta skall ske har varit svårt, men att det kommer att ske har inte varit svårt att lista ut när man väl förstår hur korrupt västvärldens banksystem och politiska system är.

En kollaps av det finansiella systemet har olika faser. Efter en bankkollaps. vilket man kan se hur det gick till på 30 talet, blir folk desperata och plundrar butiker och varudepåer. När sedan maten börjar att ta slut så börjar plundringen av bostäder och annat.

Kriminaliteten exploderar och arbetslösheten. Sedan börjar små inbördeskrig. The survival of the fittest. Det är bara titta på Mellanöstern. Storstäderna är mest utsatta. Säkraste ställena är i glesbygden.

Bunkrar kan bli fällor istället för skydd. Något att försvara sig och sin familj med samt livsmedelsreserver blir nödvändiga. Många människor som är beroende av medicin kommer inte klara sig. Så kan det gå, och detta är ett fullt möjligt scenario.

Jag kommer inte göra analysen åt er denna gång. Den får ni göra själva. Vad jag gör, är att samla ett antal länkar åt er nedan för er egen analys. Nästa helg vet vi kanske hur det gick. Förhoppningsvis hände ingenting.

"In a shocking move likely to crush the US economy overnight, China is refusing to make its new gold-backed Yuan, convertible from or to US Dollars.  The new Yuan will be introduced next Tuesday, April 19."

NWO Soros – To Save EU Must Destroy Europe, Western Civilization,

President Killary: Would the World Survive Hillary Clinton?

What in the World is Going on with Banks this Week? Emergency meetings, banker summits, and more

Shanghai Shock April 19, 2016: Yuan Based Gold Standard.

China Refuses to make its new gold-backed Yuan convertible to or from US Dollars

After Emergency Federal Reserve Meeting TODAY, Obama and Biden to Meet with Yellen! Rumor: Martial Law Discussions for Banking Failure

Nomi Prins Just Issued A Dire Warning About What Is Going To Trigger Total Global Collapse

Nomi Prins Reveals A Shocking Private Conversation About The Fed’s Manipulation Of The World

CHINA SAYS "NO DOLLARS" FOR NEW YUAN

What in the World is Going on with Banks? Emergency meetings, banker summits, crashing European banks, and the worst bank reports since the Great Recession

Anders Thoren skriver på Lars Berns blogg: Hur ser Sveriges framtid ut i jämförelse med Kinas?

Min trendanalys är solklar. Frågan är vad din analys ger för resultat?

Utifrån vad du kommer fram till så är det upp till dig att vidta åtgärder efter bästa förmåga. Du har inte fått lära dig mycket i skolan om hur världen egentligen fungerar, något du förstår om du läser denna artikel och andra inlägg om NWO på min blogg. Därför är det omöjligt att göra en egen analys innan man lärt sig mer.

Vi får för mänsklighetens och planetens bästa hoppas att USA väljer alternativ 2 enligt denna artikel. Då finns det hopp för en blomstrande framtid till skillnad från alternativ 1 som innebär ingen framtid alls.

Hur det än blir kommer Kina att ta över det som finns kvar av världen. Det står bortom allt tvivel. Läs här.