måndag 14 mars 2016

Om enda möjligheten att rädda Sverige - och en uppmaning till Sverigedemokraterna

Den politiska debatten i Sverige kretsar kring helt fel saker. Debatten är en ren sandlådestrid i den svenska politiska sandlådan. Alla problem vi idag har med massinvandringen har med nedanstående att göra. Så läs, lyssna och lär. Börja med att läsa denne döende 76-årige bankmans sista inlägg här.

Denna korta film nedan togs fram till valet 2014. Den inleds med följande sanning:

"Frågan som kommer att ge kvalificerad riksdagsmajoritet till det parti som gör den till sin, för all tid."

Den amerikanske journalisten, tidningsredaktören och dokumentärfilmaren Bill Still berättar i denna video om sitt tvåpunktsprogram för att rädda USA (och vilket annat land som helst). Bill Still säger:

"Det finns bara två svar, två sätt att fixa detta och det är inte guld, det är inte silver. Det handlar inte om att knyta valutan till något slags underliggande värde. Det handlar om att göra två saker:

1) Förbjud regeringar att låna pengar. Så länge de lånar av banker sitter de i bankirernas knä. Situationen är själva definitionen av begreppet "plutokrati" - rikemansvälde. Ingen av de lagar som stiftas i riksdagen är värda något så länge staten står i skuld till bankväsendet. Som den amerikanske utrikesministern William Jennings Brown sade redan 1896: "En reform utan en reform av bankväsendet är ingen reform".

2) Eliminera bankernas möjligheter att i praktiken förfalska pengar, och det är samma problem över hela världen där alla pengar skapas av privata banker som skulder på vilka ränta utgår. Förr skapade regeringarna pengarna själva, vilket kom alla till godo. Detta är alltså vad vi måste gå tillbaka till:

Ett: Förbjud regeringar att låna pengar (och istället ge ut dem själva). Två: Kriminalisera bankernas "Fractional Reserve Banking", d.v.s. tvinga dem att alltid ha minst 100% täckningsgrad för all utlåning. Allt annat är i praktiken falskmynteri." Se denna video!
Det är nu hög tid att åtgärda den absurda och kriminella situation som i dag råder rörande Sveriges ekonomi. Det är hög tid att återbörda makten att skapa landets pengar till folket och deras beslutande församlingar.

Det faktum att landet bakom lykta dörrar kontrolleras av en internationell banksterelit (jag brukar kalla dem globalisterna) – och inte landets invånare via deras folkvalda är kriminellt och ett sanslöst brott mot folket, regeringsformen och demokratin.

Den dag riksdagen återbördar rätten att skapa pengar från det privata bankväsendet tillbaka till folket så kommer kanske ingen längre behöva betala skatt, vara arbetslös eller ha existensångest. Vi får då en fungerande välfärdsstat och äkta demokrati.

Henning Witte, advokat, författare till “Den Vita Skolan i nationalekonomi” måste du också lyssna till. Läs dokumentet som finns här och lyssna också på videon med Henning Witte som är inbäddad på sidan enligt länk.

Lyssna även på Godfrey Bloom i en debatt från 2011 här:


Läs denna artikel som handlar om vilka som egentligen äger världens riksbanker och därmed kontrollerar världens regeringar.

Min uppmaning till Sverigedemokraterna är: Kliv upp ur sandlådan och fokusera enbart på att driva denna fråga. Inget annat parti är intresserade då de redan sitter i knät på de angloamerikanska bankoligarkerna, vilka är de som i praktiken styr Sverige.

Ju mer Sverige lånar, desto värre i skiten sitter vi. Kanske är det så illa att alla lån som regeringen tar utomlands för att bekosta massinvandringen enbart har som syfte att hålla igång det korrupta banksystemet innan den oundvikliga nationella kraschen kommer i ekonomin. Två flugor i samma smäll alltså.

