torsdag 21 januari 2016

Om ett förbannat folk och hopp om framtiden

Proppen har nu släppt. Folk börjar att vakna. Enligt YouGov är nu SD största parti. Förmodligen ännu större än vad denna mätning visar. Det är som min bloggranne statsmannen (KD) skriver här. Det är bara att konstatera att Sverige har blivit Sverigedemokratiskt.

Det är tur det, för snart är hoppet helt ute för Sverige, kanske är det redan försent?

Fullt klart är att folk är förbannade på den destruktiva och odugliga rödgröna feministiska regeringen, något som tydligt märks i sociala medier och i bloggar. Vi har tröttnat Stefan Löfvén. Något jag skrev om redan i augusti här.

Jag hoppas att människor nu fått lära sig vad socialism/kulturmarxism och tokliberal politik innebär (ett annat ord är politisk korrekthet) och att vänstern och tokliberalerna nu hamnar på historiens soptipp för gott.

Kanske har det marxistiska strypgreppet på vårt land äntligen börjat släppa?

Jag har tidigare skrivit om behovet av en konservativ motoffensiv mot kulturmarxismen. Läs här.

Vi konservativa och socialkonservativa (ja, jag hoppas fortfarande på ett samarbete mellan SD och konservativa gammelmoderater) kommer dock ha ett omfattande städarbete att göra när regeringen förhoppningsvis faller i år och extravalet visar det resultat som staplarna visar på bilden nedan. Något jag tidigare skrivit om här. Jag är själv gammelmoderat och jag trivs utmärkt i SD. Jag behövde inte ge upp en enda av mina konservativa värderingar, istället fick jag nya berikande intryck.

Moderaterna måste återta sitt parti och kanske återbilda moderaterna igen och låta de vänsterliberala tokstollarna i Reinfeldts sekt dö sotdöden.

Ett bättre alternativ är förstås att de kommer över till oss i SD där finns redan det bästa från gamla moderaterna men även de gamla hederliga socialdemokraterna (som försvann i början på 70-talet) i politiken som det socialkonservativa parti vi är.

Vi kommer alla att behöva göra ett Herculesarbete för att rädda Sverige från total kollaps.

Vi kommer förutom att göra om statsbudgeten också behöva stänga gränserna, depatriera de som bara vill krossa vårt samhälle och ersätta demokrati med sharia (inkluderande stänga alla moskéer som kontrolleras av muslimska brödraskapet), deportera de som sitter på asylmottagningar och som saknar asylskäl (vilket är huvuddelen), kraftfullt skärpa kriminalpolitiken, satsa på återuppbyggnad av försvaret och polisen, satsa på vård och omsorg för SVENSKAR, återställa lagar som förändrats genom politiska statskupper, lämna EU, rensa ut kulturmarxisterna från skolor, universitet, högskolor, media med mera med mera.

Ja, arbetsbördan kommer att bli gigantisk. Därför hoppas jag att den energi som idag går åt till att vara förbannad kan vändas till energi och samling av konservativa krafter i SD för att ta sig an vår generations största utmaning. Rädda vårt land från undergång.

Jag vet att många moderater gått över till SD, öppet eller i smyg. Jag vet också att moderater kommer att stödrösta på SD vid ett extraval som kommer att vända upp och ner på svensk politik.

Jag vet att många har varit rädda att erkänna att de har sympatier p.g.a. den kulturmarxistiska propagandan mot SD som bestått uteslutande av lögner. Den största lögnen är nog att partiet har nazistiska rötter, Hur det egentligen ligger till kan ni läsa om här.

Eran av destruktiv socialism och marxism är över. Nu blåser konservativa vindar över inte bara Sverige, utan över hela Europa. Vår kamp i bloggar och i sociala medier har kanske inte varit förgäves?

Vi ses i SD eller vid förhandlingsbordet kära konservativa gammelmoderater. Vi behöver er och ni behöver oss. Vi bidar vår tid, snart kommer en förändring. Låt oss hoppas att det inte är försent för vårt älskade Sverige. Och inbördeskrig vill vi inte ha heller, som Stefan Torssell skrev om i ett gästinlägg på min blogg som ni kan läsa här.

Vi skall återta Sverige med politik, inte våld. Konservativ och socialkonservativ politik.

Jag avslutar med en kommentar jag fick på detta blogginlägg på av Roland Salomonsson på Facebook:

"Skulle förvåna mig om inte SD får en kraftfull ökning av kvinnliga sympatisörer med anledning av den senaste tidens allmänna sex-attacker mot flickor/kvinnor. 

Den kultur-marxistiska rabiat-feminismen kan aldrig klara att bortförklara vad och vilka som är de verkliga hoten mot trygghet. 

Om således andelen kvinnliga sympatisörer för SD närmar sig på någon % när vad männens andel, så hamnar SD genast en god bit över 30%, typ 35%. 

Därefter behövs det en ytterligare röstdragare i klass med invandringsfrågan, och där skulle jag vilja att SD lanserar "ÅTERSTÄLLANDET AV DEMOKRATIN", som en sådan fråga samt förbereda för en 3:e 2018. 

Demokrati föreligger först när regering/riksdag är skyldig att årligen genomföra minst 1 BINDANDE folkomröstning i en viktiga (mångmiljardkonsekvenser) sakfråga. 

Bindande innebär uppdrag åt regering/riksdag, så det bör ingå regler för politiska konsekvenser av att en regering/riksdag underlåter att verkställa folkets bindande beslut."