lördag 8 oktober 2016

Om polisstatens etablerande

I USA pågår för fullt etablerandet av en polisstat á la NWO. Polisen har fått ny utrustning som gör dem paramilitära.

Överstatliga FN har givits befogenheter, i strid mot konstitutionen, att ingripa mot amerikanska medborgare. Och då pratar vi om kvalificerade och välutrustade militära FN-förband på amerikanska gator. Läs här.

USAs lydstat Sverige skall ju inte vara sämre utan följer herrarna i världens mest korrupta och kriminella huvudstad, Washington DC med intresse.

Att lilla Gotland skulle bli prototypen för det som komma skall i hela Sverige trodde jag dock inte. Jag trodde mer på Malmö.

Jag trodde heller inte att det fanns så många poliser att avvara att man kunde skicka över 62 poliser till Gotland för att sättas in mot det egna folket, inte brottslingarna märk väl, som ju släpptes fria av åklagare.

Vad vi ser är en medveten provokation från makteliten mot svenska folket med ett enda syfte. Starta sådana oroligheter att polisstaten enligt FN Agenda 2030/NWO kan etableras i hela landet.

Vi kommer att få möta undantagstillstånd och massarresteringar, inte av förövare och våldsmän, utan av vanliga svenskar som fått nog av hur de behandlas.

Medborgarna har fått nog av politiskt vanstyre inte bara på Gotland utan i hela Sverige.

Så här säger Simon Härenstam (M), ledamot i regionstyrelsen, som intervjuas i denna artikel:

"Det viktiga är att vi har förtroende för polis och åklagare så att de kan arbeta vidare"

Skall man tro alla rapporter som kommit och fortsätter att komma har dom ju redan grovt svikit detta förtroende."

Ja precis så är det Simon. Hoppas du har sovit gott förresten.

Jag tror inte Svensson förstår allvaret i det som nu sker och inte heller bakgrunden till varför 62 poliser skickas med färja över till Gotland i ett läge där polisen går på knäna p.g.a. resursbrist på fastlandet. Läs här vad polisen själva säger.

De bofasta på ön befinner sig i chock och samlas och gråter tillsammans. Läs här vad Anna Ernius skriver och här vad Tobias Lindberg skriver om händelsen.

Bilden nedan visar vad som fanns i färjekön till en färja uppsnappat av ett ögonvittne. Hur många poliser fanns på nästa färja?

Precis som media, som slutat granska makten och istället jagar och förföljer vanliga medborgare som befinner sig utanför åsiktskorridoren, så sker nu motsvarande trendbrott inom polisen.

Rättsystemet har havererat sedan länge, något jag skrev om här, men nu faller även sista bastionen i det skydd som man som medborgare och skattebetalare förväntar sig av staten, att polisen skyddar oss och lagför buset och inte används emot oss.

Mitt hopp står till de vanliga demokratiska poliserna, som jag hoppas och tror kommer att vägra lyda order om ordern kommer att vända sig mot det egna folket. Det hade jag gjort som officer om jag hade fått denna order.

En mycket oroande utveckling som visar hur illa ställt det är i Sverige med sitt sovande folk. Lyssna på denna kvinna som betraktar Sverige utifrån. Svensson själv ser ju inget. Läs också vad Dag Öhrlund, vars dotter blev våldtagen, skriver här.

Svensk polis befinner sig i ett läge av totalt sammanbrott, läs här. Ännu har man resurser att skicka 62 dyrbara poliser till lilla Gotland för att användas mot svenska chockade och gråtande medborgare medan våldtäktsmännen släpptes fria av åklagare för att den rullstolsbundna kvinnan inte gjorde motstånd. Hur hon nu skulle kunna göra det, förlamad från midjan och nedåt som hon är.

Det är inte smickrande att läsa om hur vi svenskar framställs utomlands. Läs här vad madworldnews skriver.

1 kommentar:

  1. Jag tror bestämt att här föreligger en missuppfattning om polisens roll i samhället. Polisen är en statlig organ vars ENDA uppgift är att skydda staten och dess intressen! Detta världen över. Så länge folk inte förstår detta, samlas och gör revolt så kommer det bara att bli värre och mer påtagligt...

    SvaraRadera