tisdag 4 oktober 2016

Om ett ställningstagande

Kommunisterna (där inkluderar jag även socialdemokraterna, speciellt Bommersvikarna) gör allt för att få mig avskedad från det jobb jag svor soldateden för 1981.

Ett jobb som inte är ett jobb utan snarare en kallelse. Att försvara Sverige och demokratin mot såväl yttre och inre fienden.

Idag är jag fienden hos vissa i vänstern därför att jag vägrar vika mig för globalistagendan och den politiska korrektheten, står bakom demokrati, regeringsformen, yttrandefrihet, åsiktsfrihet, mötesfrihet och informationsfrihet. Just de värden jag svor att försvara.

Språket har blivit ett vapen i den psykologiska krigföringen mot alla oss som står upp för värden som tidigare ansågs vara självklara och värda att försvara. Vi klistras idag på olika epitet som "rasist" och "fascist". Läs här.

Jag som statens försvarare, är nu bara folkets försvarare som det verkar ibland, då staten verkar ha övergivit folket och anslutit sig till den kriminella och korrupta globalistagendan genom medlemskapet i EU samt kapitulerat för våldet i samhället.

Vilken annan slutsats kan man annars dra om man är någorlunda påläst?

Jag råkar ha en hyfsat hög grad (Övlt) och vara anställd på Försvarshögskolan (FHS), vilket innebär att jag är tjänstledig från Försvarsmakten under den tid jag arbetar på FHS. En arbetsplats jag trivts mycket bra på i drygt 3 år.

Hatmedia, alltså DN, SVT, Aftonbladet och SR för att nämna några, har dock bestämt sig att krossa mig. Jag är ju ett värdigt mål i deras ögon.

Som icke politiskt korrekt skall man hängas ut i media, krossas och göras arbetslös nu när NWO i enlighet med FN Agenda 2021/2030 skall bli det nya Sverige. Och Sverige skall vara världsledande enligt regeringens hemsida.

Jag har haft många mediadrev emot mig p.g.a. min blogg som jag skriver som privatperson och på min fritid och som inte har något med mitt jobb som lärare på FHS att göra. Något jag skrev om här. Och ändå skriver jag inget olagligt eller ickeddemokratiskt. Tvärtom.

Nu har rektor FHS beslutat att jag inte längre är önskvärd på FHS för jag inte är "bra för FHS varumärke" slut citat.

Skolledningen har svårt att hantera de Twitterdrev från vänstern (antidemokraterna) som ibland blir en följd av mina blogginlägg. De känns som de väljer att offra mig istället för att försvara mina grundlagsskyddade rättigheter.

Detta trots att mina närmaste chefer på FHS vill ha mig kvar och säger att jag kommer att lämna ett hål efter mig på skolan som blir mycket svårt att fylla p.g.a min unika kompetens.

Så vad som återstår för mig nu är att från årsskiftet gå tillbaka till Försvarsmakten (FM) trots att det fanns redan i Juni 2015 ett beslut att jag skulle fortsätta att vara tjänstledig från FM fram till 2019-06-30 och att FHS disponerade mig fram till dess.

Till vad jag skall gå tillbaka till i FM vet varken jag eller FM. De hade ju lånat ut mig till FHS fram till 2019-06-30 så de har ingen tjänst för mig just nu. Det lär dock lösa sig tror och hoppas jag.

FHS hade gärna avpolleterat mig redan 2016-07-01 men min kloka och respekterade chef, överste Ronny Modigs (som jag skriver om i blogginlägg ovan) tyckte inte det var anständigt att avpolletera mig så hastigt utan han utverkade ett halvår till.

Jag erbjöd mig att sluta blogga som "good will" men efter semestern så meddelade han att skolledningen ändå inte ändrar sitt beslut.

Något han var lika sorgsen över som jag, liksom mina närmaste chefer.

Så här är jag, en gammaldags officer. Som svurit att försvara Sverige, regeringsformen och demokratin. Icke önskvärd längre i det politiskt korrekta Sverige. Ett Sverige drabbat av masspsykos rörande den vansinniga migrationspolitiken, som bygger på extremistpartiet miljöpartiets fantasier som Thomas Gür skriver här, och det som Marika Formgren kallar för "värdegrundsdemokrati" och som ersatt den äkta demokratin.

Nu känner jag mig som en fiende till staten trots att de åsikter jag uttrycker på min privata blogg är mina egna, som jag har rätt att uttrycka, och inte har ett smack med mitt jobb att göra. Detta är Sverige år 2016.

Jag tar nu offentligt ställning för Sverige och svenska folket som har makten enligt regeringsformen och alltså utgör styrelsen som väljer politikerna. Politiker kan inte göra vad de vill utan att ha styrelsens godkännande. Man måste lyssna på folket.

Att jag tar denna ställning och att jag diskuterar och analyserat deras och medias agenda i ett antal blogginlägg innebär att jag blir obekväm för makteliten och skall offras tycker vänsterliberala media.

Så är det för alla som är anställda i hela den offentliga förvaltningen.

Är du inte politiskt korrekt och ansluter dig till "värdegrundsdemokratin" så krossas du och blir av med jobbet. Och smutskastas offentligt i media.

Det finns fler exempel inom offentlig förvaltning vilket ni som följer min blogg vet. Annelie Sjöberg som jag nämner i ovan länkat blogginlägg till exempel. Annelie blev av med jobbet för att ha talat på en tillståndsgiven demonstration, Folkets Demonstration.

Det riktigt allvarliga är att media och den politiska adeln anser att man som statligt eller offentligt anställd inte har rätt att uttrycka sin åsikt och därmed inte kan åtnjuta sin grundslagsskyddade åsiktsfrihet, yttrandefrihet och informationsfrihet genom att få vara med i samhällsdebatten på sin fritid och på sin privata blogg.

Att vänsterliberal media har sån makt att människor sägs upp eller tvingas lämna sina jobb har bevisats många gånger.

Vänner till mig har som sagt drabbats av samma sak vilket framgår av mitt blogginlägg ovan.

Det kan inte vara vänsterliberal media som styr i Sverige. Det är folket som genom allmänna val väljer företrädare att föra landets politik i enlighet med folkets önskan.

Den makt som är given oss, folket, i den viktigaste av våra grundlagar. Regeringsformen.

Jag avslutar med att citera Karin, som gjort flera gästinlägg på min blogg:

Värdegrund är en tolkningsfråga!

Ordet handlar egentligen om ÅSIKTER och inget annat!

Värdegrund är ett ord som socialisterna hittat på 1900-talet.

Värdegrund handlar om indoktrinering av de socialistiska principerna.

De beslutade sig för att svenska folket skulle "fostras" till att deras ideologi och människosyn är den enda rätta.

Framförallt inom skolan ska alla barn bli "uppfostrade" till att bli "goda socialister" oavsett vad barnens föräldrar har för inställning till deras politik.

Socialisterna anser att de har tolkningsföreträde då det gäller "demokrati", "solidaritet", "gemenskap", "etik", "värderingar", "uppfostran", "pedagogik", " definitioner" och allt annat som gäller hur vi svenskar ska uppfatta verkligheten.

Att införa krav på "rätta värdegrunder" i politiken, föreningslivet, organisationer, skolan m.m. är att smyga i ett diktatoriskt tankesätt i det svenska samhället.

Idag så blir varje försök till kritik mot den förda politiken från vanliga medborgare, oavsett politisk hemvist straffat av samhället.

Befolkningen förväntas att bli lydiga redskap i socialisternas agenda i att förvandla Sverige till en "demokratur", där oliktänkande kommer att effektivt tystas.


1 kommentar:

  1. Man ruttnar på detta och jag vill ha en revolution nu. /Dennis

    SvaraRadera