tisdag 6 december 2016

Om en förlorad kamp

Kampen mellan mainstreammedia och alternativ media/bloggare är över.

Mainstreammedia har förlorat kampen. Oavsett vad de skriver och sänder i etern fortsättningsvis så är deras förtroende idag så skadat att kurvan bara kommer att fortsätta nedåt.

Detsamma gäller regeringen. En regering som så djupt avskys av stora delar av det svenska folket. Och allt är deras eget fel.

Det tar lång tid att bygga upp ett förtroende men det kan gå väldigt snabbt att rasera det. En gammal sanning som varken regering eller mainstreammedia har förstått.

Deras patetiska lögn- och vilseledningskampanjer utspelas inför öppen ridå i sociala medier och kommenteras. delas och läses av 10-tusentals människor och de har därmed förlorat kampen om ordet.

Ett exempel från Facebook:

DN ljuger fast SVT borgar för deras sanning.

Publicerades den 26 sep. 2016

Inför bokmässan i Göteborg blev Nya Tider inbjudna till Aktuellt.

Under debatten mot Henrik Arnstad lyckades Nya Tiders chefredaktör Vavra Suk avslöja att man, i sitt senaste nummer av tidningen, granskat några av DN:s lögner på senare tid.

DN:s chefredaktör, Peter Wolodarski blev vansinnig och skrev affektiva inlägg på twitter.

Nästa dag bjöds Peter Wolodarski in till Aktuellt och fick debattera föregående dags debatt med chefen Ulf Johansson som är programchef på SVT Nyheters riksredaktion och ansvarig utgivare för bland annat Rapport, Aktuellt och Gomorron Sverige. Debatt om debatten alltså.

Likt en KGB-agent, står en rosenrasande och hotfull Peter Wolodarski, stirrar in i kameran och korsförhör Ulf Johansson om hans åsikter om Nya Tider och nazism i allmänhet.

I stressen över att ha globalistiska motståndare som Simon Wiesenthal Center, George Soros och familjen Bonnier mot sig, kryper Ulf Johansson till korset och erkänner att han gjort ett dåligt jobb med debatten och att Peter Wolodarski har rätt i sin kritik. Läs här och här.

När jag ringer upp för att fråga varför Peter Wolodarski inte fick något inslag som förklarade vilken typ av tidning DN är, vilka krafter som ligger bakom eller varför han inte fick frågor om alla de lögner som Nya Tider räknat upp, fullbordar Ulf Johansson skräcken för DN genom att garantera att "DN ljuger aldrig".


Detta skådespel skulle kunna vara komiskt om läget för Sverige inte vore så allvarligt. Under tiden deras lögnkampanjer och vilseledningskampanjer fortsätter så förfaller Sverige mer dag för dag.

Läs här Lars Berns artikel med namnet "Ondskan gömmer sig bakom godhetens Potemkinkulisser" om hur Sverige faller sönder. Och läs en helt vanlig familjefars inlägg om sönderfallet av Sverige här.

Gamla människor svälter bokstavligen ihjäl, eller vanvårdas ihjäl, i Sverige idag och både mainstreammedia och regeringen har därmed blod på sina händer.

Läs här om Ingvar Widén, 89 år som idag betalar 120 kronor per månad för att få hjälp med att ta sina insulinsprutor. Nu höjer kommunen avgiften till 1 991 kronor. En höjning med 1 559 procent. Läs här om hur 11.000 pensionärer med redan låga inkomster efter årsskiftet kommer att få mindre kvar i plånboken, trots regeringens skattesänkning. Läs här om hur pensionärer inte har råd att köp mat.

Pengarna behövs ju till välfärdsmigranter istället och regeringen kraschar medvetet ekonomin i kommun efter kommun. Enligt SVT:s granskning av de 50 kommuner som ska ta emot störst andel kommer 14 klara sitt mottagande 2016 och endast fyra kommer klara det ­under 2017.

