fredag 16 december 2016

Om att förstöra ett land och dess välfärd i 12 steg

Jag skrev i detta inlägg om en anonym person som skickar buntar med tryckta flygblad till mig då och då med brev. I inlägget lade jag in hans/hennes flygblad som bilder som ni ser.

I veckan kom ett nytt brev i brevlådan och istället för att dela ut flygbladen som jag fick så väljer jag att posta det här på min blogg istället.

Känns det bekant det som denne anonyme, väl påläste, person skriver?5 kommentarer:

 1. Ja om detta är planen, modus operandi, så kommer ett land definitivt att lida stor skada......

  SvaraRadera
 2. Det ÄR planen.... Alla punkter stämmer och det sker hela tiden

  SvaraRadera
 3. Ja, precis så är det nu. Allt som vi inte ska veta mörkas. Ingen redovisning av kostnader förekommer när det gäller migration. Men på sjukvård, äldrevård, skolor och förskolor ska det dras ner. Hur ska vi vända detta?

  SvaraRadera
 4. Men herregud... om någon av er hade förlitat er på ordentliga källor hade ni ju vetat om att Sverige bara förlorar på invandringen det första året, för att sedan tjäna på det ekonomiskt. Men ni skulle säkert hävda att det är "den korrupta regeringen som hittar på detta och har betalat forskare för att ljuga så för att hålla det svenska folket i mörkret" eller nåt annat obegripligt nonsens... Läs på och väx upp. Era problem har ingenting med invandring att göra, sluta skyll ifrån er på utsatta minoritetsgrupper och ta eget ansvar för ert liv.

  SvaraRadera
 5. VI BEHÖVER 1500 UNDERSKRIFTER SENAST JANUARI 2018!

  Nu finns det äntligen ett parti ett vettigt parti som utmanar regeringen, Alliansen och SD i praktiskt taget alla viktiga samhällsfrågor - som nu behöver din hjälp med att kunna ställa upp i riksdagsvalet september 2018.

  Det kostar dig ett frimärke, du förblir anonym och det är på intet sätt förpliktande. Däremot livsviktigt.

  - UPPROP ... http://folkhemmetsverige.se/wp-content/uploads/2017/12/Upprop.pdf

  SvaraRadera