lördag 8 oktober 2016

Om svensk politik

Svensk politik är inget annat än ett dårhus. Den gamla blockpolitiken är död sedan länge, ändå pratar man fortfarande om den som om den fanns. Alla är livrädda att närma sig SD och alla partier triangulerar ändå för fullt för att göra SD politik till sin politik.

SD gör allt för att få regera tillsammans med moderaterna trots att det var Reinfeldt som tände efterbrännkammaren på Sverige och vår färd mot avgrunden.

Så länge moderaterna är smittade av Reinfeldtsmittan så skall man inte närma sig dem en tum utan tydligt markera avstånd. Det borde SD göra anser jag.

Förvisso är politik det möjligas konst, men man kan inte bjuda in de som medvetet skapat problemet att lösa problemet, som dessutom är så gigantiskt att det förmodligen olösbart.

Den patetiske Jan Björklund, ledare för ett av Sveriges minsta partier, snopppartiet, vill hellre regera med sossarna än att närma sig SD.

Vilket är tur, för det var ju Bengt Westerberg som startade hela migrationscirkusen under 90-talet. Reinfeldt "bara" tände efterbrännkammaren. Vi behöver inte mer fjäsk från SD mot sjuklövern. Låt dem tyna bort, för det gör de allt eftersom allt fler vaknar.

Svensk politik har blivit helt ointressant för mig och mitt fokus ligger nu helt på geopolitiken. Det är den som avgör vår framtid, inte det skådespel som spelas upp för oss från den politiska adeln dit även nu SD närmar sig.

Bröd och skådespel för folket är det enda syfte svensk politik fyller i agendan för en världsregering. Vi skall vara så upptagna att bråka i vår lilla sandlåda att vi inte märker vad som sker.

Människor har kommenterat mina tidigare inlägg (här och här) om varför jag lämnade SD med att det skulle bero på alla möjliga konstiga saker, bl.a. mitt tidigare förhållande med Lotten!

Absurt. Vad har Lotten med mitt beslut att göra? För den som söker en förklaring så finns den i stycket ovan.

Jag är nämligen av den fasta övertygelsen att det är försent med politik. Sverige kommer att ha kollapsat innan valet 2018. Ett val som jag tror kommer ställas in (om Sverige fortfarande finns kvar) och ersättas av en världsregering i FN (NWO).

Därför är det viktigare att sätta sig in i de geopolitiska skeenden som just nu formar vår framtid. Då dygnet har ett begränsat antal timmar så fokuserar jag själv helt på detta nu och struntar i den svenska politiska sandlådan.

Inget svenskt parti förstår eller erkänner de geopolitiska krafterna som formar ditt och mitt liv vare sig vi vill det eller inte.

Svensk politik har inget värde för mig då den inte betyder något längre då det är andra som styr i bakgrunden och alla viktiga beslut och lagar fattas av globalistlakejer i EU.

Sätt er in i geopolitiken så förstår ni hur världen egentligen styrs och av vilka.

Peter Krabbes blogg är en utmärkt ingång. Här nedan är hans senaste inlägg om Fabianismen. Läs!

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4

Peter Krabbe skriver som inledning till sin del 2 länkad ovan:

"Drömmen om en världsregering ligger som en skugga över hela 1900-talet. När vi nu tänder lyset ser vi en annan historia än den som står i skolböckerna. Vinnaren skriver historien. Men frågan är om slaget verkligen är vunnet än?"

Det är helt rätt och det är detta slag som avgör vår framtid. Då gäller det att ha fokus på rätt saker.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar