onsdag 3 februari 2016

Om False Flag Operations riktade mot svenska folket

Det är tur det finns utländsk media. Annars skulle man aldrig få veta sanningen i Nordens DDR.

Läs denna artikel. Den pekar ut en svensk vänstertidning (gissa vilken) för att ha iscensatt "attacken" mot migranter från svenska nynazister den 29/1 2016.

Här är ytterligare en artikel. Enligt Aftonbladet rusade ett gäng "rasister" in på centralen med en bit papper om att banka ner invandrare.

Den förste person de ser är Christian och honom skriker de "jävla rasist" åt och sen slår de honom.

Aftonbladet skriver: "Då ser vi att det kommer massa folk och jag säger till honom att vi ska flytta på oss, men innan vi hinner undan skriker någon ”jävla rasist” till mig och så får jag en hård smäll i ansiktet."

För oss som kan tänka själva passar detta som media vill få oss att tro händer perfekt in i det som sker just nu.

Vi är dock inte ensamma om detta fenomen. Situationen är likadan i Merkels Tyskland. Läs här.

Koppla detta till Mona Sahlins uttalande om att nazismen ökar i Sverige så framträder en tydlig bild.

Min bloggranne Tobias Lindberg är inne på samma linje som jag. Läs här.

Den kulturmarxistiska makteliten i samarbete med media genomför en samordnad och riktad False Flag Operation mot svenska folket för att få oss att tro att Sverige dräller av onda nynazister och antidemokrater som attackerar stackars "flyktingbarn" och invandrare.

Detta trots att vänstern gång på gång bevisar för alla helt öppet vilka de antidemokratiska krafterna är. De själva. Sverige är idag en vänsterfascistisk stat som är närmare en totalitär diktatur än en demokrati,

Det innebär man nu arbetar helt enligt den kulturmarxistiska FN Agenda 2021/2030. Sverige är pilotland och skall bli den första kulturmarxistiska totalitära diktaturen i Europa.

Medias, rikspolischefens och regeringens agerande verkar gå hand i hand. De arbetar tillsammans under samma ideologi, kulturmarxism.

Kom ihåg att Stefan Löfvén handplockade Dan Eliasson till jobbet trots att han hade lyckats att köra både Migrationsverket och Försäkringskassan i botten. Han ville förmodligen ha en rikspolischef som är bra på att förstöra.

Givet det faktum att 8 av 10 poliser vill sluta (läs här) så är även detta en del av planen förmodligen. Att få alla dugliga poliser som ser sig som demokratins försvarare att säga upp sig. Sen kan rikspolischefen ersätta alla de som slutat med "sina" handplockade poliser som han kontrollerar under Stefan Löfvén som i sin tur kontrolleras av globalisterna precis som Angela Merkel.

Det finns ett utbrett missnöje med Dan Eliasson inom polismyndigheten. Lär här vad polisinspektör Anders Karlsson skriver. Vad hände med polisintendent Anders Karlsson då som stod upp för polisen?

Den maktelit som tillsammans med media (som ägs av globalisterna) delar regeringens dröm om en totalitär kulturmarxistisk diktatur där befolkningen är skrämd till tystnad.

Att Mona Sahlin pratar så mycket om "nazister" beror sannolikt på nationalsocialismen är en socialistisk ideologi som alltid förnekats få sin plats på den politiska kartan av vänstern.

Alla ismer är ideologiskt förenade, som jag skrivit om tidigare på denna blogg här. Hon känner nog innerst inne ideologisk samhörighet med nazismen och det är därför hon pratar om den så mycket.

Händelserna runt folkets demonstration där vanliga svenskar säger i från och uttrycker sitt krav på återinförande av demokrati och nyval får denna maktelit av kulturmarxister visar att makteliten är mycket rädda för att folket börjar förstå vad som sker.

För dem är nationalism och regeringsformens skrivning att all makt utgår från folket det värsta de vet. Detta är förklaringen till att såväl Sverigedemokraterna och folkets demonstration är utsatta för en massiv smutskastningskampanj. De märker tydligt att alla svenskar inte är skrämda till tystnad och blind lydnad.

Min uppmaning är att läs överhuvudtaget inte svensk media. Titta absolut inte på SVT eller TV 4. Lyssna inte heller på SR som är helt infiltrerat av kommunister från Frankfurtskolan. Något som Stefan Torssell talade om på den andra folkets demonstration.Läs utländsk och alternativ media istället och bloggar från fritänkande människor. Framför allt, tänk själv och bilda dig en egen uppfattning. Min uppfattning behöver inte vara rätt.

Det som visas och skrivs i svensk media är rena påverkansoperationer riktade mot dig och mig. Det som blåses upp som "nazistattacker" är förmodligen False Flag Operations iscensatta av den kulturmarxistiska makteliten.

Vem vet, de som utför dessa kanske är de poliser som Dan Eliasson tänkt ersätta de demokratiska poliser med som slutar i en alarmerande takt? De kanske tränar den taktik som de sen skall använda mot oss i samverkan med de 16000 överstatliga poliser som EU disponerar? Läs vad Henrik Alexandersson skriver här.

Jag vet inte, men det är ett fullt möjligt scenario.

Det är nu eller aldrig. Det är nu vi måste få kulturmarxismen att släppa sitt strypgrepp om oss. Res dig mot förtrycket eller duka under tillsammans med dina barn och barn-barn.

Lyssna även på Ulf Claesson när han reflekterar över tillståndet i landet: