tisdag 5 januari 2016

Om ett folk som fått nog

Detta inlägg är en kombination av två mycket insiktsfulla inlägg jag hittade på Facebook idag.

Det första är från den oförtröttlige samhällsdebattören Gunnar Olofsson:

"Året som gått 2015, samt delar av 2014, har nog bjudit på fler politiska motsägelser än vi någonsin tidigare skådat i Sveriges historia.

- Feminister som försvarar våldtäktsmän och kvinnoförtryckande ideologier

- Antirasister som öppet driver en rasistisk agenda mot vita

- Horder med män marcherar mot Sverige, genom Europa och journalisterna visar bilder på kvinnor och barn. 

- Flyktingar som slänger sina ID-handlingar och media tiger om det.

- IS slakt av kristna och införandet av sexslaveri, kallas befrielserörelse.

- Män som håller på och tappar håret förklaras vara 14 år av Migrationsverket. 

- Journalister som döljer och hittar på uppdiktade historier, istället för att avslöja

- Moderater som agerar stödparti åt kommunister och utgör en socialistregerings bästa supporter. 

- Miljöpartister som tar flyget från Arlanda till Bromma, använder förbjuden giftfärg och oroar sig mer för ett klimatmöte, än en muslimsk massaker på civila. 

- Migranter som uppges behövas för välfärden, håller på att ta död på välfärden. 

- Migranter som vistas i Sverige illegalt, anses ha större behov av svensk sjukvård än svenskar.

- Fakta kallas rasism, förvrängande av statistik kallas antirasism.

Listan kan göras mycket längre. Hur mycket skall det behövas, innan en majoritet av svenskarna fått nog?"

Så långt Gunnar Olofsson. Här kommer inlägg nummer två av en okänd skribent (inte sämre för det):

"Var är Vi på väg? Hela Europa kokar.

Sverige håller på att bli en av världens största kriminalanstalter dit, mördare, våldtäktsmän, rånare, tiggare och allsköns förbrytare hamnar.

Där det är mer lönsamt att vara en återfallsförbrytare än en vanlig ärlig arbetande människa.

Där grova brottslingar får mer hjälp än offren och där offren blir de skyldiga.

Om man som förälder kan blunda för hur det håller på att vara i vårt land så vet jag inte hur man är skapad.

Som förälder skulle jag vara livrädd att låta mina barn vara ute, framförallt om jag hade döttrar.
Rädslan att få veta att ens barn hittats i någon buske våldtagen och mördad skulle inte kännas allt för trevlig.

Nu har jag själv inga barn (tack och lov) kan jag säga i detta fallet.
Att sen brottslingarna ska "premieras" med så löjliga straff som "ajabaja så gör man inte" istället för riktiga straff är sjukt.

Hela Sveriges rättsväsen är sjukt. (Se mitt tidigare inlägg om ett havererat rättssystem här).

Sen läser man dagligen hur polisen får göra utryckning på utryckning, dom går på knäna och ska hinna åka än hit än dit. Bilbränder, misshandel, våldtäkter, skottlossning, bråk på asylboenden.

HUR kan man sitta och blunda för detta och tycka det är OK??

Våra gamla som slitit hela sitt liv får skitmat, som jag inte ens skulle ge mina hundar! 

Medan invällarna har mage att klaga på maten som troligen kostar 4-8 gånger mer än vad de på äldreboendena bekostas.

SKÄMS ni som tycker detta är OK!

Ni borde också skämmas för att ni tycker det är OK att våra egna hemlösa kommer i andra, tredje, fjärde hand.

Självförvållat var det någon som skrev. Kanske det, men det är fasen självförvållat att komma hit också.

Sen att invandrare som bott här i 6-10 år och etablerat sig med jobb eller eget företag utvisas är ännu sjukare. 

Dom har väl all rätt att stanna kvar, jag begriper inte resonemanget.

Det skall sparas pengar på sjukvård än här än där, hur går det ihop?

Vart dras sjukvården in? Jo, på landsbygden.

Där var det också någon som sa: man får skylla sig själv om man bor på landsbygden. Javisst, korv växer på träd.

Bränsleskatten höjs, vilka drabbas? Jo landsbygden. Höj trängselskatten i storstäderna till 300:- per passage få se, sen dubblar vi på bränslepriset där.

Nej, det enda rätta är: Lägg ner EU, bli ett eget land igen, nyval, strängare straff, ut med alla invandrare som begår brott PÅ LIVSTID.

Bygg upp tullar, hårdare kontroller, vilket skapar fler jobb också.

Satsa pengar på vård, skola, omsorg istället för att gynna de som aldrig kommer att göra ett vettigt handtag för vårt land.

Sen till er som tycker att det är OK det som händer i Sverige, hoppas ni öppnat era hjärtan, hus och plånböcker.

För ni har väl några stycken inneboende?

Annars är ni hycklare utan dess like! Om inte så SKÄMS!"

Ge oss Sverige tillbaka är allt jag kan säga. Se även mitt tidigare inlägg från idag här med titeln "ett sanslöst svek". Totalreformera massmedia, speciellt Public Service. Se Julia Caesars krönika "åsiktsdiktaturens Sverige" här.

Jag blir så sorgsen. Mest sorgsen blir jag över att inte fler bryr sig om Sverige och våra barns framtid och över att respekten för tidigare generationers slit för att de och vi (deras barn) skulle få det bra totalt verkar saknas hos alla sovande sjuklöverväljare.


Om ett sanslöst svek

Börja med att läs Peter Krabbes fyra artiklar om hur Europa sedan början av 70-talet sålts bort av förrädare till politiker till den muslimska arabvärlden. Artikelserien har namnet "När spåren i sanden suddas ut" och är i 4 delar:

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4

Peter Krabbe avslutar med: "Alla folkvalda politiker från Olof Palme och framåt – vad har ni egentligen ställt till med?"

Ja, vad de har ställt till med är väl ganska uppenbart för er som läser min blogg. Den västerländska civilisationen kommer att gå under inom max 30 år, förmodligen mycket tidigare, och ersättas av islam och sharia som lag. Det är bara att titta på den demografiska utvecklingen. Något jag bl.a. skrev om här.

Denna artikel beskriver en del av den framtid som väntar oss nu. Marcus Brixskiöld kommenterade artikeln med dessa ord på FB:

"Samtidigt i Tyskland. Om när samhället - vi tillsammans genom den folkvalda staten - tappar kontrollen över ytan! Konsekvenserna i form av motreaktioner från såväl civila som staten kan bli långt bortom vad vi i början ens kunde föreställa oss. Varje reaktion kommer att mötas av en ny motreaktion. Om inte staten tar kontroll över ytan kommer någon annan att göra det, någon bortom vår folkvalda stat. Land skall med lag byggas."

Nyårsafton blev alltså en tragisk tillställning på tågstationen i Köln. Över 1 000 migranter härjade och ägnade sig bland annat åt slagsmål, våldtäkt, grova sexuella trakasserier och rån. Se artikel här.I denna artikel framgår att polis mörklägger asylsökandes kriminalitet. Exakt samma sak sker i Sverige i media och hos politiskt korrekta politiskt tillsatta polischefer.

Om vi avgränsar oss till Sverige så förstår vi vilket sanslöst svek mot oss som nation, vårt folk, vår civilisation, vår kristna värdegrund och vår vetenskapliga bas för tillväxt som alla regeringar sedan 1970-talet ägnat sig åt. Palme började, men alla regeringar därefter är i högsta grad medskyldiga.

Sveket är monumentalt och av den arten att man kan tala om högförräderi, Frågan är därför, om nu utvecklingen är irreversibel, vad göra?

Det finns bara en lösning:  Stäng gränsen. Internera, deportera och repatriera. Alternativet är kaos, sönderfall och inbördeskrig.

Lotten Ekström har sammanfattat det hela väl:

"När ska politikerna vakna upp och inse vart vårt land är på väg i en hastighet som snart är för hög att stoppa?

Är det när deras egna döda får sina gravar förstörda?

Är det när deras söner blir misshandlade på gatan av ett stort gäng?

Är det när deras anhöriga blir rånade eller våldtagna?

Vad krävs för att regeringen ska SE VAD SOM SKER OCH TA SITT ANSVAR ATT VÄRNA RIKET OCH DESS MEDBORGARE?

Kommer det någonsin att ske?

Jag tror inte det.

Den dagen man inte längre kan stå för sina lögner och mörkläggningar kommer man överge skutan som en urusel och feg kapten.

Sedan, när de antagligen förstört landet så mycket att det inte går att rädda, kommer man lämna över åt Sverigedemokraterna.

GENOMRUTTET!"

Oavsett om man tror på spådomar eller inte så pekar mycket annat mot att Baba Vanga kommer att få rätt i mycket som hon haft tidigare.

Det finns ingenting, absolut ingenting, som pekar på att nuvarande styrande politiker i Europa har någon som helst politisk vilja att försvara oss mot den muslimska invasionen och övertagandet av Europa. Istället accelererar de processen.

Mycket tyder på att övertagandet orkestreras av europeiska politiker som agerar nyttiga idioter åt globalisterna som använder människor som vapen för att krossa nationalstaterna i Europa. Något jag skrivit om här.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag vägrar ge upp! Men, jag skall villigt erkänna att jag börjat surfa på möjligheten att emigrera till Australien som flykting från Eurabia.

Ett Eurabia som nog ingen Europé med vett i skallen vill ha, men som våra politiker ändå beställt åt oss. Förräderiet är totalt.

Här är en video om konsekvenserna av massimporten av muslimer till Sverige. Videon i artikeln är ett klipp ur denna nästan 3 timmar långa dokumentär om muslimer i Europa gjord av två palestinska israeler:


Se denna dokumentär. Du lär inte sova gott efteråt dock. Och visst är det "ärofullt" när lilla Göteborg, men knappt 500 000 invånare producerar mer IS-krigare än hela USA? Läs här. Detta visar hur allvarligt läget är i Sverige redan nu. Medvetet orkestrerat och organiserat av sjuklövern.

John Bolton var under en period FN-ambassadör utsedd av president George W Bush. Läs här om att Boltons poäng är att ideologin islam är att likställa med nazismen och att det enda alternativet för USA är att utrota islam. Så rätt han har. Islam är nazismen version version 2.0 vilket jag skrev om här redan i oktober 2014.

Och visst har Jaroslaw Kaczynski (premiärminister 2006–2007 i Polen) rätt när han skriver att Sverige redan har sharialagar (även om DN vinklar det på förväntat sätt). Läs här. Det finns inget tydligare och bättre exempel på en nation i eskalerande sönderfall än Sverige.
Kanske finns det ändå ett litet hopp? Något som min bloggranne och partikamrat Daniel Johansson skrivit om här. Men då är det våren 2016 senast som förändringens vindar måste blåsa bort Sveriges första feministiska röd-gröna regering och ge oss det extraval som hela svenska folket förtjänar. Jag tror på ett samarbete mellan alliansen och SD och jag skrev om detta redan i april/maj 2015. Läs här.

Men då krävs först att sjuklöverns sektmedlemmar rensas bort inom alliansen och en totalreform av svenska media genomförs.


Hur sannolikt är detta i ett land där både politiken, media och svenska skolan kontrolleras av kulturmarxister?


En video till:


Att kulturmarxism överhuvudtaget existerar kommer alltid att förnekas av vänstern (inkluderande alliansen som ju är en del av vänstern nuförtiden).Läs också min bloggranne Jan Millds inlägg här med titeln "Vilka styr oss vart?".