lördag 15 oktober 2016

Om svensk politik och svenska partier

Sedan inträdet i EU fyller de politiska partierna bara ett enda syfte. Bröd och skådespel åt folket så vi inte skall se vad globalisterna håller på med geopolitiskt. Läs här.

SD anklagas ofta för att vara kontrollerad opposition som skapats med det enda syftet att få lite dynamik i det annars så illaluktande stillastående vatten som är svensk politik.

Kanske är det så att detta är enda syftet med SD? Lite livets ord över det hela om ni förstår vad jag menar.

Hur det än är med den saken så är svensk politik och svenska partier helt ointressanta för mig numera. Ingen av dem menar allvar med den politik de säger sig vilja föra, om de överhuvudtaget har någon d.v.s.

Inget parti kan eller vill gå emot de geopolitiska krafterna, alla ställer dig bakom globaliseringsagendan med en världsregering i FN, CETA, TTIP, GMO, avfolkning av landsbygden och förstörelse av odlingsbar mark genom byggnation.  FN Agenda 2030 gäller för alla partier.

Är det någon som vet eller förstått skillnaden mellan partierna i 8-klövern?

Vad vill dagens socialdemokrater mer än att vara motorn i NWO mot en global totalitär marxistisk världsregering i FN och att islamisera Sverige? Läs här.

Tyvärr är det jobbigt och omtumlande att dra denna slutsats. Svensk politik betyder ingenting annat än bröd och skådespel åt folket. Svensk mainstreammedia är naturligtvis en del av allt detta också.

Får jag råda mina läsare något så är det att sätta sig in i geopolitiken. Det är där som vår framtid, eller avsaknad av framtid, avgörs. Det är mot dessa krafter som vi som folk måste protestera. Inget av partierna i riksdagen står bakom oss, utan vi är helt utlämnade åt oss själva.

De historiska lärdomarna vi skulle kunnat dra är svåra att sätta sig in i p.g.a. medveten historieförfalskning av eliten. Vi förnekas få veta sanningen om t.ex. andra världskriget och vilka krafter som startade och finansierade båda sidorna i kriget.

Vill man veta sanningen får man gräva själv och leta i alternativa källor som jag har gjort och skrivit om på min blogg. Jag har skrivit två inlägg med rubriken "om sanningen" som du hittar här och här. Lycka till i ditt eget grävande och ödsla inte mer tid på nationell politik. Låt de hålla på att leka i den politiska sandlådan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar