söndag 9 oktober 2016

Om socialismen som navet för den nya världsordningen

Börja med att läs Peter Krabbes artiklar om Fabianismen innan ni läser vidare.

Del 1 - Fabianismen, del 1. Under sköldpaddans skal gömmer sig Labour, ovanpå rider Rothschild.
Del 2 - Fabianismen del 2, roten till världsregeringen får fäste i Europa
Del 3 - Fabianismen, del 3. Invandring, olja och religion skapar den nya mångkulturen. Men vem vill ha den?
Del 4 - Fabianismen, del 4. Det muslimska uppvaknandet – fredlig handel eller erövring av världen?

Vad vi nu tydligt kan se är att socialismen har arbetat för en totalitär världsregering i decennier och maskerat sig som legitima partier som socialdemokraterna i Sverige. Läs denna artikel med titeln "Varför nazismen var socialism och varför socialismen är totalitär". Läs denna artikel om varför kommunism, islamism, nazism och fascism är samma andas barn.

Människor är blinda för vad som sker och vartåt vårt land är på väg för att de saknar kunskap om historien. Både Lars Bern och Peter Krabbe har utmärkta bloggar för den som vill förstå de ondskefulla krafter som verkar i vår samtid och deras rötter.

Gå in där och läs. Lars Berns blogg hittar ni här och Peter Krabbes blogg hittar ni här.

Jag har länkat till både Krabbe och Bern många gånger i mina blogginlägg och jag hoppas att ni har läst och förstått.

Hade människor förstått den egentliga agendan som socialdemokratin har, en totalitär marxistisk diktatur i form av en världsregering i FN, så hade nog Stefan Löfvén och andra ledande sossar inte vågat visa sig ute överhuvudtaget.

Risken är uppenbar att att Löfvén hade drabbats av samma öde som diktatorn Benito Mussolini eller Nicolae Ceaușescu gjorde.

Jag förstår inte att människor vill rösta på ett statsförstörande parti som socialdemokraterna. Något jag skrev om här.

Enda förklaringen är nog decennier av socialistisk indoktrinering som inneburit att förmågan att tänka självständigt och kritiskt försvunnit.

Vakna nu svenska folk. Vi måste krossa socialismen för gott innan de krossar oss! Läs här om hur vänsterns åsiktsregistrering fungerar. Mycket värre än IB någonsin var, och naturligtvis under beskydd av staten.

En vän som heter Jan-Ola Gustafsson skriver om socialdemokraterna:

Egentligen är socialdemokratiska partiet en sorts produkt av Adam Weishaupts idéer från 1776 då han instiftade Illuminatorden. (Alla socialistiska, kommunistiska, anarkistiska och andra vänsterrörelsen firar ju den ockulta 1. Maj som sin "helgdag").

Weishaupts tankegångar och principer har legat till grund för de flesta "revolutioner" alltsedan den Franska statskuppen 1789, som i likhet med statskuppen i St Petersburg 1917 kallats för "revolutioner", då de i själva verket var utflöden av de ordenssällskap som bekände sig till Weishaupts doktriner.

Socialdemokratins rötter finns detaljerat beskrivna i en artikelserie på nätet som ni bör läsa för att förstå sammanhangen. Socialdemokraternas ruttna historia.

När överklassaren Hjalmar Branting i den tidiga socialdemokratin tog över ledningen så mildrade han de ursprungliga radikala målen att avskaffa bl.a. monarkin och kyrkan. 

Tillsammans med sina frimurarbröder, kung Gustav V och Marcus Wallenberg sr ("häradshövdingen") så skapade han en lightversion av kommunism som kallas socialdemokrati, men har kvar Weishaupts slutmål om en världsstat.

Den svenska modellen kallas synarki, d.v.s. en intim samverkan mellan den politiska ledningen, storfinansen och det dominerande näringslivet och är mycket likt den grundstruktur som finns i fascism, bl.a i Mussolinis Italien. 

Med denna princip behövs inte blodiga skottlossningar och strider utan man kan med "mjuka" metoder genomföra en smygande statskupp och om processen får tillräcklig tid på sig så märker ingen vad som sker.

Gunnar Myrdal (som också var frimurare) och hans fru Alva började redan under mellankrigstiden att forma det blivande Sverige och presenterade öppet sina idéer i de böcker de skrev MEN som ingen nu levande svensk har läst. 

De tillbringade krigsåren i USA och förberedda då den "social engineering" som satte fart efter kriget.

Skolsystemet omformades radikalt, skattesystemet gjorde 1971 att det med ens blev omöjligt att försörja en familj på en förvärvsinkomst (vilket tidigare hade gått bra med upp till 4 barn), även små barn skulle uppfostras kollektivt och man skapade också räntesubventioner för lån som gjorde att en del skattebetalare subventionerade andras överkonsumtion, så att vi nu har huvuddelen av svenskarna på kroken som ränteslavar åt bankerna.

Majoriteten sliter idag med sitt "livspussel", sina skulder och sin oro för friställning, sjukdom, separation och andra faktorer som dramatiskt förändrar situationen för den som drabbas av detta.

Ångest och oro tynger många människor, och inte blir det bättre med det sönderfall av samhället som nu är märkbart. Svensken har sedan länge förlorat förmågan att se vad som sker i det som synes ske, och tyvärr rullar vi vidare mot en mycket otrevlig framtid.

Jag avslutar med ett citera en person som heter Conny:

Partiprogrammet för NSDAP innehöll mycket socialism. Och, extrem nationalism samt judehat.. Den extrema nationalismen var dock inte något ovanligt, för partier som Bondeförbundet (Centerpartiet) och Socialdemokraterna var då lika extrema.

Judehatet var stort i Sverige då också, minns hur svenska staten behandlade judar som ville fly Tyskland.

Men ser man socialister idag spy galla över t.ex. C och S för deras historia? 

Nää, för tar vi t.ex. Anders Lindberg (yrkeshatare på Aftonbladet) så är han sosse och varit högt inom partiet.

Hyckleriet bland socialister är enormt, och man har oftast inte nog med skämskuddar när man ser hur de i panik och med patetiska medel försöker undvika fakta..:)

Socialism och dess ideologiska syskon nazism och fascism handlar primärt om att folket skall vara till för staten, inte tvärtom.

Detta kan de bara uppnå med tvång, terror, lögner, förtryck och minskad frihet. Därför de avskyr folkomröstningar, för folket kan rösta fel.. Se reaktionerna på Brexit som exempel.

Att nassar och kommunister inte gillar varandra beror på att de konkurrerar om samma sak, total kontroll över folket och makten att utöva förtryck och terror över dem.

Första Maj, som sossarna firar, är en ockult helgdag som valdes av Adam Weishaupt då han denna dag 1776 grundade Illuminati (de upplysta) - en frimurarorden som redan från början fick en ledande ställning inom hemliga sällskap som sympatiserade med ordens doktriner.

Illuminati blev från början grunden till de många revolutionära rörelser som påbörjades vid den tidpunkten. Exemplevis kommunism, socialism, anarkism och faktiskt också "feminism" som längre fram i historien kom att användas i kampen för att upplösa samhällen.

Slutmålet är ett världsrike under EN regering i FN, alltså det som åtskilliga internationella politiker i åratal pratat om som "The New World Order".

EU är en deletapp mot detta mål, som i praktiken blir en slavstat som styrs av en liten internationell elit. Kolla på google The Georgia Guidestonesoch läs de främsta mål som ska förverkligas då.

En suverän beskrivning av vad som pågår och som planerats för många decennier sedan och som alla borde ta till sig hittar du här.

Observera att det är inte judar som ligger bakom detta utan den rörelse som oftast kallas sionism och inte har med judendomen som religion att göra, utan är den ateistiska rörelse som har sina rötter i Sabbatai Zevi's och Jakob Frank's sekter under 1600-talet, respektive 1700-talet och så småningom gav upphov till den moderna sionismen. Jag skrev om detta här.

Det finns också en rätt utbredd orimlighet som kallas "Kristen sionism". Ulf Ekman var exempelvis anhängare av denna.1 kommentar:

  1. Denna sammanställning med alla sina hänvisningar är en mycket bra komprimering av den "utveckling" som påverkat en stor del av världen och dess värre skapat det växande kaos som JUST NU råder i Sverige som nu är ett land där LAGEN RUTTNAR I DET LAND DÄR STATEN STYRS AV RÖVARBAND!

    SvaraRadera