tisdag 12 januari 2016

Om behovet av en konservativ offensiv

Jag har tidigare skrivit om kulturmarxism och om hur denna vidriga ideologi, förenad med politisk islam, förstör Sverige här. Gå gärna dit och läs och titta på videon innan du läser vidare.

Kulturmarxismen måste bekämpas. Den tar sönder Sverige. Hela samhället, universitet, massmedia, politiken, skolor, offentlig förvaltning, musikbranschen och nöjesbranschen är infiltrerat av kulturmarxism. För att inte tala om "opartisk" Public Service.

Popstjärnan Zara Larsson är ett praktexempel på en kulturmarxist som tyvärr får genomslag då hon bland vissa unga är en populär artist och därmed har ett stort genomslag. Läs här. Om det nu är hon som skrivit detta, vilket jag inte är säker på. Men tillvägagångssättet och retoriken är ändå typiskt för kulturmarxister.

Jag tror på ordets makt. Därför bloggar jag. jag tror nämligen att vi socialkonservativa och konservativa måste höras mycket, mycket mer i debatten än vad som sker idag.

Jag tycker själv att mitt eget parti, Sverigedemokraterna, kunde göra mycket mer för att driva debatten och klä av kulturmarxisterna genom att exponera deras agenda överallt. De får säga allt för mycket i det offentliga samtalet utan att bli motsagda.

Kulturmarxisterna är tätt förenade med våldsvänstern och tillsammans utgör de det enda reella inhemska hot vi har mot samhället idag. Resten av hotet, politisk islam, har de importerat för att förstöra vårt samhälle snabbare och slå sönder de starkaste banden vi har i samhället, familjebanden.

De näst största banden vi har mellan oss, samhället, vill de också krossa.

Detta är anledningen till att SD angrips så frenetiskt överallt. Vi står för det som kulturmarxisterna vill krossa, familjebanden och värnandet av nationalstaten och vår kultur.


Allt började med Frankfurtskolan som är en nymarxistisk skolbildning inom tvärvetenskaplig samhällsteori som växte fram vid Institutet för socialforskning (Institut für Sozialforschung) i Frankfurt från 1930. Den kritiska teori som utvecklades inom Frankfurtskolan har haft stor påverkan inom bland annat filosofi och samhällsvetenskap, och utmärker sig genom att försöka förena marxistiska idéer med Freuds psykoanalys.

Universiteten infiltrerades först, därefter massmedia. Har ni inte hört Stefan Torssells insiktsfulla redogörelse om detta så lyssna på honom nedan.


Nu är det ditt och mitt ansvar att hjälpa till att stoppa detta vansinne som väldigt snart har lyckats med sitt uppsåt, att totalförstöra Sverige. Till och med våra poliser indoktrineras i kulturmarxism under sin utbildning. Läs här.

Jag hoppas verkligen att SD lägger in en högre växel i att bemöta dem i den offentliga debatten och i media ui form av debattartiklar. Gå med i SD och nätverka med andra socialkonservativa och kloka människor, starta en blogg, var aktiv på sociala medier.

Fundera på vad just DU kan göra. Gör något bara, annars har vi inget land kvar att lämna över till våra barn.Sönderfallet går alarmerande fort nu och kulturmarxisterna har snart lyckats med sitt uppsåt att förvandla Sverige till en totalitär marxistisk diktatur med en krossad välfärd. Detta är vår generations strid, vi som lever nu, och vi måste ta den för våra barns framtid. Det är hög tid för en socialkonservativ motoffensiv.