fredag 29 januari 2016

Om krossandet av arbetarrörelsen

Det vi ser hända just nu är det medvetna krossandet av arbetarrörelsen och de suveräna nationalstaterna. Det ironiska är att det är en socialdemokratisk statsminister som genomför detta. Ingenting sker dock av en slump. Allt är planerat. Löfvén är ditsatt för att förvandla den tidigare arbetarrörelsen till ett statsförstörande parti. Läs här.

Alla galna utspel som regeringen gör och den destruktiva politik den bedriver är noggrant genomtänkta. Att LO förlorat 15 000 medlemmar genom sitt egna agerande är heller ingen slump. Det ingår också i planen att krossa arbetarrörelsen.

Löfvén är säkert väldigt medveten om detta och lyder de order han har fått av Bilderberggruppen och FN. Att vi bloggare och alternativ media rapporterar mer och mer om dem stör dem mycket. Läs här.

En stark folkrörelse är också något som stör genomförandet av globalisternas plan att omvandla nationalstaten Sverige till en formlös, gränslös och identitetslös del av den totalitära marxistiska diktatur som skall bli global på sikt enligt FN Agenda 2030.

Först ut är Europa, därefter U.S.A. Först ut i Europa är Sverige som ett pilotland.

Därför angrips Sverigedemokraterna (SD) så frenetiskt. Till globalisternas förtret växer en ny och vital folkrörelse upp i form av SD som snart stöds av var tredje svensk. Tillika Sveriges enda oppositionsparti mot sjuklövern som är förenade i sin strävan att förstöra Sverige genom en sinnesjuk invandringspolitik.

SD fortsätter att bygga på folkrörelsen dag för dag, och den växer så den knakar. Läs vad Ingrid Carlqvist skriver här.

Så verkar politiken obegriplig idag så är beror det på att svensk media gör allt för att mörklägga vad som egentligen sker. All svensk mainstream-media ägs av familjer som är Bilderbergare. Läs här.

Det är inte vi, folket, genom val som styr Sverige. Det är inte heller riksdag och regering. I själva verket är det bankerna som styr genom de organ globalisterna har skapat; EU, FN och NATO.

Riksdagsvalet finns (fanns?) för att vi skulle tro att vi bodde i en demokrati. I själva verket har vi sedan Palme levt i en illusion av demokrati. Läs om Palme här och här.

Den som tror något annat är framgångsrikt hjärntvättad av globalisterna genom svensk mainsteream-media. Den som inte vill bli matad med lögner väljer alternativ media alternativt utländsk media som Marts Dagerlind på Avpixlat skriver här.

Så antingen tar folket tillbaka makten genom politiken och SD eller så går vi under som nation. Vi blir den nya Sovjetunionen. Läs här. Makteliten fruktar oss nämligen så du skall inte underskatta din makt. Läs här.

Vad väljer du? Jag väljer SD och tar starkt avstånd mot alla former av våld och uppror. Jag tror på politikens kraft, som jag tidigare skrivit vid ett flertal tillfällen.

Det är dags för förändring. Folket kräver det. I morgon 30/1 samlas vi för tredje gången på Norrmalmstorg för folkets demonstration kl 1300. Fredligt och civiliserat. Och det kommer fler demonstrationer framöver. Vi har rätt att kräva förändring enligt regeringsformen. Läs här.