Problembilden återfinns i en majoritet av landets kommuner och oberoende av partifärg på den politiska ledningen. Kommunerna klarar helt enkelt inte av att förse nyanlända med bostäder. I storstadsområden där bostadsbristen varit ett problem i decennier är situationen som allvarligast.

Nyanlända placeras på allt från vandrarhem till idrottssalar. Många kommuner med ett kommunalt hyresbestånd förmedlar enbart lägenheter till nyanlända vilket leder till motsättningar när hårt ­arbetande familjer som betalar skatt inte kan ordna bostäder åt sina vuxna barn.

Vissa kommuner går även så långt som att köpa bostadsrätter, villor och radhus (vilket inte minst riskerar att skapa problem på en redan skör bostadsmarknad).

Byggandet av tillfälliga modulbostäder är svårt att genomföra i den omfattningen och hastigheten som krävs om det görs på icke detaljplanerad marks.

Att uppställa moduler på detaljplanelagd mark kommer å andra sidan att blockera byggandet av nya riktiga bostäder och därmed permanenta nya utanförskaps­områden.

Samtidigt avvecklar staten fungerande asylboenden vilket tvingar fram ett mottagande som inte kommunerna klarar.

Trots att nybyggnadstakten är hög är det fort­farande inte tillräckligt för att lösa bostadsunderskottet.

På grund av rigida regelverk tar det cirka tio år för ett byggprojekt att gå från idé till färdig ­bostad, vilket gör att problembilden kommer leva kvar ­under lång tid. Trots att migrationsöverens­kommelsen ­utlovade regelförenklingar för nybyggnation har inget av substans presenterats från regeringen.

Trots detta vill arbetsförmedlingen öka massinvandingen. Läs här.

Rättsväsendet har också redan kollapsat. Läs här och här.

Våldtäktsstatistiken skenar och såväl barn (även pojkar), kvinnor och flickor blir utsatta för gruppvåldtäkter och får sina liv förstörda. Liksom deras familjers.

Madeleine E lilja Rönnqvist skriver:

Överfallsvåldtäkter ökar i Sverige. Dessa förövare brukar av media och andra samhällsaktörer beskrivas som män med överdrivna dominansbeteenden och antisocialt tänkande.

För att förklara motiven bakom våldtäkterna kopplas det ofta samman med män som har en onaturlig vrede mot kvinnor där våldtäktsmännen lever ut sin " manlighet" genom att dominera och förnedra kvinnan.

En annan återkommande förklaring är hög alkoholkonsumtion och fester.

Malmö drabbades under sommaren av en våg av överfallsvåldtäkter och sexuella ofredanden. Offren var mellan 12-14 år. Polisens gärningsmannaprofil visade att det fanns en hög risk för att beteendet hos förövarna skulle eskalera och gick därför ut med en varning.

Men, det är först nu de släpper signalementet på en av våldtäktsmännen: ljusbrun hy, mellan 19-26 år, mörkt krulligt hår och talar inte svenska.

Rapport efter rapport har sedan tidigare bekräftat en tydlig koppling mellan överfallsvåldtäkter/sexuella ofredanden och asylinvandringen i Sverige. När ska vi börja på allvar prata om det istället för dominansbeteenden, alkoholkonsumtion och sommarvärme.

Våldtäkter/övergrepp har alltid förekommit men att det sker i den omfattning som det gör nu har inte skett tidigare. När ska vi börja prata om det?

Anledningen till att detta inte diskuteras utifrån rätt parametrar är att media manipulerat med sanningen och att polisen arbetar under kod 291. Detta för att inte debatten ska fokusera på invandringen och på så vis leda fram till rätt slutsatser - att förövarna i hög utsträckning är invandrade män.

Om vi fortsätter låta media styra debatten kring så allvarliga brott som dessa kommer många fler kvinnor/flickor och även pojkar fortsatt få sina liv förstörda. Och om de nu förekommit någon debatt så har den absolut inte handlat om förövarnas härkomst.

Vad man indirekt insinuerar är svenska kvinnor/flickor är vana vid, eller i alla fall känner igen, att män enskilt eller grupp alltid ägnat sig åt överfallsvåldtäkter. Det är bara alkoholkonsumtionen som ökat, somrarna har blivit varmare och anmälningsbenägenheten ökat.

Överfallsvåldtäkter är ett importerat problem. Det måste vi våga säga högt. Hur ska vi annars kunna motverka detta.

Eftersom media och ansvariga politiker inte är kapabla att lägga skulden på de som faktiskt begår överfallsvåldtäkter kommer alla män fortsätta att skuldbeläggas och kvinnor/flickors trygghet minska.

De kan eller vill inte se sambandet mellan brotten och den kultur som dessa förövare tillhör.

Den andra allvarliga aspekten är att oberoende objektiv media är en grundbult i ett lands psykologiska försvar. När ingen längre litar på vad som skrivs i mainstreammedia så är denna grundbult raserad som så mycket annat i Sverige av idag.


Den medvetna planen som återfinns i FN Agenda 2021 och FN Agenda 2030 att krossa Sverige är idag så uppenbar att ingen längre behöver tveka om att så är fallet.

Se den 96 minuter långa dokumentären nedan om FN Agenda 2021. Den globala planen för att halvera jordens befolkning, implementera NWO, avlivning av gamla, sjuka och handikappade.

Planen som ska MÖRDA DIG och dina NÄRA OCH KÄRA.

Dokumenterad och förklarad i en 96 minuter lång dokumentär som förklarar ALLT hur världseliten planerar en global ny världsordning (NWO).

Dokumentären visa hur ekonomi, arbete, skola skall krossas och utrotning av minst halva jordens befolkning ska gå till. Den visar på läckta dokument, årslånga studier och ger detaljerade förklaringar.

Tar du dig tiden att se videon nedan så har du ALLA svar på ALLT som sker och varför, när det ska ske, hur det ska ske.

När du sett detta denna dokumentär så  förstår du varför Löfvén, MP, Fi, AFA och Expo gör vad de gör. Socialismen är motorn i NWO som jag skrev här.

Allt blir klart för dig och du behöver inte fråga dig mer vad som händer.:


Jag uppmanar också mina läsare att säga upp alla prenumerationer på mainstreammedia som ni har och definitivt inte köpa lösnummer.

År 2016 var det år då mainstreammedia dog och under 2017 kommer att bli ett år av förändring. Jag uppmanar mina läsare att teckna en prenumeration på Nya Tider och på "Debatt Sanningsökande Mediakritik (DSM)". Tillsammans är dessa den enda sanningsenliga tryckta media som finns i Sverige idag. Stöd dem så ses vi på gammelmedias begravning.


Och regeringen, ingen lyssnar längre på ert bullshit så vänligen Stefan Löfvén, avgå och utlys extraval. NWO och globalistagendan rämnar också och ni kommer aldrig att få det nu utlovats på Bilderbergmöten och andra globalistmöten.

Vi, folket, vet att ni dyrkar och avlönas i någon form av en av jordens ondaste människor, George Soros, och går i hans ledband. Läs här.

Ni tillsammans med alliansregeringen kommer att gå till historien med det eftermäle som ni förtjänar. Hatade för evigt av det folk som gav er ett förtroende som ni svek å det grövsta.

Vi vill ha en regering som bryr sig om sitt folk och fullföljer sina skyldigheter mot oss som bor här, i VÅRT land. Försvinn ur vår åsyn och läs HÄR!

Jag avslutar med att släppa in Jan-Ola Gustafsson igen:

Vi som har varit med så länge att vi har flera decenniers perspektiv såg att nedförslöpan för Sverige tog fart redan på 1970-talet. I de vevan började man rekrytera elever till journalistutbildningarna bland sökande som hade uttalade vänstersympatier.

Den sorten finns numera både i press, radio och TV och på alla sorters poster från chefredaktörer och programdirektörer och ned till enklaste notisskrivare.

