söndag 16 oktober 2016

Om Ryssfobi och globalism

Mattias Karlsson citerar idag på sin Facebooksida både Michelle Obama och Hillary Clinton genom att introducera denna artikel med orden: "Bra av Stina och Andreas! "When they go low, we go high".

Obama och Clintonklanerna är två av de värsta och ledande globalistfamiljerna med många mord på sitt samvete och frågan är varför Mattias Karlsson väljer att citera just Hillary Clinton (från den andra debatten mot Donald Trump)? Frasen hade innan Clinton använde den använts av Michelle Obama.

De ligger också bakom skapandet av IS. Något jag skrev om här.

Även om Karlsson kanske själv inte är medveten om det så sänder han signaler om att han, och även SD (eftersom han är gruppledare i riksdagen), står bakom Obama och Clinton mot den nationalistiske Trump. Alltså agendan för New World Order.


Antingen beror det hela på att han faktiskt står bakom agendan eller så visar det på en oacceptabel naivitet vad gäller geopolitik.

Rysslandshatet är utbrett i hela 7-klövern och i SD. Detta trots att Ryssland vare sig har politisk vilja eller militär kapacitet att hota några grannländer. De har dock kärnvapen som de kommer att använda om de känner sig hotade av USA och dess marionettorganisation NATO. Administrationen i USA gör just nu allt för att provocera fram WWIII och de flesta amerikaner är förmodligen inte ens medvetna om detta.

Lars Bern skriver i denna artikel:

Efter min senaste krönika om hotet om ett kärnvapenkrig mellan USA och Ryssland har jag uppmanats av den moderate riksdagsmannen Jan Ericson att lämna den geopolitiska debatten som han anser att jag inte behärskar. Han är helt uppslukad av den hysteriska antirysspropagandan antyder att jag skulle vara anlitad av ryssarna.

Detta angrepp är så pass uppseendeväckande att jag valt att göra denna kommentar.

För mig som satt mig in i geopolitiken så visar all denna propaganda från etablissemanget att Sverige är helt utsålt till globalisterna. Sverige har blivit ett lydrike till USA, och alla partier i riksdagen står bakom. Även SD som kallar sig för nationalistiskt.

Min vän Gunnar Malmström, som tidigare gjort flera gästinlägg på min blogg. skriver så här:

Helt klart är att i förhållandet till ödeläggelse och förstörelse under de sista 50 åren är att USA och NATO är de i särklass värsta marodörerna. 

DE manipulerade attackerna och krigshandlingarna på Irak och Libyen visar på ett totalt förakt för mänskliga värden. 

Syrien och Jemen är nästa två länder som står på USA och NATOs lista. 

Inom muslimska länder som till huvuddelen styrs av klaner på regionala nivåer krävs ett ledarskap med hårda nypor för att hålla klanerna inom satta råmärken. 

Genom USA och NATO är det i dag fullständigt kaos i Afghanistan, Irak, Syrien, Libyen och Jemen. 

Det är av största vikt att sätta dessa krafter ur spel av den enkla anledningen att om USA och NATO får fortsätta kommer 3.e världskriget att bryta ut med full kraft. 

Ryssland är inget hot mot världsfreden om nu någon inbillats att tro på ett internationellt aggressivt Ryssland.

Jag kan bara instämma min vän.

Min vän Jan-Ola Gustafsson skriver:

Kolla här hur USA har förstört arvsanlagen hos människorna i stora delar av Afghanistan och Irak genom sitt intensiva bombande med bomber som innehåller Utarmat Uran (Depleted Uranium) som verkansmedel. Det här krigsbrottet lägger man ner stor möda på att mörka.

Sveriges deltagande som USA:s legotrupp i Afghanistan under många år har också gjort OSS SVENSKAR till hatobjekt och medskyldiga på grund av dessa förbrytelser.

VARNING FÖR MYCKET OTÄCKA BILDER I LÄNKAD ARTIKEL!

Vårt nationella oberoende är utsålt av 8-klövern vilket var en av anledningarna till att jag den 7/10 begärde utträde ur SD vilket jag har fått bekräftelse på är effektuerat sedan 16/10, idag alltså. Jag skrev om mitt beslut att lämna SD här.

Så ni som hoppas på valet 2018 och SD, think again! Det finns ingen politisk opposition mot NWO hos något parti överhuvudtaget i riksdagen. Svensk politik har spelat ut sin roll. Något jag skrev om här.

Här är en sida jag rekommenderar om geopolitik, förutom Lars Berns egen blogg samt Peter Krabbes dito.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar