onsdag 13 april 2016

Om att födas in i ett mentalt fängelse

Oavsett när du föddes så föddes du i ett mentalt fängelse. Dina föräldrar likaså. Vi tror vi föds fria, men det är bara en illusion. Vi socialiseras in i ett samhälle som mest kan liknas vid filmen "The Matrix" där det vi uppfattar som en verklighet är en skapad verklighet, alltså en illusion, som skapats av den globala makteliten (globalisterna).

Vår historia som vi känner den, är inte sann så som den berättats för oss i skolan, i böcker och i Hollywoodfilmer. Vi har matats med en historiebeskrivning som i många delar är falsk och i andra delar stämmer om denna beskrivning passar globalisternas syfte. Alla är vi utsatta av "mind control" av den globala elitens lakejer, politiker, musikindustrin, filmindustrin, spelindustrin, massmedia o.s.v.

Idag är det uppenbart att det är så om man börjar vakna och förstå. Ta rapporteringen i media om folkets demonstration t.ex. För oss som varit där och sett och hört med egna ögon vad som hände, och inte hände, så förstår vi hur manipulerade vi dagligen blir av den massmedia som till 100% ägs av den globala makteliten. Har man tittat på filmen Hellstorm så kommer man se en Hollywoodproduktion om andra världskriget med helt andra ögon efteråt.


Inget av det som den politiska adeln matar oss med är heller sant. Det enda de ägnar sig åt är "mind control" av massorna på uppdrag av globalisterna. Är man inte politiskt intresserad och följer alternativ media sväljer man allt med hull och hår.

Detta är förklaringen till att Sverige idag är så polariserat som det är. I ena ringhörnan står de som vaknat och förstått och känner att något är riktigt fel i världen och söker förklaringar, i den andra ringhörnan står de som fortfarande är under "mind control" och sover vidare.

Alla är vi dock nyttiga idioter åt makteliten. Vi har socialiserats in i ett beteende precis som den globala makteliten vill. Alla är vi deras fångar, sitter i deras fängelse och kommer aldrig att bli fria. All förändring kommer inifrån oss själva, så vill vi försöka bli fria så måste vi börja med oss själva.

Fängelset heter banksystemet. Den som har lån på banken är livegen och ägs av bankerna. Så länge du har lån är du slav åt globalisterna.

Från den 1/2 2016 har bankerna rätt att konfiskera de tillgångar du har i banken för att kompensera för de skuldebrev du skrivit på när banksystemet kraschar. Observera att jag skrev när, inte om. Läs och lyssna här, här och här.

Har du nyss fått lön och pengarna finns på ditt konto så kan de omedelbart konfiskeras av banken. Det är nämligen inga riktiga tillgångar du har, bara så kallade fiatpengar, skapade ur ingenting av bankerna. Då gäller det att du har lagrat mat och mediciner du behöver för lång tid själv. Du kommer inte kunna köpa något.

De människor som har möjlighet, och de är ganska få, kan bli fria. Men då måste man tömma sina bankkonton och istället investera i reella tillgångar som t.ex. guld (som man inte skall förvara i bankfack). Å andra sidan är globalisternas plan enligt FN Agenda 2030 att utplåna största delen av världens befolkning och guld kan man ju inte äta. Men någon form av handel kommer säkert uppstå, där guld kan vara bra att ha.

Men som sagt, de flesta är dömda att bli slavar för evigt, också våra barn och barn-barn, till något mycket stort och radikalt händer med världen då vi kanske kan bli fria igen. Ju fler som vaknar och börjar förstå hur världen egentligen fungerar, desto fler bli immuna mot den "mind control" och fördumning som eliten använder mot oss för att kunna behålla oss i slaveri.