Denna heltäckande kår har hela tiden gått i husbondens koppel, oavsett vilket block som för tillfället innehaft den fiktiva makten.

Resultatet är en professionell och tyvärr mycket skicklig indoktrinering och likriktning av befollkningen som blivit mycket mer effektiv än vad man klarat av i många länder som är öppet odemokratiska.

Här har vi orsaken till att regering och riksdag är klart dysfunktionella, att "ordningsmakten" inte fungerar, och att "rättsvårdande" system är en alltmer skamlig karikatyr av 
hur det borde vara i en rättsstat.

Lägg därtill att kvalitén på utbildningen inom alla nivåer har urholkats under lång tid, vilket gjort att alltför många som nu innehar ledande poster inom politik och förvaltningar är rena klåpare. 

Ett av de skrämmande exemplen är den karikatyr som nu innehar posten som Rikspolischef.

Ordspråket "Om en blind leder en blind så faller båda i gropen" har i Sverige en kuslig träffsäkerhet och många kulturer och riken före oss har gått under på grund av just ledarskapets inkompetens.


Uppdatering 2019-11-09

Tre år har gått sedan jag skrev texten ovan. Dödsryckningarna i mainstreammedia pågår ännu. Det är inte konstigt att deras dödskamp är utdragen då de hålls vid liv av korrumperade politiker med s.k. "press-stöd" (skattemedel) och som i fallet SVT/SR med hjälp av Radio/TV-skatt.

Annika Grahn Charmolu får ge en lägesrapport över läget nu, tre år senare:
Det ser mycket mörkt ut för journalisterna i gammalmedia. Mönstret följer deras amerikanska kollegors. Journalisterna har efterlevt globalistdirektiv och deras rapportering har kunnat avlägsna sig så mycket från läsare och tittares verklighetsuppfattning att de avfärdas.
Obama skrotade lagstiftningen mot politikers och myndigheters förbud mot dessa att föra ut propaganda i massmedia 2013. (Smith–Mundt Act). SVT/SR och övrig gammalmedia plockar upp dessa propagandistiska amerikanska nyheter och återrapporterar dessa till svenska folket. Alla dessa proglobalistiska och anti-nationalistiska.
Många är de journalister som vidhåller sin vinkling av verkligheten som inte berör det som är det svenskar känner av i sin vardag och inte heller ger de bakomliggande orsaker till den katastrofala situation som råder i vårt land.
De har spelat ut sin roll och är inte längre att betrakta som journalister då de helt har avlägsnat sig från journalistikens grundidé, syfte, kvalitetskriterier -. Inkompetenta, politisk korrekthet, vänstervridna, värdegrunder, "nyttiga idioter", ägardirektiv må så vara, de missköter sitt uppdrag och har gjort sig till opportuna "presstituerade" utan yrkesetik.
Utan läsare, tittare och prenumeranter färre annonsörer - kvar finns att de globalistiska ägarna skjuter till kapital, presstöd, stödannonser från globalisthåll för att hålla propaganda-organen vid liv.
Gott tecken att nyhetskonsumenter lämnar dem. De kan ljuga om tittar- och läsarsiffror bäst de vill det avhjälper inte det faktum av att folk inte finner sig i att indoktrineras och bedras längre!
De journalister som har yrkesstolthet borde också avvika från dessa propagandaplattformar. Annars kan jag bara konstatera de inte bara saknar yrkesetik, de saknar också förnuft, samt gällande yrkeslivets framtidsutsikter saknar de också självbevarelsedrift !?

Bilden är hämtad från Newsvoice satirartikel om SVT som du hittar här.

2 kommentarer:

  1. Intressant läsning.

    Länken efter meningen "Vi, folket, vet att ni dyrkar och avlönas i någon form av en av jordens ondaste människor, George Soros, och går i hans ledband. Läs här." fungerar tyvärr inte. Tillfälligt fel?

    SvaraRadera