fredag 5 februari 2016

Gästinlägg - Fäll regeringen nu!

Ännu ett gästinlägg av Daniel Johansson:

Regeringens förtroende har under en lång tid fått se sitt stöd sjunka som en sten i förtroende. Nästan ingen har längre förtroende för den.

I detta läge har vi en bra chans att få till ett nyval och kunna få en ännu starkare icke socialistisk majoritet i riksdagen.

Denna regering är så svag att den inte kan få igenom någonting utan att de skulle få alliansen med sig.

Vänsterpartiet är som alltid lojal med regeringen. Utan alliansen får de inte igenom någonting.

Vi Sverigedemokrater har ända sedan valet opponerat mot denna regering för att få bort den. Vi vill ta ansvar för landet.

Anna Kindberg Batra ta chansen nu och ta emot Jimmies utsträckta hand. Om ni vill ändra om den dåraktiga politk som Reinfeldt bedrev och börja göra saker rätt nu kan vi rätta till de problem vi har.

Vi kan inte sitta och vänta på att SD skall få egen majoritet. Skall vi få till en förändring måste vi vända oss till se andra partierna. Om moderaterna är beredda att ändra sig till en mer Sverigevänlig riktning så tycker jag vi borde förhandla med dem.

Vad jag vet så finns det en stor opinon inom Moderaterna att de vill samarbeta med oss.

Går moderaterna med lär nog kd följa med. Möjligtvis liberalerna också. Centern lär nog stå kvar där och sura med sin vänsterliberala politk. Detta parti har blivit väldigt extremt.

Anna Kindberg Batra lyssna på de moderater som vill ha denna förändring.

Var modig och bryt dig loss från Reinfeldt oket. Varför skall denna fd ledare få förlama moderata samlingspartiet? Låt inte rädsla för media vara ett hinder att få bort denna inkompetenta statsminister som styr nu.

SD är framtidens parti som inte borde vara några problem för er att samarbeta med.

Vår slogan Trygghet och Tradition är en bra symbol för var vi står ideologiskt.

Trygghet står för vår syn att stärka välfärdssamhället och inge trygghet till hem, arbete och liv.

Tradition visar att vi värnar om vårt lands kultur och historia. Våra traditioner osv.

Vårt parti förenar dessa med vår slogan Trygghet och Tradition.
Om social oro i Sverige och nationellt sönderfall

Forskarna Wilhelm Agrell, Tobbe Petterson och David Högardh vid Statsvetenskapliga institutionen, Lunds universitet har gjort en kunskapsinventering inom fälten antagonistiska hot och social oro med relevans för samhällets säkerhet. Läs här.

I denna rapport definieras social oro så här:

Stockholms stad definierar social oro som ”Social oro uppstår då den sociala obalansen tar sig uttryck i det offentliga rummet”.

En annan definition av social oro är: ”Social oro är olika typer av utfall eller angrepp på det
som samhällets institutioner ser som önskvärt att skydda. Social oro är en följd och
kombination av flera sociala risker, vilka i sin tur är uttryck av bakomliggande negativa
omständigheter”

Det som skapar social oro är enligt rapporten:

• Lågt myndighetsförtroende
• Ekonomisk och social utsatthet
• Anlagda bränder och omfattande vandalism
• Våldsamma upplopp och demonstrationer
• Radikalisering mot våldsbejakande extremism eller organiserad brottslighet
• Ökad segregation och utanförskap

Reflekterar man över detta inser man att Sverige genom förd sjuklöverpolitik och svensk media har "check in the box" på allt det som skapar social oro i samhället.

I samma rapport hänvisas till Sveriges handlingsplan mot våldsbejakande extremism och där definieras radikalisering enligt följande:

”Detta begrepp betecknar processen när en individ går från att vara ickevåldsbejakande till att
ta ställning för våld. Begreppet avradikalisering beskriver i detta sammanhang den omvända
processen.”

Precis detta händer i Sverige idag. Man behöver bara följa diskussionen i sociala medier så ser man att en tydlig bild framträder. Människor anskaffar vapen (även om det på sin höjd bara antyds), köerna för att få jägarexamen eller inträde i en skytteklubb växer – är det en tillfällighet? Läs här.

Medborgare organiserar sig i medborgargarden för att skydda sig själva och sin familj då rättssystemet havererat. Exempel här.

Att vanliga fredliga svenskar radikaliseras enligt definition ovan råder inget tvivel om.

Polisen har tappat kontrollen och kapitulerat på vissa platser, Läs här,

Våldtäkterna skenar och flickor och kvinnor beväpnar sig då samhället inte vill eller kan skydda dem. Det är viktigare att omhulda våldtäktsmännen enligt PK-logik.

Folk är ursinniga på regeringen och media och det är bara en tidsfråga innan tryckkokaren exploderar. Ett inbördeskrig ter sig allt mer sannolikt. Läs här.

Folk är både oroade och förbannade över importen av välfärdsmigranter från MENA-länder. Läs här och vad Patrik Ek skriver i nyanser här.

Dessutom, för att öka den sociala oron ytterligare, pratas det allt mer om att Sverige snart är i krig med Ryssland. Läs här och här. Även i vårt västra grannland hörs samma retorik men här handlar det om krig med islam. Läs här.

Svenskar kan inte ens längre vända sig till svenska kyrkan då denna nu är extremt politiskt korrekt och dessutom går Islams ärenden. Läs här.

Samhället faller sönder framför våra ögon, och fort går det.

Medborgarna kan inte lita på vare sig media eller den politiska adeln för man inser att de ljuger oss rätt upp i ansiktet. Läs här.


De som har till uppgift att verkställa regeringens politik, myndigheterna, åker med av bara farten. Myndighetsföraktet ökar liksom politikerföraktet och hatet mot journalistkåren. Receptet för en nations kollaps och anarki är inlöst. Det är bara att vänta på det oundvikliga slutet. Läs vad min bloggranne Tommy Norum skriver här.

Om inte regeringen avgår och statsministern utlyser extraval är det stor risk att det bli revolution i landet.


Ansvaret för detta ligger endast och enbart på sjuklövern och nu närmast på regeringen Löfvén som i decennier steg för steg nedmonterat de basfunktioner en stat behöver för att fungera. Staten har förlorat all "soft power" hos folket.

Lika stort ansvar har svensk media, som medvetet ljuger, undanhåller och vinklar sanningar. Kvar är bara välförtjänt förakt mot hela det s.k. etablissemanget. Läs här,

Sannerligen inget bra recept för framtiden. Vi har blivit en diktatur där alla förväntas tycka likadant. Läs här. Den massiva smutskastningskampanjen mot Folket Demonstration är det senaste beviset.

Jag har varit med på två demonstrationer som funktionär och sett allt med egna ögon. Därför kan jag som primärkälla säga att media och Mona Sahlin ljuger oss rätt upp i ansiktet.

Vänstern och media gör allt för att provocera oss. Alla som inte tycker som dem är "högerextremister".

Till och med hedersmannen och författaren Stefan Torssell har blivit utpekad som "högerextrem" bara för att han har skrivit krönikor i alternativ media.

Läs här vad han själv skriver i ett gästinlägg på min blogg om sitt deltagande i folkets demonstration.

En annan hedersman är sanningssägaren Lars Bern som jag ofta länkar till. Läs detta personporträtt av Lars. Citat från artikeln:

"Det intressanta med dagens samhälle är att vanligt folk plötsligt har ett instrument för att skaffa sig kunskap. 

Det är därför vi har den här infekterade samhällsdebatten just nu. Därför att etablissemanget är djupt frustrerat över att hela tiden bli ifrågasatta. 

Tidigare har de inte behövt det. För de har ju behärskat informationsflödena. 

Det är inte så att samhället blivit så mycket sämre, skillnaden är att vanligt folk kan gå ut på nätet och få reda på att de är lurade. Det har vi inte kunnat göra tidigare. Det kan alla människor göra nu."

Vänstern vill ha upplopp så de kan utlösa undantagstillstånd så de kan verkställa sin plan att kalla in delar av de 16000 överstatliga poliser som EU disponerar.

