tisdag 12 april 2016

Om Sverige - De blindas rike - Gästinlägg

Ännu ett gästinlägg av Daniel Larsson:

Sverige, de blindas rike

Läser nu på SVT-Text att det finns 100 IS-sympatisörer i bara Borås. Enligt SÄPO och Polisen ser det ut såhär i varje svensk stad av lite större storlek.

Så med andra ord håller Sverige på att förvandlas till ett Paradis för Islamister och de som vill bygga ett nytt Kalifat med ond bråd död till alla som vill annat, till alla homosexuella, till alla handikappade, till alla av annan religiös tro och med en vedrvärdig syn på kvinnan.

Hur har det blivit så?

Jo för att i Sverige har vi i under en lång tid nu haft politiker och media som drivit en hetsjakt på dem som kritiserat Islam, på dem som velat ha en annan politik kring flyktigmottagande o.s.v.

För låt oss nu för en gångs skull vara helt ärliga med att det är den oansvariga flyktingpolitiken som möjliggjort för denna lavinartade ökning av Islamskt synsätt.

Lägg därtill den mer eller mindre sinnesjuka synen på att rasism och hatbrott inte kan begås av människor med viss hudfärg eller etnicitet och vi har den kompletta bilden av hur en demokrati plötsligt blivit förespråkare för samma vedervärdiga synsätt på människa och samhälle som Adolf Hitler tvingade på Europa i den mörkaste delen av vår historia.

Imamer runt om i landet ser med glädje på hur vanliga svenskar går man ur huse och skanderar om rasism och hets mot folkgrupp när varje uns av kritik riktad mot Islam kommer fram.

Imamerna gnuggar glatt händerna och känner att det här var inga större problem att utrota demokratin i den här lilla staten. Invånarna praktiskt taget gör jobbet åt oss och inte anar de heller vad som väntar dem!
Allauh Akbar....

Hur kunde ett av världens mest jämställda länder hamna i en feminism som klär sig i ett av världens mest kvinnofientliga plagg frivilligt och påstår att de står upp för kvinnliga rättigheter?

Hur kunde ett av världens friaste länders Gaylobby öppet gå ut på gator och torg för att visa sitt stöd för en ideologi som vill mörda dem, och som inte tvekar att visa dessa åsikter öppet?

Hur kunde ett av världens mest demokratiska länder plötsligt bli en åsiktsdiktatur där politiska justitiemord begås av befolkningen varje dag, där hets och hat mot politiska motståndare numer är norm snarare än något vi kraftfullt ska motarbeta?

Och till sist, hur kunde ett land som så öppet visar sitt hat och sin avsky mot Nazismen, hylla både en religiös ideologi vars likheter med Nazismen är svindlande och ett eget politiskt klimat där likheterna med Nazisternas åsiktsförtryck är slående?

Sverige, en nations dödsdans på bästa sändningstid!
Om den tunna röda linjen

Idag har det stormat rejält kring partiledaren för Sveriges antisemitiska islamiseringsparti Socialdemokraterna. Löfvén är ju tillika statsminister (hur gick det till?), och hans uttalande i Financial Times om sina uppdragsgivare, svenska folket, är häpnadsväckande av en statsminister. Läs här och här

Antisemitismen i den muslimska staden Malmö är nu så allvarlig att judar ombedes lämna staden. Läs här. Helt enligt sossarnas politik. Träff i målet i Malmö alltså!

Vadå islamiseringsparti undrar kanske vissa? Jo, SAP har sedan 15 år tillbaka samarbetat med det islamistiska muslimska brödraskapet och lobbat för att islamister skall få mer inflytande i samhället. Läs här och här.

Och visst är det en lyckad jakt på den valboskap som socialismen så väl behöver i form av en förtryckt underklass. Läs här.

Samtidigt vill partiet införa rasbiologi igen. I Botkyrka kommun har den socialdemokratiska kommunstyrelsens ordförande lagt ett förslag på att påbörja rasräkning av kommunens medborgare.

Man kallar det hela för “jämlikhetsdata”. Genom enkäter till boende i kommunen ska invånarna identifiera sin hudfärg, grupptillhörighet och ras. Läs här.

Det är nu hög tid att bekämpa det landsförstörande samhällssystem som socialdemokraterna har byggt upp.

Läs Tobias Lindbergs blogginlägg här med titeln "Systemet bekämpas bäst genom att du vågar säga sanningen".

Det är nämligen bara folket som kan, och skall kunna, avsätta en statsminister vars förtroende är förbrukat. Men då får man inte vara rädd att säga vad man tycker om man vill kunna titta sig själv i badrumsspegeln utan att skämmas. Folkets demonstration är ett sätt att göra det på.

Stefan Löfvén lär nog inte ha det omdöme eller den moral som krävs för att göra det enda rätta. Avgå och utlysa extraval. Då kan folket få säga sitt om islamisering, antisemitism och det återuppväckta intresset för rasbiologi. Och tänk om svenska folket är emot allt detta!?

Vilken sida om den tunna röda linjen är socialdemokraterna på? Galenskap eller diktatur? Du avgör själv.