tisdag 15 november 2016

Om en förlorad kamp och att förstå att det är dags att ge upp

Den politiska adeln och kontrollerad mainstreammedia har inte förstått ett enkelt faktum, nämligen det faktum att de redan har förlorat kampen om det talade och skrivna ordet.

De har inte längre tolkningsföreträde, och få lyssnar från och med nu vad som skrivs och sägs av dem. Människor väljer andra källor som sociala medier, talare vid Folkets Demonstration, bloggar och alternativ eller utländsk media.

Faktiskt var det Facebook och dess vanliga användare som avgjorde presidentvalet i USA och ansedd mainstreammedia fick krypa till korset och deras prenumeranter rasade när människor sade upp sina prenumerationer när de förstod att de blivit vilseledda. Läs här.

Ja, vad var det egentligen som hände i det amerikanska presidentvalet? Läs här.

Patetiska försök görs av etablissemanget i Sverige att beskylla Ryssland för detta (som allt annat). Läs här vad min bloggranne Tommy Norum skriver.

Presidentvalet i USA satte den agenda som kommer att gälla framöver nämligen att människor vänder sig till andra källor än det avskydda etablissemanget som har förlorat allt förtroende och anseende som källor till trovärdig information eller för all del att leda ett land. Donald Trump lurade skjortan av hela det västliga etablissemanget som Lars Bern skriver här.

Etablissemanget har själva satt sig i denna sits, så jag har ingen medömkan med dem. Tvärtom hoppas jag att de dör sotdöden och att de en gång ställs till svars för att ha försökt vilseleda ett helt folk.

En efter en faller de tidigare etablerade partierna under 4%-strecket. Miljöpartiet, kristdemokraterna och förmodligen snart liberalerna är bara början.

Det är idag pinsamt uppenbart att de har förlorat kampen om ordet och att förtroendet för både den politiska adeln och mainstreammedia är fullständigt borta hos vanliga tänkande människor. Ni har inte lyckats att hjärntvätta oss alla.

Ändå fortsätter etablissemanget med sina lögner och sin propaganda som om ingenting har hänt.

Snacka om att sakna probleminsikt och självinsikt.

Så avskydda etablissemang. Det är dags att ge upp. Ni har redan förlorat kampen om ordet genom att ljuga, skönmåla, vinkla och dölja information för folket.

Dessutom är det uppenbart att den politiska adeln vid flera tillfällen fattat beslut ovan huvudet på människor som inte är förankrade hos folket under former som kan liknas vid en statskupp. Jag har skrivit om detta bl.a. här.

Media har varit medskyldiga då de svikit sitt uppdrag att granska makten och idag istället granskar enskilda som mig själv med syfte att få mig avskedad från mitt jobb. Något jag skrivit om här och här.

Men vi som slåss för vårt land vi viker oss inte. Vi organiserar oss istället i nätverk och stöttar och hjälper varandra. Vi ordnar också vår egen media.

Ni kan rasiststämpla, fasciststämpla, islamofobstämpla och antisemitstämpla bäst ni vill. Sanningen kommer ändå att komma fram, och då blir det ni som får ta konsekvenserna av ert handlande.

Folket har fått nog och lyssnar inte längre på er. Ni har redan förlorat men ni har inte förstått det.

Vi lär oss av andra folk som vägrar kuva sig, som det polska folket. Tack vare sociala medier som ni inte behärskar lär vi oss och låter oss inspireras.

Även om de flesta av oss inte behärskar polska så lyssnar vi mer på dessa okända människor än på er.

Professor Stefan Hedlund skriver i Expressen "dags att etablissemanget börjar lyssna på "vanligt folk". Jag säger, sorry, det är försent. Det skulle ni tänkt på tidigare. Ert förtroende är borta.

Vi har nu vår egna medborgarmedia som granskning Sverige och dem lyssnar vi på.

Granskning Sverige ställer i video nedan frågor om otydliga formuleringar i den nya medieutredningen. Regeringens egen utredare kan inte förklara!Det dunkelt sagda är det dunkelt tänkta. Som sammanfattar svensk mainstreammedia idag och även svensk politik.1 kommentar:

  1. Nu får Polackerna i viss mån hållas eftersom globalisterna tänker använda deras patriotism mot Ryssland. De tänker använda Polackerna som kanonmat i ytterligare ett krig.

    SvaraRadera