onsdag 30 november 2016

Om den pågående konflikten

Tidigare, innan jag förstod vad jag förstår idag, var livet mycket enklare. Det var vår demokrati mot Sovjetunionens kommunistdiktatur. Livet var enkelt och svart eller vitt. Jag slogs för den goda sidan och levde i en demokrati styrd av folkvalda politiker.

Det var inte svårt att välja sida, valet var självklart. Men jag levde i en illusion. Hjärntvättad som alla andra av MSM.

Idag när inte höger och vänster längre existerar i politiken står kampen mellan oss (folket) och det korrumperade etablissemanget. Vi lever inte, och har aldrig gjort, i en demokrati utan i en synarki. Något jag skrev om igår här.

Etablissemanget står för det som kallas "Thesis" och folket för det som kallas "Antithesis" i konfliktteorin. Det är vi mot dem idag.

Skulle konflikten eskalera ytterligare, och etablissemanget börja jaga och lagföra dissidenter, då kommer Sverige att kastas in i ett inbördeskrig. Läs vad Stefan Torssell skriver om detta här.

Ta er tid att läsa denna text i två delar som handlar om hur oliktänkande förföljs och vilka effekter det kan få för mänskligheten. Bloggaren lyfter även fram dem grandiosa narcissistiska läggningen en del personer uppvisar med sin överlägsna och föraktfulla uttryck mot en person som har en annan åsikt.

Så långt har etablissemanget kommit i sin kamp mot folket. Så kraftiga är spänningarna i samhället tyvärr.

Om vi stannar kvar i konfliktteorins värld så kommer ett tillstånd att uppstå som kallas "Synthesis", alltså ett nytt tillstånd som är en effekt av kampen.

Etablissemanget gör allt för att projicera hat mot Ryssland för att avleda vår uppmärksamhet mot deras egna manövrar. Det krävs bara att man vaknat "lite" och har basala kunskaper i geopolitik för att förstå hur absurt detta är.

Vi lever idag i ett feodalsamhälle där feodala rättigheter endast innehas av vasaller och adel i detta feodala samhälle. Vasallerna är den politiska adeln och mainstreammedias journalister och adeln är bankoligarkerna som kontrollerar sina vasaller, den politiska adeln och journalisterna, fullständigt.

Vi går mot en totalitär socialistisk diktatur som NWO innebär. Något jag skrev om här.

Frågan är bara, hur kommer vi ur detta? Hur får vi demokrati? Den demokrati jag har svurit att försvara.

Hur tar vi makten från dem som stulit den från oss för sina egna egoistiska syften utan att det skall behöva gå så långt som inbördeskrig mellan dem och oss? Hur kommer "synthesis" att se ut och vad kommer att leda till detta nya tillstånd?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar