tisdag 23 februari 2016

Om ett förlorat land och NWO

Jag har till slut tvingats ge upp allt hopp om det land jag föddes i och landet jag älskade, Sverige. Inte bara Sverige, utan hela Europa.

Jag inser att Sverige är förlorat. Kalergiplanen kommer att genomföras och Sverige ligger först i globalisternas agenda att krossas. Våra politiker är korrumperade och folket sover djupt. Och de vet vad de gör som Emma Klara skriver om här.


Vi har gått in i en era av totalitär kulturmarxistisk tyranni från den styrande eliten och det finns ingen väg tillbaka då människor inte ser och förstår vad som sker. Planen heter FN Agenda 2030. Läs här.

Lyssna på Robert Davil Steele här när han talar om den globala finanseliten som håller på att förstöra världen. 12 finansfamiljer i toppen leder det hela.


Den förra CIA-spionen och marinkårsunderättelseofficeren Robert David Steele anser att vi måste ge finanseliten en "Exit Strategy" och alibi för tidigare begångna brott, t.ex. False Flag Operations begångna av CIA och amerikansk polis. Lyssna på honom ovan. Och lyssna på video nedan:Men hur skall man kunna sätta press på dem när den politiska adeln själva är korrumperade, i bästa fall helt okunniga, på Bilderbergmöten och folket sover?

New Wold Order är ingen konspirationsteori, det är en grym verklighet med sina center för ondskan i finansdistrikten City of London och på Wall Street. De äger och kontrollerar media, presidenter, kungahus, riksbanker och hela regeringar. Läs här.

Kontrollen utövas av de som går under namnet "The Deep State". Vad är då det? Läs här och lyssna på video nedan.Inser du inte det lever du i en illusion och du kommer att upptäcka och din familj kommer att hamna i ett helvete inom snar framtid i ett land som upphör att existera. Och det går fort nu. Väldigt fort. Banksystemet i väst, baserat på petrodollarn, håller nämligen på att krascha.Titta på denna 3 1/2 timmar långa dokumentär om banksystemet. Intro till filmen:

A Bill Still documentary. The powers of financial capitalism had a far-reaching plan, nothing less than to create a world system of financial control in private hands able to dominate the political system of each country and the economy of the world as a whole...Their secret is that they have annexed from governments, monarchies, and republics the power to create the world's money.


Robert David Steele berättar att allt började med mordet på president Kennedy 1963 (som var den siste demokratiskt valde presidenten i USA) som mördades av CIA. Han förklarar också varför NATO finns till.

1989 skrev A. Ralph Epperson boken "New World Order" där som beskriver planen,Läs boken här.

Trans-Pacific Partnership (TPP) är centralt för globalisterna. Läs här. Webbsidan innehåller länkar som tar lång tid att ta sig igenom. Limksom TTIP. Läs här.Robert David Steele säger om USAs krig:

"The US government is best pals with 42 of the 44 dictatorships in the world. US sponser dictators.
US sponser obscene criminal activities against the foreign publics, that have every right to think of US as a shining democracy that they are not.

The US government is in constant betrayal of the public trust and in constant betrayal of the constitution and in constant betrayal of the principals that the United States was founded upon."

Krig är alltid smutsigt. Ett av de smutsigaste krigen är dock USAs "War on Terror".

Titta på denna skrämmande dokumentär om det hemliga Joint Special Operations Command (JSOC) som rapporterar till vita huset och med "license to kill" varsomhelst i världen. En paramilitär del av Obamaadministrationen alltså.


Jag kan inte göra mer än att vädja till dig att upplysa dig. Du kommer att bli chockad av vad du hör av bl.a. den förra CIA-spionen och marinkårsunderättelseofficeren Robert David Steele berätta om bl.a. 9/11.

Och över att förstå hur Obamaadministrationen mördar människor i bl.a. Yemen, ett land man inte är i krig med, inkluderande amerikanska medborgare.

Du kan lyssna på Mike Ruppert, också en f.d. CIA-officer och "Whistle Blower" som berättar om 9/11 i 15 delar. Här är del 1 nedan. De övriga delarna är länkade på Youtubesidan:


Du har många timmar framför dig att lyssna på vad dessa män har att berätta. Men det handlar bokstavligt talat om din och din familjs framtid. Får vi inte politiskt tryck på våra folkvalda är vi dömda att förlora oss själva, vårt land och vårt framtid.

Donald Trumps framgångar i USA är ett litet hopp. Hans framgångar har rejält skrämt upp finansoligarkerna. Läs här och här (lyssna på videon på denna sida).

Och till er som tror att Putin är räddningen. Läs denna bok, Putin´s Kleptocracy av Karen Dawisha som extremt detaljerat berättar om vad som hände efter Sovjetunionens kollaps.

Det vi ser och vad vi är mitt uppe i är ett världskrig,

Ett ekonomiskt världskrig mellan bankoligarker i öst och väst, som ÄNNU inte övergått i väpnad konflikt (därav det låga oljepriset).

Både Putin och Obama är tillsatta av sina respektive oligarker och de får bara behålla sina ämbeten så länge de sköter sig ur oligarkernas perspektiv. Men det är kanske bara en tidsfråga innan den väpnade delen av WW3 startar?

Om du orkar, läs även lite av det jag har skrivit om detta tidigare. Om sanningen, om sanningen - del 2, Om drömmen om världsherravälde och Om hur människor används som vapen för att krossa Europas nationalstater. Det finns mer om detta ämne på min blogg, men även ni får gräva lite som jag har gjort under lång tid.

Tack för att du tar dig tid att upplysa dig. Du är skyldig dig själv, dina barn och Sverige detta. Jag önskar bara att du tänker själv. Läs här.

Och kom ihåg att det amerikanska folket är lika mycket offer för elitens maktspel som oss själva. Tolka därför inte det jag skriver som anklagelser mot amerikaner.

De borde ha lika stor rätt att få leva under sin konstitution precis som vi borde ha rätt att leva under vår viktigaste grundlag, regeringsformen. Det vi har gemensamt, är att båda är upphävda i praktiken av makteliten.

Jag avslutar med några kloka ord av Emma Klara. En av de personer som lyckligtvis vaknat:

"När jag skriver mina inlägg och lägger upp dem i olika grupper på Fb blir jag ibland ifrågasatt om jag diktat ihop på allting med hänvisning till en alltför livlig fantasi mm. Detta tror jag är ett fenomen som de flesta vakna människor får erfara, både på nätet och i sin omgivning. 

Att förlöjliga dem som vågat syna sina övertygelser och är öppna nog för att tänka utanför boxen är vanligt och det beror på att människor är rädda, de förlöjligar annorlunda och tänkande människor eftersom dessa människors övertygelser hotar deras verklighetsuppfattning, vilken de investerat i lite för mycket i, ja närapå identifierat sig med. 

Därför krävs det mod att tänka utanför boxen eftersom det kan innebära att man riskerar att bli utsatt för förlöjligande mm.

Det finns väldigt lite sann fakta i den verklighetsbild som vi serveras, inte ens det som påstås vara fakta är fakta, en uppmaning är därför för alla i denna tid att tänka själva, söka information (som inte är ägd av de styrande inom systemet) och dra egna slutsatser. 

Att stirra sig blid på påstådd fakta är tyvärr en av anledningarna till att vi kunnat bli så överkörda. 

Historieböckerna är falska, medias rapporteringar är vinklade i bästa fall och falska i värsta fall, forskare mutas och presenterar falska och vinklade undersökningar, politiker ljuger osv. 

Vi lever i en värld så full av lögner så att bli kallad konspirationsteoretiker eller bli kallad att ha en livlig fantasi inte är någonting negativt längre, snarare är det ett sunt uttryck för en tänkande människa, en alternativ benämning skulle vara omvärldsanalytiker.

Jag skulle verkligen önska att det var så väl, att jag hittat på allt det som jag tar upp jag skriver om, det skulle vara underbart! 

Men idag vaknar människor och kommer fram till samma insikter, de ser vad som pågår, de inser att de blivit lurade och de vill ta reda på sanningen, och ju mer de gräver och nystar, läser och tar del av desto mer växer samma bild fram och det är ingen vacker bild. 

Sanningen finns därute med det kräver mod att se den. Modet att ifrågasätta sina övertygelser och modet att tro på sanningen även om vi riskerar att bli förlöjligade och tystade av dem som inte vill se det uppenbara.

Det enda som är positivt med att alla svar inte finns serverade är att människor tvingas tänka själva och tar eget ansvar i att ta reda på sanningen och genom det, bryter de sig loss ur offermentaliteten, vilken är huvudanledningen till att vi kunnat hamna i denna situation från början. 

Sanningen är en otroligt stark kraft som kommer att gör oss fria som det heter. Tills dess får vi som är vakna, stödja och stärka varandra.

Samtidigt kan man fråga sig om vi varit de sovande, och om några människor varnade oss om att vi stod inför en annalkande katastrof och katastrofen sedan var ett faktum, så skulle vi säkert bli arga på dem för att de inte försökte väcka oss snabbare.

Så vi som är vakna, vi gör ett bra jobb Smiley smile".

Detta är vår framtid. Vill du ha det så?

Tror ni mig inte? Lyssna då på vad tidigare presidenter i USA säger här. Det är inte Obamaadministrationen som bestämmer i USA om du nu trodde det.

Läs denna artikel om hur ett folkmord, en ny "Hellstorm", är planerad i USA. Se videon i artikeln om Tyskarnas helvete under och EFTER kriget också som finns länkad i artikeln,

Lyssna också på denna kloka och vakna kvinna, Anna Svensson, vad hon säger här!

Om Olof Palme och ubåtar - Gästinlägg

Detta är det andra gästinlägget om epoken Olof Palme av David Fredin. Det första, om mordet på Olof Palme, hittar du här. Över till David:

VISST SLÄPPTE OLOF PALME UT RYSK UBÅT OCH DET VAR INGA MINKAR

Jag har vid några tillfällen, inför 30-årsdagen av Palme-mordet, skrivit några FB-artiklar i ämnet - nu kommer ännu en med ny information.

Ulf Dahlsten, Palmes statssekreterare 1983-1986, menar "att dådet (mordet på Palme) var inhemskt och att det ytterst var hatet som dödade honom. Det är den obekväma sanningen om mordet på Olof Palme".

Palmehatet alltid oförklarligt - GRU-agent i (s)-högkvarteret

Dahlsten har fel och hela hans krets medarbetare pekar alltid på ett "namnlöst oförklarat hat” som aldrig blir förklarat för åhöraren.

Jag var aktiv under det Kalla Kriget med informationsinhämtning och fann Palme inte bara obehaglig utan en trolig landsförrädare. En rysk ubåt släpptes ur Hårsfjärden 1982,

Palme gjorde detta efter ett besök på (s)-högkvarteret av GRU-generalen Milstein, rapporten här om kom till en av mina vänner som hade en källa som känt igen Milstein i (s)-högkvarterets hiss.

Palme släppte ubåt - försvarsstabschefen utreddes av sina egna.

Palme gav ordern om släppandet av ubåten 1982 före han blev statsminister – den 7 oktober. Ordern gick via försvarsstabschefen Bror Stefenson. På grund av detta utredes han av sin egen organisation.

Konstigheterna kring ubåtsjakten vidimerades av översten Lars Hansson som jag samtalade med då på 1980-talet.

Inte heller var ubåtarna mink, som senare flera officiella svenskar hävdat. Mink simmar inte i stim och ger inte den sonarbilden”, sa en marinaställd till mig efter aktuell debatt.

Lögnen som "statsreligion" i vår svenska stat.

Svenska staten ljuger upprepat och mycket om det mesta känsliga har jag erfarit.

Senast blev islamisters vapenlager, en depå tillhörande ”Hells Angels”. Sådant är vårt Sverige, där fri debatt aldrig gäller de fakta vänstern starkt ogillar se publicerat.

Närmast sanningen

Den som kommit närmast att förmedla sanningen om Palme är före detta avdelnings-chefen vid SÄPO, Olof Frånstedt.

Han berättar i en Youtube-intervju att MI6-chefen, samt CIA-chefen, bägge gav belägg för att Palme arbetade för KGB och därmed även för PLO (inte minst PLO:s försök att etablera ett mini-Palestina. Palme verkade som inflytelseagent gentemot svenskar i detta syfte.)

Men uppgifterna från herr Frånstedt uteblir från hans memoarer, så illa fungerar pressfriheten i Sverige idag sedan många år.

Däremot nämner Frånstedt i sina memoarer att Palme önskade att SÄPO avbröt samarbetet med CIA, för att ta upp ett samarbete med KGB! Givetvis gjorde inte Frånstedts avdelning det.

Men en memoarbok som inte recenseras i TV blir inte uppmärksammad på rätt sätt. Så kan svenska makteliten andas ut – igen. Men sanningen gröper ur stenen, droppe efter droppe.

Bevisen mot Palme

Det finns idag bevis för att Palme värvades till KGB, en uppgift från Anatoly Golitsyn (stationerad i Finland) parat med uppgifter ur KGB-arkivet identifierar Olof Palme som en just värvad agent 1962, en av fyra-fem medarbetare i den svenska statsrådsberedningen.

Major Vasilij Mitrochin arbetade som arkivarie i KGB:s centralarkiv, han skrev för hand av material som han tog med sig efter sitt avhopp.

En uppgift rör en speciell svensk bland KGB-filerna.

Där står: ”Medarbetare i svenska regeringskansliet, värvad 1962 i Finland. Samband har upprättat mellan honom och KGB i Moskva”.

Men våra Politiskt Korrekta media kommer inte skriva om dessa ting, att bevara lögnen är angeläget, och att skydda Palme-arvet: UD:s propagerande för en palestinsk stat, en KGB-operation.