lördag 2 april 2016

Om familjegräl och ödesfrågor

Det har varit en del turbulens kring SD i de egna leden på sista tiden. "SD är alldeles för osynliga i debatten nu när allt är på väg att gå fullständigt åt skogen" är väl en bra sammanfattning på kritiken.

Annat har handlat om strategiskt viktiga frågor som Genetiskt Modifierade Organismer (GMO) och NATO värdlandsavtal.

När det gäller GMO har jag försökt få klarhet i om partiets ståndpunkt i denna fråga av Josef Fransson. Min fråga handlade om det är partiet som ställer sig bakom GMO eller han personligen?

Jag har inte fått svar. Får jag det så kompletterar jag detta inlägg med hans svar.

Via en annan källa fick jag dock detta svar:

 "Tack för att du skriver till oss med ambitionen om att förbättra vår politik.

SD är väldigt försiktigt positiva till GMO men anser att det behöver forskas betydligt mer inom området innan det kan och bör användas i praktiken. Viktigt är även att konsumenterna skall kunna välja livsmedel som inte innehåller kött, grönsaker osv. som inte har förädlats eller på något sätt påverkats med GMO. Om detta inte kan garanteras är det bättre att avstå från GMO helt och hållet, till dess att detta kan garanteras.

Vidare finns det en stor risk med att artrikedomen minskar, samt att jordbruket blir sårbart då en GMO-utbredning inom jordbruket troligen kommer att leda till att de traditionella typerna grödor kommer bortprioriteras.
Att tänka på är att GMO även öppnar upp för en mycket stark presumtiv ställning på den globala arenan med tanke på upphovsrättsskydd mm.

Jag skickar ditt mail vidare till EU-nämden för deras kännedom. 

Återigen - tack för att du vill förbättra vår politik!

Med vänlig hälsning
Louise Thorn"


Just detta stycke "Viktigt är även att konsumenterna skall kunna välja livsmedel som inte innehåller kött, grönsaker osv. som inte har förädlats eller på något sätt påverkats med GMO." är oerhört centralt då denna möjlighet försvinner med TTIP.

Läs mitt blogginlägg om TTIP så förstår ni. Därför går det inte att skilja mellan GMO och TTIP!

Det går alltså inte diskutera den ena frågan utan att diskutera den andra. Jag har inte hittat något om partiets ståndpunkt om GMO eller TTIP vare sig i SD principprogram eller andra officiella SD-källor. (Jag står för övrigt helt bakom SD principprogram).

Här är ett skräckexempel på hur kortsiktiga vinstintressen från planetens ondaste företag Monsanto försöker manipulera hela ekosystemet och leka Gud. Konsekvenserna kommer att bli förödande för alla levande organismer på planeten.

Jag har fler exempel men skall inte trötta ut er. En stark rekommendation till SD, ta tydligt avstånd från både TTIP och GMO. Annars förlorar partiet förutom all trovärdighet om nationalism också all trovärdighet hos massor av medlemmar. Bland annat mig.

Att Josef Fransson är för GMO står dock klart. Att han verkar oupplyst i frågan är enligt min uppfattning också klart då han snäste av Tobias Lindberg rejält när han presenterade sitt inlägg för honom. Tobias som för övrigt har hållit på med genteknik i laboratorium under sin utbildning och därför borde veta vad han talar om.

Min kritik om GMO avfärdades för övrigt med orden "köksbordsvetenskap". Är det så man bemöter en medlem i partiet undrar jag?

När det gäller NATO Värdlandsavtal så skriver Björn Söder på sin FB-sida idag:

"För att vara tydlig: SD kommer ALDRIG, jag repeterar ALDRIG, säga ja till värdlandsavtalet. Det skulle strida mot SD:s säkerhetspolitiska linje och bryta mot hela partiets grundläggande hållning vad gäller alliansfrihet till stormakterna." Detta som en replik på denna artikel.

För mig som tidigare varit NATO-förespråkare men som nyligen vänt då jag förstått att NATO är ett verktyg för globalistagendan är Björns ord mycket betryggande. Sverige skall inte ha något med NATO att göra alls, som jag skrev om här där jag också förklarade varför.

Jag vet att SD riksdagsmän jobbar häcken av sig i riksdagshuset mot omöjliga odds. De är de som producerar mest motioner av alla i riksdagen. Kent Ekeroth har jag lyssnat på två gånger och jag vet vilket jättearbete han gör som SD talesman i justitieutskottet, ett av de viktigare utskotten som behandlar ödesfrågor kring vår rättssäkerhet.

Inte ett enda ord av vad Kent sade vid dessa föredrag hade jag avvikande uppfattning om. Precis allt stämde med min egen uppfattning, så det arbete som bedrivs i riksdagen är formidabelt av partiets förtroendevalda.

Jag vill inte förminska någon av de andra riksdagsmännen för SD i riksdagen. Deras arbete är minst lika viktigt. Pavel Gamov, Julia Kronlid och såklart Jimmie för att nämna några till.

Vad jag anser är att SD måste bli bättre att kommunicera ut vad de faktiskt gör och var partiets politik står för. Jag har själv helt informellt försökt att göra mig till talesperson för SD politik i en serie inlägg om partiets politik för att nå ut. Det första hittar du här. De övriga är länkade.

Anledningen till att jag som bloggar tar mig an denna uppgift är att partiet själva har brister eller snarare svårigheter med att föra ut sin politik enligt min uppfattning.

Det är inte lätt för ett parti som baktalas, smutskastas och inte släpps fram i gammelmedia. Men då får man hitta andra kanaler. Ett sökande som aldrig får upphöra.

Så här skriver Julia Kronlid på sin Facebooksida idag: "Känslan som uppstår när man får nobben av tidning efter tidning för olika debattartiklar samtidigt som flera medier vill påskina att SD är tysta i politiska debatten!

Den känslan ..... minst sagt frustrerande! Tur att man är härdad och vägrar ge upp !"

SD är mer än ett parti. Det är en folkrörelse eller om man så vill, en familj. I alla familjer uppstår familjegräl, vilket är helt normalt, och givet att politik är det möjligas konst så förändras hela tiden förutsättningarna.

Som gammelmoderat blev jag fullständigt sviken av mitt gamla parti när de blev de "nya moderaterna". Jag vill inte hamna där igen, i situationen partilös demokrat som jag kallade mig innan jag gick med i SD.

Det finns "kärnkraftsfrågor" och det finns "cykelställsfrågor" i politiken som har olika dignitet. En del frågor som är viktigare än andra måste ligga fast intill en förändring eventuellt kommer efter partiets högsta beslutande stämma. Landsdagarna.

GMO, TTIP och NATO är sådana strategiskt viktiga frågor som måste behandlas varsamt då de påverkar vår handlingsfrihet som nation och vår säkerhet. Både säkerhetspolitiskt och medicinskt då GMO är farligt för alla organismer.

Debatt är normalt i ett parti och den process som säkrar demokratin i partiet. Låt oss fortsätta debattera och låt oss fortsätta arbeta för att försöka rädda det som är kvar av Sverige efter sjuklöverns episka vanskötsel av nationen. Vi ses på Jimmies vårtal på Långholmen den 14/5. Här är vad jag skrev efter förra årets sommartal på samma plats.

Bli medlem du också så ses vi på Långholmen i maj eller kom bara dit. Efter vårtalet blir det ett nytt blogginlägg. Vi ger inte upp, och för oss är demokrati och kärleken till Sverige allt.
Om att stå upp för vår kultur

Debatten i sandlådan Sverige handlar mycket om hur vilken usel regering vi har. Frågan är dock mycket större än så vet ni som följer min blogg. Det handlar om hela vår kultur, vår demokrati, upplysningstidens ideal, vår åsiktsfrihet, vår yttrandefrihet, vår kristna värdegrund och mycket mycket annat som vi en gång tog för självklart. Allt detta är på väg att tas ifrån oss och försvinna.

Kanske är det redan försent? Läs här. Läs också här om den profetia som Baba Vanga gjorde före sin död 1996.

Bulgaria-born Prophetess Baba Vanga, who died in 1996 at age 85, was known as “Nostradamus from the Balkans” thanks to a purported 85 percent success rate and has long been revered in Russia and Europe as a kind of supernatural saint.

2016: “Muslims” will invade Europe, which will “cease to exist” as we know it. The ensuing campaign of destruction will last years, driving out populations and leaving the entire continent “almost empty.”

2025: The population of Europe will reach almost zero.

2043: Europe’s transformation into an Islamic caliphate is complete. Rome is named the capital. The world’s economy thrives under Muslim rule.

Låt oss hoppas att hon hade fel denna gång.

Vi kan inte förvänta oss någon hjälp från våra etablerade partier eller EU. De är allt för djupt insyltade i globalistagendan, så skall vi försvara de värden som vi anser vara essentiella och självklara får vi göra detta själva. Europas folk mot den globala makteliten som nu inleder den sista fasen att förslava oss, som jag bl.a. skrivit om här och här.


Den här gången kan Europas folk inte vara säkra på om vi har den politiska eliten bakom oss. Mycket tyder på att så kanske inte är fallet. Socialister och liberaler har i decennier drömt om en mångkulturell utopi och frenetiskt kämpat för att realisera den genom massinvandring av unga våldsamma män från dysfunktionella kulturer i Mellanöstern. de flesta muslimer. Islam, som är en ideologi som är oförenlig med en sekulär demokrati. Lika omöjliga att förena som att blanda olja med vatten.

Det hela börjar slå tillbaka mot den politiska adeln nu. Se här om ett islamisthot mot Angela Merkel.

Upploppen enligt globalistagendan (en totalitär kulturmarxistisk diktatur) är nog tyvärr för sent att stoppa. Mycket tyder på att upploppen i Europa börjar väldigt snart, kanske redan i år. Läs här. Det är precis det som globalisterna vill. Provocera fram uppror så de kan etablera sin kulturmarxistiska diktatur och förslava oss alla. Ge dem inte denna glädje.

De våldsamma unga män som de hoppas skall starta upproren/inbördeskriget i Europa lockas hit helt medvetet enligt globalisternas plan med olika löften. En person som heter Anders skriver så här på Facebook:

Svenska kvinnor demonstrerar eftersom de kräver "riktiga män".

Så här låter det, när flyktingsmugglarna marknadsför, Sverige, över internet och i annonser.

På det hela taget kan man påstå att unga syriska män lockas till Sverige genom de äldsta tricken i boken pengar och tjejer.

Det publiceras bilder på blonda skönheter och man skriver att upprörda svenska kvinnor demonstrerar eftersom de kräver "riktiga män".
Sverige har tillgång till massvis med pengar som placerats på utländska konton av presidenten Bashar al-Assad. Nu delar man ut pengarna till de syrier som lyckas ta sig till landet. "Kom och ha lite roligt".

Sverige erbjuder de flyktingar som kommer ett lyxliv, och Migrationsverket hjälper alla nyanlända flyktingar att komma till rätta, genom att ordna bostad o.s.v.

Innan man får en egen bostad inkvarteras flyktingarna på hotell samtidigt som staten står för alla levnadsomkostnader.

Allt det här målas upp för unga män i ett krigsdrabbat land som sedan satsar över 100 000 kronor för att smugglas till ett uppdiktat Utopia. Så hamnar de i ett nedlagt skjutfält någonstans, och då är det kanske inte så konstigt att de blir upprörda.

Skulle inte Sverige kunna sätta in militär, för att bekämpa människohandeln på plats, och på så sätt rädda massvis med liv, och spara en massa unga kvinnors lidande, i form av sextrakasserande Muhammedaner?

Läs också artikeln från Östersundsposten här med titeln "Här är de rena lögnerna som lurar flyktingar till Sverige".

Unga män från dysfunktionella kulturer används som vapen för att krossa oss som bor i Europa. Något jag skrivit om här. Islam är bara ett verktyg i en satanistisk konspiration att ta över världen och för att starta det tredje världskriget. Se denna video.Allt vi f.n. kan göra är att väcka fler ur dvalan som man hamnat i genom indoktrinering via mainstreammedia så att ett massivt folkligt motstånd etableras mot globalistagendan.

Min blogg, som innehåller mina analyser och tankar kryddat med massor av länkar till filmer och artiklar, innehåller massor av det som alla borde känna till. Det är däremot upp till var och en ta sig tid att upplysa sig.

Nu är det allvar, det är Europas folk mot den globala makteliten. Vi är miljoner, de är bara några tusen så rent numerärt har de ingen chans. Men är man inte medveten om hotet så kan man ju heller inte protestera emot det. Tro inte på något du läser i mainstreammedia. Sök andra källor. Här är ett exempel på en artikel som är läsvärd. Tyvärr måste du leta själv eller följa bloggar som min.

Se till att upplys dig nu. Vänta inte längre, Det är upp till dig och mig att kämpa för Europa. Ett Europa som vi vill ha det. En framtid vi drömmer om för våra barn.

Titta på denna video av Henrik Larsson som introduceras så här:

"The media blackout was near complete when patriotic veterans from both the U.S. military and the Occupy movement, along with III% Militia and Anonymous marched on Washington D.C., in a united attempt to start a peaceful second American revolution—an Americana counterstrike against Cultural Marxism. 

This documentary provides an in-depth report on what the political aristocracy and its propaganda tool, Mainstream Media, would like to label as potential "Domestic Terrorists." 

This is also a forthright account by these good men and women concerning the current American crisis: a country about to collapse due to corrupt leadership on both sides of the political spectrum; in fact by the very enemies of Lady Liberty herself—Globalists."


Vilka är då globalisterna och deras lakejer?

Lars Bern har skrivit en utmärkt artikelserie på detta tema. Du hittar dem länkade nedan:

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4

Läs också Lars Berns artikel om varför våra politiska ledare sviker oss här och hans artikel där han ställer sig frågan, "Är Peter Hultqvist en säkerhetsrisk" här.

Missa inte heller Peter Krabbes artikel om vilka som i verkligheten styr världen som han presenterar med orden "Tror någon att dagens händelser i världspolitiken sker slumpmässigt? Som spontana tillfälligheter i det fördolda? Nej, det som händer är fullt medvetet och de som iscensätter det har absolut ingen ambition att kliva fram!"

Det är hög tid för en fredlig revolution. Låt dig inspireras av de amerikaner som visas i Henriks video ovan. Den fredliga revolutionen kommer att komma om bara fler görs medvetna om vad som står på spel. Deras egen framtid, och kommande generationers framtid.

Vi har ett land vi älskar. Onda krafter vill ta ifrån oss vårt land.


Börja med att dela detta inlägg till dina vänner.