En man som heter Magnus Jonsson skrev på Facebook:

"Folkets demonstration som hölls den 1/11 -15 på Sergels torg filmades av SVT. Dock visades INGET på nyheterna, inte en rad skrevs i media. 

Trots att det på demon dök upp någon grupp från högersidan som snällt fick plocka ned sina flaggor de hade med sig. Ni ser deras flaggstänger i mitten på ett av fotona. 

Min gissning till den totala tystnaden om denna demo beror på det skrala antalet vänsteraktivister. På ett av fotona (det sista) syns den grupp som stod och försökte störa den demon. 

En ensam mans röst hördes då och då. Gissar att de var max 20 st den dagen, och därav fanns inget nyhetsvärde. Lustigt att vi blev mer nazistiska och rasistiska bara genom att antalet vänsterfolk ökade i antalet."

Jag är övertygad om att media i samråd med någon/några i regeringen via ombud i AFA mobiliserade den vänstermobb som störde demonstrationen därefter, den 30:e januari. Varför? för att skrämma folket och arrangörerna och få tyst på oss. I en diktatur utgår inte längre all makt från folket, den innehas av en maktelit som utsett sig själva. 

Tack vare polisens insats och alternativ media misslyckades de och mer och mer kommer fram där den bild jag målar upp ovan framträder,

Något måste göras av regeringen Löfvén omedelbart. Det går inte vänta längre. Sverige har blivit en stat som inte längre tjänar medborgarna som Mons Krabbe skriver här

Tryckkokaren kommer att explodera. Nationens säkerhet är akut hotad inifrån. Landet befinner sig i ett eskalerande sönderfall. Något Marcus Birro skrev om i Expressen redan 2011. Läs här

År 2013 avskedades Marcus från Expressen. Varför berättar han själv på Facebook:

"2013 skrev jag en krönika som Expressen ville stoppa. Jag fick gå en bit upp i chefshierarkin för att få den tryckt. Jag fick slåss hårt för att den alls skulle få se dagens ljus. Det var sista gången det gick för övrigt... Efter det började tidningen censurera mig när det gällde ämnen...

Texten denna sista gång handlade om att kristna är den religiösa grupp som är mest förföljd i världen.
En mening i mitten löd: "I Mellanöstern är det militanta muslimer som mördar och fördriver kristna".
Chefen som ringde var tydlig.

- Vi kan inte trycka den här.
- Men det är ju sant, invände jag.
- Ja, det är sant, erkände chefen, men vi kan inte trycka den.

De gjorde det till slut men det var där och då som jag signerade min egen avskedsansökan... Även om jag inte förstod det då. Jag hade börjat min resa som alldeles för obekväm...
I dag slog EU-parlamentet fast att det som IS gör mot kristna i Mellanöstern är att betrakta som folkmord.

I rest my case."

Läs också ett av Marcus gästinlägg på min blogg här.

Den ljusnande framtid kunde ha varit vår, men är det inte längre även om det snart är vår och sommar.

Det är sannolikt då som tryckkokaren kommer att explodera när våra svenska flickor och kvinnor börjar klä sig lätt vilket kommer att trigga en massiv våldtäktsvåg i landet,

Reflektera över Marcus Birros ord i detta FB-inlägg från den 1:e februari som får avsluta detta blogginlägg:

"Det känns allt mer som om det är ett sorts lågfrekvent krig i Sverige just nu.

Jag fyller 44 i år och jag har aldrig varit med om sådana här tydliga motsättningar, en sådan här oerhörd misstro mellan människor, mellan makt, elit och folket.

Sverige har alltid varit ett land med en stark stat. Till skillnad från mitt andra älskade land, Italien, har en sådan stark stat varit möjlig för att människor förenats i ett sorts tyst samförstånd, en slags outtalad samförstånd mellan människor.

Det har inte varit friktionsfritt men det har funnits en känsla av samhörighet. Det var det som Socialdemokratin byggde Sverige starkt på och det var också det de byggde sig själva på.

Allt det där är raserat nu. Det finns ingenting kvar. Allt är i rörelse, som dear old Lundell döpte en av sina sämre böcker till...

Makten har öppnat dörrar och slussar som andra har fått betala för. Vilka andra? Folket.
Media och elit har skrikit en sak, folket har skrikit en helt annat och eliten och media har gjort gemensam sak och försökt hålla folket nedtryckt och utanför.

Tidigare hade vi media som granskade makten, som jagade storfräsare och kapitalister, som tog den lilla människan i försvar. Minns ni när Aftonbladet hade som slogan "Aftonbladet behövs om sanningen ska fram".

Kan ni tänka er Aftonbladet skryta med den meningen idag?

Det spelar nästan ingen roll längre om media matar oss med lögner, skadan är redan skedd. Förtroendet är brutet. Det finns inget förtroende alls kvar mellan den lilla människa och det stora mediehuset.

För media har ljugit fortsätter delvis att ljuga.

Det är ett i grunden ett allvarligt demokratiskt problem.

Om det är sant att etablerade medier klipper och klistrar med bilder och medvetet försöker smutskasta människor som enligt etablerade medier har en avvikande uppfattning är det mer än allvarligt.

Om man inte kan bemöta åsikter med egna åsikter, och man missbrukar den makt som etablerade medier har, har vi hamnat i ett sorts medialt krig där ingenting längre är vad det synes vara, utan där det som skrivs och presenteras är bataljer i ett krig där det gäller att krossa sin motståndare, genom smutskastning, genom lögner, förtal, halvsanningar och dementier.

Man måste också då fråga sig varför? All denna ilska. Denna stridsmoral som media visar.

Jag minns med vilket avsky jag blev utskälld av en chef på Expressen strax före jag fick sparken. Han spottade och fräste så det for saliv i rummet. Han avskydde mig. Det var hat.

Det är som om etablerade medier (inte alla) blivit stumma, blivit stukade, känner sig förloämpade eller hotade på något sätt... Så de hämnas. De slår tillbaka. Etablerade media känner flåset i nacken och de agerar därför i panik, i rädsla, i förvirring, i total oförstående inför det som sker...

Sverige har blivit en krigsskådeplats där sanningen tycks vara det som etablerad media vill slå oss andra i huvudet med. För om det folkliga uppror som mullrar är högerextremt och människovidrigt är det ju ingen vettig som vill ha med detta uppror att göra, eller hur? Inte jag heller. Det finns inget jag avskyr lika mycket som nazister.

Men tänk om det är så att detta folkliga uppror (för ett sådant är det dags att börja tala om) faktiskt hotar den mediala, politiska och kulturella makten i grunden, och tänk om det är DÄRFÖR som eliten, med media i täten, vill svartmåla upproret och därför blandar ihop huliganer i luvor som jagar folk med gamla leende tanter med snällt uppställda plakat bakom avspärrningar?

Tänk om det är något nästan personligt, att det handlar om någon märklig form av vendetta som delar av etablerad media ägnar sig åt?

Vad säger det i så fall om vårt land och vår tid?

Den politiska skräcken för hur folket vill bygga landet såg vi när Decemberöverenskommelsen kom till. Jag skiter högaktningsfullt i vilket parti de ville frysa ute. Jag bryr mig om de hundratusentals människor som såg och genomskådade projektet, som såg det för vad det var, ett utsökt förakt för folkligt missnöje.

Man kan tycka mycket om folkligt missnöje. Men man måste lyssna på det, man bör ta det på allvar, man bör alltid ha minst en fot kvar på, och ett öra tryckt mot, marken...

Det folkliga upproret går inte att kväsa och verkligen inte med halvsanningar, ihopklippta bilder och rena lögner. Ta diskussionen istället. Sträck ut en hand. Ta den och börja prata med varandra."

Om SD historia

Ännu ett gästinlägg av Daniel Johansson:

Stefan Löfvén

Den politiska kommentatorn KG Bergström anser att anledningen till S kräftgång i opinionen skulle bero på att Stefan Löfvén inte har någon större erfarenhet. Jag anser att allt sådant tal är fel.

Stefan Löfvén är totalt inkompetent och passar inte att leda landet.

En partiledare är dessutom inte hela partiet.

Jag tror i allmänhet att folk är trötta på sossarna som parti då deras idéer inte passar in längre.

Stora skattehöjningar är inget som dagens svenskar vill ha.

Samarbetet med miljöpartiet och den allmänna inkompetensen hos alla ministrar sänker ju självklart förtroendet.

Miljöpartiet har ju fått ett på tok för stort i flytande med tanke på deras storlek.

Det var ju en viss Hr Löfvén som gnällde på SD för att vi ville ha mer inflytande. Vi fick ju ändå 12,9% i förra valet och med den principen borde vi få ha en mycket mer politisk tyngd än miljöpartiet.

Stefan Löfvén fortsätter även att tala i Henrik Arnstads anda och påstår att våra rötter är så hemska vilket inte är sant. Han säger till alliansen ni vill väl inte samarbeta med någon med de där rötterna?

BSS var inte nazistisk utan vad jag förstår så var det en kampanjorganisation mot invandringspolitiken som ägnade sig mycket åt aktiviteter ute på gatan.

Det är möjligt att det kan ha funnits personer med då som varit väldigt radikala om det kan jag inte uttala mig om.

Det fanns ett nazistiskt parti på den tiden som hette NRP (Nordiska Rikspartiet) som inte hade något med BSS att göra. Vad jag hört hatade NRP BSS väldigt mycket.

Sverigedemokraterna uppstod i en utbrytning ur partiet Sverigepartiet som var en sammanslagning utav BSS och Framstegspartiet.

Framstegspartiet hade sina rötter ifrån MbS (medborgerlig samling) som fanns nere i Skåne under 60-talet.

Den bestod utav företrädare från högerpartiet, folkpartiet och centerpartiet och var en organisation som ville verka för en borgerlig enhet som skulle kunna utmana det då så starka och dominerande socialdemokraterna.

Ur medborglig samling startades partiet framstegspartiet.

På 80-talet slog sig partiets Stockholmsavdelning ihop med BSS som sagt och bildade Sverigepartiet.

Men det partiet blev kort och en del företrädare därifrån bröts sig ur 1988 och bildade SD.

Partiet i början var ju långt ifrån något välorganiserat parti i sin barndom.

Gatuaktivismen som demonstrationer var en del utav partiets verksamhet.

Det partiet gjorde fel i början var att deras demonstrationer även lockade fram nazister som kom och brölade.

Och medierna filmade dem och sa att de var SD men struntade helt i de vanliga människorna som hade gått förbi i tåget.

Dessa nazister var bara en liten klick som bara förstörde. Det har kommit anklagelser även om att VAM Vit (Ariskt Motstånd) skulle ha varit en del utav SD vilket också är en lögn från medias sida.

VAM grundades ju flera år efter SD och hade ingenting med partiet att göra. VAM grundades av Klas Lund som idag leder svenska motståndsrörelsen som idag är en liten nazistisk sekt.

Och ett av mediernas andra argument var fd partiledaren Anders Klarström skulle under en kortare period ha varit med i Nordiska Rikspartiet.

Vilket parti har inte haft sådana företrädare som kommit från mer extrema miljöer?

Stefan Löfvén borde vara mer försiktig med att kasta sten i glashus. Vad har inte sossarna för mörka fläckar i sina röda fanor?

Ledande sossar på 30-talet hade ju sympatier för nazityskland. Det var till och med en sosse som ville nominera Adolf Hitler till Nobels fredspris.

Sossarna är ju också ansvariga för upprättandet av det rasbiologiska institutet i Uppsala. De är också ansvariga för att tusentals svenskar varav många av den var kvinnor blev tvångssteriliserade.

Även tvångslobotomering var vanligt. Idag är det knappt någon som talar om dessa övergrepp.

Även de andra partierna kan man hitta en massa exempel på företrädare som haft extrema åsikter och så vidare.

S borde vara mer försiktiga innan de börjar tala om mörk historia. De samarbetar ju mycket med Vänsterpartiet som absolut inte har något fläckfritt förflutet. De har ju sina rötter i den mörkröda kommunismen. Kommunismen är ju ansvariga för över 100 miljoner människors död. Under många år ville kommunistpartiet införa en diktatur likt den i Sovjet.

Ett sådant parti vill alltså Löfvén samarbeta med.

När Mikael Jansson blev partiledare 1995 så började förändringen som lett till hur partiet är idag.

Den blev mer organiserad och större ordning.

Ett arbete som gick mycket bra. Ett arbete som Jimmie Åkesson fortsatt göra med stor framgång. Idag är vi ett av de största partierna i Sverige.

Många människor har nog insett att medierna bara ljuger om SD och har gjort det i alla år. Extremvänsterns attacker på partiet blir också allt mindre. Vi är en växande folkrörelse som dessa extremister inte kan hindra.

Om man tittar tillbaka så har alla partier i sin begynnelse haft problem med att extrema personer varit med. I början brukar det i regel inte så välorganiserat i ett parti.


Så långt Daniel Johansson.

Läs även Stellan Bojeruds blogginlägg om SD historia här.Om den av S, MP och V utsedde rikspolischefen - Gästinlägg

Ännu ett gästinlägg av min vän Gunnar Malmström. Vem skall man egentligen kritisera för kaoset i landet och kod 291?

Över till Gunnar:

Regeringen utsåg Dan Eliasson till rikspolischef på speciella grunder och en speciell målsättning.

Det ingår inte enligt ansvariga inom regeringen i rikspolischefens uppdrag att verka för att upprätthålla lag och ordning inom hela Sverige genom polisens rätt till våldsmonopolet.

Vad som till synes ingår i rikspolischefens uppdrag är tydligt och klart. Underminera poliskårens auktoritet, försvåra på alla sätt polisens förutsättningar att med alla till buds stående medel inom hela riket upprätthålla lag och ordning inklusive våldsmonopolet.

Därtill kommer rikspolischefens uppdrag att underminera polisens trovärdighet för det civila samhället och medborgaren. Regeringens direktiv går även ut på att den enskildes rätt att försvara och skydda eget liv och tillhörigheter i praktiken upphört att gälla.

En betydande nyans framkom under ett framträdande i Sveriges television, där rikspolischefen helt öppet demonstrerade regeringens inställning genom ord och tillrättaläggande.

Regeringens inställning är att våldsutsatta personer inte är att anse som brottsoffer om brottet begåtts av personer som är asylsökande eller personer med PUT, oavsett handlingens omfattning och konsekvens för brottsoffret och dess anhöriga.

Rikspolischefen har fullföljt regeringens uppdrag allt enligt plan och direktiv och kommer med största sannolikhet fullfölja ytterligare direktiv och inriktning från regeringens ansvariga oavsett konsekvenserna för det civila samhället och den enskilde individen.

Observera med eftertryck att regering och riksdag är totalt och fullständigt ansvariga för att Sverige av i dag brutit samman i kriminella och etniska områden. Områden där kriminaliteten, våldet och godtyckligheten härjar utan gränser.

Fler och fler områden tillkommer och räknas in som lokala kriminella områden, stadsdelar där svensk lag inte längre kan upprätthållas i dag lågt räknat ca 50-60 områden.

Tusentals personer har och är i dag offer för regeringens inställning till den enskildes rätt till liv och egendom.

Tusentals personer har fått se sin privatekonomi slås i spillror genom mer eller mindre av regeringen godkänt våld och härjningar.

Tusentals privata fordon har förstörts genom våld, brand och skadegörelse. Fastigheter förstörts genom brand och skadegörelse.

Våld, mord, förnedring och våldtäkter härjar som epidemier inom hela landet.

De som skall upprätthålla lag och ordning är fullständigt bakbundna av direktiv från regeringen genom rikspolischefen som i princip går ut på att blunda och håll för öronen.

Regeringens agerande stöds av Liberalerna och Centerpartiet. För centern gäller speciellt Annie Lööfs inställning till rättssamhället och upprätthållandet av svensk lag.

Rikta kritiken och trycket mot ansvariga politiker och högst ansvariga är Statsministern, Justitieministern, Inrikesministern och därefter i tur och ordning hela S, MP, V och regeringen.

Avslutningsvis, sluta gnälla på en underordnad andra klassens hantlangare - rikspolischefen.

Så långt Gunnar Malmström.

Ja, förtroendet för rikspolischefen, liksom regeringen, är verkligen slut. Läs denna artikel i SD-kuriren.