När folket förestår detta så kommer SD ha ensam majoritet i riksdagen. Partiet kommer att bli hjältar och älskat av folket. För evigt? De gamla partierna lär i alla fall åka av banan för gott när folket förstår vilken grov organiserad brottslighet de blivit utsatt för genom sjuklöverns politikers agerande mot sina uppdragsgivare.

Vi riskerar bokstavligen att svälta ihjäl då dagens förda politik göder bankerna men är förödande för bönderna. Läs här och här.

Sluta blunda för denna situation och sluta att kalla oss som förstått hur det ligger till för konspirationsteoretiker. Du har en skyldighet att upplysa dig själv och förstå hur det i verkligheten ligger till.

Och ja, hela EU är inblandat i denna fråga. Utträde ur EU är ju också en av SD hjärtefrågor. Kort sagt, visa politiskt ledarskap SD! Rädda Sverige, det är bara ni som kan göra det!
Om ett övertagande av vårt land - Gästinlägg

Dags för ett nytt gästinlägg av David Fredin. Tidigare inlägg om Olof Palme och sossarnas mörka historia och de konsekvenser deras styre och indoktrinering av befolkningen fått för vårt land hittar du här (mordet på Olof Palme) och här (Palme och ubåtsjakten). Över till David:

SVENSK INVANDRINGSHISTORIK - EN OTÄCK HISTORIA

Det som vi ser Idag av invandringstollerans har basen i 1970-talets vänstergrepp om Sverige.

ÖB VARNADE FÖR "TAKE OVER"

Vår ÖB på 1960-talet, Torsten Rapp, skrev i handboken för Säkerhetstjänst, Maskerad Front, att ett land kunde tas innefrån utan ett enda skott! Hur rätt hade han inte.

ÖB Rapp sade att det var möjligt för en fiende att föra sina värderingar genom ett svenskt parti som fienden kontrollerade. Det skulle se ut som inhemska värderingar. Just som dagens "mångkulturbegrepp".

"DRAKENS HUVUD"

Det var på 1970-talet som socialdemokratins värdebas drevs än mer åt vänster, partiet togs över av Palme och hans Palmeister.

I realiteten Sovjet. Palme var en KGB-agent, värvad 1962, enligt uppgifter ur KGB-arkivet i Moskva. Palme var en av tre medarbetare i regeringskanlsiet då, en av desssa värvades: Palme. Året som sagt 1962. Sedan gick allt utför för Sverige.

Våra "Borgerliga" partier vågade aldrig nämna Palme vid det han var. Än idag blir journalister "knäsvaga" och flyr fältet om de två orden paras ihop: "Palme" och "Sovjet-spion".

CHILE AMBASSADÖR VAR FÖRST

Palme-medarbetaren Chileambassadören, Harald Edelstam, en annan Sovjet-agent, tog hit chilenska terrorister och kommunister i början av 1970-talet.

På 1980-talet kom Sovjet-maffian till Sverige, med stöd av en byråchef i SÄPO. Detta var "hemliga" operationer av fienden.

SOVJETMAFFIAN INLEDDE

Andra invandrare spelade roll även de. PLO-medlemmar, palestina-araber togs in redan på 1970-talet. Det var operatörer. Svenska politker skulle bli Palestina-troende, satsa på en Palestinsk stat. Längst fram i ledet för denna kamp stod Olof Palme och hans utrikesminister Sten Andersson.

SVENSK UPPGÖRELSE MED KGB

En FBI-man jag lyssnat till på slutet av 1980-talet sade att troligen "hade svensk socialdemokrati gjort upp med PLO för att ta hit terrorister, för att de skulle slippa jagas, bara dessa avstod från terrordåd på svensk mark".

Faktum är att (s) gjorde upp med KGB för att ta hit infiltratörer. Chilenare fick besked redan i Chile, via Cubanska Havanna, att de hade arbetstillstånd och svenska uppehållstillstånd klara! Mycket av detta är idag inte känt. Jag har uppgifterna från en f.d. Nicaraguansk medborgare.